Storsten 6:6

Storsten, Borlänge Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 296 m²

Storsten ligger perfekt placerat mellan Ornäs och Torsång med ett attraktivt läge intill Runn och Ösjön. Sällsynt tillfälle att bygga den villa du drömt om.

Bygg din drömvilla tillsammans med Brahus!
Nu erbjuds tre byggklara tomter för uppförande av villa och garage med tillverkare Brahus. Tomterna är avstyckade och förhandsbesked finns från byggnadsnämnden.
Från din villa har du nära till Torsångs nya förskola och skola. Torsång är en idyll för barnfamiljen, med fantastiska naturområden, närhet till älven och lekplats precis i närheten. Du har även fotbollsplan och Torsångs café inom cykelavstånd.

I byn Ornäs finns den välrenommerade Ornässkolan med klasser från F till åk 9, matbutik, hamn och pizzeria. I det natursköna bostadsområdet finns även gott om lekplatser, parker och närheten till naturen, motionsspår, golfbana och badplats. Här finns pizzeria, kiosk samt matbutik med direkt närhet.

På Ösjön/Runn njuter du av båtlivet på sommaren och skridskoåkning på vintern. Du har två trevliga golfbanor (Dalsjö Golf och Aspeboda) placerade inom kortare köravstånd.

Brahus har ett brett utbud av husmodeller, kontakta Stefan Olsson på Brahus för kalkyl och valbara alternativ.
[email protected]
tel. 070 999 74 73

Frågor till Byggnadsnämnden i Borlänge maila till [email protected] eller ring på tel. 0243 740 00

För frågor gällande försäljningen av tomten kontakta mäklare Niklas Sandberg på [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge