Högfors 205

Häggenås, Östersunds kommun Se på karta

1 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
90 m²
Biarea
600 m²
Tomtarea
4 044 m²
Byggår
1935
Driftkostnad
30 500 kr/år

Välkommen till Högfors 205. Här möter du en väl tilltagen fastighet där du idag finner en lägenhet, men där möjligheterna för att bygga 4-6 lägenheter kan finnas, vilket ger en hyresintäkt på ca 500 000 kr per/år.

Fastigheten är belägen där det finns en stor efterfrågan på bostäder och i ett lugnt område med närhet till trivsam natur.

Fastigheten ger en bra grund att utgå ifrån både invändigt med gott om ytor att skapa bostäder helt efter behov, och samtidigt behålla en del av de fina detaljerna som finns idag så som kakelugnar, vedspis, brädgolv och väl tilltagna trappgångar. Men även utvändigt på tomten finns det mycket fin potential, här finns idag ett garage med 6 portar, men eftersom tomten till största del är plan så kan man med enkelhet ordna mer ytterligare byggnader och rabatter.

Här kan du bo med stillsam utsikt mot Hårkan, och beroende på hur du väljer att bygga så finns möjligheten till utsikt från samtliga bostäder. Promenerar du istället ner till vattnet så finns möjlighet till både badplats, fiske och brygga. Närområdet erbjuder också flotta grannar i form av Högfors slott, vackra promenadstigar och lummig skog. Närmsta skola finnes ca 2 km bort och ca 20 min med bil bort finner du Östersund C.

Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB

Kontakta mäklaren

Emilia Karlstam

Hemverket AB
Mäklare Emilia Karlstam, Hemverket AB
077-081 00 38