Mäklare Petra  Gustavsson

Petra Gustavsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Tolångavägen 502, Eggelstad, Sjöbo kommun

Stora Tolångavägen 502

Villa
Eggelstad, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo

5 750 000 kr

246 m²

8 rum

2,1 ha tomt

På ett naturskönt läge finner vi denna trivsamma gård. Bostaden har totalrenoverats löpande, här har man allt man kan tänka sig för att förgylla vardagen. Här möts vi av vackra naturmaterial som tegelgolv, ekplanksgolv, vitputsade stenväggar, råa tegelväggar, synliga takbjälkar, öppet upp i nock och stora fina fönsterparti där man kan njuta av utsikten ut över det vackra landskapet. Mycket bra planlösning med plats för familj och vänner, flera sovrum och stora härliga rum som inbjuder till gemenskap. Det välutrustade köket är varje matentusiasts dröm här finner vi allt från gasspis till vedeldad pizzaugn. Stämningsfullt vardagsrum med öppet upp i nock och pampig gjutjärnskamin. Utsiktsrum med öppningsbart fönsterparti där man njuter av det vackra landskapet. Gillestugan är inbjudande och har hög festkänsla. Med flera sovrum, 2 helkaklade badrum och rejält tilltaget grovkök är det perfekt för familjen. Dessutom finns verkstad och integrerat dubbelgarage. Trädgården är en egen park med skogsdunge, gräsmattor, växthus, brygghus, odlingsmöjligheter, flera uteplatser, spabad och fiskedamm. Stor tomt med plats för att bygga ett minde stall för dig som vill ha hästarna på hemmaplan. Välkommen att boka visning på denna fantastiska bostad.

Bofinkstigen 1, Sjöbo Sommarby, Sjöbo kommun

Bofinkstigen 1

Villa
Sjöbo Sommarby, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo

2 150 000 kr

135 m²

5 rum

1 010 m² tomt

På en uppväxt hörntomt finner vi denna tilltalande och välskötta bostad som renoverats löpande med allt från nytt tak, nya fönster och vattenburen golvvärme. Med sina 135 kvm i boyta finns här gott om plats. Mycket bra planlösning med stort och ljust vardagsrum med värmande kamin. Rejält tilltaget kök med gott om arbetsytor och rymlig matplats. Helkaklat badrum och 3-4 sovrum. På den lättskötta tomten leker barn och husdjur på gräsmattan och på det stora trädecket njuter man av solen långt in på kvällskvisten. På ett skyddat läge ligger gäststugan, perfekt som ungdomsbostad eller när du har övernattande gäster. Här har vi en bostad som tilltalar dig som vill ha en trivsam bostad i skogsmiljö med plats för hela familjen.

Kaprifolvägen 30, Svansjö, Sjöbo kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kaprifolvägen 30

Villa
Svansjö, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo

1 375 000 kr

46 m²

2 rum

907 m² tomt

På ett naturskönt läge på en lugn liten väg finner vi denna ombonade pärla. På den mysiga altanen i väster trivs man från tidig vår långt in på hösten. Bostaden är välplanerad där varje kvadratmeter används på bästa sätt. Rymligt kök från 2020 med bra arbetsytor och mysig matplats. Ljust och fint vardagsrum med värmande kamin och fönster i tre väderstreck, rogivande sovrum och ett funktionellt badrum. Här njuter man av lugnet i en inflyttningsklar bostad!

Greve Alfreds väg 4, Sövde, Sjöbo kommun

Greve Alfreds väg 4

Villa
Sövde, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo

5 795 000 kr

180 m²

5 rum

1 625 m² tomt

På naturskönt läge invid skogsglänta och naturområde finner vi denna påkostade bostad. En genuin 1-plansvilla med smakfullt valda material och en härlig öppen planlösning som bjuder på rymd och ljus. Stora fönsterpartier, öppet upp i nock med en takhöjd på 5 meter och en värmande kamin ger vardagsrum och kök en mycket trivsam miljö. Det välutrustade köket med massiva björk-luckor har bra maskinpark, rejält tilltagna förvaringsmöjligheter och mycket arbetsytor. Det stora sovrummet har ett eget generöst tilltaget helkaklat badrum med bubbelbad och dusch. I den andra delen av huset finner vi 2 fina sovrum, tv-rum och badrum, perfekt avdelning till barnen. På den stora hörntomten ligger ytterligare en byggnad som uppförts 2018 fram till nu. Här finns ett rejält tilltaget garage, ljus och fin ateljé, gäststuga, spa-del och förråd. Trädgården har inretts varsamt och här njuter man i olika rum, allt i från den japanska hörnan till det trivsamma träddäcket med plats för ute-kök. Ett stort extra plus med naturen inpå husknuten. Fåglarna kvittrar och man följer naturens underbara årstider. På en kort promenad når vi Sövdesjöns badplats, bastubåten, utegym, Sövde musteri och Amfiteatern. Här har vi bostaden som vänder sig till livsnjutare!

Tågravägen 29, Sjöbo Spjälla, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Tågravägen 29

Villa
Sjöbo Spjälla, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo

1 495 000 kr

66 m²

3 rum

1 606 m² tomt

Välkommen på visning den 31/5. Ett par minuter från Sjöbo, i Spjälla finner vi denna genuina banvaktsstuga på en lummig uppväxt tomt. Vacker bostad med fina originaldetaljer som skötts med en varsam hand. Vackra spröjsade fönster med handblåst glas, vedeldad köksspis , gjutjärnskamin, putsade väggar och takpannorna hanterades varsamt och lades tillbaka efter takrenovering. Ljusa och trivsamma rum med härlig takhöjd på entréplan. Tilltagen tomt med möjlighet för att skapa din egen odlingstäppa. På en kort promenad längs banvallen kommer du till underbara Sjöbo Ora. Här bor du avskilt med naturen inpå husknuten endast ett par minuter från Sjöbo med brett serviceutbud och bra kommunikationer.

Svansjö Väst, null, Sjöbo kommun

Svansjö Väst

Tomt
Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo

fr. 512 925 kr

1 189 m² tomt

Efter succén med etapp 1 startar nu försäljningen av etapp 2 och 3 på det populära området Svansjö väst. Här har vi nöjet att förmedla nästa omgång tomter i härlig skogsmiljö. Projektet innehåller 19 st vackert belägna tomter där man förutom den härliga, naturnära känslan har ett gyllene tillfälle att bygga sitt egna drömhus i skogen. Tomterna är rejält tilltagna och man har nära till all service med bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Ystad. Ett fantastiskt tillfälle för dig som går i byggtankar och önskar bo i ett lugnt område med närhet till det mesta. Det finns möjlighet att bygga bostad om max 120 kvm byggyta med byggnadshöjd 3,2 m. Friliggande komplementbyggnad om max 40 kvm får uppföras. Fastigheterna som etapperna avser är Sjöbo Svansjö 1:322-1:327, 1:329-1:331 samt 1:333-1:342. Området ligger direkt väster om Sjöbo Svansjö med lätt access till väg 11. Det finns cykelväg in till Sjöbo tätort. I närområdet finns förutom den vackra omgivningen, golfbana, närhet till stora strövområden och bad i såväl Sövde som Vombsjön. Välkommen att kontakta oss för mer info. Kostnad om 135.945:- för anläggning av V&A tillkommer. Kostnaden erlägges till säljaren på tillträdesdagen. Kostnaden för el och fiber tillkommer. Fastigheterna Sjöbo Svansjö 1:333-1:342 är exploaterade, dessa är redo för att börja byggas på. Gemensamhetsanläggning Sjöbo Svansjö GA:3, Svansjö GA:4 och GA:5. Gemensamhetsanläggningarna avser V&A, väg, belysning samt park. Fastigheterna är del i nybildade Svansjö Västs samfällighetsförening. Brukningsavgift för vatten och avlopp; Fast avgift för närvarande 3.867:-/år, Rörlig avgift för närvarande 36,50:-/m3. Kostnad för väg och belysning för närvarande 1.490:-/år. Infartsväg till det nybildade området är tänkt att ske via Skarrievägen, där det enligt plan är den utfart som skall användas ut till allmän väg. Lantmäteriet har en pågående förrättning där diskussioner förs med berörda parter angående utfartsvägen. Om de nybildade fastigheterna fastigheterna kommer att få klart med utfartsväg via Skarrievägen kommer det att bli en mindre andelsavgift för köparen. Taxeringsvärdet är inte fastställt.

  • Nybyggnadsprojekt
Svansjö 1:342, Svansjö Väst, Sjöbo kommun

Svansjö 1:342

Tomt
Svansjö Väst, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo

725 290 kr

1 189 m² tomt

Efter succén med etapp 1 startar nu försäljningen av etapp 2 och 3 på det populära området Svansjö väst. Här har vi nöjet att förmedla nästa omgång tomter i härlig skogsmiljö. Projektet innehåller 19 st vackert belägna tomter där man förutom den härliga, naturnära känslan har ett gyllene tillfälle att bygga sitt egna drömhus i skogen. Tomterna är rejält tilltagna och man har nära till all service med bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Ystad. Ett fantastiskt tillfälle för dig som går i byggtankar och önskar bo i ett lugnt område med närhet till det mesta. Det finns möjlighet att bygga bostad om max 120 kvm byggyta med byggnadshöjd 3,2 m. Friliggande komplementbyggnad om max 40 kvm får uppföras. Fastigheterna som etapperna avser är Sjöbo Svansjö 1:322-1:327, 1:329-1:331 samt 1:333-1:342. Området ligger direkt väster om Sjöbo Svansjö med lätt access till väg 11. Det finns cykelväg in till Sjöbo tätort. I närområdet finns förutom den vackra omgivningen, golfbana, närhet till stora strövområden och bad i såväl Sövde som Vombsjön. Välkommen att kontakta oss för mer info. Kostnad om 135.945:- för anläggning av V&A tillkommer. Kostnaden erlägges till säljaren på tillträdesdagen. Kostnaden för el och fiber tillkommer. Fastigheterna Sjöbo Svansjö 1:333-1:342 är exploaterade, dessa är redo för att börja byggas på. Gemensamhetsanläggning Sjöbo Svansjö GA:3, Svansjö GA:4 och GA:5. Gemensamhetsanläggningarna avser V&A, väg, belysning samt park. Fastigheterna är del i nybildade Svansjö Västs samfällighetsförening. och rättigheter. Brukningsavgift för vatten och avlopp; Fast avgift för närvarande 3.867:-/år, Rörlig avgift för närvarande 36,50:-/m3. Kostnad för väg och belysning för närvarande 1.490:-/år. Infartsväg till det nybildade området är tänkt att ske via Skarrievägen, där det enligt plan är den utfart som skall användas ut till allmän väg. Lantmäteriet har en pågående förrättning där diskussioner förs med berörda parter angående utfartsvägen. Om de nybildade fastigheterna fastigheterna kommer att få klart med utfartsväg via Skarrievägen kommer det att bli en mindre andelsavgift för köparen. Taxeringsvärdet är inte fastställt.

  • Nyproduktion
Svansjö 1:341, Svansjö Väst, Sjöbo kommun

Svansjö 1:341

Tomt
Svansjö Väst, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo

629 520 kr

1 032 m² tomt

Efter succén med etapp 1 startar nu försäljningen av etapp 2 och 3 på det populära området Svansjö väst. Här har vi nöjet att förmedla nästa omgång tomter i härlig skogsmiljö. Projektet innehåller 19 st vackert belägna tomter där man förutom den härliga, naturnära känslan har ett gyllene tillfälle att bygga sitt egna drömhus i skogen. Tomterna är rejält tilltagna och man har nära till all service med bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Ystad. Ett fantastiskt tillfälle för dig som går i byggtankar och önskar bo i ett lugnt område med närhet till det mesta. Det finns möjlighet att bygga bostad om max 120 kvm byggyta med byggnadshöjd 3,2 m. Friliggande komplementbyggnad om max 40 kvm får uppföras. Fastigheterna som etapperna avser är Sjöbo Svansjö 1:322-1:327, 1:329-1:331 samt 1:333-1:342. Området ligger direkt väster om Sjöbo Svansjö med lätt access till väg 11. Det finns cykelväg in till Sjöbo tätort. I närområdet finns förutom den vackra omgivningen, golfbana, närhet till stora strövområden och bad i såväl Sövde som Vombsjön. Välkommen att kontakta oss för mer info. Kostnad om 135.945:- för anläggning av V&A tillkommer. Kostnaden erlägges till säljaren på tillträdesdagen. Kostnaden för el och fiber tillkommer. Fastigheterna Sjöbo Svansjö 1:333-1:342 är exploaterade, dessa är redo för att börja byggas på. Gemensamhetsanläggning Sjöbo Svansjö GA:3, Svansjö GA:4 och GA:5. Gemensamhetsanläggningarna avser V&A, väg, belysning samt park. Fastigheterna är del i nybildade Svansjö Västs samfällighetsförening. och rättigheter. Brukningsavgift för vatten och avlopp; Fast avgift för närvarande 3.867:-/år, Rörlig avgift för närvarande 36,50:-/m3. Kostnad för väg och belysning för närvarande 1.490:-/år. Infartsväg till det nybildade området är tänkt att ske via Skarrievägen, där det enligt plan är den utfart som skall användas ut till allmän väg. Lantmäteriet har en pågående förrättning där diskussioner förs med berörda parter angående utfartsvägen. Om de nybildade fastigheterna fastigheterna kommer att få klart med utfartsväg via Skarrievägen kommer det att bli en mindre andelsavgift för köparen. Taxeringsvärdet är inte fastställt.

  • Nyproduktion
Svansjö 1:335, Svansjö Väst, Sjöbo kommun

Svansjö 1:335

Tomt
Svansjö Väst, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo

619 150 kr

1 015 m² tomt

Efter succén med etapp 1 startar nu försäljningen av etapp 2 och 3 på det populära området Svansjö väst. Här har vi nöjet att förmedla nästa omgång tomter i härlig skogsmiljö. Projektet innehåller 19 st vackert belägna tomter där man förutom den härliga, naturnära känslan har ett gyllene tillfälle att bygga sitt egna drömhus i skogen. Tomterna är rejält tilltagna och man har nära till all service med bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Ystad. Ett fantastiskt tillfälle för dig som går i byggtankar och önskar bo i ett lugnt område med närhet till det mesta. Det finns möjlighet att bygga bostad om max 120 kvm byggyta med byggnadshöjd 3,2 m. Friliggande komplementbyggnad om max 40 kvm får uppföras. Fastigheterna som etapperna avser är Sjöbo Svansjö 1:322-1:327, 1:329-1:331 samt 1:333-1:342. Området ligger direkt väster om Sjöbo Svansjö med lätt access till väg 11. Det finns cykelväg in till Sjöbo tätort. I närområdet finns förutom den vackra omgivningen, golfbana, närhet till stora strövområden och bad i såväl Sövde som Vombsjön. Välkommen att kontakta oss för mer info. Kostnad om 135.945:- för anläggning av V&A tillkommer. Kostnaden erlägges till säljaren på tillträdesdagen. Kostnaden för el och fiber tillkommer. Fastigheterna Sjöbo Svansjö 1:333-1:342 är exploaterade, dessa är redo för att börja byggas på. Gemensamhetsanläggning Sjöbo Svansjö GA:3, Svansjö GA:4 och GA:5. Gemensamhetsanläggningarna avser V&A, väg, belysning samt park. Fastigheterna är del i nybildade Svansjö Västs samfällighetsförening. och rättigheter. Brukningsavgift för vatten och avlopp; Fast avgift för närvarande 3.867:-/år, Rörlig avgift för närvarande 36,50:-/m3. Kostnad för väg och belysning för närvarande 1.490:-/år. Infartsväg till det nybildade området är tänkt att ske via Skarrievägen, där det enligt plan är den utfart som skall användas ut till allmän väg. Lantmäteriet har en pågående förrättning där diskussioner förs med berörda parter angående utfartsvägen. Om de nybildade fastigheterna fastigheterna kommer att få klart med utfartsväg via Skarrievägen kommer det att bli en mindre andelsavgift för köparen. Taxeringsvärdet är inte fastställt.

  • Nyproduktion
Svansjö 1:329, Svansjö Väst, Sjöbo kommun

Svansjö 1:329

Tomt
Svansjö Väst, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo

512 925 kr

977 m² tomt

Efter succén med etapp 1 startar nu försäljningen av etapp 2 och 3 på det populära området Svansjö väst. Här har vi nöjet att förmedla nästa omgång tomter i härlig skogsmiljö. Projektet innehåller 19 st vackert belägna tomter där man förutom den härliga, naturnära känslan har ett gyllene tillfälle att bygga sitt egna drömhus i skogen. Tomterna är rejält tilltagna och man har nära till all service med bra pendlingsmöjligheter till Malmö, Lund och Ystad. Ett fantastiskt tillfälle för dig som går i byggtankar och önskar bo i ett lugnt område med närhet till det mesta. Det finns möjlighet att bygga bostad om max 120 kvm byggyta med byggnadshöjd 3,2 m. Friliggande komplementbyggnad om max 40 kvm får uppföras. Fastigheterna som etapperna avser är Sjöbo Svansjö 1:322-1:327, 1:329-1:331 samt 1:333-1:342. Området ligger direkt väster om Sjöbo Svansjö med lätt access till väg 11. Det finns cykelväg in till Sjöbo tätort. I närområdet finns förutom den vackra omgivningen, golfbana, närhet till stora strövområden och bad i såväl Sövde som Vombsjön. Välkommen att kontakta oss för mer info. Kostnad om 135.945:- för anläggning av V&A tillkommer. Kostnaden erlägges till säljaren på tillträdesdagen. Kostnaden för el och fiber tillkommer. Fastigheterna Sjöbo Svansjö 1:333-1:342 är exploaterade, dessa är redo för att börja byggas på. Gemensamhetsanläggning Sjöbo Svansjö GA:3, Svansjö GA:4 och GA:5. Gemensamhetsanläggningarna avser V&A, väg, belysning samt park. Fastigheterna är del i nybildade Svansjö Västs samfällighetsförening. och rättigheter. Brukningsavgift för vatten och avlopp; Fast avgift för närvarande 3.867:-/år, Rörlig avgift för närvarande 36,50:-/m3. Kostnad för väg och belysning för närvarande 1.490:-/år. Infartsväg till det nybildade området är tänkt att ske via Skarrievägen, där det enligt plan är den utfart som skall användas ut till allmän väg. Lantmäteriet har en pågående förrättning där diskussioner förs med berörda parter angående utfartsvägen. Om de nybildade fastigheterna fastigheterna kommer att få klart med utfartsväg via Skarrievägen kommer det att bli en mindre andelsavgift för köparen. Taxeringsvärdet är inte fastställt.

  • Nyproduktion

Visar alla 10