Mäklare Kevin Gustavsson

Kevin Gustavsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trulsäng 8, Karups Nygård, Sjöbo kommun

Trulsäng 8

Villa
Karups Nygård, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
1 295 000 kr
46 m²
2 rum
600 m² tomt

Välkommen till detta naturnära och tryggt belägna boende i Karups Nygård! Här finner du en charmig stuga med en storlek om 46 kvadratmeter och en tomtarea på 600 kvadratmeter. Bostaden erbjuder dig en lugn och avskild tillvaro, samtidigt som du har bekväma parkeringsmöjligheter för dig och dina gäster. Detta boendet har även tilläggsisolerat vindsbjälklaget med 190 millimeter mineralull Njut av solens strålar och ta vara på de många soltimmarna som detta område erbjuder. Med bra ljusinsläpp i bostaden får du en härlig atmosfär som sprider värme och energi. Dessutom finns ett lusthus i trädgården där du kan koppla av och njuta av den omgivande naturen. Förvaringsmöjligheter är viktiga och här får du både ett utomhusförråd och närheten till Sövde sjön, vilket ger dig möjlighet att utöva diverse fritidsaktiviteter. Denna stuga är perfekt för både den som söker en fridfull tillflyktsort eller för dig som vill bo nära naturen samtidigt som du har närhet till bekvämligheter. Missa inte chansen att kalla detta ditt nya hem! Tidigast inflyttningsdatum den 1 Maj 2024. Välkommen på visning!

Rådsplatsen 3, Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun

Rådsplatsen 3

Villa
Sjöbo Centrum, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
2 350 000 kr
125 m²
4 rum
510 m² tomt

Välkommen till denna härliga villa belägen på Rådsplatsen i centrala Sjöbo. Med sina 125 kvadratmeter erbjuder detta ljusa och luftiga hem gott om utrymme för hela familjen. Här finner du samtliga sovrum på samma våning, vilket skapar en bekväm och funktionell boendemiljö. Den trevliga uteplatsen lockar med många soltimmar och erbjuder en perfekt plats för avkoppling och umgänge. Garage med bra förvaringsmöjligheter och en uppfart med plats för en bil gör vardagen smidig och praktisk. Denna villa är perfekt för barnfamiljen, där både förvaring och ljusinsläpp har prioriterats. I vardagsrummet skapar den mysiga kaminen en varm och inbjudande atmosfär. Läget är oslagbart med närhet till all tänkbar service och det rika utbudet som Sjöbo har att erbjuda. Flera mycket bra renoveringar har gjorts senare år, exempelvis är tak, luftvärmepump, kök och badrum. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa i Sjöbo Centrum!

Platågatan 21, Backarna Sjöbo, Sjöbo kommun

Platågatan 21

Villa
Backarna Sjöbo, Sjöbo kommun
HusmanHagberg Sjöbo
2 245 000 kr
120 + 70 m²
5 rum
978 m² tomt

På en trivsam och ombonad tomt finner vi denna gedigna 50-talsvilla. Bostaden har bra planlösning med bra sällskapsrum, 3 mysiga sovrum, fräscht kök med bra arbetsytor, inredd källare med hobbyrum, stor tvättstuga, fint badrum och bra förvaringsutrymme. Utemiljön är helt fantastisk med uterum som förlänger sommarsäsongen, pool med pooldäck, trivsamma uteplatser, växthus och gräsmatta där barn och husdjur kan leka av sig friliggande garage som rymmer både bil och förvaring. Bra läge med närhet till centrum, affärer, skolor och bra kommunikationsmöjligheter. Här har du en bostad som bjuder på livskvalité!

  • Plus

Visar alla 3