Frubacken 22

Vemdalen, Härjedalen Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 044 m²
Antal besök
955
Dagar på Hemnet
10

Mycket lättbyggd tomt till salu i Vemdalen by. Tomten passar lika bra för dig som vill uppfylla drömmen om att bygga och bo i Vemdalen permanent som för dig som drömmer om fritidshus i Vemdalen. Tomten har ett centralt läge nära till skola, förskola, affärer och restauranger. Här har man även närhet till fotbollsplanerna och fina strövområden.

I priset ingår anslutningsavgiften gällande kommunalt vatten och avlopp för en lägenhet och anslutningsavgift gällande el 25A. Anslutningarna levereras vid tomtgräns.

På tomten får man bygga bostäder, 200 kvm som största byggnadsarea. Spekulanter uppmanas prata med Härjedalens kommun vid frågor om byggrätten tel vxl 0680-16100.

Väg, vatten, avlopp och elanslutning till tomten beräknas vara färdigt senast under oktober 2021.

Härjeåns bredbandsnät finns i området men är inte framdraget till tomterna idag, tomma rör för fiber kommer att läggs ner samtidigt som elen dras fram till tomtgränserna. Fiberanslutning ingår inte.

För att se läget på tomten så titta gärna på helikoptervyn.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller varför inte låta oss guida dig på tomten? Vi finns endast ett telefonsamtal bort!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen