Sundby Strand

Strängnäs Karta & restider

TomtTomt Nyproduktion 

Bygg Villa Vrigstad 2019 för endast 2 895 000 kr! Just nu erbjuder SmålandsVillan dig ett paketerbjudande utöver det vanliga med paketpris på husmodellen Villa Vrigstad 2019, med genomtänkta tillval för endast 1 499 000 kr. Bygger du Villa Vrigstad 2019 på den här tomten bygger du nytt hus för en total kostnad på endast 2 895 000 kr!

I vår kalkyl med 15 % kontantinsats blir månadskostnaden för huset 11 250 kr, varav 6 150 kr är amortering.

Det expansiva samhället Stallarholmen ligger på Mälarens södra strand mitt emellan Strängnäs och Mariefred. Nära den vackra naturen och samtidigt inte längre bort än en timme från Stockholm. Sundby Strand i Stallarholmen har utvecklats sedan början av 2000-talet med runt 200 villor, strandpromenad, båtbryggor och idrottsplats. Nu erbjuder vi strandnära villatomter i en ny del av området, där du har möjlighet att skapa ditt drömhem från SmålandsVillan.

I Stallarholmen bor 3 400 personer och samhället fortsätter att växa. I Stallarholmen finns livsmedelsbutik, vedugnsbageri, världshus, café och mycket mer. Här har du nära till Stallarholmens grundskola som innefattar årskurs F-6 samt även förskolor. Stallarholmen trafikeras av lokaltrafiken med bra bussförbindelser till tågstationerna Läggesta och Strängnäs. Med bil tar det cirka en timme in till storstaden Stockholm.

Intresserad av att köpa den här tomten? Kontakta Richard Wieselgren på SmålandsVillan i Eskilstuna om du är intresserad av att bygga hus på den här tomten.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Tomträtt
Tomtarea
1 068 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sundby Strand och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 895 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

450
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 38 dagar sedan, den 11 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips