Nyproduktion

Hållsnäs Berga 4

Trosa Se på karta

1 700 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
3 373 m²
Nyproduktion

Sista tomten! Nu finns endast en av de fyra fina tomterna i Ålviken kvar! Här finns möjlighet att själv välja vad du vill bygga och en väldigt generös byggrätt. Fantastiskt vackert och naturskönt område där fritids- och permanentboende samsas om skog, mark och hav. Tomterna har ett högt och fritt läge med skogen som närmsta granne och möjlighet till vattenutsikt. De är fint belägna på halvöns västra sida med närhet till badplats. Fiber är framdraget till tomtgräns. Luftledningar över fastigheten skall grävas ned. Säljaren har beställt detta och bekostar arbetet.

Tomterna ligger utanför detaljplanerat område, förhandsbesked finns. Byggnadsarea för huvudbyggnad och uthus får vara max 250 kvm. Se handling under dokument.

Fastigheterna är belägna ca 7 km utanför centrala Trosa, längs kusten i området Viksnäs. Här bor ni med naturen som granne på en stor tomt med tyst, lugnt läge. Bekväm närhet till vackra Viksnäsviken, där det finns båtbryggor och havsbad med barnvänlig sandstrand. Möjlighet till bryggplats finns.

7 km bort nås Trosa centrum med bil på ca 10 minuter.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad