HusmanHagberg Sjöbo

HusmanHagberg Sjöbo

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tjäderbacken 13, Sjöbo Sommarby, Sjöbo kommun

Tjäderbacken 13

Fritidshus
Sjöbo Sommarby, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
525 000 kr
60 m²
3 rum
908 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva detta objekt på en underbar skogstomt i Sjöbo Sommarby. Perfekt läge med cykelavstånd till Sjöbo Väst, Sjöbo centrum och busshållplats till Malmö och Lund. Här kan du förverkliga dina drömma med att totalrenovera stugan eller varför inte bygga en ny modern villa?

Planteringsgatan 20C, Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun

Planteringsgatan 20C

Lägenhet
Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
395 000 kr
44 m²
1 rum
vån 2/3
2 331 kr/mån
8 977 kr/m²

Välkommen till en kvadratsmart 1:a i välskött föreningen belägen på en av Sjöbos populäraste gator. Välplanerad bostad med stort kök, rymligt rum och badrum. Här kan bli hur fint som helst efter en renovering. Bra läge med kort gångavstånd till centrum med hela sitt utbud. På den trivsamma innergården finns fina grillplatser. I föreningen finner vi bra förråd och en rejäl tvättstuga. Bra läge med gångavstånd till fritidsanläggningar, busstation och centrum med hela sitt utbud.

Grengatan 5A, Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun

Grengatan 5A

Lägenhet
Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
795 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 392 kr/mån
14 324 kr/m²

Äntligen är en av Sjöbos finaste bostadsrätter till salu! En mycket trivsam och välplanerad 2:a på första plan med mysig balkong. Vi välkomnas in i en ljus och rymlig hall med snyggt golv som löper vidare i kök och sovrum. Nytt stilrent kök med trivsam matplats med utsikt över innergården. Snyggt helkaklat badrum och rogivande sovrum med mycket bra förvaring. Härligt vardagsrum med gott om plats för en rejäl soffgrupp och utgång till den mysiga balkongen där man gärna njuter en stund. På en kort promenad når du butiker, fritidsanläggningar, busstation, härliga grönområde med promenadstråk, utegym och grillplats. Här får du ett tryggt och bekvämt boende i en stabil bostadsrättsförening med en trivsam miljö och allt på ett lagom avstånd!

  • Balkong
Vintergatan 17B, Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun

Vintergatan 17B

Villa
Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
2 975 000 kr
80 m²
3 rum
323 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva ett av dessa underbara nybyggda parhus uppförda av MBAS Stenhus i centrala Sjöbo. På en lugnt och centralt läge med gångavstånd till allt har du ett perfekt läge. Bekväma och moderna bostäder med exklusiva materialval och bra planlösning. Köket är stort och bra med en väl tilltagen inredning från Ballingslöv, vackra bänkskivor i sten och en bra maskinpark. Den öppna planlösningen mellan hall, kök och vardagsrum ger en härlig rymd och ljuset strömmar in från flera håll. Två trivsamma sovrum, helkaklat badrum och separat tvättstuga. Bra förvaringsutrymme i både bostad och förråd. Mysig hörntomt med uteplatser i både öster och väster. Här njuter man av solen från tidig morgon tills solen går ner. Här finns allt som önskas i en nyproducerad bostad.

Svansjö 1:336, Svansjö Väst, Sjöbo kommun

Svansjö 1:336

Tomt
Svansjö Väst, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
699 670 kr
1 147 m² tomt

Efter succén med etapp 1 startar nu försäljningen av etapp 2 och 3 på det populära området Svansjö väst. Här har vi nöjet att förmedla nästa omgång tomter i härlig skogsmiljö. Projektet innehåller 19 st vackert belägna tomter där man förutom den härliga, naturnära känslan har ett gyllene tillfälle att bygga sitt egna drömhus i skogen. Tomterna är rejält tilltagna och man har nära till all service med bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Ystad. Ett fantastiskt tillfälle för dig som går i byggtankar och önskar bo i ett lugnt område med närhet till det mesta. Det finns möjlighet att bygga bostad om max 120 kvm byggyta med byggnadshöjd 3,2 m. Friliggande komplementbyggnad om max 40 kvm får uppföras. Fastigheterna som etapperna avser är Sjöbo Svansjö 1:322-1:327, 1:329-1:331 samt 1:333-1:342. Området ligger direkt väster om Sjöbo Svansjö med lätt access till väg 11. Det finns cykelväg in till Sjöbo tätort. I närområdet finns förutom den vackra omgivningen, golfbana, närhet till stora strövområden och bad i såväl Sövde som Vombsjön. Välkommen att kontakta oss för mer info. Kostnad om 152 258:- för anläggning av V&A tillkommer (2024.01.01). Kostnaden erlägges till säljaren på tillträdesdagen. Kostnaden för el och fiber tillkommer. Fastigheterna Sjöbo Svansjö 1:333-1:342 är exploaterade, dessa är redo för att börja byggas på. Gemensamhetsanläggning Sjöbo Svansjö GA:3, Svansjö GA:4 och GA:5. Gemensamhetsanläggningarna avser V&A, väg, belysning samt park. Fastigheterna är del i nybildade Svansjö Västs samfällighetsförening. Brukningsavgift för vatten och avlopp; Fast avgift för närvarande 4.021,6:-/år, Rörlig avgift för närvarande 37,23:-/m3. Byggvatten 1.000:-. Kostnad för väg och belysning för närvarande 1.490:-/år. Infartsvägen till det nybildade området är tänkt att ske via Skarrievägen, där det enligt plan är den utfart som ska användas ut till allmän väg. Ett par alternativ har lyfts och lantmäteriet har en pågående förrättning där diskussioner förs med berörda parter angående utfartsvägen. När förrättningen är klar och utfartsvägen bestämd kommer det att bli en mindre andelsavgift för köparen. Taxeringsvärdet är inte fastställt.

  • Nyproduktion
Storvägen 5D, Sövde Skogsby, Sjöbo kommun

Storvägen 5D

Villa
Sövde Skogsby, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
1 995 000 kr
127 m²
5 rum
812 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade villa belägen i ett lugnt och tryggt område vid Storvägen i natursköna Sövde. Med sina generösa 127 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. När du kliver in genom dörren möts du av en härlig ljus och luftig atmosfär som sprider sig genom hela hemmet. De stora fönsterpartierna släpper in massor av naturligt ljus, vilket ger en behaglig och energifylld känsla. Den trevliga uteplatsen, perfekt för både avkoppling och sociala samkväm, bjuder på många soltimmar där du kan njuta av den vackra omgivningen. Med närheten till Sövde sjön har du dessutom möjlighet att ta del av vacker natur och härliga promenadstråk. Tomten är instängslad, vilket ger både säkerhet och en känsla av avskildhet. Inom staketets gränser finns ett praktiska förråd vilket erbjuder förvaringsmöjligheter som underlättar trädgårdsarbete och på tomten finns även ett vedskjul. Detta hem är perfekt för den stora familjen med sina fyra sovrum, där varje medlem får sin egen personliga oas att dra sig tillbaka till. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymmen för att hålla ordning och reda. Slå dig ner i denna naturnära villa och upplev harmonin och komforten som den erbjuder. Passa på att förverkliga dina drömmar här i detta fantastiska hem!

Trulsäng 8, Karups Nygård, Sjöbo kommun

Trulsäng 8

Villa
Karups Nygård, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
1 295 000 kr
46 m²
2 rum
600 m² tomt

Välkommen till detta naturnära och tryggt belägna boende i Karups Nygård! Här finner du en charmig stuga med en storlek om 46 kvadratmeter och en tomtarea på 600 kvadratmeter. Bostaden erbjuder dig en lugn och avskild tillvaro, samtidigt som du har bekväma parkeringsmöjligheter för dig och dina gäster. Detta boendet har även tilläggsisolerat vindsbjälklaget med 190 millimeter mineralull Njut av solens strålar och ta vara på de många soltimmarna som detta område erbjuder. Med bra ljusinsläpp i bostaden får du en härlig atmosfär som sprider värme och energi. Dessutom finns ett lusthus i trädgården där du kan koppla av och njuta av den omgivande naturen. Förvaringsmöjligheter är viktiga och här får du både ett utomhusförråd och närheten till Sövde sjön, vilket ger dig möjlighet att utöva diverse fritidsaktiviteter. Denna stuga är perfekt för både den som söker en fridfull tillflyktsort eller för dig som vill bo nära naturen samtidigt som du har närhet till bekvämligheter. Missa inte chansen att kalla detta ditt nya hem! Tidigast inflyttningsdatum den 1 Maj 2024. Välkommen på visning!

Videvägen 58, Backarna Sjöbo, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Videvägen 58

Villa
Backarna Sjöbo, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
2 595 000 kr
122 + 250 m²
6 rum
720 m² tomt

På högt läge på yttre raden finner vi denna trivsamma bostad med naturen inpå husknuten. Bostaden är välskött och har en mycket bra planlösning med stora sociala ytor. Rejält kök med separat matplats vid fönstret. Ljust och rymligt vardagsrum med vackert parkettgolv och stort fönsterparti med utgång till altanen. Trivsamt uterum med värmande kamin, 3 mysiga sovrum med bra förvaring i garderober, Snyggt badrum med dusch och fin gästtoalett. I källaren finns både allrum, hobbyrum, kontor och praktisk inredd tvättstuga. Garaget är extra stort och även här finns källare, perfekt som verkstad eller något annat. I den lättskötta trädgården finner vi mysiga uteplatser och plats för odling, här njuter man av naturen och lugnet. På en kort promenad når vi skolor, fritidsanläggningar, vårdcentral och centrum med hela dess utbud med affärer och restauranger. Bra kommunikationer till kringliggande städer. Kan det bli bättre?

Skarrie banvall 26, Svansjö, Sjöbo kommun

Skarrie banvall 26

Tomt
Svansjö, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
675 000 kr
970 m² tomt

Härlig byggklar hörntomt i nybyggnadsområdet Svansjö väst. Tomten är schaktad, kommunalt vatten och avlopp är framdraget och betalt. Nu är det upp till dig att bygga ditt drömhus. Tomten är rejält tilltagen och man har nära till all service med bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Ystad. Ett fantastiskt tillfälle för dig som går i byggtankar och önskar bo i ett lugnt område med närhet till det mesta. Det finns möjlighet att bygga bostad om max 120 kvm byggyta med byggnadshöjd 3,2 m. Friliggande komplementbyggnad om max 40 kvm får uppföras. Området ligger direkt väster om Sjöbo Svansjö med lätt access till väg 11. Det finns cykelväg in till Sjöbo tätort. I närområdet finns förutom den vackra omgivningen, golfbana, närhet till stora strövområden och bad i såväl Sövde som Vombsjön. Välkommen att kontakta oss för mer info. Gemensamhetsanläggning Sjöbo Svansjö GA:3, Svansjö GA:4 och GA:5. Gemensamhetsanläggningarna avser V&A, väg, belysning samt park. Fastigheterna är del i nybildade Svansjö Västs samfällighetsförening. och rättigheter. Brukningsavgift för vatten och avlopp; Fast avgift för närvararande 3.867:-/år, Rörlig avgift för närvarande 36,50:-/m3. Kostnad för väg och belysning för närvarande 1.490:-/år. Infartsvägen till det nybildade området är tänkt att ske via Skarrievägen, där det enligt plan är den utfart som ska användas ut till allmän väg. Ett par alternativ har lyfts och lantmäteriet har en pågående förrättning där diskussioner förs med berörda parter angående utfartsvägen. När förrättningen är klar och utfartsvägen bestämd kommer det att bli en mindre andelsavgift för köparen.

Siamesgatan 29, Veberöd, Lunds kommun

Siamesgatan 29

Lägenhet
Veberöd, Lunds kommun
HusmanHagberg Sjöbo
3 495 000 kr
155,5 m²
5 rum
9 052 kr/mån
22 476 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka in en visningstid! Spatiöst och exklusivt hem belägen i ett populärt bostadsområde med närhet till allt! Ett ypperligt tillfälle för dig att förvärva denna bostadsrätt belägen på en hörntomt i soligt och naturskönt läge - i trädgården finner du alltid en härlig plats i solen! Byggnaden är arkitektritad och du kan garanteras att trivas i denna moderna, rymliga och inflyttningsklara bostad. Här är det öppet och välplanerat med påkostade tillval som kök från SMEDSTORP, skjutpartier i vardagsrum och mycket mer. Vi möts av en fantastisk takhöjd som sträcker sig upp till nock, gott om förvaringsmöjligheter, badrum, gästtoalett, tvättrum och tre till fyra rymliga sovrum. I ateljén med egen ytterdörr kan du inreda hemmakontor, gästrum eller kanske ett tonårsrum? Den perfekta bostaden för dig som önskar att bo stort med mindre trädgård och med närhet till skolor, förskolor och matbutiker. För pendlaren har du bekvämt avstånd med både buss och bil till storstäderna Malmö och Lund. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Svansjö Väst, null, Sjöbo kommun

Svansjö Väst

Tomt
Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
fr. 532 325 kr
1 147 m² tomt

Efter succén med etapp 1 är nu försäljningen av etapp 2 och 3 på det populära området Svansjö väst igång. Här har vi nöjet att förmedla nästa omgång tomter i härlig skogsmiljö. Projektet innehåller 19 st vackert belägna tomter där man förutom den härliga, naturnära känslan har ett gyllene tillfälle att bygga sitt egna drömhus i skogen. Tomterna är rejält tilltagna och man har nära till all service med bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Ystad. Ett fantastiskt tillfälle för dig som går i byggtankar och önskar bo i ett lugnt område med närhet till det mesta. Det finns möjlighet att bygga bostad om max 120 kvm byggyta med byggnadshöjd 3,2 m. Friliggande komplementbyggnad om max 40 kvm får uppföras. Fastigheterna som etapperna avser är Sjöbo Svansjö 1:322-1:327, 1:329-1:331 samt 1:333-1:342. Området ligger direkt väster om Sjöbo Svansjö med lätt access till väg 11. Det finns cykelväg in till Sjöbo tätort. I närområdet finns förutom den vackra omgivningen, golfbana, närhet till stora strövområden och bad i såväl Sövde som Vombsjön. Välkommen att kontakta oss för mer info. Kostnad om 152 258:- för anläggning av V&A tillkommer (2024.01.01). Kostnaden erlägges till säljaren på tillträdesdagen. Kostnaden för el och fiber tillkommer. Fastigheterna Sjöbo Svansjö 1:333-1:342 är exploaterade, dessa är redo för att börja byggas på. Gemensamhetsanläggning Sjöbo Svansjö GA:3, Svansjö GA:4 och GA:5. Gemensamhetsanläggningarna avser V&A, väg, belysning samt park. Fastigheterna är del i nybildade Svansjö Västs samfällighetsförening. Brukningsavgift för vatten och avlopp; Fast avgift för närvarande 4.021,6:-/år, Rörlig avgift för närvarande 37,23:-/m3. Byggvatten 1.000:-. Kostnad för väg och belysning för närvarande 1.490:-/år. Infartsvägen till det nybildade området är tänkt att ske via Skarrievägen, där det enligt plan är den utfart som ska användas ut till allmän väg. Ett par alternativ har lyfts och lantmäteriet har en pågående förrättning där diskussioner förs med berörda parter angående utfartsvägen. När förrättningen är klar och utfartsvägen bestämd kommer det att bli en mindre andelsavgift för köparen. Taxeringsvärdet är inte fastställt.

  • Nybyggnadsprojekt
Svansjö 1:341, Svansjö Väst, Sjöbo kommun

Svansjö 1:341

Tomt
Svansjö Väst, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
629 520 kr
1 032 m² tomt

Efter succén med etapp 1 startar nu försäljningen av etapp 2 och 3 på det populära området Svansjö väst. Här har vi nöjet att förmedla nästa omgång tomter i härlig skogsmiljö. Projektet innehåller 19 st vackert belägna tomter där man förutom den härliga, naturnära känslan har ett gyllene tillfälle att bygga sitt egna drömhus i skogen. Tomterna är rejält tilltagna och man har nära till all service med bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Ystad. Ett fantastiskt tillfälle för dig som går i byggtankar och önskar bo i ett lugnt område med närhet till det mesta. Det finns möjlighet att bygga bostad om max 120 kvm byggyta med byggnadshöjd 3,2 m. Friliggande komplementbyggnad om max 40 kvm får uppföras. Fastigheterna som etapperna avser är Sjöbo Svansjö 1:322-1:327, 1:329-1:331 samt 1:333-1:342. Området ligger direkt väster om Sjöbo Svansjö med lätt access till väg 11. Det finns cykelväg in till Sjöbo tätort. I närområdet finns förutom den vackra omgivningen, golfbana, närhet till stora strövområden och bad i såväl Sövde som Vombsjön. Välkommen att kontakta oss för mer info. Kostnad om 152.258:- för anläggning av V&A tillkommer (2024.01.01). Kostnaden erlägges till säljaren på tillträdesdagen. Kostnaden för el och fiber tillkommer. Fastigheterna Sjöbo Svansjö 1:333-1:342 är exploaterade, dessa är redo för att börja byggas på. Gemensamhetsanläggning Sjöbo Svansjö GA:3, Svansjö GA:4 och GA:5. Gemensamhetsanläggningarna avser V&A, väg, belysning samt park. Fastigheterna är del i nybildade Svansjö Västs samfällighetsförening. Brukningsavgift för vatten och avlopp; Fast avgift för närvarande 4.021,6:-/år, Rörlig avgift för närvarande 37,23:-/m3. Byggvatten 1.000:-. Kostnad för väg och belysning för närvarande 1.490:-/år. Infartsvägen till det nybildade området är tänkt att ske via Skarrievägen, där det enligt plan är den utfart som ska användas ut till allmän väg. Ett par alternativ har lyfts och lantmäteriet har en pågående förrättning där diskussioner förs med berörda parter angående utfartsvägen. När förrättningen är klar och utfartsvägen bestämd kommer det att bli en mindre andelsavgift för köparen. Taxeringsvärdet är inte fastställt.

  • Nyproduktion
Svansjö 1:335, Svansjö Väst, Sjöbo kommun

Svansjö 1:335

Tomt
Svansjö Väst, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
619 150 kr
1 015 m² tomt

Efter succén med etapp 1 startar nu försäljningen av etapp 2 och 3 på det populära området Svansjö väst. Här har vi nöjet att förmedla nästa omgång tomter i härlig skogsmiljö. Projektet innehåller 19 st vackert belägna tomter där man förutom den härliga, naturnära känslan har ett gyllene tillfälle att bygga sitt egna drömhus i skogen. Tomterna är rejält tilltagna och man har nära till all service med bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Ystad. Ett fantastiskt tillfälle för dig som går i byggtankar och önskar bo i ett lugnt område med närhet till det mesta. Det finns möjlighet att bygga bostad om max 120 kvm byggyta med byggnadshöjd 3,2 m. Friliggande komplementbyggnad om max 40 kvm får uppföras. Fastigheterna som etapperna avser är Sjöbo Svansjö 1:322-1:327, 1:329-1:331 samt 1:333-1:342. Området ligger direkt väster om Sjöbo Svansjö med lätt access till väg 11. Det finns cykelväg in till Sjöbo tätort. I närområdet finns förutom den vackra omgivningen, golfbana, närhet till stora strövområden och bad i såväl Sövde som Vombsjön. Välkommen att kontakta oss för mer info. Kostnad om 152 258:- för anläggning av V&A tillkommer (2024.01.01). Kostnaden erlägges till säljaren på tillträdesdagen. Kostnaden för el och fiber tillkommer. Fastigheterna Sjöbo Svansjö 1:333-1:342 är exploaterade, dessa är redo för att börja byggas på. Gemensamhetsanläggning Sjöbo Svansjö GA:3, Svansjö GA:4 och GA:5. Gemensamhetsanläggningarna avser V&A, väg, belysning samt park. Fastigheterna är del i nybildade Svansjö Västs samfällighetsförening. Brukningsavgift för vatten och avlopp; Fast avgift för närvarande 4.021,6:-/år, Rörlig avgift för närvarande 37,23:-/m3. Byggvatten 1.000:-. Kostnad för väg och belysning för närvarande 1.490:-/år. Infartsvägen till det nybildade området är tänkt att ske via Skarrievägen, där det enligt plan är den utfart som ska användas ut till allmän väg. Ett par alternativ har lyfts och lantmäteriet har en pågående förrättning där diskussioner förs med berörda parter angående utfartsvägen. När förrättningen är klar och utfartsvägen bestämd kommer det att bli en mindre andelsavgift för köparen. Taxeringsvärdet är inte fastställt.

  • Nyproduktion

Visar alla 13