Knektvägen 5

Sundborn, Falu kommun Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 770 m²

BYGG DITT DRÖMBOENDE I EXPANSIVA OCH TRIVSAMMA SUNDBORN! Nu erbjuds möjligheten att förvärva en stor byggbar villatomt centralt i Sundbornsbyn med lugnt och vackert läge nära elljusspår med dragna skidspår på vintern. Positivt förhandsbesked för nybyggnation av enbostadshus på samtliga tomter finns. Här bor ni nära service och med "skogen runt knuten". Endast 15 minuters bilfärd till Falu C och ännu närmare till Lugnets idrottsanläggningar i östra Falun. Mycket familjevänligt villaområde med närhet till allt man behöver i vardagen. Här finns mataffär, skola, förskola, fotbolls- och ishockeyplan, idrottshall, fina motionsslingor och flera skidspår. Dessutom byggs en ny skola, förskola och idrottshall ca 5 minuters promenad bort (beräknas stå klart till höstterminens start 2025).

Populära och idylliska Sundborn ligger ca 1,5 mil från Faluns Centrum. Det var här konstnärerna Carl Larsson och Karin Larsson bodde med sin familj på Lilla Hyttnäs. Det är idag ett av Dalarnas populäraste besöksmål med café och restaurang i anslutning. Sundborn är den perfekta kombinationen av bykänsla men ändå på kort pendlingsavstånd från Falun och Borlänge. Byn är i ett expansivt skede och har vuxit med nybyggda bostadsrätter, hyresrätter och villor på senare år. Dessutom finns starka idéella organisationer som åstadkommit en rad nya fritidsanläggningar som multiarena, fotbollsplan, skateboardramp, hinderbana, cykelbanor, skidstadion m m.

Observera att tomterna är under avstyckning och att det kan förekomma mindre avvikelser då lantmäteriförrättningen ännu inte är genomförd. Bifogat finner ni förhandsbeskedet. Gemensam infartsväg för samtliga tre fastigheter blir på östra sidan av fastigheterna.

TOMT 1: Bebyggs av säljaren
TOMT 2: ca 2 800 kvm
TOMT 3: ca 2 770 kvm

Kontakta ansvarig mäklare Johanna Björkman för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falun

Kontakta mäklaren

Johanna Björkman

Svensk Fastighetsförmedling Falun
Mäklare Johanna Björkman, Svensk Fastighetsförmedling Falun
+46733887712