Olsängsvägen 13

Vega / Hermanstorp, Haninge kommun Se på karta

2 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1767 m²

I Hermanstorps fina miljö finns denna tomt med potential att skapa en unik fastighet. Skafttomten har ett skyddat läge och ligger i anslutning till lummig natur. Med den nya detaljplanen för det naturnära området kommer det bli nya gator, förskola, kommunalt vatten och avlopp. Här kommer det att skapas ett trivsamt och familjärt villaområde där du kan bo länge. Med detaljplan kommer det även komma tydliga regler med vad man får bygga.

Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 130kvm per fastighet med en nockhöjd på 10m. Dvs hus på 130kvm utvändiga mått i två plan. 260kvm
Därutöver får komplementsbyggnader med högst 40kvm sammanlagd byggnadsarea uppföras.
Högst en huvudbyggnad per fastighet får uppföras.

Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör utan man kan välja fritt själv. Då detaljplanen har 2 års fördröjd genomförandetid dröjer det till mars 2023 innan det blir möjligt att ansöka om bygglov i enlighet med planen.

Hermanstorp är ett lugnt område som erbjuder allt en barnfamilj kan tänkas behöva. Här finns fantastiska grönområden, naturreservat och badplats. Med några minuters promenad når du den nya Vegastaden som nu byggs upp. Här står den nya pendeltågsstationen Vega klar där pendeltåget tar dig smidigt och snabbt till Stockholm City. Vid stationen finns planer på att bygga butiker, större mataffärer mm. I Vegastaden kommer det att finnas flera förskolor och skola. Bra placerade så att du kan lämna barnen på vägen till pendeltåget. Det är även nära till Handen centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Resan med bil in till Stockholm City tar ca 20 minuter.

Vänligen kontakta mäklaren för mer information och privat visning 0701088071

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Jimmy Rossetti

Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Jimmy Rossetti, Svensk Fastighetsförmedling Haninge
+46701088071