Mäklare Annelie Tapper

Annelie Tapper

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Edanövägen 36, Trosa Öbolandet, Trosa kommun
 • Kommande
Edanövägen 36, Trosa Öbolandet, Trosa kommun, bild 2
Edanövägen 36, Trosa Öbolandet, Trosa kommun, bild 3

Edanövägen 36

Villa
Trosa Öbolandet, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
Pris saknas
227 m²
7 rum
3 225 m² tomt

Underbart havsläge med rogivande utsikt och egen brygga. På Edanövägen 36 bor ni granne med havet och naturen, men med gångavstånd till både centrum och Trosa havsbad med servering och trevliga aktiviteter under sommaren. Här finner ni ett hemtrevligt och rymligt boende med vinklar och vrår som renoverats och tagits om hand löpande under åren som gått. Närhet och utsikt över havet och egen brygga garanteras. Interiört finner ni hemtrevligt kök med separat matplats, vardagsrum med eldstad samt utgång till trädäckad altan. Altanen löper längs flera sidor av huset, så här kommer ni tillbringa mycket tid med vänner och familj under årets varma månader. Flera sovrum, badrum och goda utrymmen för förvaring. Trivsamt med inglasat uterum direkt från köket, en favoritplats som förlänger säsongen. Uppväxt trädgård med flera uteplatser och trädgårdsrum. Därutöver finnes ett fullutrustat attefallshus för gäster eller till uthyrning för extra inkomst. Vid infarten finns ett isolerat garage och "snickarbod" och på sidan av huset finns ett hönshus samt växthus, perfekt för er med gröna fingrar. Här är platsen för dig som uppskattar rofylld natur och friluftsliv, men med närhet till alla bekvämligheter. Interiörbilder kommer laddas upp under våren. Anmäl gärna intresse så håller vi er uppdaterade så snart något sker.

 • Premium
 • Energieffektiv
Viktoriagatan 20A, Trosa Centralt, Trosa kommun
 • Kommande

Viktoriagatan 20A

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 750 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
4 721 kr/mån
34 810 kr/m²

På Viktoriagatan 20A väntar en välplanerad och renoverad lägenhet om tre rum och kök. Entré via uteplats på framsidan med utsikt över innergården samt balkong i perfekt söderläge på motsatt sida. Ett trivsamt boende som vetter mot Stadshotellet och äldre bebyggelse. Lägenheten är renoverad med ljusa väggar och ekparkettgolv, så här har ni möjlighet att bara flytta in och njuta av tillvaron. Denna bostad är centralt belägen med bekvämt avstånd till allt man kan tänkas behöva för ett aktivt liv i pittoreska Trosa. En kort promenad ifrån området finns busshållplats med direktförbindelser till Stockholm (ca 55 minuter) eller söderut mot Nyköping, vilket gör det till en lämplig bostad även för dig som pendlar. Invändiga bilder kommer i mitten av februari. Anmäl gärna intresse så håller vi er uppdaterade så snart något sker. Vänligen respektera säljarens önskemål om att visning inte kommer ske tidigare än planerat.

 • Balkong
 • Hiss
Långbackavägen 21, Trosa Lagnöviken, Trosa kommun
 • Kommande

Långbackavägen 21

Villa
Trosa Lagnöviken, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
5 500 000 kr
137 m²
5 rum
1 793 m² tomt

På Långbackavägen 21 bor ni på en lugn gata med hav, skog och natur precis intill. Här erbjuds ni fantastiska utemiljöer med privat pool, solig söderaltan och berg i dagen. Fastigheten är högt och lummigt belägen med utsikt över Lagnöviken och Trosa Golfklubb. Fina omgivningar där ni kan jogga innan jobbet och gå på mysiga promenader under helgerna. Ni får även promenadavstånd till havet med badplats och båtbryggor som tillhör samfälligheten. Till centrala Trosa åker ni med bil på några minuter och har tillgång till dess utbud av service, mataffärer, restauranger och butiker såväl som skolor och förskolor. Dessutom är det enkelt för pendlaren att ta sig in till Stockholm med Trosabussen. Här finner ni en välplanerad villa med stora sociala ytor både inne och ute. Trivsamt kök med öppen planlösning in mot matplats och vardagsrum med eldstad. Från vardagsrummet finns utgång till en solig altan och grönskande trädgård i lugna omgivningar. På entréplanet finns även ett sovrum samt badrum med tvättmaskin. På övre plan finner ni allrum, två sovrum samt badrum. Till fastigheten hör ett fristående förråd med inredd gäststuga för långväga besökare. Visning planerad till början av 2024. Anmäl gärna intresse så håller vi dig uppdaterad så snart något sker.

Skördegången 3, Trosa, Trosa kommun
 • Kommande

Skördegången 3

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
1 850 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/2
3 425 kr/mån
28 906 kr/m²

På stillsamma och naturnära Skördegången väntar en välplanerad tvåa med stor uteplats i perfekt sydvästläge. Interiört erbjuds modernt kök, vardagsrum med utgång till uteplatsen, rymligt sovrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Området är beläget på en lugn återvändsgata med gång- och cykelavstånd in till centrala Trosa, mataffär och allmänna kommunikationer. I föreningen finns en övernattningslägenhet om ni får långväga gäster som stannar över natt samt en stor och välutrustad tvättstuga. Precis intill området finns ett naturreservat, perfekt för morgon- eller eftermiddagspromenaden.

Edanövägen 32, Trosa, Trosa kommun
 • Kommande
Edanövägen 32, Trosa, Trosa kommun, bild 2
Edanövägen 32, Trosa, Trosa kommun, bild 3

Edanövägen 32

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
22 500 000 kr
180 m²
5 rum
3 681 m² tomt

Underbart läge med rogivande utsikt. På Edanövägen 32 bor ni granne med havet och naturen, men samtidigt med gångavstånd till både hamnen, centrum och Trosa havsbad. Här finner ni en påkostad bostad med fullutrustat gästhus för permanent- såväl fritidsbruk. En väldisponerad planlösning med två till tre sovrum och öppna sällskapsytor. Uppskattat med inglasat uterum, en favoritplats ni kan nyttja året om. Uppväxt trädgård med insynsskyddat läge, flera uteplatser och trädgårdsrum samt bastu mot vattnet och kanalen. Nedsänkt i altanen har ni egen pool samt brygga längs hela tomten, vilken blir en trivsam plats under årets varma månader. På vintern snörar ni på er långfärdsskridskorna och ger er ut på en härlig tur och fyller lungorna med frisk vinterluft innan bastubadet. Vid infarten finner ni ett isolerat garage med fjärrstyrd port och vattenburen golvvärme. Kommunalt vatten och avlopp, fiber samt nygjord väg. Här är platsen för dig som uppskattar rofylld natur och friluftsliv, men med närhet till alla bekvämligheter.

 • Premium
Gloruddsvägen 14, Trosa Öbolandet, Trosa kommun
 • Kommande

Gloruddsvägen 14

Villa
Trosa Öbolandet, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
8 950 000 kr
143 m²
5 rum
2 349 m² tomt

Äntligen finns möjlighet att förvärva en fin fastighet med havsnära läge på Edanö. En trivsam enplansvilla samt separat garage. Låga driftkostnader och närhet till havet med egen båtplats garanteras. Interiört finner ni modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum samt utgång till den stora trädäckade altanen med utsikt mot kanalen. Master bedroom har lyxen av eget badrum och stor klädkammare. Därutöver finns ytterligare två sovrum med eget separat allrum intill, helkaklat badrum och praktisk tvättstuga. Ett boende som kan passa både äldre och barnfamiljen. En idyll för er som önskar vakna till fågelkvitter nära hav och natur, men ändå ha tillgång till alla bekvämligheter inom gång- och cykelavstånd. Nuvarande ägare har haft planer på att bygga ut huset. Här finns således en arkitektritad utbyggnad med handlingar för anmälan, vilken är klar att skicka in för ansökan om bygglov. Elbilsladdare finns installerad och lämnas kvar till er som nya ägare. Varmt välkomna till Gloruddsvägen 14. Anmäl gärna intresse, så håller vi er uppdaterade så snart något sker.

 • Plus
Balders hage 4, Vagnhärad, Trosa kommun
 • Kommande
Balders hage 4, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 2
Balders hage 4, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 3

Balders hage 4

Radhus
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 650 000 kr
116 m²
5 rum
240 m² tomt

Varmt välkommen till Balders Hage 4 och detta trivsamma radhus i ett plan. Interiört finner ni rymligt kök i öppen planlösning med matplats invid fönster, vardagsrum samt tre till fyra sovrum. Då det från början vart två radhus som slagits ihop finns två toaletter, varav den ena har dusch. Med två uteplatser i både öst och väst njuter ni av solen från morgon till kväll. Det finns även en takad del, vilket gör att ni kan ta tillvara på ljumma sommarkvällar även om det skulle regna litegrann. Balders Hage är beläget i bilfritt, barnvänligt område med närhet till förskola, skola, matbutiker och badhus. I närområdet finns fina promenadstråk och naturreservat, perfekt för er med hund och er som gillar att vistas ute i vacker natur.

 • Premium
Edanövägen 27, Trosa Öbolandet, Trosa kommun
 • Kommande

Edanövägen 27

Fritidshus
Trosa Öbolandet, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 750 000 kr
56 m²
3 rum
3 649 m² tomt

Äntligen finns möjlighet att förvärva en mycket fin fastighet som varit i samma familjs ägo sedan 1951, belägen mellan hamnen och Trosa havsbad. Här finner ni flera trivsamma stugor, perfekt som generationsboende eller för er med många vänner som kommer på besök och stannar över natten. Närhet till havet och egen båtplats garanteras. Tomten gränsar till skogsparti och allmänning, där nuvarande ägare har plockat både svamp, blåbär och lingon. I huvudhuset finner ni äldre, hemtrevligt arbetskök med vedspis och fina gamla köksskåp för förvaring av porslin och glas. Intill köket ligger ett rymligt vardagsrum med eldstad och utgång till trädgården och uteplats via dubbeldörr i glas, vilken är placerad i perfekt sydvästläge. Därutöver finns två sovrum, badrum med dusch och wc samt ett inglasat uterum med plats för stora sällskap. Den stora inglasad altan har fint ljusinsläpp och ger utrymme för stora sällskap och är den givna platsen när regn och rusk gör att man hellre är inomhus. Dessutom finns flera gäststugor placerade runt om på tomten, vilket gör att ni har utrymme för familj, släkt och vänner. Trädgården som är om hela 3 649 kvm är fri från insyn, så här kan ni strosa runt i godan ro och njuta av tillvaron. En köksträdgård för er med odlingsintresse gör middagsbestyren extra mysiga. Ett charmigt fritidsboende för er som önskar vakna till fågelkvitter nära naturen, men ändå ha tillgång till alla bekvämligheter inom gång- och cykelavstånd. Alternativt bygger ni nytt efter egna drömmar och önskemål. Kommunalt vatten och avlopp är installerat och el finns i alla stugor. Varmt välkomna till Edanövägen 27. Vissa inventarier och husgeråd ingår och kommer således lämnas kvar.

Julaftonsvägen 13, Vagnhärad, Trosa kommun
 • Kommande

Julaftonsvägen 13

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 995 000 kr
121 + 14 m²
5 rum
600 m² tomt

På Julaftonsvägen 13 finner ni en välhållen familjevilla belägen i ett lugnt och barnvänligt område. Interiört erbjuds fem rum och kök i tre halvetager, vilket skapar en harmonisk planlösning. Exteriört förfogar ni över inglasat uterum och pool om 3,5 x 7 kvm, poolområde, balkong på övre plan samt en grönskande trädgård med perenna växter som blommar från tidig vår till sen höst. Dessutom finns ett garage vid infarten samt förråd/vedbod med utrymme för diverse. Bekvämt gångavstånd till både Vagnhärad station (ca 800 m) och centrum med mataffärer, restauranger, småbutiker samt skola och barnomsorg. Närmsta förskola ligger endast 300 meter från bostaden.

Utterviksvägen Skogstorp , Trosa, Trosa kommun
 • Kommande

Utterviksvägen Skogstorp

Fritidshus
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
4 250 000 kr
40 m²
2 rum
1,6 ha tomt

Nu finns möjlighet att förverkliga er dröm om ett mysigt torp med naturskönt läge i utkanten av Trosa. På Utterviksvägen Skogstorp förverkligas äntligen drömmarna om ett charmigt fritidshus med separat gäststuga. Det vinterbonade fritidshuset erbjuder såväl kök och vardagsrum som sovrum och toalett. Här kan man ana sekelskiftets vingslag och njuta av lata sommardagar med familj, släkt och vänner. Därutöver finns en gäststuga om ca 50 kvm plus loft samt en stor maskinhall om ca 120 kvm, vilken byggdes 2018. Tomten är på hela 16 269 kvm med plana gräsytorna som erbjuder sol från morgon till kväll. Här bor ni med naturen som granne samt gång/cykelavstånd till Lagnöviken och fina promenadstråk. Här erbjuds således ett boende med närhet till både stad och tillgång till populär golfklubb, vandringar, havsbad och sköna promenader i naturen. Detta gör att Skogstorp passar lika bra för dig som uppskattar lugnet som för er som söker ett aktivt friluftsliv. Från centrala Trosa kör ni hit på ca 8 minuter, medan bilresan från Södertälje och Stockholm går på 40 respektive 60 minuter. Vänligen respektera säljarens önskemål om att visning ej kommer ske tidigare än planerat. Anmäl gärna intresse så håller vi er uppdaterade så snart något sker.

Visar alla 10