Mäklare Mona Eriksson Ekendahl

Mona Eriksson Ekendahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Långgatan 79E, Trosa Centralt, Trosa kommun

Östra Långgatan 79E

Lägenhet
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 900 000 kr
84,9 m²
3 rum
vån 2/3
5 678 kr/mån
45 936 kr/m²

Skräddarsydd för ett modernt liv presenteras här en av kvarteret Å-husens vackra och exklusiva trerummare. Orden rymd, ljus och atmosfär stämmer väl in för att beskriva känslan i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Med en social yta på drygt 40 kvm har ni gott om plats för familj och vänner att samlas runt köksö, matbord och soffgrupp under de större tillställningarna. I denna lägenhet har det inte snålats med något, utan materialvalen är genomgående påkostade och smakfulla och färgsättningarna harmoniska. Exteriört erbjuds dessutom en stor balkong i västläge med sol under eftermiddag till solnedgång. Genom den gemensamma arkitektritade trädgården nås fina promenadstråk längs ån. Här bor ni i naturskön omgivning med gångavstånd till både välrenommerade restauranger, golfbanor, vacker skärgård och flertalet butiker. Buss till bl.a. Liljeholmen och Södertälje ger goda pendlingsmöjligheter. Lägenhetsförråd i källarplanet. P-plats finns att hyra, kö till garageplats.

 • Balkong
 • Hiss
Kvarnängsvägen 7, Tystberga Kvegerö, Nyköpings kommun

Kvarnängsvägen 7

Tomt
Tystberga Kvegerö, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
525 000 kr
1 821 m² tomt

Välkommen till denna stora och plana tomt på Kvarnängsvägen 7. Här erbjuds nu möjligheten till att bygga ett drömboende i det omtyckta och etablerade området Kvegerö. Område var från början tänkt som ett fritidshusområde, men är idag ett område med en blandning av fritidshus och permanentboende. Denna tomt har ett fint läge med närhet till badsjöar, skog och strövområden, samtidigt som motorvägspåfarterna bara är några minuters bilfärd bort. Här bor du i ett lugnt område omgiven av naturen, samtidigt som du kan dra nytta av bekvämligheterna i närliggande Vagnhärad och Trosa. Vagnhärad och Trosa kan med sitt varierad utbud av affärer, skolor, förskolor, vårdcentral, badhus, gym och välrenommerade restauranger tillgodose de flesta önskemål. Önskar du ändå njuta av storstadens puls är Stockholm endast 40-45min bort från Vagnhärads tågstation. Detaljplanen för området tillåter 1-planshus med en byggnadsarea om 120 kvm (inredd vind eller källare tillåts ej) och ytterligare sammanlagt max 60 kvm för komplementsbyggnad/er. För mer information gällande byggrätt se ”Plankarta” samt ”Ändring av detaljplan” under fliken dokument. Fiber finns framdraget i området av Gästabudstaden men anslutningsavgift behöver betalas om man önskar ansluta sig. Välkommen att anmäla intresse!

Styrmansgatan 2, Trosa Centralt, Trosa kommun
 • Sön 8 okt

Styrmansgatan 2

Radhus
Trosa Centralt, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 950 000 kr
147 m²
5 rum
552 m² tomt

Varmt välkomna till detta fint planerade kedjehus på Styrmansgatan 2 och skärgårdskommunen Trosa! Här presenteras en villa med möjlighet till upp till fem sovrum och med ett toppenläge i ett fridfullt och familjevänligt område. Exteriört lockar uteplats i söderläge samt insynsskyddad tomt med hörnläge. Gångavstånd till skola, förskola, mataffär och Trosabussen.

 • Plus
 • Uteplats
Emils backe 4, Trosa, Trosa kommun
Emils backe 4, Trosa, Trosa kommun, bild 2
Emils backe 4, Trosa, Trosa kommun, bild 3

Emils backe 4

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
8 750 000 kr
127 + 27 m²
5 rum
1 175 m² tomt

Denna villa strax utanför Trosa tätort är verkligen något utöver det vanliga. Byggd på stolpar och belägen i en vacker sluttande skogsbacke med vidsträckt utsikt mot skogar, ängar och havsinloppet till Trosa ger den en känsla av att sväva uppe bland trädkronorna. Bostaden erbjuder 3-4 sovrum, stor klädkammare, tvättstuga, två badrum och generösa sällskapsytor. Rejäla skjutdörrar i glas förenar de stora social ytorna i söderläge med en enorm terrass under tak. I denna villa är hållbarhetstänket i framkant - ett modernt boende där arkitektur, energieffektivitet och minimal inverkan på naturen stått högst på önskelistan.

 • Premium
 • Balkong
Emils lund 15D, Trosa Emils Backe, Trosa kommun

Emils lund 15D

Radhus
Trosa Emils Backe, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 395 000 kr
112,8 + 4 m²
5 rum
7 300 kr/mån
30 098 kr/m²

Välkommen till Emils Lund 15D och detta moderna och familjevänliga hörnradhus. Radhuset är 113 kvm stort och fördelat på 5 rum och kök. Bottenvåningen består framför allt av en stor social och öppen yta med kök, matplats och ett stort vardagsrum i direkt anslutning till en härligt inramad uteplats. Uteplatsen är delvis under tak vilket ger fina möjligheter att inreda med ett utekök eller bara en mysig soffgrupp. Övervåningen är uppdelad på fyra sovrum och ett badrum, samt en stor härlig balkong. Här bor ni bekvämt med närhet till natur men samtidigt ca 5 min med bil till Trosa centrum.

 • Balkong
 • Uteplats
Trettondagsvägen 7, Vagnhärad, Trosa kommun
 • Tis 3 okt
Trettondagsvägen 7, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 2
Trettondagsvägen 7, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 3

Trettondagsvägen 7

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
4 485 000 kr
161 + 47 m²
6 rum
766 m² tomt

På Trettondagsvägen 7 finner ni denna välhållna familjevilla belägen i ett lugnt och barnvänligt område. Interiört erbjuds totalt 208 kvm fördelat på sex rum och kök, vilket skapar bra utrymmen och fina sociala ytor. Exteriört förfogar ni över inglasat uterum och härligt poolområde samt en grönskande trädgård med perenna växter som blommar från tidig vår till sen höst. Dessutom finns ett garage vid infarten samt förråd innanför med utrymme för diverse. Bekvämt gångavstånd till både Vagnhärad station (ca 800 m) och centrum med mataffärer, restauranger, småbutiker samt skola och barnomsorg. Närmsta förskola ligger endast 350 meter från bostaden.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Stationsvägen 8A, Vagnhärad, Trosa kommun
 • Sön 15 okt

Stationsvägen 8A

Lägenhet
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
1 895 000 kr
109 m²
4 rum
vån 3/3
5 550 kr/mån
17 385 kr/m²

På Stationsvägen 8 A väntar en rymlig fyra med balkong i sydväst. Här bor ni med närhet till såväl natur, skärgård och kust som med praktiska kommunikationer för pendlaren. Närhet till E4:an samt mindre än 50 meter till Vagnhärad station som enkelt tar dig vidare både norr- och söderut. Fastigheten är utrustad med hiss och fiber finns installerat.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Byggvägen 3A, Trosa, Trosa kommun

Byggvägen 3A

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 395 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/2
4 946 kr/mån
34 710 kr/m²

På Byggvägen 3A står en ljus och modern tvårumslägenhet på markplan redo för inflytt. Denna tvåa på 69 kvm med öppen och rymlig planlösning, kan med enkelhet göras om till en trea om man har behov av ett extra sovrum. Stort sovrum, praktisk klädkammare, kaklat badrum och mysig uteplats i söderläge. Här bor ni i ett lugnt område med lekplats och fina promenadstråk precis utanför dörren – perfekt för både äldre och den lilla barnfamiljen. Dessutom ges närhet till blandannat skolor, förskolor, affärer, vårdcentral, träning och goda kommunikationer.

 • Uteplats
Bäckens väg 3, Trosa, Trosa kommun
Bäckens väg 3, Trosa, Trosa kommun, bild 2
Bäckens väg 3, Trosa, Trosa kommun, bild 3

Bäckens väg 3

Villa
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
7 995 000 kr
180 + 4 m²
5 rum
1 117 m² tomt

Denna imponerande villa på Bäckens väg 3 är belägen i ett eftertraktat område bara 5 minuters bilresa från Trosas charmiga centrum. Här möts du av en bostad som andas elegans och stil. Exteriört stora altaner som omsluter vackert berg på tomten, helgjuten pool, mindre poolhus, varmisolerat garage sammanbyggt med ett attefallshus. Intreriört hög takhöjd, stora sällskapsytor, vattenburen golvvärme på båda våningsplanen och stor eftertanke i materialvalen. Välkommen till ditt nya drömhem på Bäckens väg!

 • Premium
 • Uteplats
Mejselgränd 12, Trosa, Trosa kommun
 • Tis 3 okt

Mejselgränd 12

Lägenhet
Trosa, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
3 325 000 kr
83 m²
4 rum
vån 2/3
5 856 kr/mån
40 060 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 4:a om 83 kvm med balkong i perfekt söderläge. På Mejselgränd 12 presenteras en mycket fin lägenhet byggd 2019. Bostaden karakteriseras av såväl yteffektiv planlösning som genomgående ekparkett och modern utrustning. Exteriört erbjuds dessutom en stor balkong i solklart söderläge. Bostaden är belägen med busshållplats runt knuten och med gångavstånd till vardagsbekvämligheter, fina promenadstråk och allmänna kommunikationer. Perfekt läge för pendlaren tack vare gångavstånd även till Trosabussen, som tar er till Liljeholmen på 55 minuter.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Helgdagsvägen 4B, Vagnhärad, Trosa kommun

Helgdagsvägen 4B

Radhus
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
2 600 000 kr
121,2 m²
5 rum
6 687 kr/mån
21 452 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva detta fina parhus i två plan på Helgdagsvägen 4B. Bostadsrättens 121 kvm är uppdelad med de social ytorna på nedre plan och sovrummen på övre plan. På tomtens ca. 480 kvm har du trädäckad uteplats både på husets fram- och baksida vilket gör att du kan njuta av solen från morgon till kväll. Den soliga baksidan erbjuder även gräsmatta för lek och odlingslådor för den med gröna fingrar. Här bor du i ett barnvänligt, lugnt och väletablerat villaområde med en trevlig trädgårdstomt och åkrar inpå husknuten. Samtidigt som du kan njuta av de lantliga vyerna så har du närheten till Vagnhärads centrum och dess utbud av skolor, butiker och kommunikationer.

 • Uteplats
Brovägen 19, Vagnhärad, Trosa kommun
 • Borttagen före visning
Brovägen 19, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 2
Brovägen 19, Vagnhärad, Trosa kommun, bild 3

Brovägen 19

Villa
Vagnhärad, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
4 250 000 kr
129 m²
4 rum
742 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Lammsjövägen 17, Tystberga Granlund, Nyköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lammsjövägen 17

Fritidshus
Tystberga Granlund, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
850 000 kr
44 + 3 m²
3 rum
2 594 m² tomt

Här har ni möjlighet att skapa ert drömboende på en fin tomt med närhet till badsjö och bekvämt avstånd till både Nyköping, Trosa och Stockholm. På fastigheten finns för närvarande ett enplanshus där det av Nyköpings kommun utfärdats ett boendeförbud. Befintlig byggnad behöver rivas detta öppnar upp för möjligheten att bygga helt nytt utefter era egna önskemål och behov. Detaljplanen för området tillåter en byggrätt om 70 kvm för huvudbyggnaden och ytterligare 30 kvm för en komplementsbyggnad. Välkommen att anmäla intresse!

Granitvägen 37, Trosa Västra Fän, Trosa kommun

Granitvägen 37

Fritidshus
Trosa Västra Fän, Trosa kommun
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
4 250 000 kr
112 + 26 m²
4 rum
1 556 m² tomt

På Granitvägen 37 presenteras en gemytlig familjevilla med stort inglasat uterum samt trädäck med spa-bad. Villan har renoverats löpande och präglas av ett hemtrevligt formspråk. Här bor ni i ett fridfullt område med naturen inpå knuten och gångavstånd till Tureholmsvikens båtsällskap, där det kan finnas möjlighet till båtplats. Alldeles i närheten av trädgården ligger ett skogsområde med elljusspår och Sörmlandsleden. Vill ni ta er till centrum tar det ca 5 minuter med bil, 10 minuter med cykel och till fots ca 20 minuter. Vänligen respektera säljarens önskemål om att visning ej kommer ske tidigare än planerat. Anmäl gärna intresse så håller vi dig uppdaterad så snart något sker.

Visar alla 14