Nyproduktion

Svansjö 1:329

Svansjö Väst, Sjöbo kommun Se på karta

512 925 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
977 m²
Nyproduktion

Efter succén med etapp 1 startar nu försäljningen av etapp 2 och 3 på det populära området Svansjö väst. Här har vi nöjet att förmedla nästa omgång tomter i härlig skogsmiljö. Projektet innehåller 19 st vackert belägna tomter där man förutom den härliga, naturnära känslan har ett gyllene tillfälle att bygga sitt egna drömhus i skogen.

Tomterna är rejält tilltagna och man har nära till all service med bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Ystad. Ett fantastiskt tillfälle för dig som går i byggtankar och önskar bo i ett lugnt område med närhet till det mesta. Det finns möjlighet att bygga bostad om max 120 kvm byggyta med byggnadshöjd 3,2 m. Friliggande komplementbyggnad om max 40 kvm får uppföras.

Fastigheterna som etapperna avser är Sjöbo Svansjö 1:322-1:327, 1:329-1:331 samt 1:333-1:342.
Området ligger direkt väster om Sjöbo Svansjö med lätt access till väg 11. Det finns cykelväg in till Sjöbo tätort. I närområdet finns förutom den vackra omgivningen, golfbana, närhet till stora strövområden och bad i såväl Sövde som Vombsjön.
Välkommen att kontakta oss för mer info.

Kostnad om 135.945:- för anläggning av V&A tillkommer. Kostnaden erlägges till säljaren på tillträdesdagen.
Kostnaden för el och fiber tillkommer.

Fastigheterna Sjöbo Svansjö 1:333-1:342 är exploaterade, dessa är redo för att börja byggas på.

Gemensamhetsanläggning Sjöbo Svansjö GA:3, Svansjö GA:4 och GA:5. Gemensamhetsanläggningarna avser V&A, väg, belysning samt park. Fastigheterna är del i nybildade Svansjö Västs samfällighetsförening. och rättigheter.
Brukningsavgift för vatten och avlopp;
Fast avgift för närvarande 3.867:-/år, Rörlig avgift för närvarande 36,50:-/m3.
Kostnad för väg och belysning för närvarande 1.490:-/år.

Infartsväg till det nybildade området är tänkt att ske via Skarrievägen, där det enligt plan är den utfart som skall användas ut till allmän väg. Lantmäteriet har en pågående förrättning där diskussioner förs med berörda parter angående utfartsvägen. Om de nybildade fastigheterna fastigheterna kommer att få klart med utfartsväg via Skarrievägen kommer det att bli en mindre andelsavgift för köparen.
Taxeringsvärdet är inte fastställt.

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Sjöbo

Kontakt

Petra Gustavsson

HusmanHagberg Sjöbo
Mäklare Petra  Gustavsson, HusmanHagberg Sjöbo
0709807207