Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mona Eriksson Ekendahl

Mona Eriksson Ekendahl

Om mig

Jag är lyhörd och sätter dig och dina behov i fokus med målet att oavsett om du är köpare eller säljare så ska du känna dig 100% nöjd och vilja rekommendera mig vidare till dina nära och kära. För mig är det av yttersta vikt att du känner ett förtroende för mig och en visshet om att er affär är viktig för mig. När jag får äran att hjälpa dig med din bostadsförsäljning ser jag inte det bara som en försäljning utan för mig är det början på en långsiktig relation.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mejselgränd 12, Trosa, Trosa kommun
Mejselgränd 12, Trosa, Trosa kommun, bild 2
Mejselgränd 12, Trosa, Trosa kommun, bild 3

Mejselgränd 12

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 250 000 kr
83 m²
4 rum
vån 2/3
7 028 kr/mån
39 157 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 4:a om 83 kvm med balkong i perfekt söderläge. På Mejselgränd 12 presenteras en mycket fin lägenhet byggd 2019. Bostaden karakteriseras av såväl yteffektiv planlösning som genomgående ekparkett och modern utrustning. Exteriört erbjuds dessutom en stor balkong i solklart söderläge. Bostaden är belägen med busshållplats runt knuten och med gångavstånd till vardagsbekvämligheter, fina promenadstråk och allmänna kommunikationer. Perfekt läge för pendlaren tack vare gångavstånd även till Trosabussen, som tar er till Liljeholmen på 55 minuter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östersjövägen 1, Trosa  Stensund, Trosa kommun

Östersjövägen 1

Villa
Trosa Stensund, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 000 000 kr
51 + 40 m²
5 rum
1 540 m² tomt

På Östersjövägen 1 presenteras en välbyggd och trivsam villa med stor solig altan och grönskande trädgårdstomt. Interiört finner ni ett hemtrevligt boende med gott om förvaringsmöjligheter. Exteriört erbjuds en vinterbonad gäststuga med sovrum och bastu, samt en friggebod om 10 kvm. Här har du även en stor och bra infart med plats för 8 till 10 bilar, vilket är perfekt för den som gillar att bjuda in till festliga tillställningar eller ha tjocka släkten på besök. Den stora insynsskyddade hörntomten gränsar mot ett fridfullt skogsparti och bara en kort promenad bort har den som är friluftsintresserad vackra Sörmlandsleden. Den uppvuxna trädgårdstomten erbjuder både perenna växter och gräsmatta som passar perfekt till midsommarfirandets femkamp. Nuvarande ägare har haft fastigheten sedan 1987 och huset byggdes 1995. Fridfullt belägen med närhet till såväl havsbad och båtplats som Trosas gemytliga stadskärna. I området finns två båthamnar, badplatser och Sörmlandsleden. Till centrala Trosa är det ca 6 km och där du kan njuta av mysiga kaféer, lokala butiker och en genuin atmosfär. Välkommen att anmäl intresse så håller jag dig uppdaterad!

  • Uteplats
Byggvägen 13E, Trosa, Trosa kommun

Byggvägen 13E

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
5 169 kr/mån
35 643 kr/m²

På Byggvägen 13 E väntar denna ljusa och välplanerade trea med balkong i sydväst. Här bor ni i ett lugnt område med lekplats och fina promenadstråk precis utanför dörren – perfekt för den lilla barnfamiljen. Dessutom ges närhet till bland annat förskolor, skolor, affärer, vårdcentral, träning och goda kommunikationer.

  • Balkong
Bråtagatan 44, Trosa Centralt, Trosa kommun
  • Tis 30 apr
Bråtagatan 44, Trosa Centralt, Trosa kommun, bild 2
Bråtagatan 44, Trosa Centralt, Trosa kommun, bild 3

Bråtagatan 44

Villa
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 195 000 kr
135 m²
5 rum
6 824 kr/mån

Välkommen till detta fantastiska tvåplanshus med närhet till Tomtaklintskogens naturreservat. Denna bostadsrätt erbjuder genomgående högkvalitativ standard. Interiören präglas av generös takhöjd på 2,5 meter, exklusiva materialval och stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp. Entréplanet erbjuder öppen planlösning som lämpar sig utmärkt för umgänge och middagsbjudningar. Från vardagsrum och kök kliver du ut till ett generöst tilltaget trädäck i sydvästläge som omsluter huset på två sidor. Bostaden har idag tre sovrum, men kan lätt utökas till fem för den större familjen. Digital visning hittar du under dokument och länkar!

  • Premium
  • Uteplats
Östra Långgatan 79E lgh E1201, Trosa Centralt, Trosa kommun
Östra Långgatan 79E lgh E1201, Trosa Centralt, Trosa kommun, bild 2
Östra Långgatan 79E lgh E1201, Trosa Centralt, Trosa kommun, bild 3

Östra Långgatan 79E lgh E1201

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
1 875 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/3
2 899 kr/mån
46 875 kr/m²

Här presenteras en stilren och exklusiv tvårumslägenhet med ljus design, påkostade materialval och smakfull färgsättning. Här har man satsat på allt ifrån granitkeramik i ett utförande som imiterar Carraramarmor, till mattlackat enstavigt ekgolv och läderlindade och förnicklade mässingshandtag i köket. Lägenheten har en ståtlig takhöjd om 2,60 meter och fiber finns installerat vilket underlättar för den som arbetar hemifrån. Rymligt lägenhetsförråd finns och p-plats alternativt garage finns att hyra. Eventuellt kan kö finnas till garageplats. Anmäl gärna intresse så håller jag dig uppdaterad så snart något sker. Visning är inplanerat till mitten av april. Digital visning finns under dokument och länkar i annonsen!

  • Premium
  • Hiss
Västra Kyrkvägen 34, Vagnhärad, Trosa kommun
  • Sön 28 apr
Västra Kyrkvägen 34, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 2
Västra Kyrkvägen 34, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 3

Västra Kyrkvägen 34

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
1 600 000 kr
74 m²
2 rum
vån 2/2
3 157 kr/mån
21 622 kr/m²

På Västra Kyrkvägen 34 väntar en stor hörnlägenhet med två rum och två balkonger. Balkong på både fram- och baksidan låter er njuta av solen från morgon till kväll. Denna välplanerade bostad med egen ingång imponerar med öppet samband mellan kök, matrum och vardagsrum. Beläget nära centrum och på ca 2 minuters promenadavstånd till buss- och tågstation med direktförbindelser till både Stockholm, Södertälje och Nyköping. Uppgifter från bostadsrättsföreningen 2024-03: Avgiftshöjning kommer ske med ca 10% Digital visning finns under Dokument och Länkar i annonsen!

  • Premium
  • Balkong
Trettondagsvägen 8, Vagnhärad, Trosa kommun

Trettondagsvägen 8

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 950 000 kr
142 + 88 m²
6 rum
793 m² tomt

På Trettondagsvägen 8 finner ni en familjevilla i etage belägen i ett lugnt och barnvänligt område. Interiört erbjuds sex rum och kök med stort vardagsrum på entréplanet och allrum med öppen spis en våning ner. Exteriört förfogar ni över poolområde samt en uppvuxen grönskande trädgård med perenner. Garageuppfarten har plats för två till tre bilar och är ni trötta på att borsta bort snö från vindrutan så är ett alternativ att parkera i det varmisolerade garaget. Här bor ni med bekvämt gångavstånd till både Vagnhärad station (ca 10min/800 m) och Vagnhärad centrum. I Vagnhärad finns flertalet skolor och förskolor varav närmsta förskola ligger endast 350 meter från bostaden. Digital visning finns under Dokument och Länkar! Välkommen att anmäla intresse!

  • Balkong
  • Uteplats
Järnåldersvägen 36, Vagnhärad, Trosa kommun

Järnåldersvägen 36

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
4 695 000 kr
140 + 36 m²
6 rum
951 m² tomt

Denna rymliga och fint renoverade souterrängvilla om totalt 140 kvm, hittar du högt belägen på den lugna återvändsgatan Järnåldersvägen. En perfekt familjevilla med hela 5 sovrum, 2 badrum, tvättstuga, samt kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning Med trädäck både på husets fram- och baksida kan du njuta av solen från morgon till kväll. Att baksidan angränsar mot ett skogsparti ger dig möjlighet att koppla av i avskildhet, samtidigt som fantasifulla barn har tillgång till en fantastisk lekplats som bjuder in till allehanda äventyr. Här bor ni barnvänligt med närhet till både centrum, skola, förskola, mataffärer, kommunikation och med naturen runt husknuten.

  • Balkong
  • Uteplats
Skördegången 2, Lgh 50, Trosa Centralt, Trosa kommun

Skördegången 2, Lgh 50

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 895 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/2
4 360 kr/mån
35 305 kr/m²

På stillsamma och naturnära Skördegången väntar en välplanerad trea där samtliga ytskikt omsorgsfullt renoverats. Här bor ni med en stor uteplats i perfekt söderläge. Interiört erbjuds modernt kök, vardagsrum med utgång till uteplatsen, två stora sovrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin. Området är beläget på en lugn återvändsgata med gång- och cykelavstånd in till centrala Trosa, mataffär, skolor och allmänna kommunikationer.

  • Plus
  • Uteplats
Östra Långgatan 79E, Trosa Centralt, Trosa kommun

Östra Långgatan 79E

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 750 000 kr
84,9 m²
3 rum
vån 2/3
5 678 kr/mån
44 170 kr/m²

Skräddarsydd för ett modernt liv presenteras här en av kvarteret Å-husens vackra och exklusiva trerummare. Orden rymd, ljus och atmosfär stämmer väl in för att beskriva känslan i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Med en social yta på drygt 40 kvm har ni gott om plats för familj och vänner att samlas runt köksö, matbord och soffgrupp under de större tillställningarna. I denna lägenhet har det inte snålats med något, utan materialvalen är genomgående påkostade och smakfulla och färgsättningarna harmoniska. Exteriört erbjuds dessutom en stor balkong i västläge med sol under eftermiddag till solnedgång. Genom den gemensamma arkitektritade trädgården nås fina promenadstråk längs ån. Här bor ni i naturskön omgivning med gångavstånd till både välrenommerade restauranger, golfbanor, vacker skärgård och flertalet butiker. Buss till bl.a. Liljeholmen och Södertälje ger goda pendlingsmöjligheter. Lägenhetsförråd i källarplanet. P-plats finns att hyra, kö till garageplats.

  • Balkong
  • Hiss
Lammsjövägen 17, Tystberga Granlund, Nyköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lammsjövägen 17

Tomt
Tystberga Granlund, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
500 000 kr
2 594 m² tomt

Här har ni möjlighet att skapa ert drömboende på en fin tomt med närhet till badsjö och bekvämt avstånd till både Nyköping, Trosa och Stockholm. På fastigheten finns för närvarande ett enplanshus där det av Nyköpings kommun utfärdats ett boendeförbud. Befintlig byggnad behöver rivas vilket öppnar upp för möjligheten att bygga helt nytt utefter era egna önskemål och behov. Detaljplanen för området tillåter en byggrätt om 70 kvm för huvudbyggnaden och ytterligare 30 kvm för en komplementsbyggnad. Välkommen att anmäla intresse!

Visar alla 11