Letsbo Färjestadsvägen

Tallåsen, Ljusdals kommun Se på karta

390 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 112 m²

Varmt välkommen att förvärva en tomt med underbart läge med utsikt över Letssjön! Här har ni möjlighet att bygga upp er egen drömidyll antingen för permanent- eller fritidsboende i ett sjönära läge! Ett antal tomter är redan sålda i området och nu har ni möjlighet att bli ägare till just denna pärla som är avstyckad och klar! Här har ni badplats inom gångavstånd och för den fiskeintresserade tar ni er smidigt ner till sjön från fastigheten.
Vatten och avlopp finns vid tomtgräns och ingen anslutningsavgift tillkommer. För el och fiber finns anslutningsmöjligheter.

Från Letsbo har ni cirka 30 minuters bilfärd till Järvsö och ca 2 timmars till Jämtlands fjällområden. Järvsö är en populär destination året om där mängder av olika aktiviteter finns - ett utbud för alla! Järvsöbackens alpina anläggning erbjuder skidåkning för hela familjen med 20 nedfarter och en snowpark med hopp och rails. Under sommarhalvåret övergår skidåkningen till att istället handla om downhill cykling och cykling i XC-leder. Här får ni också uppleva Hälsinglands kulturarv som bland annat består av de gedigna Hälsingegårdarna. Förutom allt detta har ni också närhet till Spa, Järvzoo, islandshästäventyr, Camp Järvsö och fina vandringsleder.

Varmt välkommen att ta en titt på tomten på egen hand och kontakta ansvarig mäklare för funderingar och frågor!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

Kontakta mäklaren

Malin Bergman

Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
Mäklare Malin Bergman, Svensk Fastighetsförmedling Järvsö
0703200717