HusmanHagberg Sjöbo

HusmanHagberg Sjöbo

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Läxgatan 2, Grimstofta, Sjöbo kommun

Läxgatan 2

Villa
Grimstofta, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
3 000 000 kr
123 m²
5 rum
575 m² tomt

Välkommen till denna underbara bostad. När vi stiger in på tomten känner vi att här har vi ett hem som har det lilla extra som gör hemmet extra hemtrevligt och njutbart. När vi kommer in i bostaden möts vi av ljus och rymd, ljuset strömmar in från alla 4 väderstrecken och med takhöjd upp i nock känns bostaden härligt luftig. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och entré och glaspartier mot allrum. Här finns en känsla som inbjuder till gemenskap. Gott om plats för familj och vänner. Perfekt med tre rogivande sovrum, två helkaklade badrum och helkaklat grovkök. Tomten är delvis insynsskyddad, här njuter man på uteplatserna medans barnen leker tryggt innanför häckar och mur. Bilarna står tryggt och bra i garage och på uppfarten. Ett stenkast bort kommer vi till Sjöbos fantastiska natur, ängar, skog och Tolångaån ringlar fram, här tar man gärna en promenad och njuter av fågelkvitter och lugn. Bra pendlingsvägar till kringliggande städer. Kort ock gott, här har ni en underbar bostad som ni kommer trivas i flera år framöver!

Ryttmästaregränd 16, Sjöbo, Sjöbo kommun
  • Sön 27 okt kl 15:00
Ryttmästaregränd 16, Sjöbo, Sjöbo kommun, bild 2
Ryttmästaregränd 16, Sjöbo, Sjöbo kommun, bild 3

Ryttmästaregränd 16

Villa
Sjöbo, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
3 250 000 kr
191 + 24 m²
5 rum
928 m² tomt

På en sagolik hörntomt finner vi denna välskötta bostad. Mycket bra planlösning med flera rum, stort uterum, flera förvaringsutrymme och rejält tilltaget garage. Bostaden bjuder på ett härligt kök med rejält tilltagen köksinredning med bra maskinpark. Stort allrum, trivsamt vardagsrum och vinterbonat uterum som inbjuder till gemenskap. 3 stora sovrum som går att dela av till fler mindre rum. 2 badrum, bastu, gästtoalett och separat tvättstuga. Stor solcellsanläggning med batteri som tillsammans med värmepumpen håller driftskostnaderna mycket låga. På tomten finner vi pergola, flera uteplatser, växthus och gräsmatta som inbjuder till lek. Närhet till skolor, idrottsanläggning, bad, centrum, grönområde med utegym, grillplats och lekplats. En helt underbar bostad som familjen kommer trivas i!

  • Premium
  • Energieffektiv
Kaprifolvägen 78, Svansjö, Sjöbo kommun

Kaprifolvägen 78

Villa
Svansjö, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
1 795 000 kr
90 m²
941 m² tomt

Välkommen till denna ljust och luftiga stuga belägen i en trygg återvändsgränd på Kaprifolvägen. Här finner du allt du behöver för en bekväm och trivsam tillvaro. Med sina 90 kvadratmeter erbjuder bostaden gott om utrymme för hela familjen. När du kommer hem kan du parkera din bil i det praktiska garaget, som rymmer en bil utan problem. Det fräscha badrummet är en plats för avkoppling och välbefinnande. Här kan du njuta av lugna stunder och skapa en skön start på dagen. Med tre sovrum finns det gott om plats för familj och gäster. Den naturnära omgivningen ger en frisk och hälsosam atmosfär som ger energi och välbefinnande. I vardagsrummet kan du njuta av mysiga stunder framför kaminen under kalla vinterkvällar. Här har du också gott om ljusinsläpp tack vare de stora fönstren som ger en känsla av rymd och öppenhet. Tomten på 941 kvadratmeter erbjuder möjligheter till trädgårdsarbete, lek och avkoppling i friska luften. Denna stuga kombinerar bekvämlighet, fräschör och närhet till naturen på ett fantastiskt sätt. Missa inte chansen att bli ägare till ditt drömhem på Kaprifolvägen i Sjöbo.

Föreningsgatan 37C, Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun

Föreningsgatan 37C

Radhus
Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
1 850 000 kr
129 + 72 m²
5 rum
153 m² tomt

På ett centralt läge med bekvämt gångavstånd till allt finner vi denna smakfullt renoverade bostad. Här har vi ett radhus som passar för en familj som vill ha ett bekvämt och lättskött hem med gott om plats där alla kan trivas och må bra. Mycket bra planlösning fördelat på tre plan. På övre plan finns tre ljusa och fina sovrum med bra förvaringsmöjligheter och en praktisk gästtoalett. På entréplan finns det gott om plats för att umgås i det ljusa och trivsamma vardagsrummet som har öppen planlösning till det välutrustade köket, välkomnade hall och ett fint badrum. I källaren finns ett stort allrum som går att dela av till två rum, ett praktiskt pentry, helkaklat badrum, grovkök och bra förvaringsutrymme. På tomten finner vi två trivsamma uteplatser varav en har paviljong och är insynsskyddad. Bilen står torrt och bra i garaget. Här har vi den perfekta bostaden för en familj i farten!

Östraby 9209, Östraby, Hörby kommun

Östraby 9209

Villa
Östraby, Hörby kommun
HusmanHagberg Sjöbo
595 000 kr
65 m²
967 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med en rad fördelar som kommer att locka både naturälskare och de som letar efter en mysig plats att kalla hemma. Här har du möjligheten att njuta av en varm och mysig atmosfär med en kamin som skapar en extra behaglig stämning under kalla vinterkvällar. Belägen i ett trevligt område med närhet till naturen, erbjuder denna bostad den perfekta kombinationen av lugn och bekvämlighet. De bytade fönstren ger inte bara ett fräscht utseende utan också en effektiv energisparande lösning. Detta hem erbjuder även en fantastisk utsikt som kommer att imponera på dig och dina gäster. Tilläggas kan att det finns ett praktiskt trägårdsförråd på tomten, vilket ger dig extra utrymme för förvaring eller kanske till och med en plats för dina hobbies. Den stora och lummiga tomten ger dig möjligheten att njuta av utomhuslivet och skapa din egen oas av grönska. Här kan du odla dina egna grönsaker, ha trädgårdsfester eller bara koppla av i solen på sommardagar. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa en perfekt balans mellan komfort och närhet till naturen. Missa inte chansen att äga denna pärla i ett attraktivt område.

Småskolegatan 3, Grimstofta, Sjöbo kommun
  • Sön 27 okt kl 14:00
Småskolegatan 3, Grimstofta, Sjöbo kommun, bild 2
Småskolegatan 3, Grimstofta, Sjöbo kommun, bild 3

Småskolegatan 3

Villa
Grimstofta, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
3 795 000 kr
179 + 24 m²
7 rum
904 m² tomt

På en fin hörntomt med häpnadsväckande utsikt finner vi denna underbara bostad som har precis det som familjen behöver för en bekväm vardag. Mycket bra planlösning med 5 trivsamma sovrum, härliga ytor som inbjuder till gemenskap med rejält tilltaget vardagsrum, rymligt allrum och ett inglasat uterum. I det välplanerade köket är det gott om arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och en bra maskinpark. Extra plus separat grovkök och 2 fina badrum varav ett med spabad. I det rymliga garaget är en del inredd, perfekt som extra rum och förvaring. De nyinstallerade solceller bidrar till låga driftskostnader. På den inhägnade tomten leker barnen säkert medans de vuxna njuter på trädäcket. Lugnt och trivsamt läge med närhet till Sjöbos underbara natur och cykelavstånd till skolor, förskolor och Sjöbo centrum. Här kommer familjen trivas i en fantastisk miljö!

  • Premium
  • Energieffektiv
Planteringsgatan 20D, Sjöbo, Sjöbo kommun

Planteringsgatan 20D

Lägenhet
Sjöbo, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
825 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 697 kr/mån
13 983 kr/m²

Välkommen till en mycket fräsch och trivsam tvåa i välskött föreningen belägen på en av Sjöbos populäraste område. Vi stiger in i en väl tilltagen hall med gott om förvaring i garderober. Direkt till vänster hittar vi det välplanerade köket. Rejält med förvaring och plats för matlagning, dessutom tillräckligt med utrymme för matbord intill fönstret. Vidare finner vi ett härligt rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i öster. Här är mysfaktorn hög, en egen oas som man njuter på från tidig vår långt in på hösten. Det halvkaklade badrummet är ljust och fint och utrustat med tvättmaskin, bra komplement till den behändiga tvättstugan på källarplan. Rogivande stort sovrum med bra förvaring i inbyggda garderober. På den trivsamma innergården finns fina grillplatser. Bra läge med gångavstånd till fritidsanläggningar, busstation och centrum med hela sitt utbud.

  • Balkong
Torpaäng 7, Karups Nygård, Sjöbo kommun

Torpaäng 7

Villa
Karups Nygård, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
1 195 000 kr
58 + 14 m²
3 rum
600 m² tomt

På en lummig uppväxt tomt finner vi denna mysiga vinterbonade Västkuststuga. Bra planlösning med två sovrum, praktiskt kök, badrum, separat grovkök, stort och ljust vardagsrum och ett härligt uterum som man njuter av från tidig vår långt fram på hösten. Trädgården är lättskött och njutfull, här sitter man gärna på en stund och njuter av lugnet och lyssnar på fågelkvitter. På en kort promenad når vi Karups egna brygga vid Sövde sjön, den allmänna badplatsen, bastubåten och mysiga Sövde. På en kort biltur är man mitt i Snogeholms strövområde eller i grannbyn Blentarp som har ett bra serviceutbud med affär, restauranger och skola. Bra pendlingsvägar till kringliggande städer. Här har ni en perfekt bostad för gammal som ung, eller varför inte ett underbart semesterparadis!

Föreningstorget 5B, Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun

Föreningstorget 5B

Lägenhet
Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
395 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 504 kr/mån
7 383 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga lägenhet belägen i centrala Sjöbo. Med en yta på 53.5 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt generöst med utrymme för bekvämt boende. Lägenheten är belägen på tredje våningen och erbjuder en fransk balkong där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt. Köket är mycket trevligt och erbjuder gott om förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. Här finns alla bekvämligheter du behöver för att skapa läckra måltider. Föreningen har en stabil ekonomi och skapar en trygg boendemiljö för sina medlemmar. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter i närheten, vilket underlättar din vardag. Med sin ljusa karaktär och bekväma layout är denna lägenhet ett perfekt val för dig som söker en trivsam och praktiskt belägen bostad. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem!

  • Balkong
Brölvägen 12, Karups Nygård, Sjöbo kommun

Brölvägen 12

Villa
Karups Nygård, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
1 995 000 kr
82 + 25 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till denna underbara villa belägen i en trygg återvändsgränd i natursköna Karups Nygård. Här kan du njuta av lugnet och rofyllda omgivningar samtidigt som du har närhet till allt du kan tänkas behöva. Huset är ljust och luftigt med generösa fönster som släpper in massor av naturligt ljus. Perfekt för dig som älskar att ha ljuset med dig under hela dagen. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar där du kan avnjuta härliga stunder med familj och vänner. Den stora och lummiga tomten ger möjlighet till både lek och avkoppling. Här kan du odla egna grönsaker eller bara njuta av den grönskande omgivningen. För den som vill ha extra plats finns en gäststuga med två rum som är vinterbonat, varje rum är 12 kvm stort, perfekt för gäster eller kanske som ett eget arbetsrum. Denna villa har också genomgått nyliga renoveringar med ett nytt tak och en ny luft-luft värmepump, och nya 3-glas fönster. Vilket ger en bekväm och energisnål boendemiljö. Missa inte chansen att få bo i detta fantastiska objekt, boka en visning redan idag!

  • Plus
Föreningsgatan 40A, Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun

Föreningsgatan 40A

Lägenhet
Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
495 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 621 kr/mån
9 083 kr/m²

Ljus och fin genomgående tvåa på första våningen. Välplanerad planlösning med inbjudande kök, snyggt helkaklat badrum, rymligt vardagsrum, rogivande sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. På husets baksida finns en mysig gemensam uteplats. Perfekt för dig som vill bo bekvämt och centralt med närhet till affärer, skolor och busstation. Här flyttar du in och trivs från första stund!

  • Plus
Fysikgatan 1, Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun

Fysikgatan 1

Villa
Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
3 995 000 kr
120 + 60 m²
3 rum
637 m² tomt

Välkommen till denna moderna och nybyggda 1-plansvilla belägen på Fysikgatan 1 i Sjöbo. Med en imponerande tomtarea på 637 kvadratmeter. Bostaden erbjuder en trevlig uteplats som bjuder på generöst med soltimmar, perfekt för avkoppling eller sommarfester med vänner och familj. Innanför dörrarna möts du av en välplanerad och ljus interiör. Högt i tak och stora fönsterpartier skapar en luftig atmosfär och ger ett naturligt flöde av ljus genom rummen. Golvvärme i hela huset ger extra komfort under kalla vinterdagar. Det moderna köket är utrustat med toppmoderna apparater som underlättar matlagningen och skapar en inspirerande miljö för kulinariska äventyr. Här finns gott om förvaringsutrymme och arbetsytor. I huset finns två rymliga sovrum, perfekta för den växande familjen eller för att ha extra utrymme för gäster. Dessutom finns ett garage med plats för två bilar samt ett förråd för extra förvaring. Denna villa är verkligen ett drömhem med sin moderna utrustning, ljust och luftiga atmosfär samt den underbara uteplatsen. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem!

Videvägen 58, Backarna Sjöbo, Sjöbo kommun

Videvägen 58

Villa
Backarna Sjöbo, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
2 295 000 kr
122 + 250 m²
6 rum
720 m² tomt

På högt läge på yttre raden finner vi denna trivsamma bostad med naturen inpå husknuten. Bostaden är välskött och har en mycket bra planlösning med stora sociala ytor. Rejält kök med separat matplats vid fönstret. Ljust och rymligt vardagsrum med vackert parkettgolv och stort fönsterparti med utgång till altanen. Trivsamt uterum med värmande kamin, 3 mysiga sovrum med bra förvaring i garderober, Snyggt badrum med dusch och fin gästtoalett. I källaren finns både allrum, hobbyrum, kontor och praktisk inredd tvättstuga. Garaget är extra stort och även här finns källare, perfekt som verkstad eller något annat. I den lättskötta trädgården finner vi mysiga uteplatser och plats för odling, här njuter man av naturen och lugnet. På en kort promenad når vi skolor, fritidsanläggningar, vårdcentral och centrum med hela dess utbud med affärer och restauranger. Bra kommunikationer till kringliggande städer. Kan det bli bättre?

Tomelillavägen 516-50, Anklam, Sjöbo kommun

Tomelillavägen 516-50

Gård/Skog
Anklam, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
8 495 000 kr
400 + 120 m²
9 rum
13,6 ha tomt

Underbart läge nära naturen! Vi kör på grusvägen och bara njuter av den vackra omgivningen. Framför oss närmar sig skogen och precis vid skogsbrynet ligger denna tilltalande gård. Vi passerar maskinhallen och parkerar och går in på den vackra innergården. Här ligger ett stall med loge, stort dubbelgarage och den rejält tilltagna bostaden som är byggd i vinkel. Här finns gott om plats för er som önskar stor bostad eller varför inte bo i en del och ha företaget hemma eller kanske som generationsboende. Totalt är arealen om 13,5 ha och stallplatser för 6 hästar. All mark är dessutom inhägnad. Dessutom finns här en paddock och bra rid möjligheter rakt ut i skogen. Centrum når man bara på ett par minuter och med buss tar vi oss vidare till alla närliggande städer flera gånger i timmen. En gård och omgivning som måste ses.

Skogäng 9, Karups Nygård, Sjöbo kommun

Skogäng 9

Villa
Karups Nygård, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
1 575 000 kr
69 m²
3 rum
600 m² tomt

Efter 32 år i samma ägares hand så finns denna stugan till salu för dig som vill bo nära Sövdesjön. Välkommen till denna charmiga villa belägen i en återvändsgränd i natursköna Blentarp. Med sin ljusa och luftiga atmosfär välkomnar bostaden dig med öppna armar. Den träbruna stugan utstrålar en genuin och varm känsla som genomsyrar varje vrå. Här finner du ett stort vardagsrum där du kan koppla av och umgås med familj och vänner. De två rymliga sovrummen ger dig goda möjligheter till avkoppling och god nattsömn. Den trevliga uteplatsen bjuder in till många soltimmar där du kan njuta av din favoritbok eller bjuda in till grillkvällar. Det generösa trägrådskjulet och förrådet ger gott om plats för förvaring av dina ägodelar. Med den stora uppfarten behöver du aldrig oroa dig för brist på parkeringsplatser. Ägaren har gjort förbättringar under hela sin långa ägartid på 32 år. Denna villa är perfekt för dig som söker en trygg och naturnära tillvaro. Här kan du andas frisk luft och njuta av den vackra omgivningen. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad i Blentarp. Varmt välkommen på visning! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, fråga gärna mäklaren vad det innebär.

Knickeäng 12, Karups Nygård, Sjöbo kommun

Knickeäng 12

Villa
Karups Nygård, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
1 295 000 kr
47 m²
2 rum
800 m² tomt

Upptäck denna bostad belägen i det lugna och natursköna området Karups Nygård. Här erbjuds ett ljust och luftigt hem med nära till både naturen och sjön, och huset ligger på en återvändsgränd som skapar en trygg och avskild atmosfär. Bostaden imponerar med stora fönsterpartier som släpper in ett överflöd av naturligt ljus. Det ljusa köket erbjuder vacker utsikt, medan vardagsrummet, med sin värmande kamin, är perfekt för mysiga stunder. Matplatsen är funktionell och ger en fin överblick över kök och trädgård. Det rymliga sovrummet kan enkelt delas in i två sovrum vid behov, vilket ger flexibilitet för familjens olika behov. Den inbjudande uteplatsen ger dig många soltimmar och möjlighet att njuta av den vackra omgivningen. Ett uterum bidrar ytterligare till trivseln, där du kan koppla av och uppskatta trädgårdens grönska. För extra förvaring finns ett praktiskt förråd med byggnadsyta på 11 kvm. Ta chansen att bli ägare till denna trivsamma bostad som erbjuder en perfekt kombination av naturnära boende och moderna bekvämligheter. Säljaren har själv ägt huset i 27 år och gjort förbättringar hela tiden som att vinden har tilläggsisolerats med 190 mm mineralull, innebärande två skivor på vardera 95 mm Välkommen hem! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, fråga gärna mäklaren vad det innebär.

Vintergatan 17B, Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun

Vintergatan 17B

Villa
Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
2 975 000 kr
80 m²
3 rum
323 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva ett av dessa underbara nybyggda parhus uppförda av MBAS Stenhus i centrala Sjöbo. På en lugnt och centralt läge med gångavstånd till allt har du ett perfekt läge. Bekväma och moderna bostäder med exklusiva materialval och bra planlösning. Köket är stort och bra med en väl tilltagen inredning från Ballingslöv, vackra bänkskivor i sten och en bra maskinpark. Den öppna planlösningen mellan hall, kök och vardagsrum ger en härlig rymd och ljuset strömmar in från flera håll. Två trivsamma sovrum, helkaklat badrum och separat tvättstuga. Bra förvaringsutrymme i både bostad och förråd. Mysig hörntomt med uteplatser i både öster och väster. Här njuter man av solen från tidig morgon tills solen går ner. Här finns allt som önskas i en nyproducerad bostad.

  • Nyproduktion
Svansjö 1:336, Svansjö Väst, Sjöbo kommun

Svansjö 1:336

Tomt
Svansjö Väst, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
699 670 kr
1 147 m² tomt

Efter succén med etapp 1 startar nu försäljningen av etapp 2 och 3 på det populära området Svansjö väst. Här har vi nöjet att förmedla nästa omgång tomter i härlig skogsmiljö. Projektet innehåller 19 st vackert belägna tomter där man förutom den härliga, naturnära känslan har ett gyllene tillfälle att bygga sitt egna drömhus i skogen. Tomterna är rejält tilltagna och man har nära till all service med bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Ystad. Ett fantastiskt tillfälle för dig som går i byggtankar och önskar bo i ett lugnt område med närhet till det mesta. Det finns möjlighet att bygga bostad om max 120 kvm byggyta med byggnadshöjd 3,2 m. Friliggande komplementbyggnad om max 40 kvm får uppföras. Fastigheterna som etapperna avser är Sjöbo Svansjö 1:322-1:327, 1:329-1:331 samt 1:333-1:342. Området ligger direkt väster om Sjöbo Svansjö med lätt access till väg 11. Det finns cykelväg in till Sjöbo tätort. I närområdet finns förutom den vackra omgivningen, golfbana, närhet till stora strövområden och bad i såväl Sövde som Vombsjön. Välkommen att kontakta oss för mer info. Kostnad om 152 258:- för anläggning av V&A tillkommer (2024.01.01). Kostnaden erlägges till säljaren på tillträdesdagen. Kostnaden för el och fiber tillkommer. Fastigheterna Sjöbo Svansjö 1:333-1:342 är exploaterade, dessa är redo för att börja byggas på. Gemensamhetsanläggning Sjöbo Svansjö GA:3, Svansjö GA:4 och GA:5. Gemensamhetsanläggningarna avser V&A, väg, belysning samt park. Fastigheterna är del i nybildade Svansjö Västs samfällighetsförening. Brukningsavgift för vatten och avlopp; Fast avgift för närvarande 4.021,6:-/år, Rörlig avgift för närvarande 37,23:-/m3. Byggvatten 1.000:-. Kostnad för väg och belysning för närvarande 1.490:-/år. Infartsvägen till det nybildade området är tänkt att ske via Skarrievägen, där det enligt plan är den utfart som ska användas ut till allmän väg. Ett par alternativ har lyfts och lantmäteriet har en pågående förrättning där diskussioner förs med berörda parter angående utfartsvägen. När förrättningen är klar och utfartsvägen bestämd kommer det att bli en mindre andelsavgift för köparen. Taxeringsvärdet är inte fastställt.

  • Nyproduktion
Storvägen 5D, Sövde Skogsby, Sjöbo kommun

Storvägen 5D

Villa
Sövde Skogsby, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
1 995 000 kr
127 m²
5 rum
812 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade villa belägen i ett lugnt och tryggt område vid Storvägen i natursköna Sövde. Med sina generösa 127 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. När du kliver in genom dörren möts du av en härlig ljus och luftig atmosfär som sprider sig genom hela hemmet. De stora fönsterpartierna släpper in massor av naturligt ljus, vilket ger en behaglig och energifylld känsla. Den trevliga uteplatsen, perfekt för både avkoppling och sociala samkväm, bjuder på många soltimmar där du kan njuta av den vackra omgivningen. Med närheten till Sövde sjön har du dessutom möjlighet att ta del av vacker natur och härliga promenadstråk. Tomten är instängslad, vilket ger både säkerhet och en känsla av avskildhet. Inom staketets gränser finns ett praktiska förråd vilket erbjuder förvaringsmöjligheter som underlättar trädgårdsarbete och på tomten finns även ett vedskjul. Detta hem är perfekt för den stora familjen med sina fyra sovrum, där varje medlem får sin egen personliga oas att dra sig tillbaka till. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymmen för att hålla ordning och reda. Slå dig ner i denna naturnära villa och upplev harmonin och komforten som den erbjuder. Passa på att förverkliga dina drömmar här i detta fantastiska hem!

Trulsäng 8, Karups Nygård, Sjöbo kommun

Trulsäng 8

Villa
Karups Nygård, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
1 195 000 kr
47 m²
2 rum
600 m² tomt

Välkommen till detta naturnära och tryggt belägna boende i Karups Nygård! Här finner du en charmig stuga med en storlek om 46 kvadratmeter och en tomtarea på 600 kvadratmeter. Bostaden erbjuder dig en lugn och avskild tillvaro, samtidigt som du har bekväma parkeringsmöjligheter för dig och dina gäster. Detta boendet har även tilläggsisolerat vindsbjälklaget med 190 millimeter mineralull Njut av solens strålar och ta vara på de många soltimmarna som detta område erbjuder. Med bra ljusinsläpp i bostaden får du en härlig atmosfär som sprider värme och energi. Dessutom finns ett lusthus i trädgården där du kan koppla av och njuta av den omgivande naturen. Förvaringsmöjligheter är viktiga och här får du både ett utomhusförråd och närheten till Sövde sjön, vilket ger dig möjlighet att utöva diverse fritidsaktiviteter. Denna stuga är perfekt för både den som söker en fridfull tillflyktsort eller för dig som vill bo nära naturen samtidigt som du har närhet till bekvämligheter. Missa inte chansen att kalla detta ditt nya hem! Tidigast inflyttningsdatum den 1 Maj 2024. Välkommen på visning!

Skarrie banvall 26, Svansjö, Sjöbo kommun

Skarrie banvall 26

Tomt
Svansjö, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
675 000 kr
970 m² tomt

Härlig byggklar hörntomt i nybyggnadsområdet Svansjö väst. Tomten är schaktad, kommunalt vatten och avlopp är framdraget och betalt. Nu är det upp till dig att bygga ditt drömhus. Tomten är rejält tilltagen och man har nära till all service med bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Ystad. Ett fantastiskt tillfälle för dig som går i byggtankar och önskar bo i ett lugnt område med närhet till det mesta. Det finns möjlighet att bygga bostad om max 120 kvm byggyta med byggnadshöjd 3,2 m. Friliggande komplementbyggnad om max 40 kvm får uppföras. Området ligger direkt väster om Sjöbo Svansjö med lätt access till väg 11. Det finns cykelväg in till Sjöbo tätort. I närområdet finns förutom den vackra omgivningen, golfbana, närhet till stora strövområden och bad i såväl Sövde som Vombsjön. Välkommen att kontakta oss för mer info. Gemensamhetsanläggning Sjöbo Svansjö GA:3, Svansjö GA:4 och GA:5. Gemensamhetsanläggningarna avser V&A, väg, belysning samt park. Fastigheterna är del i nybildade Svansjö Västs samfällighetsförening. och rättigheter. Brukningsavgift för vatten och avlopp; Fast avgift för närvararande 3.867:-/år, Rörlig avgift för närvarande 36,50:-/m3. Kostnad för väg och belysning för närvarande 1.490:-/år. Infartsvägen till det nybildade området är tänkt att ske via Skarrievägen, där det enligt plan är den utfart som ska användas ut till allmän väg. Ett par alternativ har lyfts och lantmäteriet har en pågående förrättning där diskussioner förs med berörda parter angående utfartsvägen. När förrättningen är klar och utfartsvägen bestämd kommer det att bli en mindre andelsavgift för köparen.

Siamesgatan 29, Veberöd, Lunds kommun

Siamesgatan 29

Lägenhet
Veberöd, Lunds kommun
HusmanHagberg Sjöbo
3 495 000 kr
155,5 m²
5 rum
9 052 kr/mån
22 476 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka in en visningstid! Spatiöst och exklusivt hem belägen i ett populärt bostadsområde med närhet till allt! Ett ypperligt tillfälle för dig att förvärva denna bostadsrätt belägen på en hörntomt i soligt och naturskönt läge - i trädgården finner du alltid en härlig plats i solen! Byggnaden är arkitektritad och du kan garanteras att trivas i denna moderna, rymliga och inflyttningsklara bostad. Här är det öppet och välplanerat med påkostade tillval som kök från SMEDSTORP, skjutpartier i vardagsrum och mycket mer. Vi möts av en fantastisk takhöjd som sträcker sig upp till nock, gott om förvaringsmöjligheter, badrum, gästtoalett, tvättrum och tre till fyra rymliga sovrum. I ateljén med egen ytterdörr kan du inreda hemmakontor, gästrum eller kanske ett tonårsrum? Den perfekta bostaden för dig som önskar att bo stort med mindre trädgård och med närhet till skolor, förskolor och matbutiker. För pendlaren har du bekvämt avstånd med både buss och bil till storstäderna Malmö och Lund. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Svansjö Väst, null, Sjöbo kommun

Svansjö Väst

Tomt
Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
fr. 522 695 kr
1 147 m² tomt

Efter succén med etapp 1 är nu försäljningen av etapp 2 och 3 på det populära området Svansjö väst igång. Här har vi nöjet att förmedla nästa omgång tomter i härlig skogsmiljö. Projektet innehåller 19 st vackert belägna tomter där man förutom den härliga, naturnära känslan har ett gyllene tillfälle att bygga sitt egna drömhus i skogen. Tomterna är rejält tilltagna och man har nära till all service med bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Ystad. Ett fantastiskt tillfälle för dig som går i byggtankar och önskar bo i ett lugnt område med närhet till det mesta. Det finns möjlighet att bygga bostad om max 120 kvm byggyta med byggnadshöjd 3,2 m. Friliggande komplementbyggnad om max 40 kvm får uppföras. Fastigheterna som etapperna avser är Sjöbo Svansjö 1:322-1:327, 1:329-1:331 samt 1:333-1:342. Området ligger direkt väster om Sjöbo Svansjö med lätt access till väg 11. Det finns cykelväg in till Sjöbo tätort. I närområdet finns förutom den vackra omgivningen, golfbana, närhet till stora strövområden och bad i såväl Sövde som Vombsjön. Välkommen att kontakta oss för mer info. Kostnad om 152 258:- för anläggning av V&A tillkommer (2024.01.01). Kostnaden erlägges till säljaren på tillträdesdagen. Kostnaden för el och fiber tillkommer. Fastigheterna Sjöbo Svansjö 1:333-1:342 är exploaterade, dessa är redo för att börja byggas på. Gemensamhetsanläggning Sjöbo Svansjö GA:3, Svansjö GA:4 och GA:5. Gemensamhetsanläggningarna avser V&A, väg, belysning samt park. Fastigheterna är del i nybildade Svansjö Västs samfällighetsförening. Brukningsavgift för vatten och avlopp; Fast avgift för närvarande 4.021,6:-/år, Rörlig avgift för närvarande 37,23:-/m3. Byggvatten 1.000:-. Kostnad för väg och belysning för närvarande 1.490:-/år. Infartsvägen till det nybildade området är tänkt att ske via Skarrievägen, där det enligt plan är den utfart som ska användas ut till allmän väg. Ett par alternativ har lyfts och lantmäteriet har en pågående förrättning där diskussioner förs med berörda parter angående utfartsvägen. När förrättningen är klar och utfartsvägen bestämd kommer det att bli en mindre andelsavgift för köparen. Taxeringsvärdet är inte fastställt.

  • Nybyggnadsprojekt
Svansjö 1:341, Svansjö Väst, Sjöbo kommun

Svansjö 1:341

Tomt
Svansjö Väst, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
629 520 kr
1 032 m² tomt

Efter succén med etapp 1 startar nu försäljningen av etapp 2 och 3 på det populära området Svansjö väst. Här har vi nöjet att förmedla nästa omgång tomter i härlig skogsmiljö. Projektet innehåller 19 st vackert belägna tomter där man förutom den härliga, naturnära känslan har ett gyllene tillfälle att bygga sitt egna drömhus i skogen. Tomterna är rejält tilltagna och man har nära till all service med bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Ystad. Ett fantastiskt tillfälle för dig som går i byggtankar och önskar bo i ett lugnt område med närhet till det mesta. Det finns möjlighet att bygga bostad om max 120 kvm byggyta med byggnadshöjd 3,2 m. Friliggande komplementbyggnad om max 40 kvm får uppföras. Fastigheterna som etapperna avser är Sjöbo Svansjö 1:322-1:327, 1:329-1:331 samt 1:333-1:342. Området ligger direkt väster om Sjöbo Svansjö med lätt access till väg 11. Det finns cykelväg in till Sjöbo tätort. I närområdet finns förutom den vackra omgivningen, golfbana, närhet till stora strövområden och bad i såväl Sövde som Vombsjön. Välkommen att kontakta oss för mer info. Kostnad om 152.258:- för anläggning av V&A tillkommer (2024.01.01). Kostnaden erlägges till säljaren på tillträdesdagen. Kostnaden för el och fiber tillkommer. Fastigheterna Sjöbo Svansjö 1:333-1:342 är exploaterade, dessa är redo för att börja byggas på. Gemensamhetsanläggning Sjöbo Svansjö GA:3, Svansjö GA:4 och GA:5. Gemensamhetsanläggningarna avser V&A, väg, belysning samt park. Fastigheterna är del i nybildade Svansjö Västs samfällighetsförening. Brukningsavgift för vatten och avlopp; Fast avgift för närvarande 4.021,6:-/år, Rörlig avgift för närvarande 37,23:-/m3. Byggvatten 1.000:-. Kostnad för väg och belysning för närvarande 1.490:-/år. Infartsvägen till det nybildade området är tänkt att ske via Skarrievägen, där det enligt plan är den utfart som ska användas ut till allmän väg. Ett par alternativ har lyfts och lantmäteriet har en pågående förrättning där diskussioner förs med berörda parter angående utfartsvägen. När förrättningen är klar och utfartsvägen bestämd kommer det att bli en mindre andelsavgift för köparen. Taxeringsvärdet är inte fastställt.

  • Nyproduktion
Svansjö 1:335, Svansjö Väst, Sjöbo kommun

Svansjö 1:335

Tomt
Svansjö Väst, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
619 150 kr
1 015 m² tomt

Efter succén med etapp 1 startar nu försäljningen av etapp 2 och 3 på det populära området Svansjö väst. Här har vi nöjet att förmedla nästa omgång tomter i härlig skogsmiljö. Projektet innehåller 19 st vackert belägna tomter där man förutom den härliga, naturnära känslan har ett gyllene tillfälle att bygga sitt egna drömhus i skogen. Tomterna är rejält tilltagna och man har nära till all service med bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Ystad. Ett fantastiskt tillfälle för dig som går i byggtankar och önskar bo i ett lugnt område med närhet till det mesta. Det finns möjlighet att bygga bostad om max 120 kvm byggyta med byggnadshöjd 3,2 m. Friliggande komplementbyggnad om max 40 kvm får uppföras. Fastigheterna som etapperna avser är Sjöbo Svansjö 1:322-1:327, 1:329-1:331 samt 1:333-1:342. Området ligger direkt väster om Sjöbo Svansjö med lätt access till väg 11. Det finns cykelväg in till Sjöbo tätort. I närområdet finns förutom den vackra omgivningen, golfbana, närhet till stora strövområden och bad i såväl Sövde som Vombsjön. Välkommen att kontakta oss för mer info. Kostnad om 152 258:- för anläggning av V&A tillkommer (2024.01.01). Kostnaden erlägges till säljaren på tillträdesdagen. Kostnaden för el och fiber tillkommer. Fastigheterna Sjöbo Svansjö 1:333-1:342 är exploaterade, dessa är redo för att börja byggas på. Gemensamhetsanläggning Sjöbo Svansjö GA:3, Svansjö GA:4 och GA:5. Gemensamhetsanläggningarna avser V&A, väg, belysning samt park. Fastigheterna är del i nybildade Svansjö Västs samfällighetsförening. Brukningsavgift för vatten och avlopp; Fast avgift för närvarande 4.021,6:-/år, Rörlig avgift för närvarande 37,23:-/m3. Byggvatten 1.000:-. Kostnad för väg och belysning för närvarande 1.490:-/år. Infartsvägen till det nybildade området är tänkt att ske via Skarrievägen, där det enligt plan är den utfart som ska användas ut till allmän väg. Ett par alternativ har lyfts och lantmäteriet har en pågående förrättning där diskussioner förs med berörda parter angående utfartsvägen. När förrättningen är klar och utfartsvägen bestämd kommer det att bli en mindre andelsavgift för köparen. Taxeringsvärdet är inte fastställt.

  • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 26