Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna-Karin Lindmark

Anna-Karin Lindmark

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gnejsvägen 5, Trosa, Trosa kommun

Gnejsvägen 5

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 250 000 kr
95 + 12 m²
5 rum
1 577 m² tomt

På kort cykelavstånd till Trosa torg och helt nära Tureholmsviken, där möjlighet finns för båtplats, bjuder vi nu in till visning av den här trivsamma fastigheten med högt och insynsskyddat läge. Huvudbyggnaden, gästhuset och carporten bildar tillsammans en fin gårdsbild och här finns möjlighet att skapa ett bekvämt året runt- eller fritidsboende i ett plan. Huvudbyggnaden består av 5 rum varav 2-3 sovrum, ett enkelt arbetskök, ett badrum samt ett utrymme med wc, handfat, varmvattenberedare samt bastu. Vardagsrummet, med kamin, och allrummet ligger i fil. Allrummet har utgång till takad altan mot innergården. Det minsta rummet, som man når man via ett av sovrummen, kan med fördel användas som "walk in closet". Husets yttertak är omlagt och flertalet fönster utbytta till 3-glasfönster mellan åren 2010-2015. Fasaderna är ommålade på alla tre byggnaderna år 2016. Invändigt finns renoverings- och moderniseringsbehov. Gästhuset består av ett större sovrum samt ett separat förrådsrum, vilket troligtvis kan öppnas upp mot sovrummet och eventuellt inredas till ytterligare ett sovrum, pentry och/eller badrum. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och/eller att boka tid för visning.

Svartviksvägen 42, Trosa Öbolandet, Trosa kommun
  • Lör 4 maj

Svartviksvägen 42

Villa
Trosa Öbolandet, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
9 950 000 kr
193 m²
6 rum
2 312 m² tomt

Vi har glädjen att få bjuda in till visning av denna vackra och välplanerade villa med solrikt läge på Öbolandet i Trosa. Huvudbyggnaden är uppförd 2019 och inredd med påkostade materialval, harmoniska färgsättningar och väl tilltagen takhöjd - vilket skapar mycket rymd och atmosfär. Här erbjuds generösa ytor för både umgänge och boende i båda planen. Det inbjudande köket och matrummet ligger i öppen planlösning och upptar en större del av entréplanet. Här råder ett rikt ljusinsläpp via fönster i tre väderstreck. I köket finns en järnspis och mot vardagsrummet en hörnställd kamin, som sprider både trivsel och värme till hela rummet. Från matrumsdelen har man utgång till det stora altandäcket i två etage, med takad pool och insynsskyddande spaljé i söderläge. I entréplanet finns ett av husets 4 sovrum, tvättstuga och helkaklat duschrum. Övervåningen är inredd med allrum med ryggåstak, 3 sovrum, helkaklat badrum med hörnbadkar och duschhörna samt en klädkammare, som med fördel kan göras om till ett litet sovrum/arbetsrum. Stor, solrik trädgård med gott om plats för lek och aktiviteter på gräsmattorna. Här finns också en liten lekplats, äppleträd samt syren- och rosenplanteringar. På fastigheten finns även ett garage (uppfört 2019) med grusad uppfart samt ett växthus. Gårdshus med möjlighet till gästrum, ej färdigställt invändigt. Egen brunn för bevattning och elbilsladdare. Från delar av tomten har man sjöglimt och på kort promenadavstånd finns en båtplats, varifrån man snabbt når ut till den vackra skärgården. Öbolandet har förbindelse via både bil- och separat gång/cykelbro till Trosa småbåtshamn. Kring hamnen och kring Trosa torg finns ett gott utbud av butiker, restauranger, caféer och hotell. Med buss från Trosa hamn når man Liljeholmen på en knapp timme och med tåg från grannorten Vagnhärad (10 minuter) går tåg till Stockholm C på ca 36 minuter. Varmt välkommen att anmäla intresse för kommande visningar!

  • Plus
Bokögatan 18, Trosa Centralt, Trosa kommun

Bokögatan 18

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 575 000 kr
133 m²
5 rum
637 m² tomt

På kort promenadavstånd till både småbåtshamnen och Trosa torg ligger Bokögatan 18, ett trevligt boende för den lilla barnfamiljen likväl som för paret som önskar extra arbetsrum för distansarbetet. Entréplanet omfattar vardagsrum och matrum i fil, med oljad ekparkett, kamin från Contura och utgång till altan med stor markis i högt sydvästläge. Köket, som man når från både matrummet och hallen, har matplats mot altanen i sydväst. Tvättstugan ligger invid köket och har separat utgång. Smakfullt, helkaklat duschrum från 2019 invid entréhallen. På övervåningen finns ett stort sovrum med hel garderobsrad, ett allrum som med enkla medel kan göras om till sovrum, klädkammare och litet duschrum. Invid uppfarten når man carporten med förråd om ca 30 kvm

Väsby Ängsväg 28 C, Vagnhärad, Trosa kommun

Väsby Ängsväg 28 C

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
1 950 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 905 kr/mån
22 941 kr/m²

På Väsby Ängsväg 28 C väntar denna ljusa, välplanerade fyra i fint skick och med stor balkong i perfekt sydvästläge. Invändigt finner ni kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum och klädkammare, badrum med tvättmaskin och torktumlare från Samsung samt entré med förråd/klädkammare. Här bor ni i ett lugnt område med lekplats och fina promenadstråk i direkt anslutning till huset - perfekt för både äldre och barnfamiljen. Dessutom ges närhet till bland annat skolor, vårdcentral, träning och goda kommunikationer. Inom några månader öppnar en stor Willys-butik i Vagnhärad och till Trosa, med ett gott utbud av butiker, tar det ca 10 minuter med bil. Vagnhärads station nås på ca 5 minuter med cykel. Tågresan till Stockholm Central tar ca 36 min. Väljer ni att ta Trosabussen till Liljeholmen tar det ca 50 minuter.

  • Plus
  • Energieffektiv
Lundagatan 2, Trosa Centralt, Trosa kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00

Lundagatan 2

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
6 895 000 kr
104 + 50 m²
5 rum
958 m² tomt

Endast ett "stenkast" från Västra Långgatan och kvarteren i gamla Trosa stad, ligger denna charmfulla och genomgående mycket smakfullt renoverade villa med lummig trädgård, gårdshus och växthus. Här kan man njuta av utsikten över takåsarna mot ån i öster och duka upp för många gäster i det generösa matrummet eller i trädgården, i det inglasade uterummet och på terrassen. Övervägande del av entréplanet består av kök/matrum/vardagsrum i öppen planlösning med full takhöjd till nock, vitmålade takbjälkar, mattlackat askgolv, vägghängd kamin och fönsterpartier i tre väderstreck - härifrån når man också terrassen i öster och altanen i väster. Köket har inredning i vitt med vitrinskåp, italienskt kakel och arbetsbänkar i granit med infälld gashäll och inbyggnadsugn. Vid entrén ligger det helkaklade duschrummet och ett av husets sovrum, med praktisk klädförvaring och utgång till balkongen och terrassen mot trädgården. Litet loftrum över sovrummet. Suterrängplanet, som är genomgående inrett med klinkergolv, består av ett större sovrum, allrum med öppen spis och utgång till uterummet och trädgården, smakfullt inrett duschrum, tvättstuga, gästtoalett och ett mindre gästrum med köksdel. Mat/vinkällare med luftvärmepump. Vidbyggt med huset finns ett garage inrett med el och vatten. Två gårdshus, uppförda 2014/2017, som är inredda med vardagsrum och sovrum (25 kvm) respektive kök och duschrum (15 kvm). Nuvarande ägare har haft uthyrning "bed & breakfast", men husen kan naturligtvis med fördel nyttjas som t.ex. gästhus, som kontor eller som tonårsboende. Möjlighet till båtplats vid ån samt övertagande av motorbåt. Observera: total golvyta i huvudbyggnaden: ca 154 kvm. Köparen uppmanas att själv låta utföra en uppmätning av ytorna i husen, i det fall det är av vikt för köparen.

  • Plus
Torpa ängsväg 2D, Trosa, Trosa kommun

Torpa ängsväg 2D

Radhus
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 200 000 kr
132 m²
5 rum
6 395 kr/mån
24 242 kr/m²

Varmt välkomna till Torpa Ängsväg 2D och detta trivsamma och mycket välskötta parhus beläget på cykelavstånd till Trosa torg och småbåtshamn. I entréplanet ligger det fräscht inredda köket med matplats mot entrésidan samt det rymliga vardagsrummet med plats för både matgrupp och soffgrupp. Härifrån har man utgång till trädgården i öster med stort altandäck, till del under tak, och med spa-bad. Trädgården är omgärdad av insynsskyddande spaljéer och tujahäck. Här växer bl.a. vinbär äppleträd samt plommonträd och under högsommaren når kvällssolen in i del av trädgården. I norr gränsar tomten till allmänning. I planet finns också duschrum, tvättstuga och förråd. Övervåningen är inredd med fyra sovrum och badrum, som har sänkt innertak med infälld spotbelysning och högtalare. Huset har genomgående hög standard. Vid entrésidan finns plats för två bilar på den stensatta uppfarten till carporten. Stenlagda planteringar på båda sidor av uppgången till huset och den takade entréverandan med markis. Infälld spotbelysning under takfoten samt i carporten. Två förråd i carporten och redskapsförråd i trädgården. Inom cykelavstånd finns mataffär, butiksgalleria, två gym, skidbacke och motionsspår, golfbana, långgrunt havsbad, skolor och dagis. Till Trosa centrum och hamn cyklar ni på 8-10 minuter där ni finner ett bra utbud av restauranger, caféer och butiker. Busshållplats invid infarten till området med bussar till Vagnhärad, Södertälje och Nyköping. Tåg från Vagnhärad - Stockholm C, ca 36 minuter samt buss till Liljeholmen på ca 50 minuter.

  • Plus
Åda Backar, Trosa, Trosa kommun
  • 3 lediga bostäder

Åda Backar

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
fr. 4 560 000 kr
125-186 m²
4-6 rum
1 263 m² tomt

Villorna på Åda Backar är högt belägna där vissa har en hänförande vy i sydost mot Anderviken, med vidsträckta fält i förgrunden, medan andra har solnedgång över åkrarna i väster. Här pågår uppförande av 31 villor i tre olika utföranden. Projektet genomförs i sju etapper och färdigställs successivt fram till slutet av 2024. Husen är gediget uppförda med smakfulla, påkostade inredningar och tilltalande planlösningar - med generösa utrymmen för både boende och umgänge. Alla hustyper är mycket energisnåla och har ritats med hemmakontoret och familjen i åtanke. Den som flyttar till Åda backar kommer till ett lugnt villaområde och blir del av samfälligheten med tillgång till en utepool med bastu och gemensamhetslokal samt ett utegym. Vid ert kommande köp av hus på Åda backar behöver ni inte ett kostsamt byggnadskreditiv, vilket annars är brukligt vid köp av nyproduktion. Slutbetalning sker först i samband med tillträdet till din nya bostad. Alldeles vid infarten till området ligger busshållplatsen för buss 556, som tar dig till Trosa Hamn och centrum eller till Vagnhärad station. Med direktbuss Trosa-Liljeholmen, tåg från grannorten Vagnhärad-Stockholm C eller med bil E4 når man Stockholm på under 1 timmes restid och till Skavsta flygplats, utanför Nyköping, tar det bilvägen ca 40 minuter. Trosa har vackra omgivningar med bad i sjöar och hav, strövområden i skogar och slottsparker och i nära anslutning till Trosa finns bl.a. 2 välrenommerade Golfbanor. Mer information på Trosa.com. Välkommen att höra av dig om du vill ha mer information eller boka visning för att se huset både in- och utvändigt på plats.

  • Nybyggnadsprojekt
Östermalmsvägen 34 O, Trosa Centralt, Trosa kommun

Östermalmsvägen 34 O

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 900 000 kr
120 m²
3 rum
vån 2/2
8 091 kr/mån
32 500 kr/m²

Kvarteret Fiskpigan, som ligger mellan småbåtshamnen och torget i kuststaden Trosa, är prisbelönat för sin arkitektur och här har man genomgående valt gedigna och påkostade material - såväl i byggnationen och den exteriöra utformningen som vad gäller inredningen. Här bjuder vi nu in till visning av en ljus och vacker étage-våning. Vid entrén på loftgången finns en egen uteplats i sydväst och från balkongen, i samma väderstreck, ser man ut över den fina innergården och över takåsarna i Trosa. Hiss till loftgången och entrén Det rymliga vardagsrummet har en takhöjd om 4,80 m och ligger i öppen planlösning mot köket och det övre allrummet. Rummet kan med enkla medel delas av till ytterligare ett sovrum. Hela våningen bjuds på ett rikt ljusinsläpp via stora fönster i 3 väderstreck och alla rummen är genomgående inredda i ljusa färgsättningar. Entréhall med skjutdörrsgarderob och golvbeläggning av sandsten. Duschrummet som ligger vägg i vägg har marmorerat klinkergolv, helkaklade väggar i vitt och här finns också tvättmaskin och kondenstumlare. Stor matplats vid fönster mot entrésidan, med vidare ingång till arbetsköket som har inredning från Marbodal. Trappa med plansteg av ek och spaljé i rostfritt leder upp till allrummet som är öppet mot vardagsrummet i entréplanet. Här finns en kamin för värme och trivsel och i sydväst har man utgång till balkongen som har ett skyddat läge. Stort sovrum med spegelklädda skjutdörrar till klädförvaring, takfönster och litet fönster mot balkongen. Rymligt, helkaklat badrum. Från badkaret har man utsikt ned mot vardagsrummet och vidare ut mot Skeppargatan - bara en av våningens många extra detaljer... Garageplats och p-plats finns att hyra. Lägenhetsförråd i garagebyggnaden. Hiss till alla loftgångarna. Pendelavstånd till Stockholm på under 1 timme med buss, tåg eller bil.

  • Hiss
Väsbyvägen 42, lgh 1003, Vagnhärad, Trosa kommun

Väsbyvägen 42, lgh 1003

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 119 000 kr
65,2 m²
3 rum
5 107 kr/mån
32 500 kr/m²

I lugna och trivsamma Vagnhärad finns nu chansen att förvärva en välplanerad, inflyttningsklar lägenhet i trevåningshus med hiss. Generösa balkonger och uteplatser om 15-17 kvm i bra sollägen. Här bor ni med fina promenadstråk precis utanför porten – perfekt för både äldre och barnfamiljen. Dessutom ges närhet till bland annat skolor, affärer, vårdcentral, träning och utmärkta kommunikationer.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Väsbyvägen 42, lgh 1102, Vagnhärad, Trosa kommun

Väsbyvägen 42, lgh 1102

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 140 320 kr
68,6 m²
2 rum
5 374 kr/mån
31 200 kr/m²

I lugna och trivsamma Vagnhärad finns nu chansen att förvärva en välplanerad lägenhet i trevåningshus med hiss. Generösa balkonger och uteplatser om 15-17 kvm i bra sollägen. Här bor ni med fina promenadstråk precis utanför porten – perfekt för både äldre och barnfamiljen. Dessutom ges närhet till bland annat skolor, affärer, vårdcentral, träning och utmärkta kommunikationer. Inflyttning är planerad till kvartal 4 2023.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Åda backar 57, Trosa Åda Backar, Trosa kommun

Åda backar 57

Villa
Trosa Åda Backar, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
5 550 000 kr
162 + 23 m²
6 rum
676 m² tomt

Villorna på Åda Backar är högt belägna där vissa har en hänförande vy i sydost mot Anderviken, med vidsträckta fält i förgrunden, medan andra har solnedgång över åkrarna i väster. Här pågår uppförande av 31 villor i tre olika utföranden. Projektet genomförs i sju etapper och färdigställs successivt fram till slutet av 2024. Husen är gediget uppförda med smakfulla, påkostade inredningar och tilltalande planlösningar - med generösa utrymmen för både boende och umgänge. Alla hustyper är mycket energisnåla och har ritats med hemmakontoret och familjen i åtanke. Den som flyttar till Åda backar kommer till ett lugnt villaområde och blir del av samfälligheten med tillgång till en utepool med bastu och gemensamhetslokal samt ett utegym. Vid ert kommande köp av hus på Åda backar behöver ni inte ett kostsamt byggnadskreditiv, vilket annars är brukligt vid köp av nyproduktion. Slutbetalning sker först i samband med tillträdet till din nya bostad. Alldeles vid infarten till området ligger busshållplatsen för buss 556, som tar dig till Trosa Hamn och centrum eller till Vagnhärad station. Med direktbuss Trosa-Liljeholmen, tåg från grannorten Vagnhärad-Stockholm C eller med bil E4 når man Stockholm på under 1 timmes restid och till Skavsta flygplats, utanför Nyköping, tar det bilvägen ca 40 minuter. Trosa har vackra omgivningar med bad i sjöar och hav, strövområden i skogar och slottsparker och i nära anslutning till Trosa finns bl.a. 2 välrenommerade Golfbanor. Mer information på Trosa.com. Välkommen att höra av dig om du vill ha mer information eller boka visning för att se huset både in- och utvändigt på plats.

  • Nyproduktion
Väsbyvägen 46, lgh 1003, Vagnhärad, Trosa kommun

Väsbyvägen 46, lgh 1003

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 119 000 kr
65,2 m²
3 rum
5 107 kr/mån
32 500 kr/m²

I lugna och trivsamma Vagnhärad finns nu chansen att förvärva en välplanerad, inflyttningsklar lägenhet i trevåningshus med hiss. Generösa balkonger och uteplatser om 15-17 kvm i bra sollägen. Här bor ni med fina promenadstråk precis utanför porten – perfekt för både äldre och barnfamiljen. Dessutom ges närhet till bland annat skolor, affärer, vårdcentral, träning och utmärkta kommunikationer.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Väsbyvägen 44, lgh 1002, Vagnhärad, Trosa kommun

Väsbyvägen 44, lgh 1002

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 046 720 kr
61,5 m²
2 rum
4 818 kr/mån
33 280 kr/m²

I lugna och trivsamma Vagnhärad finns nu chansen att förvärva en välplanerad, inflyttningsklar lägenhet i trevåningshus med hiss. Generösa balkonger och uteplatser om 15-17 kvm i bra sollägen. Här bor ni med fina promenadstråk precis utanför porten – perfekt för både äldre och barnfamiljen. Dessutom ges närhet till bland annat skolor, affärer, vårdcentral, träning och utmärkta kommunikationer.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Åda backar 56, Trosa Åda Backar, Trosa kommun
  • Imorgon

Åda backar 56

Villa
Trosa Åda Backar, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
5 850 000 kr
186 m²
6 rum
732 m² tomt

Villorna på Åda Backar är högt belägna där vissa har en hänförande vy i sydost mot Anderviken, med vidsträckta fält i förgrunden, medan andra har solnedgång över åkrarna i väster. Här pågår uppförande av 31 villor i tre olika utföranden. Projektet genomförs i sju etapper och färdigställs successivt fram till slutet av 2024. Husen är gediget uppförda med smakfulla, påkostade inredningar och tilltalande planlösningar - med generösa utrymmen för både boende och umgänge. Alla hustyper är mycket energisnåla och har ritats med hemmakontoret och familjen i åtanke. Den som flyttar till Åda backar kommer till ett lugnt villaområde och blir del av samfälligheten med tillgång till en utepool med bastu och gemensamhetslokal samt ett utegym. Vid ert kommande köp av hus på Åda backar behöver ni inte ett kostsamt byggnadskreditiv, vilket annars är brukligt vid köp av nyproduktion. Slutbetalning sker först i samband med tillträdet till din nya bostad. Alldeles vid infarten till området ligger busshållplatsen för buss 556, som tar dig till Trosa Hamn och centrum eller till Vagnhärad station. Med direktbuss Trosa-Liljeholmen, tåg från grannorten Vagnhärad-Stockholm C eller med bil E4 når man Stockholm på under 1 timmes restid och till Skavsta flygplats, utanför Nyköping, tar det bilvägen ca 40 minuter. Trosa har vackra omgivningar med bad i sjöar och hav, strövområden i skogar och slottsparker och i nära anslutning till Trosa finns bl.a. 2 välrenommerade Golfbanor. Mer information på Trosa.com. Välkommen att höra av dig om du vill ha mer information eller boka visning för att se huset både in- och utvändigt på plats.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Energieffektiv
Västra Långgatan 30A, Trosa Centralt, Trosa kommun

Västra Långgatan 30A

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
14 900 000 kr
7 rum
995 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en näringsfastighet med tre kompletta bostäder för flera familjer och även plats för företagande. De fyra byggnaderna på gården bildar tillsammans en vacker klassisk gårdsbild med grusad innergård och vårdträd. Gården gränsar mot Västra Långgatan i väster, Färgargränd i norr och åpromenaden i öster. Observera att fastigheten överlåtes paketerad i ett nytt bolag och att priset avser ett åsatt fastighetsvärde. Säljaren är även öppen för en rak fastighetsöverlåtelse, men då till ett omräknat försäljningspris. Här kan ni bereda plats för boende i 3 separata bostäder och i framtiden utöka antalet bostäder genom om-, till-, eller nybyggnad av lokaler och förrådsutrymmen. Här ges möjlighet till kombinationer av företagande, generationsboende och uthyrning. Huvudbyggnadens kontorsmiljö går att återställa till paradvåningar i sekelskiftesinspirerad stil och i längan mot Färgargränd kan man skapa ytterligare bostadsutrymme. Den gamla gårdslängan inhyste förr ett rökeri men används idag som förråd. Vid ån finns det möjlighet att hyra båtplats och gångavstånd råder till varv och båtklubbar. Eventuellt finns möjligheter att genom styckning av fastigheten bilda tre fastigheter med gemensamhetsanläggning omfattande gårdsplan och uthus. Det kräver ny detaljplan enligt uppgift från kommunen med beräknad genomförandetid på 1-2 år. Fastigheten har ett privat och väl insynsskyddat läge med rogivande utsikt i alla väderstreck över Trosaån och stadens äldsta bebyggelse. Grusytan på gården tjänar som boende- och kundparkering idag men kan med enkla åtgärder förvandlas till trädgård med hjälp av god jord som ligger under gruset. På bara ett par minuters promenad når man torget med ett brett utbud av bl.a. butiker, restauranger och caféer - samtidigt som gården ligger på ett behörigt avstånd från den lilla stadens turiststråk. Gården har genomlevt rysshärjningar, jordbruk, färgarverksamhet, rökeri, slakteri, kötthandel, klädbutik, målaraffär, revisons- och redovisningsbyråer, uppbyggnader, tillbyggnader och nybyggnationer. Nu söker gården framtidens invånare. Kanske är ni de förvaltare gården söker? Under fliken Dokument finner ni säljarens text- och bildmaterial med inspirerande läsning om fastighetens historia och möjligheter. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och tid för visning.

  • Plus
Industrigatan 4B, lgh 1503, Trosa Tomtaklint, Trosa kommun

Industrigatan 4B, lgh 1503

Lägenhet
Trosa Tomtaklint, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 795 000 kr
102 m²
3 rum
8 385 kr/mån
37 206 kr/m²

Här erbjuder vi möjligheten att köpa en helt nybyggd våning i kvarteret Kolibrin Bostaden ligger på översta våningen (våning 5) och är på 102 kvm fördelat på 2-3 rum och kök - ytterligare 1 rum kan skapas, se planritningen, utan extra kostnad. Takterrass om ca 17 kvm med sol från lunchtid till solnedgång. Inredningen i standardutförande är av hög standard och nuvarande ägare har dessutom gjort extra tillval i form av bl.a. peppargrå köksluckor från Ballingslöv, bänkskiva av marmorerad kompositsten "Silestone Lagoon", stänkskydd i vitt kakel med fasad kant och uppgraderad maskinell utrustning i rostfritt från Siemens samt spishäll (80 cm) med induktionshäll. Generösa ytor i kök/vardagsrum. Ingång från stora sovrummet till rymligt badrum och klädkammare. Av säljaren valt tillvalspaket "Lacka"; se under fliken dokument. Lägenhetsförråd i entréplanet. Här bor du på promenadavstånd, 1,5 km ifrån centrala Trosa. Det nya bostadsområdet kommer är praktiskt beläget nära förskola och skolor - från årskurs F-9, ett stenkast från Ica Trossen samt idrottsplats, ängsmark och skogsdunge som nästa granne. Från Trosa torg kan du flanera längs å-promenaden till restauranger och hotell nära småbåtshamnen. Som pricken över i bor ni även väldigt nära den populära Trosabussen. Bussen avgår precis utanför Ica Trossen och tar er till Stockholm på 50 minuter – utmärkt för såväl pendlaren som dagsutflykter till huvudstaden. I Vagnhärad som är beläget ca 7 km från Trosa har man ypperligt pendlingsläge; nära till E4:an norr mot Stockholm och söder mot Nyköping/Norrköping/ Skavsta. Centralt i Vagnhärad finns järnvägsstation med tåg och buss som bla. tar dig till Stockholm på 40-45 min.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Industrigatan 4B, lgh 1401, Trosa Tomtaklint, Trosa kommun

Industrigatan 4B, lgh 1401

Lägenhet
Trosa Tomtaklint, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
4 426 kr/mån
36 944 kr/m²

Välkommen till en nybyggd lägenhet med rymlig balkong i västerläge på våning 4. Kök och matrum/vardagsrum i öppen planlösning, helkaklat duschrum med vitt kakel och antracitgrått klinkergolv. Kombinerad tvättmaskin/kondenstumlare. Sovrum med garderob, linneskåp och fönster mot norr. Genomgående ljus, mattlackad ekparkett. Här bor du på promenadavstånd ifrån centrala Trosa. Det nya bostadsområdet är praktiskt beläget nära förskola och skolor - från årskurs F-9, ett stenkast från Ica Trossen samt idrottsplats, ängsmark och skogsdunge som nästa granne. Som pricken över i bor ni även väldigt nära den populära Trosabussen. Bussen avgår precis utanför Ica Trossen och tar er till Stockholm på 50 minuter – utmärkt för såväl pendlaren som dagsutflykter till huvudstaden. I Vagnhärad som är beläget ca 7 km från Trosa har man ypperligt pendlingsläge; nära till E4:an norr mot Stockholm och söder mot Nyköping/Norrköping/ Skavsta. Centralt i Vagnhärad finns järnvägsstation med tåg och buss som bla. tar dig till Stockholm på 40-45 min.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Verktygsgatan 3B, lgh 1302, Trosa, Trosa kommun

Verktygsgatan 3B, lgh 1302

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 395 000 kr
54,2 + 4 m²
2 rum
4 656 kr/mån
44 188 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade vindsvåning om 2 rum och kök och med stor balkong (23 kvm). Bostaden karakteriseras av såväl yteffektiv planlösning som genomgående ekparkett och modern utrustning. Här bor du på promenadavstånd till centrala Trosa. Dessutom ett stenkast från Ica Trossen samt idrottsplats och fina promenadstråk. Som pricken över i:et bor ni även väldigt nära den populära Trosabussen. Bussen avgår precis utanför Ica Trossen och tar er till Liljeholmen i Stockholm på ca 55 minuter – utmärkt för såväl pendlaren som dagsutflykter till huvudstaden. I Vagnhärad som är beläget ca 7 km från Trosa har man ypperligt pendlingsläge; nära till E4:an norr mot Stockholm och söder mot Nyköping/Norrköping/ Skavsta. Centralt i Vagnhärad finns järnvägsstation med tåg och buss som tar dig till Stockholm på 40-45 min. Givetvis avgår det även tåg söderöver. Välkommen att boka tid för visning!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Emils backe 3, Trosa, Trosa kommun

Emils backe 3

Tomt
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
1 575 000 kr
1 319 m² tomt

Drömmer ni om att bygga nytt och skapa något efter just era behov och önskemål? Emils Backe ligger i en naturnära del av den pittoreska kuststaden Trosa, på behagligt pendlingsavstånd från Stockholm. Här bygger ni ert drömhus i samklang med naturen, i ett område strax utanför Trosas stadskärna. Nuvarande ägare hade planer på att bygga en bostad på höga pelare så att den vackra naturen med blåbärsris och träd bevaras, vilket är tanken med hela området. Att dessutom kunna få en liten havsglimt gör inte saken sämre. Generös byggrätt ger möjlighet att skapa ett nytt hus för permanentboende alternativt större fritidshus och då skapa något som passar just dig och din familj. Här kan ni njuta av lata sommardagar med släkt och vänner med naturen som granne samt gångavstånd till Tureholmsviken och centrum. I Trosa finner ni havsbad, båtbryggor samt flera välrenommerade restauranger och fina promenadstråk. Till centrala Trosa är det ca 2,5 km och bilresan till Södertälje och Stockholm går på 35 respektive 60 min. Har ni frågor eller vill boka tid för visning? Kontakta mäklaren så ordnar vi en tid som passar. Välkomna.

Väsbyvägen 46, lgh 1001, Vagnhärad, Trosa kommun

Väsbyvägen 46, lgh 1001

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 369 250 kr
72,9 m²
3 rum
5 711 kr/mån
32 500 kr/m²

I lugna och trivsamma Vagnhärad finns nu chansen att förvärva en välplanerad, inflyttningsklar lägenhet i trevåningshus med hiss. Generösa balkonger och uteplatser om 15-17 kvm i bra sollägen. Här bor ni med fina promenadstråk precis utanför porten – perfekt för både äldre och barnfamiljen. Dessutom ges närhet till bland annat skolor, affärer, vårdcentral, träning och utmärkta kommunikationer.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Åda backar 56, Trosa Åda Backar, Trosa kommun

Åda backar 56

Villa
Trosa Åda Backar, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
5 850 000 kr
186 m²
6 rum
732 m² tomt

Villorna på Åda Backar är högt belägna där vissa har en hänförande vy i sydost mot Anderviken, med vidsträckta fält i förgrunden, medan andra har solnedgång över åkrarna i väster. Här pågår uppförande av 31 villor i tre olika utföranden. Projektet genomförs i sju etapper och färdigställs successivt fram till slutet av 2024. Husen är gediget uppförda med smakfulla, påkostade inredningar och tilltalande planlösningar - med generösa utrymmen för både boende och umgänge. Alla hustyper är mycket energisnåla och har ritats med hemmakontoret och familjen i åtanke. Den som flyttar till Åda backar kommer till ett lugnt villaområde och blir del av samfälligheten med tillgång till en utepool med bastu och gemensamhetslokal samt ett utegym. Vid ert kommande köp av hus på Åda backar behöver ni inte ett kostsamt byggnadskreditiv, vilket annars är brukligt vid köp av nyproduktion. Slutbetalning sker först i samband med tillträdet till din nya bostad. Alldeles vid infarten till området ligger busshållplatsen för buss 556, som tar dig till Trosa Hamn och centrum eller till Vagnhärad station. Med direktbuss Trosa-Liljeholmen, tåg från grannorten Vagnhärad-Stockholm C eller med bil E4 når man Stockholm på under 1 timmes restid och till Skavsta flygplats, utanför Nyköping, tar det bilvägen ca 40 minuter. Trosa har vackra omgivningar med bad i sjöar och hav, strövområden i skogar och slottsparker och i nära anslutning till Trosa finns bl.a. 2 välrenommerade Golfbanor. Mer information på Trosa.com. Välkommen att höra av dig om du vill ha mer information eller boka visning för att se huset både in- och utvändigt på plats.

  • Nyproduktion
  • Energieffektiv
Stationshusen, Vagnhärad, Trosa kommun

Stationshusen

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
fr. 2 046 720 kr
61,5-79,1 m²
2-3 rum
4 818 kr/mån

Nu har ni chansen att köpa en nyproducerad lägenhet med bra läge i Vagnhärad. Gångavstånd till centrum samt mataffär, skola och tågstation. Nokonhar här uppfört 24 st lägenheter i trivsamma låghus om tre plan med hiss. Storlekarna varierar mellan två och tre rum och samtliga lägenheter har stor balkong respektive uteplats. Det kommer att finnas en parkeringsplats per bostad, antingen i carport eller vanlig parkeringsplats. Även en laddstation för elbil kommer att finnas. I Vagnhärad bor man med ypperligt pendlingsläge; nära till E4:an norr mot Stockholm och söder mot Nyköping/Norrköping/ Skavsta. Centralt i Vagnhärad finns järnvägsstation med tåg och buss som bla. tar dig till Stockholm på 40-45 min.

  • Nybyggnadsprojekt
Åshorn Rävsten 3, Trosa, Trosa kommun

Åshorn Rävsten 3

Tomt
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
1 525 000 kr
2 013 m² tomt

Fin havsnära naturtomt med förhandsbesked från 2021 för bostadsbyggnad om 120 kvm byggnadsarea. Anlagt och godkänt avlopp för permanentboende. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus

Visar alla 23