Nyproduktion

Revyvägen 4

Tystberga, Nyköping Se på karta

460 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 189 m²
Nyproduktion

Nu har du chansen att förvärva byggklara tomter från Nyköpings kommun. Bygg ditt alldeles egna hus. I natursköna Tystberga finns fem stycken attraktiva tomter att köpa. Tystberga är ett så kallat stationssamhälle beläget 20 km från centrala Nyköping. Här har du fina naturområden ett stenkast från tomterna och du tar dig lätt till Nyköping med bil eller kommunala färdmedel. I samhället finns förskola, skola 1-6 samt mataffär och det planeras för bensinstation.

Här får du bygga upp till 240 m², inklusive garage och uthus för varje tomt. Byggnadshöjd för bostadshus medges med 4,5m, vilket möjliggör en övre våning med snedtak. Det är fritt att välja vilken husleverantör som helst.

Anmälan och försäljningsprocess:
1. Vid intresse; skicka en intresseanmälan till [email protected] eller via vår hemsida och specificera vilken tomt du har intresse av. Vi kommer löpande uppdatera anmälda spekulanter.
2. Det är fritt att starta budgivningen när som helst. Ingen av de aktuella tomterna kommer att säljas under utgångspriset. Vid fler än en spekulant kommer det att hållas sedvanlig budgivning. Försäljningen kommer sedan att avslutas när det bedöms att inga fler bud är att vänta.
3. Budgivning kan komma att äga rum på flera tomter samtidigt.
4. Högsta budgivare kommer att få erbjudande att köpa den aktuella tomten. Vinnande spekulant förväntas därför vara tillgänglig på kort varsel för att skriva köpekontrakt. Tillträde sker inom 30 dagar från undertecknade av köpekontrakt.

Budgivare bör vara medvetna om att det kan tillkomma nya budgivare fram till att försäljningen är avslutad. Se vidare Information om status för din tomt under "budgivning pågår".

Vi hjälper dig självklart med värdering av din nuvarande bostad!!

Läs mer om bostaden
Våningen & Villan Nyköping