Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Viktoriagatan 39C, Trosa Centralt, Trosa kommun

Viktoriagatan 39C

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

1 500 000 kr

41 m²

1.5 rum

2 744 kr/mån

36 585 kr/m²

Fem minuters promenad från Trosa torg väntar en stilren etta med ljus och fin interiör. Den smarta planlösningen erbjuder ett charmigt kök med schackrutigt golv, trivsamt vardagsrum och sovalkov. Här bor ni på en lugn gata med närhet till centrum och bra kommunikationer. Populär förening med god ekonomi och låga driftskostnader. Fiber finns installerat.

Väsby Ängsväg 18 B, null, Trosa kommun

Väsby Ängsväg 18 B

Lägenhet
Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

1 495 000 kr

53,5 m²

2 rum

4 014 kr/mån

27 944 kr/m²

På Väsby Ängsväg 18B väntar denna ljusa och välplanerade tvåa med stor uteplats i söderläge. Invändigt finner ni kök och vardagsrum med öppen planlösning. Ett sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt förråd. Här bor ni i ett lugnt område med lekplats och fina promenadstråk precis utanför dörren – perfekt för både yngre par som äldre. Dessutom ges närhet till bland annat skolor, affärer, träning, badhus och goda kommunikationer. Bostaden ligger ca 1 km från Vagnhärads station, vilket nås på ca 5 minuter med cykel alternativt 10 minuters promenad. Tågresan till Stockholms Central tar ca 40 min. Väljer ni att ta Trosabussen till Liljeholmen tar det ca 50 minuter.

 • Uteplats
Verktygsgatan 3B, lgh 1302, Trosa, Trosa kommun

Verktygsgatan 3B, lgh 1302

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

2 395 000 kr

56,8 m²

2 rum

4 656 kr/mån

42 165 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade 2:a belägen högst upp med stor balkong. Bostaden karakteriseras av såväl yteffektiv planlösning som genomgående ekparkett och modern utrustning. Inflyttning är planerat till början av juli 2023, då två av de tre husen i föreningen ska stå klara. Nuvarande ägare kan av olika anledningar inte kunna flytta in och behöver således sälja denna pärla vidare. Här bor du på promenadavstånd till centrala Trosa. Dessutom ett stenkast från Ica Trossen samt idrottsplats och fina promenadstråk. Som pricken över i:et bor ni även väldigt nära den populära Trosabussen. Bussen avgår precis utanför Ica Trossen och tar er till Liljeholmen i Stockholm på ca 55 minuter – utmärkt för såväl pendlaren som dagsutflykter till huvudstaden. I Vagnhärad som är beläget ca 7 km från Trosa har man ypperligt pendlingsläge; nära till E4:an norr mot Stockholm och söder mot Nyköping/Norrköping/ Skavsta. Centralt i Vagnhärad finns järnvägsstation med tåg och buss som tar dig till Stockholm på 40-45 min. Givetvis avgår det även tåg söderöver. Anmäl gärna intresse så hör i av oss så snart något sker. Då denna lägenhet är under byggnation går det ej att komma på plats för att se bostaden.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Gnejsvägen 3, Trosa Västra Fän, Trosa kommun

Gnejsvägen 3

Villa
Trosa Västra Fän, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

4 990 000 kr

107 m²

7 rum

2 057 m² tomt

Välkomna till denna familjevänliga villa belägen i lugnt område med närhet till fina strövområden, motionsspår och skidbacke samt skola och barnomsorg. Stor trädgård med underbart trädäck, pool och inglasat uterum. Trivsamma sällskapsutrymmen såväl ute som inne med plats för stora sällskap. Relaxavdelning med bastu, 2 badrum samt 4-5 sovrum. Ett härligt boende för er som önskar leva nära havet och Trosa centrum och dess utbud av butiker och restauranger, vilket är beläget på ca 15 minuters promenad från fastigheten. Möjlighet till båtplats finns i Tureholmsviken som ligger en kort promenad ifrån huset. Till Trosa Golfklubb tar ni er på ca 5 minuter.

 • Balkong
 • Uteplats
Nyårsvägen 4, Vagnhärad, Trosa kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00
Nyårsvägen 4, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 2
Nyårsvägen 4, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 3

Nyårsvägen 4

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

3 950 000 kr

103 m²

6 rum

651 m² tomt

På Nyårsvägen 4 finner ni en välhållen familjevilla belägen i ett lugnt och barnvänligt område. Interiört erbjuds sex rum och kök med stort vardagsrum på entréplanet och allrum med täljstenskamin på nedre planet. Exteriört förfogar ni över inglasat uterum med isolerat golv samt kraftiga glaspartier med skjutdörrar där ni kan sitta och njuta långt in på sensommaren. En grönskande trädgård med perenner som blommar från tidig vår till sen höst samt stor och härlig träaltan i söderläge med gott om plats för loungemöbler. Därutöver finns ett garage vid infarten samt vedförråd. Bekvämt gångavstånd till både Vagnhärad station och centrum med mataffärer, restauranger, småbutiker samt skola och barnomsorg.

 • Premium
Källviksvägen 6, Trosa Källvik, Trosa kommun
 • Lör 10 jun kl 13:00

Källviksvägen 6

Villa
Trosa Källvik, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

6 750 000 kr

203 m²

8 rum

2 585 m² tomt

Med högt, fritt läge och på kort promenadavstånd till Källviks bryggor och till badplats, bjuder vi nu in till visning av denna välskötta och fint planerade fastighet. Här finns det mesta man kan önska sig - alltifrån generösa ytor för både umgänge och boende, till en inbjudande och skyddad gårdsmiljö. På berget kan man njuta av pool-bad och här finns väl tilltagna altandäck i ètage och med utekök. I söder glittrar havsviken och här ser man över till Sävö. Bostadshuset, den faluröda gårdslängan, gästhuset och pergolan/grillhuset skapar tillsammans en fin inramning av den grusade gårdsplanen, där det finns plats för ett flertal utegrupper i sol och skugga. Två båtplatser ingår vid bryggorna i småbåtshamnen. Huvudbyggnadens övervåning inrymmer bl. a vardagsrum, sällskapsrum och matsal i öppen planlösning. Här finns fönsterpartier mot sjösidan och utgång till två balkonger. Två sovrum, kök och badrum. I entréplanet finns sällskaps- och arbetsrum, två sovrum, tvättstuga, pannrum, hobbyrum och stor entréhall. Uppvärmningen sker med bergvärme och i vardagsrummet finns en effektiv insatskamin. Skärgården utanför Källvik sägs vara en av Sveriges vackraste. Härifrån är det inte långt till bl.a. Sävö naturreservat, Askö med härliga sandstränder, arkipelagen Hartsö, Långö, Ringsö och Naturreservatet Stendörren. Ca 20 minuter bilvägen till Trosa och Vagnhärad, varifrån det finns bra kommunikationer med tåg eller buss till Stockholm på 35 resp 50 minuter. Skoltaxi från vändplanen strax invid fastigheten till skolor i Västerljung, Vagnhärad.

 • Plus
Lövsta strand 24, Vagnhärad Lövsta, Trosa kommun
 • Sön 11 jun kl 14:45

Lövsta strand 24

Villa
Vagnhärad Lövsta, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

3 595 000 kr

96 m²

4 rum

2 357 m² tomt

Välplanerad och trivsam villa med källare, lantligt belägen med närhet till sjön Sillen med båtplats i båtklubb som kan överlåtas. Lummig och uppvuxen trädgård med plana ytor och stor trädäckad altan i sydvästläge. Stort garage för för bilentusiasten och trevlig gäststuga för tonåringen som önskar sitt egna krypin. I Vagnhärad som ligger ca 7 km från området finns skola och barnomsorg, badhus, gym och centrum med flera mataffärer.

 • Plus
 • Uteplats
Östra Långgatan 81B, Trosa Centralt, Trosa kommun

Östra Långgatan 81B

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

4 950 000 kr

130 m²

5 rum

954 m² tomt

Äntligen har vi nöjet att presentera en fastighet med ån ringlandes precis utanför tomten. På Östra Långgatan 81 väntar en idyll, beläget ett stenkast från Kvarnen och med promenadavstånd till centrum och torget i Trosa. Huset, som är från 1880 har fina timmerväggar, kakelugnar och gamla, vackra golv, men är i stort behov av renovering. Den prunkande, insynsskyddade trädgården där äppelträd och perenner blommar har mycket charm och historia. När ni renoverat efter era önskemål bor ni antingen permanent, eller nu och då, när längtan efter lantlivet pockar på. Här kan ni luta er tillbaka och njuta av lugnet i pittoreska Trosa. Inne på tomten finner ni flera äldre förrådsbyggnader. Placerat med närhet till havet och med bra pendlingsavstånd från storstadens puls, får ni möjlighet till både och. Här har ni tillgång till fina promenadstråk precis utanför husknuten och flertalet välrenommerade restauranger och caféer i närheten. Observera att fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul.

Malmvägen 15, null, Trosa kommun

Malmvägen 15

Villa
Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

4 490 000 kr

166 m²

6 rum

1 823 m² tomt

Mycket trivsam villa beläget i ett av Trosas mer populära områden med närhet till både natur och centrum. Här erbjuds en planlösning som är skräddarsydd för avkoppling och umgänge. Villan erbjuder flera sociala ytor, fyra till fem sovrum samt garage. Exteriört väntar altaner runt om för sol från morgon till kväll, inglasat uterum, spa-bad och växthus. Det ingår en andelsplats i båtklubben, vilket ger möjlighet till båtplats i Tureholmsviken som ligger en kort promenad ifrån huset. Till Trosa Golfklubb tar ni er på ca 5 minuter och Åda Golfklubb nås på ca 10 minuter. Ett härligt boende för er som önskar leva nära havet och Trosa centrum, vilket är beläget på ca 15 minuters promenad från fastigheten. Till Stockholm tar det ca 1 timme med bil. Anmäl gärna intresse, så håller vi er uppdaterade så snart något sker.

 • Balkong
 • Uteplats
Lammsjövägen 17, Tystberga Granlund, Nyköpings kommun

Lammsjövägen 17

Fritidshus
Tystberga Granlund, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

850 000 kr

44 m²

3 rum

2 594 m² tomt

Här har ni möjlighet att skapa ert drömboende på en fin tomt med närhet till badsjö och bekvämt avstånd till både Nyköping, Trosa och Stockholm. På fastigheten finns för närvarande ett enplanshus som är i stort behov av renovering, alternativt att ni river befintlig byggnad och bygger helt nytt utefter era egna önskemål och behov. Detaljplanen för området tillåter en byggrätt om 70 kvm för huvudbyggnaden och ytterligare 30 kvm för en komplementsbyggnad. Välkommen att anmäla intresse!

Hillesta hage 1, Västerljung, Trosa kommun

Hillesta hage 1

Villa
Västerljung, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

3 950 000 kr

139 m²

5 rum

3 273 m² tomt

Lantligt belägen bland björkar och rhododendron presenteras här en välplanerad enplansvilla. Huset är löpande renoverat och väl underhållet under årens lopp. Invändigt erbjuds ett praktiskt arbetskök, vardagsrum med stort fönsterparti mot skogen, helt fritt från insyn samt två sovrum. Därutöver finns ett stort sommarrum med fönster mot baksidan. Trädäckad altan belägen under tak samt flera uteplatser runt om hus och trädgård, vilket gör att det alltid finns en solstråle att fånga. Därutöver finner ni isolerat gästhus med eget badrum, friggebod, förråd, vedbod och garage. Stor, plan trädgårdstomt som ramas in av staket, buskar och träd. Till Trosa är det ca 9 km och till Vagnhärad 6 km. Ett perfekt boende för er som söker något eget en bit utanför centrum. Här kan ni flytta in och njuta av tillvaron, utan att behöva renovera. Varmt välkommen på visning

 • Uteplats
Verktygsgatan 5, lgh 1002, Trosa Tomtaklint, Trosa kommun

Verktygsgatan 5, lgh 1002

Lägenhet
Trosa Tomtaklint, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

2 450 000 kr

77,2 m²

3 rum

6 328 kr/mån

31 736 kr/m²

Vid trivsamma Trosaporten bygger Nokon 49 moderna lägenheter. Här bor du på promenadavstånd till centrala Trosa samt praktiskt beläget nära förskolor och skolor från årskurs F-9. Dessutom ett stenkast från Ica Trossen samt idrottsplats och fina promenadstråk. Just denna bostad erbjuder 3 rum och kök med en boarea om 77 kvm med fina materialval och öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats och kök. Köket har uppgraderats till modellen Lacka med rostfria vitvaror, grå kulör på luckor samt fina knoppar. I badrummet kommer det finnas en handdukstork, vilket även det är ett tillval. Som pricken över i:et bor ni även väldigt nära den populära Trosabussen. Bussen avgår precis utanför Ica Trossen och tar er till Liljeholmen i Stockholm på ca 55 minuter – utmärkt för såväl pendlaren som dagsutflykter till huvudstaden. I Vagnhärad som är beläget ca 7 km från Trosa har man ypperligt pendlingsläge; nära till E4:an norr mot Stockholm och söder mot Nyköping/Norrköping/ Skavsta. Centralt i Vagnhärad finns järnvägsstation med tåg och buss som tar dig till Stockholm på 40-45 min. Givetvis avgår det även tåg söderöver.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Bråtagatan 73, Trosa Centralt, Trosa kommun
 • Tis 13 jun kl 17:15
Bråtagatan 73, Trosa Centralt, Trosa kommun, bild 2
Bråtagatan 73, Trosa Centralt, Trosa kommun, bild 3

Bråtagatan 73

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

2 900 000 kr

135 m²

6 rum

4 890 kr/mån

Välkommen till Bråtagatan 73. Ett välplanerat hus med snygg arkitektur. Trä möter plåt, fönsterpartier från golv till tak och högkvalitativa materialval. Detta hus består av två plan och har stora sällskapsytor, flera sovrum, tvättstuga samt två badrum. Bostaden har en trevlig uteplats med möjlighet att uppföra staket samt spaljéer efter tycke och smak och har dessutom sol hela dagen. På promenadavstånd nås mataffär och allmänna kommunikationer för er som pendlar till arbete eller skola. Fiber finns indraget, vilket underlättar för dig som har möjlighet att arbeta hemifrån. Välkommen till ett fint boende nära till allt!

 • Premium
Torpa ängsväg 1A, Trosa, Trosa kommun
 • Borttagen före visning

Torpa ängsväg 1A

Radhus
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

2 695 000 kr

132 m²

5 rum

5 205 kr/mån

20 417 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
Gärdesvägen 34C, Vagnhärad, Trosa kommun

Gärdesvägen 34C

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

1 675 000 kr

53,5 m²

2 rum

2 918 kr/mån

31 308 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna kvadratsmarta tvårummare byggd 2018 med en ljus och öppen planlösning. Lägenheten har ett hörnläge med fönster i två väderstreck vilket ger rikligt med naturligt ljus och en härligt luftig känsla. Bostaden är kvalitativt och bekvämt utrustad med stilrena ytskikt och en ljuvlig balkong i högt och fritt läge med många soltimmar. Fiber finns installerat, vilket underlättar för dig som har möjlighet att arbeta hemifrån. Ett stenkast från Vagnhärad centrum med mataffärer, service samt bra kommunikationer till Stockholm. Välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Trosalundsgatan 4 lgh 63, Trosa Centralt, Trosa kommun
 • Lör 3 jun kl 11:00

Trosalundsgatan 4 lgh 63

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

3 250 000 kr

73 m²

3 rum

4 251 kr/mån

44 521 kr/m²

Denna lägenhet på Trosalundsgatan 4 har inretts stilfullt med genomtänkta färg- och materialval. Interiört finner ni två sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, funktionellt kök med matplats. Vardagsrum med utgång till stor balkong i sydvästläge vilket innebär sol hela dagen och kvällen. Här finns goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg med skjutdörrar i ena sovrummet, samt rymlig klädkammare i anslutning till hallen. Fiber finns indraget och bostaden har sk multimediacentral, vilken distribuerar data, IP-telefoni och TV. Kostnaden för basutbud av bredband, telefoni samt tv ingår i avgiften. Här bor ni centralt med promenadavstånd till butiker, restauranger, skolor vårdcentral och allmän kommunikation. Bra pendlingsavstånd till Stockholm med buss, tåg eller bil på knappt en timme.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bråta allé 23, Trosa, Trosa kommun

Bråta allé 23

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

2 995 000 kr

136 m²

5 rum

5 649 kr/mån

22 022 kr/m²

Exklusiv familjevilla i brf-form på fridfulla Bråta allé, byggd 2017 i stil och med kvalitet. En modern bostad i ett nytt och trevligt kvarter, omgivet av grönområden och med bekvämt gångavstånd till skolor och centrum. Huset har fina material och utrustning av hög standard, och på den rymliga altanen i en rogivande miljö kan du njuta av förmiddagssol på baksidan. Framsidans altan ligger i sydvästläge. Fönsterpartier från golv till tak ger alla rum en mängd naturligt ljus, vilket tillsammans med de ljusa ytorna skapar ett luftigt och harmoniskt hem. Här finns gott om förvaringsutrymmen i stora förråd och på uppfarten finns parkeringsplats för flera bilar. Solceller på taket och laddstation för elbil är installerat.

 • Uteplats
Utsiktsvägen 7, Trosa Stensund, Trosa kommun

Utsiktsvägen 7

Villa
Trosa Stensund, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

4 790 000 kr

171 m²

6 rum

1 496 m² tomt

På Utsiktsvägen 7 presenteras en välbyggd och rymlig villa med altan i tre väderstreck samt grönskande trädgårdstomt. Interiört finner ni en trivsam planlösning med stora utrymmen, vilket gör att ni kan samla familj, släkt och vänner till kalas och midsommarfirande både inne och ute. Exteriört erbjuds isolerat garage om 55 kvm med vatten, avlopp, luftvärmepump och fjärrstyrda portar samt laddbox för elbil. Solpanel monterades 2020, vilket ger låga driftskostnader. Fiber finns installerat, vilket underlättar för dig som har möjlighet att arbeta hemifrån. Området är fridfullt beläget med närhet till såväl havsbad och båtplats som Trosas gemytliga stadskärna. Uppvuxen trädgårdstomt som gränsar mot skogen på baksidan. I området finns två båthamnar, badplatser och Sörmlandsleden. Till centrala Trosa är det ca 6 km.

 • Plus
Persögatan 12 G, lgh 20902, Trosa Centralt, Trosa kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Persögatan 12 G, lgh 20902

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

2 575 000 kr

50 m²

2 rum

3 125 kr/mån

51 500 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna unika lägenhet, med planerat tillträde i augusti. Med ett högt läge som erbjuder vidsträckt utsikt över Trosas idylliska hamn och omgivningar, bygger nu TAFAB 27 st bostadsrätter. Denna 2:a, vilken för övrigt är den enda i föreningen, är belägen i markplan med uteplats i sydvästligt läge. Bostaden är optimalt planerad och har genomgående ekparkett och modern utrustning. Nuvarande ägare har av olika anledningar beslutat sig för att inte flytta till Trosa och behöver således sälja denna unika och exklusiva pärla vidare. Bostadsrättsföreningens gemensamma umgängesyta, som erbjuder en härlig terrass med kvällssol och gemensam pool, är en fantastisk bonus och trivselfaktor. Brf Sjöutsikten är ett idylliskt boende, där du når charmiga, centrala Trosa med butiker, restauranger, mataffär, apotek och systembolag på några minuters promenad. Här bor du ca 300 meter från havet, vilket gör morgonpromenaden och löprundan än mysigare. Ca 500 meter ifrån området ligger busshållplatsen vid Östermalmsvägen, där bussen tar dig till Södertälje och Vagnhärad station eller till Hamnen där bussar till Stockholm/Liljeholmen, Nyköping samt Gnesta station finns. Välkommen med din intresseanmälan.

 • Nyproduktion
Verktygsgatan 3B, lgh 1001, Trosa Tomtaklint, Trosa kommun

Verktygsgatan 3B, lgh 1001

Lägenhet
Trosa Tomtaklint, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

2 195 000 kr

77,2 m²

3 rum

6 328 kr/mån

28 433 kr/m²

Vid trivsamma Trosaporten bygger Nokon 49 moderna lägenheter och just denna erbjuder 3 rum och kök med en boarea om dryga 77 kvm. Av olika anledningar har köparen av denna bostad valt att inte flytta in när så blir dags, vilket gör att ni nu istället får möjlighet att förvärva denna trivsamma bostad. Här bor du på promenadavstånd till centrala Trosa samt praktiskt beläget nära förskolor och skolor från årskurs F-9. Dessutom ett stenkast från Ica Trossen samt idrottsplats och fina promenadstråk. Som pricken över i:et bor ni även väldigt nära den populära Trosabussen. Bussen avgår precis utanför Ica Trossen och tar er till Liljeholmen i Stockholm på ca 55 minuter – utmärkt för såväl pendlaren som dagsutflykter till huvudstaden. I Vagnhärad som är beläget ca 7 km från Trosa har man ypperligt pendlingsläge; nära till E4:an norr mot Stockholm och söder mot Nyköping/Norrköping/ Skavsta. Centralt i Vagnhärad finns järnvägsstation med tåg och buss som tar dig till Stockholm på 40-45 min. Givetvis avgår det även tåg söderöver.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Hiss
Persögatan 12 C, lgh 31003, Trosa Centralt, Trosa kommun

Persögatan 12 C, lgh 31003

Radhus
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

5 575 000 kr

115 m²

5 rum

5 100 kr/mån

48 478 kr/m²

Med vidsträckt utsikt över Trosas idylliska hamn och omgivningar byggs just nu denna bostad om 115 kvm. Här möts ni av modern arkitektur och en fantastisk takterrass, där utsikten mot hamnen och havet är något utöver det vanliga. Föreningens gemensamma umgängesyta, som erbjuder en härlig terrass i kvällssol med gemensam pool, är en fantastisk bonus och trivselfaktor. Interiört erbjuds kök, matplats och vardagsrum med utgång till en separat balkong på entréplanet. Här finner ni också ett helkaklat duschrum samt en klädkammare för ytterkläder, vilket lämnar entrén prydlig. På övre planet, där bostadens tre sovrum är placerade, ligger ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Därutöver finns ett allrum, vilket också kan göras om till ytterligare ett sovrum om så önskas. Även här finns en separat klädkammare som tar hand om kläder och accessoarer. I anslutning till allrummet kommer ni sedan vidare till den magiska takterrassen. Här ni kan koppla av under härliga sommarkvällar med familj, släkt och vänner och njuta en svårslagen utsikt. Här erbjuds ni ett idylliskt boende, där du når charmiga centrala Trosa med butiker, restauranger, mataffär, apotek och systembolag på några minuters promenad. Ni bor ca 500 meter från busshållplatsen på Östermalmsvägen, där du tar dig vidare till Södertälje och Vagnhärad station eller till Hamnen där bussar till både Liljeholmen, Nyköping samt Gnesta station finns. På ca 15 minuters promenad finner ni också skola och förskola. Varmt välkommen med din intresseanmälan, så kontaktar vi er inom kort.

 • Nyproduktion
Bergvägen 8, Vagnhärad, Trosa kommun

Bergvägen 8

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

3 400 000 kr

91 m²

5 rum

960 m² tomt

Varmt välkomna till Bergvägen 8 och en villa med hörntomt samt låg uppvärmningskostnad då solceller installerats under -22 samt bergvärme. Exteriört väntar trädgård såväl som inglasad altan i söderläge. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med gångavstånd till Vagnhärad station. Dessutom ges närhet till förskola, skola, matbutiker och kommunikationer.

 • Uteplats
Helgdagsvägen 7A, Vagnhärad, Trosa kommun

Helgdagsvägen 7A

Radhus
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

2 900 000 kr

126 m²

5 rum

5 287 kr/mån

23 016 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva detta fina parhus på Helgdagsvägen 7A. Bostadens interiör är mycket välplanerad med en strategisk uppdelning mellan sociala och privata ytor samt uteplats på både fram och baksida. Här bor ni i ett barnvänligt område med plan och fin trädgårdstomt belägen i lugnt och väletablerat villaområde, lantligt med vida vyer och åkrar som närmsta granne men med bekväm närhet erbjuder området närhet till skolor, butiker och kommunikationer. Fiber finns.

 • Uteplats
Sofierovägen 4, Trosa, Trosa kommun
Sofierovägen 4, Trosa, Trosa kommun, bild 2
Sofierovägen 4, Trosa, Trosa kommun, bild 3

Sofierovägen 4

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

5 950 000 kr

128 m²

3 rum

2 011 m² tomt

Varmt välkommen till denna trivsam enplansvilla, byggd 2020 med utsikt över Hållssviken. Huset är lantligt beläget och ligger på en lugn återvändsgata med ett läge som sällan kommer ut på marknaden. Från altanen i husets vinkel har ni fin utsikt över viken och skärgårdslivet. Här kan ni dessutom njuta av ett härligt bubbelbad när andan faller på. Huset är välbyggt och har en trivsam planlösning som bjuder in till umgänge med familj, släkt och vänner. Interiören är ljus med fina materialval och en braskamin som ger extra värme och förhöjer mysfaktorn under årets kalla månader. Inhägnad trädgårdstomt som vetter mot skogen på baksidan, perfekt för promenader, svamp- och bärplockning. Ett härligt boende för er som önskar bo lite lantligt och nära havet, men med närhet till Trosa centrum vilket är beläget på ca 10 minuters bilfärd från fastigheten. Till Stockholm tar det ca 1 timme med bil. Anmäl gärna intresse så håller vi er uppdaterade så snart något sker.

 • Premium
Bråtagatan 39, Trosa, Trosa kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Lör 3 jun

Bråtagatan 39

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

3 750 000 kr

137 m²

6 rum

5 151 kr/mån

Välkommen till detta fantastiska tvåplanshus med ett unikt läge invid Tomtaklintskogens naturreservat. Denna bostadsrätt erbjuder genomgående högkvalitativ standard. Interiören präglas av generös takhöjd, exklusiva materialval och stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp. Entréplanet erbjuder öppen planlösning som lämpar sig utmärkt för umgänge och middagsbjudningar. Bostaden har flera generöst tilltagna trädäckade altaner som vetter mot skogen och här kan du i avskildhet njuta av både frukost, lunch och middag i din alldeles egna oas. På promenadavstånd nås nybyggd förskola, mataffär och allmänna kommunikationer för er som pendlar till arbete eller skola. Fiber finns indraget, vilket underlättar för dig som har möjlighet att arbeta hemifrån.

 • Plus
 • Uteplats
Brotorpsvägen 17, Trosa Åda, Trosa kommun
 • Lör 10 jun

Brotorpsvägen 17

Fritidshus
Trosa Åda, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

690 000 kr

58 m²

3 rum

2 453 m² tomt

Välkommen till ett trevligt fritidshus på insynsskyddad naturtomt i Åda fritids- och villaområde. Arbetskök med inredning i furu, vitmålat träinnertak och liten matplats vid fönster mot väster. Vidare ingång till vardagsrummet som har förhöjt innertak, hörnställd öppen spis, fönster i tre väderstreck, utgång till altan med markis och sol från lunchtid till sen eftermiddag. 2 mindre sovrum. Fräscht och fackmannamässigt inrett duschrum från 2018. Genomgående trägolv i sovrummen, vardagsrummet och köket. Kommunalt vatten och avlopp är installerat och även förberett för anslutning till ev framtida friggebod. OBS! Detta är ett bostadsarrende. Det innebär att man äger byggnaden men arrenderar marken. Det går ej att pantsätta/belåna för att få bolån i och med att man ej äger marken. Arrendet löper på 5 år i taget, fn till 31/3 2025. Arrendeavgiften är indexreglerad (konsumentprisindex) och är fn 42.136kr, dvs 3.511kr/månad. Tomten är till övervägande del naturtomt och här finns en enkel förrådsbyggnad samt ett utedass med framdragen el och värme. Från området har man lika nära till bad vid havet som till 18-håls golfbana vid Åda Golf & Country club. Cykelväg till stor matbutik, liten butiksgalleria och vidare till charmiga Trosa torg och småbåtshamn - med ett gott utbud av butiker och restauranger. Gångavstånd till busshållplats med bussar till Södertälje via Vagnhärads tågstation samt direktbussar till Liljeholmen på ca 50 minuter. Tåg Vagnhärad - Stockholm C, ca 36 min.

 • Plus
Västra Långgatan 30 A-D, Trosa Centralt, Trosa kommun

Västra Långgatan 30 A-D

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

17 000 000 kr

220 m²

7 rum

995 m² tomt

De fyra byggnaderna på Färgaregården bildar tillsammans en vacker klassisk gårdsbild, med grusad innergård och vårdträd. Tre av de fyra husen gränsar mot Västra Långgatan i väster, Färgargränd och åpromenaden i öster. Fastigheten har ett privat och väl insynsskyddat läge med rogivande utsikt i alla väderstreck över Trosaån och stadens äldsta bebyggelse. På bara ett par minuters promenad når man torget med ett brett utbud av bl.a. butiker, restauranger och caféer - samtidigt som gården ligger på ett behörigt avstånd från den lilla stadens turiststråk. Nuvarande ägare och generationen före dem har bott och bedrivit verksamhet här sedan 1980-talet. Gården har genomlevt ryssbränningar och återuppbyggnad och här har många företagare bott och verkat genom tiderna. Som namnet beskriver har färgareverksamhet bedrivits men också slakteri, kötthandel och klädbutik. Här ges möjlighet till olika kombinationer av företagande, generationsboende, brf-boende och uthyrning. Innergården kan omvandlas till trädgård med odlingar men rymmer ändå ett flertal parkeringsplatser. Den gamla Stadsplanen medger ytterligare ny- och tillbyggnader. Huvudbyggnaden går att återställa från kontorsmiljö till paradvåningar i sekelskiftesinspirerad stil och i ett av de två bostadshusen som är uppfört 2006 kan man skapa ytterligare en mindre bostad. Den gamla gårdslängan, som en gång inhyst ett rökeri, används idag som förråd. Vid ån finns det möjlighet att hyra båtplats. Under fliken dokument finner ni säljarens text- och bildmaterial med spännande och inspirerande läsning om fastighetens historia. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och/eller tid för visning.

 • Plus
Hertig Karls väg 11, Trosa, Trosa kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag

Hertig Karls väg 11

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

4 950 000 kr

121 m²

4 rum

576 m² tomt

Med ett centralt läge kan vi nu presentera denna välskötta enplansvilla med tegelfasad och lummig trädgård. Härlig planlösningen med stora sociala ytor, praktiskt arbetskök och ljusa sovrum, vilket torde passa er som söker ett boende i ett plan. Den insynsskyddade tomten med berg i dagen ger möjlighet till flera uteplatser i perfekt söderläge. Vattenburen uppvärmning via frånluftsvärmepump samt luftvärmepump, vilken även ger kyla under årets varma månader. Den vackra utemiljön lockar med fina gräsytor och med husets genomtänkta placering på tomten fås sol hela dagen. Här finns alla förutsättningar för den med gröna fingrar i familjen att utveckla sitt odlingsintresse. Vänligen respektera säljarens önskemål om att visning ej kommer ske tidigare än planerat. Anmäl gärna intresse så håller vi er uppdaterade så snart något sker.

 • Plus
 • Uteplats
Granitvägen 37, Trosa Västra Fän, Trosa kommun

Granitvägen 37

Fritidshus
Trosa Västra Fän, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

4 500 000 kr

112 m²

4 rum

1 556 m² tomt

På Granitvägen 37 presenteras en gemytlig familjevilla med stort inglasat uterum samt trädäck med spa-bad. Villan har renoverats löpande och präglas av ett hemtrevligt formspråk. Här bor ni i ett fridfullt område med naturen inpå knuten och gångavstånd till Tureholmsvikens båtsällskap, där det kan finnas möjlighet till båtplats. Alldeles i närheten av trädgården ligger ett skogsområde med elljusspår och Sörmlandsleden. Vill ni ta er till centrum tar det ca 5 minuter med bil, 10 minuter med cykel och till fots ca 20 minuter. Vänligen respektera säljarens önskemål om att visning ej kommer ske tidigare än planerat. Anmäl gärna intresse så håller vi dig uppdaterad så snart något sker.

Verktygsgatan 3B, lgh 1101, Trosa, Trosa kommun

Verktygsgatan 3B, lgh 1101

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

2 075 000 kr

59,3 m²

2 rum

4 860 kr/mån

34 992 kr/m²

Vid trivsamma Trosaporten bygger Nokon 49 lägenheter och just denna 2:a är belägen en trappa upp med rymlig balkong. Bostaden karakteriseras av såväl yteffektiv planlösning som genomgående ekparkett och modern utrustning. Inflyttning är planerat till början av juli 2023, då två av de tre husen i föreningen ska stå klara. Nuvarande ägare har fått arbete på annan ort och behöver således sälja denna pärla vidare. Köket har uppgraderats till ett kök vid namn Bokö. Här bor du på promenadavstånd till centrala Trosa. Dessutom ett stenkast från Ica Trossen samt idrottsplats och fina promenadstråk. Som pricken över i:et bor ni även väldigt nära den populära Trosabussen. Bussen avgår precis utanför Ica Trossen och tar er till Liljeholmen i Stockholm på ca 55 minuter – utmärkt för såväl pendlaren som dagsutflykter till huvudstaden. I Vagnhärad som är beläget ca 7 km från Trosa har man ypperligt pendlingsläge; nära till E4:an norr mot Stockholm och söder mot Nyköping/Norrköping/ Skavsta. Centralt i Vagnhärad finns järnvägsstation med tåg och buss som tar dig till Stockholm på 40-45 min. Givetvis avgår det även tåg söderöver. Anmäl gärna intresse så hör i av oss så snart något sker. Då denna lägenhet är under byggnation går det ej att komma på plats för att se bostaden.

 • Hiss
Högbergsgatan 54, Trosa Centralt, Trosa kommun

Högbergsgatan 54

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

4 700 000 kr

156 m²

6 rum

1 094 m² tomt

Fastigheten ger ett praktfullt intryck med insynsskyddad trädgård och den gedigna, gul och vitmålade villan. Huvudentrén utgörs av välkomnande hall med skjutdörrsgarderober för ytterkläder och skor. Från hallen nås innertrappan som förbinder de två våningsplanen, alternativt genom hissen som installerats mellan två av sovrummen.

 • Balkong
 • Uteplats
Västra Ågatan 43, Trosa, Trosa kommun

Västra Ågatan 43

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

7 000 000 kr

96 m²

4 rum

294 m² tomt

Med båtplats strax invid huset och på kort gångavstånd via å-promenaden till Trosa torg, finner ni denna unika och genialt planerad 1-plansvilla. Här har man skapat en tilltalande interiör med full takhöjd till nock, ett rikt ljusinsläpp och genomgående påkostade materialval. Högblanka stengolv, pastellgrå köksinredning från Ballingslöv och uppgraderade vitvaror. Huset är såväl välisolerat som energisnålt och både hus och tomt är lättskötta. Trevliga och inbjudande umgängesytor med kök, matplats och vardagsrumsdel i öppen planlösning. I rummet finns kamin för värme och trivsel samt stora fönsterpartier med utgång mot å-sidan. Från allrummet, invid entréhallen, och det större av de två sovrummen når man altandäcket med stor markis i sydväst-läge. Läckert inrett duschrum och separat tvättstuga. Tomten är lättskött med grusad entrésida och uteplats mot morgonsolen. Altandäck mot söder, där avenboken skapar insynsskydd mot grannen, och "grillplats" invid det isolerade förrådshuset.

 • Plus
Svartviksvägen 3K, Trosa, Trosa kommun

Svartviksvägen 3K

Radhus
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

3 295 000 kr

88,2 m²

3 rum

5 353 kr/mån

37 358 kr/m²

Varmt välkommen till det lugna och familjevänliga bostadsområdet på Edanö, beläget nära brofästet. Här bor ni granne med ängsmark och skogsdunge samt fina promenadstråk precis utanför husknuten. Bostaden är byggd av Borohus och detta välplanerade parhus om 88 kvm passar både äldre och yngre. Närheten till brofästet ger er bra kommunikationsmöjligheter både till fots, cykel och bil. Redan på andra sidan väntar hamnen, där ni välkomnas av vackra segelbåtar, butiker och restauranger. Promenerar ni vidare möts ni av Trosas pittoreska stadskärna med hela dess serviceutbud. Bussen avgår från andra sidan bron och tar er till Liljeholmen (Stockholm) på ca 55 minuter – utmärkt för såväl pendlaren som dagsutflykter till huvudstaden.

 • Uteplats
Emils backe 27, Trosa, Trosa kommun

Emils backe 27

Tomt
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

3 250 000 kr

1 245 m² tomt

Emils backe - ett unikt område med annorlunda tomter. En av Emils Backes allra finaste tomter högst upp på berget blir nu till salu. Byggklar med kommunalt VA, el och fiber framdraget till tomtgräns och med färdigt bygglov för stolphuset på bilden. Det finns dock inget krav på varken att bygga just det huset eller att anlita någon specifik husleverantör. I tomtpriset ingår kostnader och avgifter för VA-anslutning, bygglov, nybyggnadskarta och husritningar uppgående till ca 300 000 kr. Läs mer om området och stolphusen på www.emilsbacke.se. Visning och säljstart sker 13 maj 2023. Välkommen!

Väsby Ängsväg 26B , Vagnhärad, Trosa kommun

Väsby Ängsväg 26B

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

1 475 000 kr

55 m²

2 rum

3 369 kr/mån

26 818 kr/m²

Varmt välkommen till denna stilrena tvåa byggd 2021! Här bor du i ett nytt trivsamt kvarter inom gångavstånd till Vagnhärad centrum. Lägenheten ligger på markplan och erbjuder en härlig uteplats, med många soltimmar, som fortsätter ned på en egen liten gräsmatta, perfekt för den odlingsintresserade eller bara för avkoppling. Interiört är hemmet snyggt och modernt med genomgående ljus ekparkett med kvistar, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ljusinsläpp från motsatta väderstreck. Mycket bra förvaring i hallens rymliga klädkammare och i sovrummet finns plats att installera en praktisk skjutdörrsgarderob om så önskas. Med smidigt gång- och cykelavstånd till Vagnhärads kärna bor du nära mataffär, butiker, restauranger och caféer. Vill du ta dig till storstaden går även tåg och bussar till Stockholm med under en timmes restid!

 • Uteplats
Granholmsvägen 3, Trosa Stensund, Trosa kommun

Granholmsvägen 3

Villa
Trosa Stensund, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

3 295 000 kr

85 m²

3 rum

1 750 m² tomt

I en lantlig idyll finner ni denna oerhört hemtrevliga enplansvilla. En grusstig leder genom den prunkande trädgården upp till huset där charmig pärlspont, generös takhöjd och en enastående vacker braskamin välkomnar er in. Kök och vardagsrum i anslutning skapar optimala sällskapsytor som dessutom förlängs av ett inglasat uterum som kan nyttjas från tidig vår till sen höst. Sovrummen är rymliga och lättmöblerade, och tvättrummet är separerat från den helkaklade duschrummet för en smidig vardag. En separat gäststuga med tre rum samt badrum och kök av modern standard är perfekt när långväga gäster kommer på besök. Trädgårdens stora gräsytor har skapat en perfekt miljö för odling och på sommaren blir det ett paradis för den med gröna fingrar. Stensund och Krymla är ett mycket trevligt område med flera bad- och lekplatser samt promenadstigar i fin natur. Fibernät finns tillgängligt och möjlighet finns att hyra båtplats i samfällighetens hamnar. En kort cykeltur tar er in till Trosa centrum. Välkomna!

 • Uteplats
Bråta allé 12, Trosa Centralt, Trosa kommun
 • Tor 8 jun

Bråta allé 12

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

3 250 000 kr

136 m²

6 rum

5 649 kr/mån

Välkommen till Bråta allé 12, ett tvåplanshus i bostadsrättsform byggt 2016 med genomgående högkvalitativ standard. Interiören präglas av generös takhöjd, exklusiva materialval och stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp. Entréplanet erbjuder öppen planlösning som lämpar sig utmärkt för umgänge och middagsbjudningar. Stor uteplats i fint insynsskyddat läge på baksidan direkt mot naturen ger ytterligare utrymme under årets varma månader. Laddstolpe finns och solceller är installerade på taket. På promenadavstånd nås mataffär, förskola samt allmänna kommunikationer för er som pendlar till arbete eller skola. Fiber finns indraget, vilket underlättar för dig som har möjlighet att arbeta hemifrån.

 • Plus
Aromavägen 9, Trosa, Trosa kommun

Aromavägen 9

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

5 690 000 kr

196 m²

7 rum

1 602 m² tomt

På Aromavägen 9 finner ni denna rymliga familjevilla uppförd 2015. Här finner ni hela sju rum och kök, naturnära och barnvänligt beläget. Här erbjuds ett fint och välplanerat hem med stora sällskapsytor både inne och ute, fina ytskikt och modern utrustning. Trädgården är spännande med odlingsområde och köksträdgård med bl.a vinrankor och sparris, stor altan med spabad samt dubbelgarage med fjärrstyrda portar. Läget och utformningen är perfekt för dig som ställer höga krav på ditt boende. Genomgående golvvärme via vattenburet värmesystem på nedre planet, solceller, centraldammsugare, avkalkningsanläggning samt braskamin. I närområdet finns vackra promenadstråk, långgrunt havsbad, golfbana och fina grönområden. Här bor ni i ett trevligt villaområde beläget på dryga 5 minuters bilfärd från centrala Trosa med bra utbud av restauranger, butiker och trevlig åpromenad. Varmt välkomna in på en rundtur.

 • Uteplats
Östermalmsvägen 34 O, Trosa Centralt, Trosa kommun

Östermalmsvägen 34 O

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

4 250 000 kr

120 m²

3 rum

6 458 kr/mån

35 417 kr/m²

Kvarteret Fiskpigan, som ligger mellan småbåtshamnen och torget i kuststaden Trosa, är prisbelönat för sin arkitektur och här har man genomgående valt gedigna och påkostade material - såväl i byggnationen och den exteriöra utformningen som vad gäller inredningen. Här bjuder vi nu in till visning av en ljus och vacker étage-våning. Vid entrén på loftgången finns en egen uteplats i sydväst och från balkongen, i samma väderstreck, ser man ut över den fina innergården och över takåsarna i Trosa. Hiss till loftgången och entrén Det rymliga vardagsrummet har en takhöjd om 4,80 m och ligger i öppen planlösning mot köket och det övre allrummet. Rummet kan med enkla medel delas av till ytterligare ett sovrum. Hela våningen bjuds på ett rikt ljusinsläpp via stora fönster i 3 väderstreck och alla rummen är genomgående inredda i ljusa färgsättningar. Entréhall med skjutdörrsgarderob och golvbeläggning av sandsten. Duschrummet som ligger vägg i vägg har marmorerat klinkergolv, helkaklade väggar i vitt och här finns också tvättmaskin och kondenstumlare. Stor matplats vid fönster mot entrésidan, med vidare ingång till arbetsköket som har inredning från Marbodal. Trappa med plansteg av ek och spaljé i rostfritt leder upp till allrummet som är öppet mot vardagsrummet i entréplanet. Här finns en kamin för värme och trivsel och i sydväst har man utgång till balkongen som har ett skyddat läge. Stort sovrum med spegelklädda skjutdörrar till klädförvaring, takfönster och litet fönster mot balkongen. Rymligt, helkaklat badrum. Från badkaret har man utsikt ned mot vardagsrummet och vidare ut mot Skeppargatan - bara en av våningens många extra detaljer... Garageplats och p-plats finns att hyra. Lägenhetsförråd i garagebyggnaden. Hiss till alla loftgångarna. Pendelavstånd till Stockholm på under 1 timme med buss, tåg eller bil.

 • Hiss
Åvägen 16N, Vagnhärad, Trosa kommun

Åvägen 16N

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

1 800 000 kr

67 m²

3 rum

5 743 kr/mån

26 866 kr/m²

På en lugn återvändsgata vid Trosaån hittar du denna ljusa gavellägenhet med öppen planlösning, 2,70 i takhöjd, generösa ljusinsläpp i tre vädersträck och utsikt mot Trosaån i både väster och norr. Det fria gavelläget, den rymlig altanen mot kvällssolen och den egna entrén i söder skapar en känsla av att bo i eget hus - riktig radhuskänsla. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för både mat- och soffgrupp. Smakfull köksinredning från Ballingslöv och vitvaror från Electrolux. Från vardagsrummet kliver du ut till den stora altanen med morgon- och kvällssol. Invid entrén ligger ett mindre sov-/arbetsrum. Vägg i vägg finns duschrum med ljusgrått klinkergolv, helkaklade väggar i vitt, duschhörna med glasade vikdörrar, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och golvvärme. Gott om förvaring i garderober både i hall, kök och det större sovrummet Varje lägenhet kan justera golvvärmen via egen värmepump, som ägs av föreningen, och avgiften inkluderar värme, vatten och egen parkering. Parkeringsplats och cykelrum på gården mellan föreningens tre byggnader. Från Åvägen 16 har du promenadavstånd till tåg- och busstation. Du tar dig till Stockholm med tåg, buss eller bil på under timmen. Bra inte minst för den som arbetspendlar. Matbutiker, apotek, restauranger, badhus med gym samt skola och förskola ligger också inom promenadavstånd. Vår kommun bjuder på vackra omgivningar med bad i sjöar och hav och här finns gott om aktiviteter och rekreation för alla åldrar. En knapp 10 minuters bilfärd tar dig till kuststaden Trosa. Varmt välkommen att boka tid för visning

 • Plus
Öbacksvägen 4, Trosa Stensund, Trosa kommun

Öbacksvägen 4

Villa
Trosa Stensund, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

4 590 000 kr

120 m²

5 rum

1 293 m² tomt

Här är huset som passar lika fint för permanentboende, som för ett påkostat och bekvämt fritidsboende. Huvudbyggnaden är tillbyggd 2015 och den delen omfattar den stora entréhallen varifrån man går 2 steg upp till det generösa sällskapsrummet med täljstenskamin, fönsterpartier mot sydost och utgång till den stora altanen - med sjöglimt mot havet. Vidare ingång till ett sovrum samt ett rymligt och smakfullt inrett duschrum. I huset finns ytterligare 2 sovrum, kök, stort matrum med kamin samt ett duschrum. Solpaneler i kombination med luftvärmepump och kaminer ger förmånliga driftskostnader. Grusad och kantsatt infart och gårdsplan med plats för flera bilar och med laddstolpe för 2 elbilar. På höjden mellan husen har man ett gott insynsskydd och här gränsar tomten till allmänning i öster. Ett gästhus om ca 17 kvm samt 2 förrådshus, varav det ena med vedbod. Njut av de vackra omgivningarna med härliga strövområden i skogen och längs havet. Ta en tur ut i skärgården med båten från någon av områdets småbåtshamnar eller ta med kaffekorgen för ett dopp vid Djupviksbadet. Trosa når man med bil på knappt 10 minuter och för den som föredrar att cykla så finns det genvägar. Skolbuss går från området och halvvägs till Trosa finns busshållplats för sträckan Trosa - Vagnhärad. Direktbussar Trosa - Liljeholmen på 50 minuters resväg och med tåg från Vagnhärad når man Stockholm C på en dryg halvtimme.

Persögatan 12 F, lgh 21002, Trosa Centralt, Trosa kommun

Persögatan 12 F, lgh 21002

Radhus
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

5 435 000 kr

116 m²

5 rum

5 115 kr/mån

46 853 kr/m²

Här finns möjlighet till ett mycket kostnadseffektivt boende med uthyrningsdel alternativt generationsboende. Fem rum och kök, med mycket praktiskt planlösning, som planerats för att även kunna fungera som en trea med uthyrningsdel om 21,5 kvm. Med ett högt och fritt läge, som erbjuder härlig utsikt över Trosas omgivningar och även mot havet bygger nu TAFAB 27 st. lägenheter i varierande storlekar samt modern arkitektur. Här kan du tex välja mellan radhus i två plan med fem rum och kök, alternativt ett tredje plan i suterrängvåning, som kan utgöra en separat lägenhet i bostaden. Dessa lägenheter har även en fantastisk takterrass där utsikten mot hamn och hav kan avnjutas. Utöver radhusen finns lägenheter i ett plan i storlekarna 2-5 rum och kök, med fönster samt uteplatser i flera väderstreck. Bostadsrättsföreningens gemensamma umgängesyta, som erbjuder en härlig terrass i kvällssol med gemensam pool, är en fantastisk bonus och trivselfaktor. Utsikten är ett idylliskt boende, där du når charmiga centrala Trosa med butiker, restauranger, mataffär, apotek och systembolag på några minuters promenad. Här bor du 500 meter från busstation Östermalmsvägen, där bussen tar dig till Södertälje och Vagnhärad station eller till Hamnen där bussar till Stockholm/Liljeholmen, Nyköping samt Gnesta station finns. Ca 15 minuters promenad till både skola och förskola. Besök projektannonsen på vår hemsida för mer information om projektet samt vilka lägenheter som fortfarande finns till salu: https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/objekt/?objektid=2507913 Du finner även mer information samt bostadsväljare för att lätt kunna orientera dig i projektet under rubriken Dokument & Länkar nedan. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Nyproduktion
Persögatan 12 D, lgh 31004, Trosa Centralt, Trosa kommun

Persögatan 12 D, lgh 31004

Radhus
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

6 645 000 kr

171 m²

6 rum

6 125 kr/mån

38 860 kr/m²

Med vidsträckt utsikt över Trosas idylliska hamn och omgivningar byggs just nu denna bostad om 6 rum och kök och hela 171 kvm. Här möts ni av modern arkitektur och en fantastisk takterrass, där utsikten mot hamnen och havet är något utöver det vanliga. Föreningens gemensamma umgängesyta, som erbjuder en härlig terrass i kvällssol med gemensam pool, är en fantastisk bonus och trivselfaktor. Interiört erbjuds kök, matplats och vardagsrum med utgång till en separat balkong på entréplanet. Här finner ni också ett helkaklat duschrum samt en klädkammare för ytterkläder, vilket lämnar entrén prydlig. På övre planet, där bostadens tre sovrum är placerade, ligger ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Därutöver finns ett allrum, vilket också kan göras om till ytterligare ett sovrum om så behövs. Även här finns en separat klädkammare som tar hand om kläder och accessoarer. I anslutning till allrummet kommer ni sedan vidare till den magiska takterrassen. Här ni kan koppla av under härliga sommarkvällar med familj, släkt och vänner och njuta av en svårslagen utsikt. Det nedre planet erbjuder dessutom ytterligare ett allrum samt sovrum, klädkammare och ett badrum med bastu. Via allrummet nås en uteplats inbäddad i grönska med plats för sittgrupp och eventuellt ett spabad. Denna våning kan även tänkas hyras ut. Inred med ett enklare trinettkök, så är det komplett. Här erbjuds ni ett idylliskt boende, där du når charmiga centrala Trosa med butiker, restauranger, mataffär, apotek och systembolag på några minuters promenad. Ni bor ca 500 meter från busshållplatsen på Östermalmsvägen, där du tar dig vidare till Södertälje och Vagnhärad station eller till Hamnen där bussar till både Liljeholmen, Nyköping samt Gnesta station finns. På ca 15 minuters promenad finner ni också skola och förskola. Varmt välkommen med din intresseanmälan, så kontaktar vi er inom kort.

 • Nyproduktion
Tureholm Stubbhugget 6, Trosa, Trosa kommun

Tureholm Stubbhugget 6

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

5 995 000 kr

175 m²

6 rum

2 876 m² tomt

Uppe på höjden i Stubbhugget står nu denna helt nybyggda 2-plansvilla från A-Hus av modell Villa Nockeby Modern. Villan har ett högt och fritt läge med härlig utsikt över trädtoppar i flera väderstreck och en härlig terrass på övre plan i soliga sydväst. I trädgården kan ni skapa er egen oas med planteringar och uteplatser. Planlösningen är perfekt med öppna sällskapsrum på entréplan och flertalet rofyllda sovrum på övre plan. Kvalitativ interiör i ljus klassisk färgsättning ger er en enkel bas att inreda efter. Köpare kopplar ihop sig med ett lokalt reningsverk som finns klart och fiber finns indraget och installerat. Här bor ni lantligt och modernt med endast cirka 4 km in till centrala Trosa!

 • Uteplats
Åda Backar, Trosa, Trosa kommun

Åda Backar

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

fr. 4 560 000 kr

125-186 m²

4-6 rum

1 385 m² tomt

FÖRST TILL KVARN. PRISSÄNKT med hela 25 %, så nu behöver ni inte fundera längre. Bättre än så här kan det knappast inte bli. Vid ert kommande köp av hus på Åda backar behöver ni dessutom inte ett kostsamt byggnadskreditiv, vilket annars är brukligt vid köp av nyproduktion. Slutbetalning sker först i samband med tillträdet till din nya bostad. Nu har ni således chansen att förvärva en redan färdigbyggd villa i populära området Åda i utkanten av Trosa och njuta av sommaren på plats i Trosa redan i år. På en höjd med utsikt över fälten mot Anderviken, uppförs nu 31 villor i tre olika utföranden. Projektet genomförs i sju etapper och färdigställs successivt fram till mitten av 2024. Alla hustyper är mycket energisnåla och har ritats med hemmakontoret och familjen i åtanke. Alla hustyper har också altandörr med utgång till trädgården. Den som flyttar till Åda backar kommer till ett lugnt villaområde och blir del av samfälligheten och får tillgång till en utepool med bastu och gemensamhetslokal samt ett utegym. Alldeles vi infarten till området ligger busshållplatsen för buss 556, som tar dig till Trosa Hamn och centrum eller till Vagnhärad station. Där har du goda förbindelser till både Trosabussen och tåget om du tex ska ta dig både norr- och söderut, såsom Södertälje, Stockholm eller Nyköping. Välkommen att höra av dig om du vill ha mer information eller boka visning för att se huset både in- och utvändigt på plats.

 • Nybyggnadsprojekt
Åda backar 71, Trosa Åda Backar, Trosa kommun

Åda backar 71

Villa
Trosa Åda Backar, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

5 550 000 kr

162 m²

6 rum

895 m² tomt

FÖRST TILL KVARN PRISSÄNKT med hela 25 %, så nu behöver ni inte fundera längre. Bättre än så här kan det knappast inte bli. Vid ert kommande köp av hus på Åda backar behöver ni dessutom inte ett kostsamt byggnadskreditiv, vilket annars är brukligt vid köp av nyproduktion. Slutbetalning sker först i samband med tillträdet till din nya bostad. Nu har ni således tillfälle att förvärva en redan färdigbyggd villa i populära området Åda i utkanten av Trosa och njuta av sommaren på plats i Trosa redan i år. På en höjd med utsikt över fälten mot Anderviken, uppförs nu 31 villor i tre olika utföranden. Projektet genomförs i sju etapper och färdigställs successivt fram till mitten av 2024. Alla hustyper är mycket energisnåla och har ritats med hemmakontoret och familjen i åtanke. Alla hustyper har också altandörr med utgång till trädgården. Den som flyttar till Åda backar kommer till ett lugnt villaområde och blir del av samfälligheten och får tillgång till en utepool med bastu och gemensamhetslokal samt ett utegym. Alldeles vi infarten till området ligger busshållplatsen för buss 556, som tar dig till Trosa Hamn och centrum eller till Vagnhärad station. Där har du goda förbindelser till både Trosabussen och tåget om du tex ska ta dig både norr- och söderut, såsom Södertälje, Stockholm eller Nyköping. Välkommen att höra av dig om du vill ha mer information eller boka visning för att se huset både in- och utvändigt på plats.

 • Nyproduktion
Åda backar 64, Trosa Åda Backar, Trosa kommun

Åda backar 64

Villa
Trosa Åda Backar, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

4 560 000 kr

125 m²

4 rum

787 m² tomt

FÖRST TILL KVARN PRISSÄNKT med hela 25 %, så nu behöver ni inte fundera längre. Bättre än så här kan det knappast inte bli. Vid ert kommande köp av hus på Åda backar behöver ni dessutom inte ett kostsamt byggnadskreditiv, vilket annars är brukligt vid köp av nyproduktion. Slutbetalning sker först i samband med tillträdet till din nya bostad. Nu har ni således tillfälle att förvärva en redan färdigbyggd villa i populära området Åda i utkanten av Trosa och njuta av sommaren på plats i Trosa redan i år. På en höjd med utsikt över fälten mot Anderviken, uppförs nu 31 villor i tre olika utföranden. Projektet genomförs i sju etapper och färdigställs successivt fram till mitten av 2024. Alla hustyper är mycket energisnåla och har ritats med hemmakontoret och familjen i åtanke. Alla hustyper har också altandörr med utgång till trädgården. Den som flyttar till Åda backar kommer till ett lugnt villaområde och blir del av samfälligheten och får tillgång till en utepool med bastu och gemensamhetslokal samt ett utegym. Alldeles vi infarten till området ligger busshållplatsen för buss 556, som tar dig till Trosa Hamn och centrum eller till Vagnhärad station. Där har du goda förbindelser till både Trosabussen och tåget om du tex ska ta dig både norr- och söderut, såsom Södertälje, Stockholm eller Nyköping. Välkommen att höra av dig om du vill ha mer information eller boka visning för att se huset både in- och utvändigt på plats.

 • Nyproduktion
Vinkelgatan 8B, Trosa, Trosa kommun

Vinkelgatan 8B

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

3 795 000 kr

100 m²

4 rum

7 241 kr/mån

37 950 kr/m²

Välplanerad och ljus takvåning med genomgående hög standard. Öppna ytor mellan kök och vardagsrum, vilket låter er bjuda in släkt och vänner till kalas och middagar. På den rymliga balkongen i nordvästläge, har ni ett lyxigt spa-bad, perfekt för mysiga bad med familj och vänner. Finns en balkong vid entrédörren, där ett mindre bord eller sittbänk får plats. Lägenheten har en sovrumsavdelning med tre sovrum i bra storlekar, där master bedroom har ingång till egen walk-in-closet. Lägenheten har även två helkaklade badrum där tvättmaskin och torktumlare är placerad i det större av dem. Här bor ni bekvämt med promenadavstånd till ICA Trossen, skolor, barnomsorg samt vårdcentral och promenadavstånd till torget samt Trosa hamn.

 • Balkong
 • Hiss
Mejselgränd 6, Trosa Centralt, Trosa kommun

Mejselgränd 6

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

2 150 000 kr

63,7 m²

3 rum

4 157 kr/mån

33 752 kr/m²

Fint planerad lägenhet med rikligt ljusinsläpp och med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Balkong med sol från förmiddag till sen eftermiddag. Två sovrum, båda med garderober. Smakfullt inrett duschrum med glasade vikdörrar, handfatskommod och kombi-tvättmaskin. Perfekt till dig som ska köpa din första lägenhet eller till dig som vill flytta till mindre. På denna adress är det nära till det mesta. Trosa centrum ligger inom gångavstånd, precis som mataffär och buss till Liljeholmen, vilket gör denna fina lägenhet idealisk för arbetspendlaren. Välkomna att anmäla intresse!

Frejas hage 12, Vagnhärad, Trosa kommun

Frejas hage 12

Radhus
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

2 250 000 kr

76 m²

3 rum

156 m² tomt

På Frejas hage 12 finner ni detta välskötta radhus i ett plan med uteplatser och inglasat uterum med allmänning utanför. Välplanerat kök, rymligt vardagsrum med braskamin, två rejäla sovrum samt klädkammare välkomnar den mindre familjen. Här bor ni i bilfritt område med trädgård och uteplatser på både fram- och baksida. I närområdet finns skola, badhus och grönområden för promenader och rekreation. Förråd i anslutning till bostaden, garage i länga samt fiber vid tomtgräns. Promenadavstånd till buss- och tågförbindelser som tar er vidare både norr och söderut samt några minuters bilresa till motorvägen. Ett mycket prisvärt boende för er som önskar något eget. Vänligen respektera säljarens önskemål om att visning inte kommer ske tidigare än planerat. Anmäl gärna intresse så håller vi er uppdaterade så snart något sker.

 • Plus
 • Uteplats

Visar 1 - 50 av 59