Mäklare Annelie Tapper

Annelie Tapper

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fiskargatan 6, Trosa, Trosa kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fiskargatan 6

Tomt
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 950 000 kr
1 015 m² tomt

Här ges en unik chans att skapa ert kommande drömboende i pittoreska Trosa. Här bor ni med gångavstånd till skolor, förskolor och vackra promenadstråk längs Trosaån. Centralt läge nära hamnen och Trosa centrum med bra utbud av butiker, caféer och restauranger och ca 55 minuters bilresa till Stockholm. Vänligen respektera säljarens önskemål om att ej kliva in på tomten, då det bor människor i huset intill. Anmäl gärna intresse så håller vi er uppdaterade så snart något sker.

Havsörnsgatan 9, Trosa Centralt, Trosa kommun

Havsörnsgatan 9

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
4 500 000 kr
178 + 20 m²
7 rum
812 m² tomt

På en lugn återvändsgata ligger denna väl genomtänkta suterrängvilla om sju rum och kök. Ett optimalt boende för barnfamiljen eller er som vill ha mycket yta. Tomten bjuder på en mångfald av vackra perenner som blommar från tidig vår till sen höst. Här är gott om plats för både odlingar, lek och avkoppling. Runt om i trädgården finns fina uteplatser och spa-bad för avkopplande stunder året om. Interiört erbjuds ett stort hemtrevligt kök, vardagsrum, allrum med braskamin, två badrum samt bastu och bra förvaringsutrymmen. Läget lever upp till mångas önskemål med närhet till skog och fina promenadstråk där ni kan plocka bär och svamp under lediga dagar. I närområdet finner ni skolor, förskolor och en promenad på 20 minuter till centrum. Här bor ni i ett tryggt och trivsamt område med härliga grannar. Välkommen in på en rundvandring. Anmäl gärna intresse så håller vi er uppdaterade så snart något sker.

Nyängsvägen 30 B, Trosa Centralt, Trosa kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Nyängsvägen 30 B

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 250 000 kr
75 m²
3 rum
5 262 kr/mån
43 333 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna mycket genuina och stilfullt renoverade bostadsrättsvilla med genomgående fina färg- och materialval. Exteriört väntar altan med morgon- och eftermiddagssol. Adressen är belägen endast några få minuters promenad från Trosas gemytliga stadskärna. Anmäl gärna intresse, så håller vi er uppdaterade så snart något sker.

 • Uteplats
Väsbyvägen 18D, Vagnhärad, Trosa kommun
Väsbyvägen 18D, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 2
Väsbyvägen 18D, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 3

Väsbyvägen 18D

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 375 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/2
5 206 kr/mån
27 941 kr/m²

På Väsbyvägen 18 väntar denna ljusa och välplanerade fyra med uteplats i perfekt sydvästläge. Invändigt finner ni kök och vardagsrum med öppen planlösning, tre sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt förråd. Här bor ni i ett lugnt område med lekplats och fina promenadstråk precis utanför dörren – perfekt för både äldre och barnfamiljer. Dessutom ges närhet till bland annat skolor, affärer, träning och goda kommunikationer. Anmäl gärna intresse så håller vi er uppdaterade så snart något sker.

 • Premium
 • Uteplats
Boställsgatan 5, Trosa, Trosa kommun
 • Lör 2 dec
Boställsgatan 5, Trosa, Trosa kommun, bild 2
Boställsgatan 5, Trosa, Trosa kommun, bild 3

Boställsgatan 5

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
5 750 000 kr
160 m²
7 rum
782 m² tomt

På Boställsgatan 5 i skärgårdsidyllen Trosa väntar en trivsam villa belägen på en lättskött trädgårdstomt. Ett bekvämt och hemtrevligt boende där ni får livskvalité med närhet till både centrum, vacker natur och Trosas skärgård. Under lediga höstdagar går ni ut i skogen och plockar bär och svamp för att sedan komma hem till ert hemtrevliga boende. Huset byggdes 2007 och erbjuder 160 kvm i 1½ plan med 5 till 6 sovrum. Interiört finner ni bra ytor med plats för stora sällskap under jul och festliga tillfällen. En mycket välskött villa för er som inte önskar renovera, utan bara vill flytta in och njuta av tillvaron direkt. Anmäl gärna intresse så håller vi er uppdaterade så snart något sker.

 • Premium
Västra Långgatan 24, Trosa Centralt, Trosa kommun

Västra Långgatan 24

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 975 000 kr
93 m²
3 rum
5 691 kr/mån
31 989 kr/m²

Centralt belägen, precis intill Trosaån, presenteras denna fina etagelägenhet om 3 rum och kök med rogivande läge. Bostaden, som är fristående från övriga lägenheter, är i fint skick med egen entré, uteplats och tillgång till mysig innergård. Här bor ni ett stenkast ifrån Trosas stadskärna, bra kommunikationer samt trevliga promenadstråk precis utanför dörren. Möjlighet till egen båtplats strax utanför föreningens gård. Välkommen.

Ejdergatan 10, Trosa, Trosa kommun

Ejdergatan 10

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
4 475 000 kr
141 + 58 m²
6 rum
806 m² tomt

På Ejdergatan 10 presenteras en fin suterrängvilla om totalt 199 kvm med härliga ytor både inne och ute. Nuvarande ägare har bott på adressen i snart 40 år och pysslat om både hus och trädgård på bästa sätt. Med fem sovrum och dubbla badrum ges utrymme även för den större familjen. I vardagsrummet finns en trivsam eldstad, perfekt för murriga höst- och vinterkvällar. Det höga läget med flera uteplatser ger goda solchanser från morgon till kväll och från balkongen erbjuds utsikt över grannskapet och trädgårdens framsida. På baksidan sitter ni fritt från insyn med en lummig och uppvuxen trädgård som vetter mot skogsparti. Här bor ni barnvänligt på en lugn återvändsgata med närhet till både centrum, skola, mataffärer och dessutom finns naturen precis utanför husknuten. Vänligen respektera säljarens önskemål om att visning ej kommer ske tidigare än planerat. Anmäl gärna intresse så håller vi dig uppdaterad så snart något sker.

Gnestavägen 14, Vagnhärad, Trosa kommun

Gnestavägen 14

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 850 000 kr
150 m²
6 rum
1 917 m² tomt

På Gnestavägen 14 väntar en ljus och hemtrevlig villa med insynsskyddad trädgård för både odling och rekreation. Njut av sommaren på den lummiga altanen och till hösten tillbringas mysiga helger i uterummet som vetter mot skogen på baksidan. Interiört presenteras kök med separat matrum intill, rymligt vardagsrum och fem sovrum. Därtill finns ett garage samt en nyrenoverad och fin gäststuga med wc och loft för äldsta barnet eller övernattande gäster. Vänligen respektera säljarens önskemål om att visning inte kommer ske tidigare än planerat. Anmäl gärna intresse så håller vi dig uppdaterad så snart något sker.

 • Plus
Balders hage 4, Vagnhärad, Trosa kommun
 • Mån 11 dec
Balders hage 4, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 2
Balders hage 4, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 3

Balders hage 4

Radhus
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 650 000 kr
116 m²
5 rum
240 m² tomt

Varmt välkommen till Balders Hage 4 och detta trivsamma radhus i ett plan. Interiört finner ni rymligt kök i öppen planlösning med matplats invid fönster, vardagsrum samt tre till fyra sovrum. Då det från början vart två radhus som slagits ihop finns två toaletter, varav den ena har dusch. Med två uteplatser i både öst och väst njuter ni av solen från morgon till kväll. Det finns även en takad del, vilket gör att ni kan ta tillvara på ljumma sommarkvällar även om det skulle regna litegrann. Balders Hage är beläget i bilfritt, barnvänligt område med närhet till förskola, skola, matbutiker och badhus. I närområdet finns fina promenadstråk och naturreservat, perfekt för er med hund och er som gillar att vistas ute i vacker natur.

 • Premium
Byggvägen 4A, Trosa, Trosa kommun

Byggvägen 4A

Radhus
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 250 000 kr
117 m²
5 rum
5 218 kr/mån
27 778 kr/m²

På Byggvägen 4A ges nu chansen att förvärva ett modernt parhus byggt 2016 i bostadsrättsform. Bostaden presenterar en miljösmart, välplanerad design. Exteriört väntar en stor uteplats i solsäkert läge och balkong med sen kvällssol. På uppfart ryms upp till tre bilar och dessutom finns det en elbilsladdare monterad. Belägen vid en lugn återvändsgata och med promenadväg till skolor, barnomsorg samt närhet till matbutik ges ett utmärkt läge för både er äldre och barnfamiljen.

 • Plus
Edanövägen 27, Trosa Öbolandet, Trosa kommun

Edanövägen 27

Fritidshus
Trosa Öbolandet, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 750 000 kr
56 m²
3 rum
3 649 m² tomt

Äntligen finns möjlighet att förvärva en mycket fin fastighet som varit i samma familjs ägo sedan 1951, belägen mellan hamnen och Trosa havsbad. Här finner ni flera trivsamma stugor, perfekt som generationsboende eller för er med många vänner som kommer på besök och stannar över natten. Närhet till havet och egen båtplats garanteras. Tomten gränsar till skogsparti och allmänning, där nuvarande ägare har plockat både svamp, blåbär och lingon. I huvudhuset finner ni äldre, hemtrevligt arbetskök med vedspis och fina gamla köksskåp för förvaring av porslin och glas. Intill köket ligger ett rymligt vardagsrum med eldstad och utgång till trädgården och uteplats via dubbeldörr i glas, vilken är placerad i perfekt sydvästläge. Därutöver finns två sovrum, badrum med dusch och wc samt ett inglasat uterum med plats för stora sällskap. Den stora inglasad altan har fint ljusinsläpp och ger utrymme för stora sällskap och är den givna platsen när regn och rusk gör att man hellre är inomhus. Dessutom finns flera gäststugor placerade runt om på tomten, vilket gör att ni har utrymme för familj, släkt och vänner. Trädgården som är om hela 3 649 kvm är fri från insyn, så här kan ni strosa runt i godan ro och njuta av tillvaron. En köksträdgård för er med odlingsintresse gör middagsbestyren extra mysiga. Ett charmigt fritidsboende för er som önskar vakna till fågelkvitter nära naturen, men ändå ha tillgång till alla bekvämligheter inom gång- och cykelavstånd. Alternativt bygger ni nytt efter egna drömmar och önskemål. Kommunalt vatten och avlopp är installerat och el finns i alla stugor. Varmt välkomna till Edanövägen 27. Vissa inventarier och husgeråd ingår och kommer således lämnas kvar.

Julaftonsvägen 13, Vagnhärad, Trosa kommun

Julaftonsvägen 13

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 995 000 kr
121 + 14 m²
5 rum
600 m² tomt

På Julaftonsvägen 13 finner ni en välhållen familjevilla belägen i ett lugnt och barnvänligt område. Interiört erbjuds fem rum och kök i tre halvetager, vilket skapar en harmonisk planlösning. Exteriört förfogar ni över inglasat uterum och pool om 3,5 x 7 kvm, poolområde, balkong på övre plan samt en grönskande trädgård med perenna växter som blommar från tidig vår till sen höst. Dessutom finns ett garage vid infarten samt förråd/vedbod med utrymme för diverse. Bekvämt gångavstånd till både Vagnhärad station (ca 800 m) och centrum med mataffärer, restauranger, småbutiker samt skola och barnomsorg. Närmsta förskola ligger endast 300 meter från bostaden.

Visar alla 12