Franks Gata

Tanum Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
478 m²
Nyproduktion 

Bygg hus med Myresjöhus i Grebbestad! Vi säljer just nu en tomt belägen vid den norra infarten från Tanumshede, där vi rekommenderar att bygga en av våra mindre husmodeller i det som kan bli din semesteridyll!

Grebbestad är ett samhälle i Bohuslän, som med sitt läge nära havet länge varit en populär badort för turister. Här bor cirka 2 000 invånare året runt och nu har du tillsammans med Myresjöhus möjlighet att bygga hus i Grebbestad.

En husmodell som passar bra på tomten är Smart 75+ från Myresjöhus. I sitt grundutförande har det här huset inredd entrévåning och är anpassat för en mindre familj. Samtidigt har du möjligheten att utöka boendeytan genom att bygga klart övervåningen. Inspirationen till Smart 75 kommer från traditionell svensk byggnadskonst, där man ofta höjde taket en aning för att skapa mer utrymme på övervåningen.

Entrén är rymlig med en förberedd yta för trappan upp till övervåningen. Planlösningen är öppen med en modern umgängesyta där kök, matplats och vardagsrum står i direkt anslutning till varandra. På entréplanet finns ett stort sovrum, medan övervåningen ger möjlighet till ytterligare fyra sovrum och ett allrum.

Kontakta Myresjöhus i Uddevalla för all information om tomten och vilka möjligheter du har bygga hus här. Välkommen att kontakta oss!

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige AB