Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna-Karin Lindmark

Anna-Karin Lindmark

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Åda Backar, Trosa, Trosa kommun
  • 2 lediga bostäder

Åda Backar

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
fr. 5 550 000 kr
162-186 m²
6 rum
732 m² tomt

Villorna på Åda Backar är högt belägna där vissa har en hänförande vy i sydost mot Anderviken, med vidsträckta fält i förgrunden, medan andra har solnedgång över åkrarna i väster. Välkommen att höra av dig om du vill ha mer information eller boka visning för att se husen både in- och utvändigt på plats. Här pågår uppförande av 31 villor i tre olika utföranden. Projektet genomförs i sju etapper och färdigställs successivt fram till slutet av 2024. Husen är gediget uppförda med smakfulla, påkostade inredningar och tilltalande planlösningar - med generösa utrymmen för både boende och umgänge. Alla hustyper är mycket energisnåla och har ritats med hemmakontoret och familjen i åtanke. Den som flyttar till Åda backar kommer till ett lugnt villaområde och blir del av samfälligheten med tillgång till en utepool med bastu och gemensamhetslokal samt ett utegym. Vid ert kommande köp av hus på Åda backar behöver ni inte ett kostsamt byggnadskreditiv, vilket annars är brukligt vid köp av nyproduktion. Slutbetalning sker först i samband med tillträdet till din nya bostad. Alldeles vid infarten till området ligger busshållplatsen för buss 556, som tar dig till Trosa Hamn och centrum eller till Vagnhärad station. Med direktbuss Trosa-Liljeholmen, tåg från grannorten Vagnhärad-Stockholm C eller med bil E4 når man Stockholm på under 1 timmes restid och till Skavsta flygplats, utanför Nyköping, tar det bilvägen ca 40 minuter. Trosa har vackra omgivningar med bad i sjöar och hav, strövområden i skogar och slottsparker och i nära anslutning till Trosa finns bl.a. 2 välrenommerade Golfbanor. Mer information på Trosa.com.

  • Nybyggnadsprojekt
Risevägen 4, Vagnhärad, Trosa kommun

Risevägen 4

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
4 200 000 kr
112 + 141 m²
6 rum
932 m² tomt

Här presenterar vi den idealiska familjevillan, med sällskapsrum och sovrum i båda våningsplanen och med närhet till såväl service och kommunikationer som till skolor och förskolor. I den södervända trädgården finns fina ytor för lek och spel och på den stora altanen, i två etage, kan man duka för många i solen eller i skuggan under den takade delen. Här kan man också njuta av ett härligt spa-bad under hela året. Till höger vid entrén ligger det rymliga, ljusa köket från Puustelli i allmogestil från 2012, med arbetsbänkar i massiv granit, maskinell utrustning från AEG och plats för många kring matbordet, invid fönster mot entrésidan. Från vardagsrummet intill, har man utgång till altanen och trädgården. På övervåningen finns även tre av husets fyra sovrum, en gästtoalett, ett helkaklat duschrum med nytt badkar och kommod samt en klädkammare. Källarvåningen bjuder på ett generöst allrum med öppen spis, ett sovrum med ingång till dusch och bastu med golvvärme, rejäla förvaringsutrymmen, pannrum, tvättstuga med golvvärme (helrenoverad 2019) och utgång till det vidbyggda garaget. Kalkavhärdare installerad 2020.

  • Plus
Hökebergsvägen 28B, Trosa Åda, Trosa kommun

Hökebergsvägen 28B

Tomt
Trosa Åda, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
1 400 000 kr
1 814 m² tomt

Med naturen som granne och i lugnt och rofyllt område mellan badplats vid havet, Åda Golfbana och Trosa torg, finns nu denna tomt om drygt 1800 kvm till salu. Byggrätten är generös, med en tillåten byggnadsarea för huvudbyggnad för enbostadshus om 180 kvm i 1 plan eller 140 kvm i 2 plan. Största sammanlagda byggandsarea för komplementbyggnader är 60 kvm varav högst 40 kvm per byggnad, se detaljplanen under fliken dokument. Vid infarten till området finns busshållplats med anslutning till tåget i Vagnhärad, ca 7 minuters resa, som tar dig till Stockholms C på knappt 40 minuter. "Trosabussen" trafikerar sträckan Trosa- Liljeholmen med en restid på ca 50 minuter. Kort cykel- och promenadväg till skolor (årskurs 0-9), förskolor, Ica Kvantumbutik, liten butiksgalleria, välrenommerat gym, mm. Trosa centrum når man cykelvägen på ca 15 minuter. Kuststadsidyllen Trosa med omgivning har ett generöst utbud av rekreation, en vacker skärgård, aktiviteter för alla åldrar, restauranger, caféer, hotell och evenemang under hela året. Här kan du finna både lugn och harmoni - på ett behagligt och bekvämt avstånd från och till Södertälje/Stockholm. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Durkgatan 8, Trosa Centralt, Trosa kommun

Durkgatan 8

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
4 975 000 kr
124 + 124 m²
9 rum
1 182 m² tomt

I det omtyckta och uppvuxna villaområdet Karlsborg, med möjlighet till båtplats vid den närbelägna havsviken och på gångavstånd till Trosa torg, välkomnar vi till visning av den här trivsamma villan. Under sommarmånaderna kan man duka för middagar och samkväm med många gäster på det generösa pooldäcket med utekök, eller på den stora altanen invid huset. Entréplanet bjuder på fina umgängesytor i vardagsrummet, matrummet och köket, som ligger i öppen planlösning. Här finns utgångar till altanen, som vetter mot söder och väster, samt en hörnställd insatskamin som sprider både värme och trivsel under höst- och vinterkvällar. Tre sovrum, varav det största med ”walk in closet”/arbetsrum. Smakfullt helkaklat badrum med duschbadkar, inrett 2019 och ett lika inrett wc-rum från 2021. I källarvåningen finns ett mindre allrum med insatskamin, ett sovrum, pannrum/tvättstuga, rymlig klädkammare samt förrådsrum. Resterande del av källaren är omgjord till en lägenhet med separat ingång, inredd med kök, 3 rum, bastu/dusch/tvättstuga, helkaklat duschrum och förråd. Totalt erbjuds här 9 rum varav 6 sovrum, där 2 av sovrummen är belägna i den separata lägenheten i källarplanet. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Pingstvägen 12, Vagnhärad, Trosa kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30

Pingstvägen 12

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
4 890 000 kr
156 + 148 m²
7 rum
849 m² tomt

Här välkomnar vi till visning av en rymlig familjevilla i 1,5 plan plus källarvåning - ett perfekt boende för familjen med småbarn, tonåringar och hemmakontor. Köket har inredning från Puustelli med arbetsbänkar i granit och "köksö" mot matplatsen och vardagsrummet, som ligger i öppen planlösning. Helt fönsterparti öppnar upp mot det generösa pooldäcket, där ni under sommaren kan njuta av sol och bad från morgon till solnedgång. Entréplanet bjuder därtill på 2 sovrum, ett genomgångsrum med hel garderobsrad med spegelklädda dörrar samt ett helkaklat duschrum med både duschhörna och badkar. En trappa upp finns ytterligare 2 stora sovrum och källarvåningen erbjuder väl tilltagna sällskapsytor med rymligt allrum i vinkel, med kamin. Rummet kan med enkla medel delas av till ett sovrum till. Här finns också duschrum med bastu och litet relax-rum, förråd och tvättstuga. Huset ligger vid en lugn återvändsgata i uppvuxet villakvarter. Över allmänningen i norr går gång- och cykelväg längs med å-promenaden till centrum och till tåg/busstation. Strax söder om Pingstvägen når man snabbt till fina strövområden längs vägar och i skogsmark. Tåg till Stockholm C, 36 minuter och direktbuss till Liljeholmen, ca 50 minuter. Kuststaden Trosa når man bilvägen på knappt 10 minuter. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Plus
Väsby Ängsväg 28 C, Vagnhärad, Trosa kommun

Väsby Ängsväg 28 C

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
1 950 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 905 kr/mån
22 941 kr/m²

På Väsby Ängsväg 28 C väntar denna ljusa, välplanerade fyra i fint skick och med stor balkong i perfekt sydvästläge. Invändigt finner ni kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum och klädkammare, badrum med tvättmaskin och torktumlare från Samsung samt entré med förråd/klädkammare. Här bor ni i ett lugnt område med lekplats och fina promenadstråk i direkt anslutning till huset - perfekt för både äldre och barnfamiljen. Dessutom ges närhet till bland annat skolor, vårdcentral, träning och goda kommunikationer. Inom några månader öppnar en stor Willys-butik i Vagnhärad och till Trosa, med ett gott utbud av butiker, tar det ca 10 minuter med bil. Vagnhärads station nås på ca 5 minuter med cykel. Tågresan till Stockholm Central tar ca 36 min. Väljer ni att ta Trosabussen till Liljeholmen tar det ca 50 minuter.

  • Plus
  • Energieffektiv
Torpa ängsväg 2D, Trosa, Trosa kommun
  • Tor 1 aug

Torpa ängsväg 2D

Radhus
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 995 000 kr
132 m²
5 rum
6 395 kr/mån
22 689 kr/m²

Varmt välkomna till Torpa Ängsväg 2D och detta trivsamma och mycket välskötta parhus beläget på cykelavstånd till Trosa torg och småbåtshamn. I entréplanet ligger det fräscht inredda köket med matplats mot entrésidan samt det rymliga vardagsrummet med plats för både matgrupp och soffgrupp. Härifrån har man utgång till trädgården i öster med stort altandäck, till del under tak, och med spa-bad. Trädgården är omgärdad av insynsskyddande spaljéer och tujahäck. Här växer bl.a. vinbär äppleträd samt plommonträd och under högsommaren når kvällssolen in i del av trädgården. I norr gränsar tomten till allmänning. I planet finns också duschrum, tvättstuga och förråd. Övervåningen är inredd med fyra sovrum och badrum, som har sänkt innertak med infälld spotbelysning och högtalare. Huset har genomgående hög standard. Vid entrésidan finns plats för två bilar på den stensatta uppfarten till carporten. Stenlagda planteringar på båda sidor av uppgången till huset och den takade entréverandan med markis. Infälld spotbelysning under takfoten samt i carporten. Två förråd i carporten och redskapsförråd i trädgården. Inom cykelavstånd finns mataffär, butiksgalleria, två gym, skidbacke och motionsspår, golfbana, långgrunt havsbad, skolor och dagis. Till Trosa centrum och hamn cyklar ni på 8-10 minuter där ni finner ett bra utbud av restauranger, caféer och butiker. Busshållplats invid infarten till området med bussar till Vagnhärad, Södertälje och Nyköping. Tåg från Vagnhärad - Stockholm C, ca 36 minuter samt buss till Liljeholmen på ca 50 minuter.

  • Plus
Östermalmsvägen 34 O, Trosa Centralt, Trosa kommun

Östermalmsvägen 34 O

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 690 000 kr
120 m²
3 rum
vån 2/2
8 091 kr/mån
30 750 kr/m²

Kvarteret Fiskpigan, som ligger mellan småbåtshamnen och torget i kuststaden Trosa, är prisbelönat för sin arkitektur och här har man genomgående valt gedigna och påkostade material - såväl i byggnationen och den exteriöra utformningen som vad gäller inredningen. Här bjuder vi nu in till visning av en ljus och vacker etage-våning. Vid entrén på loftgången finns en egen uteplats i sydväst och från balkongen, i samma väderstreck, ser man ut över den fina innergården och över takåsarna i Trosa. Hiss till loftgången och entrén Det rymliga vardagsrummet har en takhöjd om 4,80 m och ligger i öppen planlösning mot köket och det övre allrummet. Rummet kan med enkla medel delas av till ytterligare ett sovrum. Hela våningen bjuds på ett rikt ljusinsläpp via stora fönster i 3 väderstreck och alla rummen är genomgående inredda i ljusa färgsättningar. Entréhall med skjutdörrsgarderob och golvbeläggning av sandsten. Duschrummet som ligger vägg i vägg har marmorerat klinkergolv, helkaklade väggar i vitt och här finns också tvättmaskin och kondenstumlare. Stor matplats vid fönster mot entrésidan, med vidare ingång till arbetsköket som har inredning från Marbodal. Trappa med plansteg av ek och spaljé i rostfritt leder upp till allrummet som är öppet mot vardagsrummet i entréplanet. Här finns en kamin för värme och trivsel och i sydväst har man utgång till balkongen som har ett skyddat läge. Stort sovrum med spegelklädda skjutdörrar till klädförvaring, takfönster och litet fönster mot balkongen. Rymligt, helkaklat badrum. Från badkaret har man utsikt ned mot vardagsrummet och vidare ut mot Skeppargatan - bara en av våningens många extra detaljer... Garageplats och p-plats finns att hyra. Lägenhetsförråd i garagebyggnaden. Hiss till alla loftgångarna. Amortering har gjorts på föreningens lån och lägre ränta på ett av lånen fr.o.m. 1 januari 2024, se föreningsinfo. Pendelavstånd till Stockholm på under 1 timme med buss, tåg eller bil.

  • Hiss
Väsbyvägen 42, lgh 1003, Vagnhärad, Trosa kommun

Väsbyvägen 42, lgh 1003

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 119 000 kr
65,2 m²
3 rum
5 107 kr/mån
32 500 kr/m²

I lugna och trivsamma Vagnhärad finns nu chansen att förvärva en välplanerad, inflyttningsklar lägenhet i trevåningshus med hiss. Generösa balkonger och uteplatser om 15-17 kvm i bra sollägen. Här bor ni med fina promenadstråk precis utanför porten – perfekt för både äldre och barnfamiljen. Dessutom ges närhet till bland annat skolor, affärer, vårdcentral, träning och utmärkta kommunikationer.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Väsbyvägen 42, lgh 1102, Vagnhärad, Trosa kommun

Väsbyvägen 42, lgh 1102

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 140 320 kr
68,6 m²
2 rum
5 374 kr/mån
31 200 kr/m²

I lugna och trivsamma Vagnhärad finns nu chansen att förvärva en välplanerad lägenhet i trevåningshus med hiss. Generösa balkonger och uteplatser om 15-17 kvm i bra sollägen. Här bor ni med fina promenadstråk precis utanför porten – perfekt för både äldre och barnfamiljen. Dessutom ges närhet till bland annat skolor, affärer, vårdcentral, träning och utmärkta kommunikationer. Inflyttning är planerad till kvartal 4 2023.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Åda backar 57, Trosa Åda Backar, Trosa kommun

Åda backar 57

Villa
Trosa Åda Backar, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
5 550 000 kr
162 + 23 m²
6 rum
676 m² tomt

Välkomna att boka visning under sommaren och passa på att besöka kuststadsidyllen Trosa! Villorna på Åda Backar är högt belägna där vissa har en hänförande vy i sydost mot Anderviken, med vidsträckta fält i förgrunden, medan andra har solnedgång över åkrarna i väster. Här pågår uppförande av 31 villor i tre olika utföranden. Projektet genomförs i sju etapper och färdigställs successivt fram till slutet av 2024. Husen är gediget uppförda med smakfulla, påkostade inredningar och tilltalande planlösningar - med generösa utrymmen för både boende och umgänge. Alla hustyper är mycket energisnåla och har ritats med hemmakontoret och familjen i åtanke. Den som flyttar till Åda backar kommer till ett lugnt villaområde och blir del av samfälligheten med tillgång till en utepool med bastu och gemensamhetslokal samt ett utegym. Vid ert kommande köp av hus på Åda backar behöver ni inte ett kostsamt byggnadskreditiv, vilket annars är brukligt vid köp av nyproduktion. Slutbetalning sker först i samband med tillträdet till din nya bostad. Alldeles vid infarten till området ligger busshållplatsen för buss 556, som tar dig till Trosa Hamn och centrum eller till Vagnhärad station. Med direktbuss Trosa-Liljeholmen, tåg från grannorten Vagnhärad-Stockholm C eller med bil E4 når man Stockholm på under 1 timmes restid och till Skavsta flygplats, utanför Nyköping, tar det bilvägen ca 40 minuter. Trosa har vackra omgivningar med bad i sjöar och hav, strövområden i skogar och slottsparker och i nära anslutning till Trosa finns bl.a. 2 välrenommerade Golfbanor. Mer information på Trosa.com. Välkommen att höra av dig om du vill ha mer information eller boka visning för att se huset både in- och utvändigt på plats.

  • Nyproduktion
Väsbyvägen 46, lgh 1003, Vagnhärad, Trosa kommun

Väsbyvägen 46, lgh 1003

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 119 000 kr
65,2 m²
3 rum
5 107 kr/mån
32 500 kr/m²

I lugna och trivsamma Vagnhärad finns nu chansen att förvärva en välplanerad, inflyttningsklar lägenhet i trevåningshus med hiss. Generösa balkonger och uteplatser om 15-17 kvm i bra sollägen. Här bor ni med fina promenadstråk precis utanför porten – perfekt för både äldre och barnfamiljen. Dessutom ges närhet till bland annat skolor, affärer, vårdcentral, träning och utmärkta kommunikationer.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Väsbyvägen 44, lgh 1002, Vagnhärad, Trosa kommun

Väsbyvägen 44, lgh 1002

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 046 720 kr
61,5 m²
2 rum
4 818 kr/mån
33 280 kr/m²

I lugna och trivsamma Vagnhärad finns nu chansen att förvärva en välplanerad, inflyttningsklar lägenhet i trevåningshus med hiss. Generösa balkonger och uteplatser om 15-17 kvm i bra sollägen. Här bor ni med fina promenadstråk precis utanför porten – perfekt för både äldre och barnfamiljen. Dessutom ges närhet till bland annat skolor, affärer, vårdcentral, träning och utmärkta kommunikationer.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Åda backar 56, Trosa Åda Backar, Trosa kommun
  • Ons 31 jul

Åda backar 56

Villa
Trosa Åda Backar, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
5 850 000 kr
186 m²
6 rum
732 m² tomt

Välkomna att boka visning under sommaren och passa på att besöka kuststadsidyllen Trosa! Villorna på Åda Backar är högt belägna där vissa har en hänförande vy i sydost mot Anderviken, med vidsträckta fält i förgrunden, medan andra har solnedgång över åkrarna i väster. Här pågår uppförande av 31 villor i tre olika utföranden. Projektet genomförs i sju etapper och färdigställs successivt fram till slutet av 2024. Husen är gediget uppförda med smakfulla, påkostade inredningar och tilltalande planlösningar - med generösa utrymmen för både boende och umgänge. Alla hustyper är mycket energisnåla och har ritats med hemmakontoret och familjen i åtanke. Den som flyttar till Åda backar kommer till ett lugnt villaområde och blir del av samfälligheten med tillgång till en utepool med bastu och gemensamhetslokal samt ett utegym. Vid ert kommande köp av hus på Åda backar behöver ni inte ett kostsamt byggnadskreditiv, vilket annars är brukligt vid köp av nyproduktion. Slutbetalning sker först i samband med tillträdet till din nya bostad. Alldeles vid infarten till området ligger busshållplatsen för buss 556, som tar dig till Trosa Hamn och centrum eller till Vagnhärad station. Med direktbuss Trosa-Liljeholmen, tåg från grannorten Vagnhärad-Stockholm C eller med bil E4 når man Stockholm på under 1 timmes restid och till Skavsta flygplats, utanför Nyköping, tar det bilvägen ca 40 minuter. Trosa har vackra omgivningar med bad i sjöar och hav, strövområden i skogar och slottsparker och i nära anslutning till Trosa finns bl.a. 2 välrenommerade Golfbanor. Mer information på Trosa.com. Välkommen att höra av dig om du vill ha mer information eller boka visning för att se huset både in- och utvändigt på plats.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Energieffektiv
Västra Långgatan 30 A-D, Trosa Centralt, Trosa kommun

Västra Långgatan 30 A-D

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
14 900 000 kr
7 rum
995 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en näringsfastighet med tre kompletta bostäder för flera familjer och även plats för företagande. De fyra byggnaderna på gården bildar tillsammans en vacker klassisk gårdsbild med grusad innergård och vårdträd. Gården gränsar mot Västra Långgatan i väster, Färgargränd i norr och åpromenaden i öster. Observera att fastigheten överlåtes paketerad i ett nytt bolag och att priset avser ett åsatt fastighetsvärde. Säljaren är även öppen för en rak fastighetsöverlåtelse, men då till ett omräknat försäljningspris. Här kan ni bereda plats för boende i 3 separata bostäder och i framtiden utöka antalet bostäder genom om-, till-, eller nybyggnad av lokaler och förrådsutrymmen. Här ges möjlighet till kombinationer av företagande, generationsboende och uthyrning. Huvudbyggnadens kontorsmiljö går att återställa till paradvåningar i sekelskiftesinspirerad stil och i längan mot Färgargränd kan man skapa ytterligare bostadsutrymme. Den gamla gårdslängan inhyste förr ett rökeri men används idag som förråd. Vid ån finns det möjlighet att hyra båtplats och gångavstånd råder till varv och båtklubbar. Eventuellt finns möjligheter att genom styckning av fastigheten bilda tre fastigheter med gemensamhetsanläggning omfattande gårdsplan och uthus. Det kräver ny detaljplan enligt uppgift från kommunen med beräknad genomförandetid på 1-2 år. Fastigheten har ett privat och väl insynsskyddat läge med rogivande utsikt i alla väderstreck över Trosaån och stadens äldsta bebyggelse. Grusytan på gården tjänar som boende- och kundparkering idag men kan med enkla åtgärder förvandlas till trädgård med hjälp av god jord som ligger under gruset. På bara ett par minuters promenad når man torget med ett brett utbud av bl.a. butiker, restauranger och caféer - samtidigt som gården ligger på ett behörigt avstånd från den lilla stadens turiststråk. Gården har genomlevt rysshärjningar, jordbruk, färgarverksamhet, rökeri, slakteri, kötthandel, klädbutik, målaraffär, revisons- och redovisningsbyråer, uppbyggnader, tillbyggnader och nybyggnationer. Nu söker gården framtidens invånare. Kanske är ni de förvaltare gården söker? Under fliken Dokument finner ni säljarens text- och bildmaterial med inspirerande läsning om fastighetens historia och möjligheter. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och tid för visning.

  • Plus
Verktygsgatan 3B, lgh 1302, Trosa, Trosa kommun

Verktygsgatan 3B, lgh 1302

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 250 000 kr
54,2 + 4 m²
2 rum
4 656 kr/mån
41 513 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade vindsvåning om 2 rum och kök och med stor balkong (23 kvm). Bostaden karakteriseras av såväl yteffektiv planlösning som genomgående ekparkett och modern utrustning. Obs! Avgiftsfrihet resten av år 2024. Här bor du på promenadavstånd till centrala Trosa. Dessutom ett stenkast från Ica Trossen samt idrottsplats och fina promenadstråk. Som pricken över i:et bor ni även väldigt nära den populära Trosabussen. Bussen avgår precis utanför Ica Trossen och tar er till Liljeholmen i Stockholm på ca 55 minuter – utmärkt för såväl pendlaren som dagsutflykter till huvudstaden. I Vagnhärad som är beläget ca 7 km från Trosa har man ypperligt pendlingsläge; nära till E4:an norr mot Stockholm och söder mot Nyköping/Norrköping/ Skavsta. Centralt i Vagnhärad finns järnvägsstation med tåg och buss som tar dig till Stockholm på 40-45 min. Givetvis avgår det även tåg söderöver. Välkommen att boka tid för visning!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Väsbyvägen 46, lgh 1001, Vagnhärad, Trosa kommun

Väsbyvägen 46, lgh 1001

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 369 250 kr
72,9 m²
3 rum
5 711 kr/mån
32 500 kr/m²

I lugna och trivsamma Vagnhärad finns nu chansen att förvärva en välplanerad, inflyttningsklar lägenhet i trevåningshus med hiss. Generösa balkonger och uteplatser om 15-17 kvm i bra sollägen. Här bor ni med fina promenadstråk precis utanför porten – perfekt för både äldre och barnfamiljen. Dessutom ges närhet till bland annat skolor, affärer, vårdcentral, träning och utmärkta kommunikationer.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Åda backar 56, Trosa Åda Backar, Trosa kommun

Åda backar 56

Villa
Trosa Åda Backar, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
5 850 000 kr
186 m²
6 rum
732 m² tomt

Välkomna att boka visning under sommaren och passa på att besöka kuststadsidyllen Trosa! Villorna på Åda Backar är högt belägna där vissa har en hänförande vy i sydost mot Anderviken, med vidsträckta fält i förgrunden, medan andra har solnedgång över åkrarna i väster. Här pågår uppförande av 31 villor i tre olika utföranden. Projektet genomförs i sju etapper och färdigställs successivt fram till slutet av 2024. Husen är gediget uppförda med smakfulla, påkostade inredningar och tilltalande planlösningar - med generösa utrymmen för både boende och umgänge. Alla hustyper är mycket energisnåla och har ritats med hemmakontoret och familjen i åtanke. Den som flyttar till Åda backar kommer till ett lugnt villaområde och blir del av samfälligheten med tillgång till en utepool med bastu och gemensamhetslokal samt ett utegym. Vid ert kommande köp av hus på Åda backar behöver ni inte ett kostsamt byggnadskreditiv, vilket annars är brukligt vid köp av nyproduktion. Slutbetalning sker först i samband med tillträdet till din nya bostad. Alldeles vid infarten till området ligger busshållplatsen för buss 556, som tar dig till Trosa Hamn och centrum eller till Vagnhärad station. Med direktbuss Trosa-Liljeholmen, tåg från grannorten Vagnhärad-Stockholm C eller med bil E4 når man Stockholm på under 1 timmes restid och till Skavsta flygplats, utanför Nyköping, tar det bilvägen ca 40 minuter. Trosa har vackra omgivningar med bad i sjöar och hav, strövområden i skogar och slottsparker och i nära anslutning till Trosa finns bl.a. 2 välrenommerade Golfbanor. Mer information på Trosa.com. Välkommen att höra av dig om du vill ha mer information eller boka visning för att se huset både in- och utvändigt på plats.

  • Nyproduktion
  • Energieffektiv
Stationshusen, Vagnhärad, Trosa kommun

Stationshusen

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
fr. 2 046 720 kr
62-79 m²
2-3 rum
4 818 kr/mån

Nu har ni chansen att köpa en nyproducerad lägenhet med bra läge i Vagnhärad. Gångavstånd till centrum samt mataffär, skola och tågstation. Nokonhar här uppfört 24 st lägenheter i trivsamma låghus om tre plan med hiss. Storlekarna varierar mellan två och tre rum och samtliga lägenheter har stor balkong respektive uteplats. Det kommer att finnas en parkeringsplats per bostad, antingen i carport eller vanlig parkeringsplats. Även en laddstation för elbil kommer att finnas. I Vagnhärad bor man med ypperligt pendlingsläge; nära till E4:an norr mot Stockholm och söder mot Nyköping/Norrköping/ Skavsta. Centralt i Vagnhärad finns järnvägsstation med tåg och buss som bla. tar dig till Stockholm på 40-45 min.

  • Nybyggnadsprojekt
Åshorn Rävsten 3, Trosa, Trosa kommun

Åshorn Rävsten 3

Tomt
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
1 525 000 kr
2 013 m² tomt

Fin havsnära naturtomt med förhandsbesked från 2021 för bostadsbyggnad om 120 kvm byggnadsarea. Anlagt och godkänt avlopp för permanentboende. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Plus

Visar alla 20