Kommande

Haxgatan 15

Örviken, Skellefteå kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
108 m²
Biarea
138 m²
Tomtarea
1 128 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
40 870 kr/år
Kommande

Välkommen till denna fantastiskt hemtrevliga villa i härliga Örviken, kustens pärla!
En väl omhändertagen bostad som löpande genomgått större förbättringar och bjuder på nya moderna ytskikt med en trevlig känsla bostaden igenom.
Vitt och praktiskt kök med plats för större matgrupp, stora sällskapsytor i det rymliga vardagsrummet, extra mysfaktor från kaminen som finns belägen mellan kök och vardagsrum. 3 sovrum på entréplan samt möjlighet till ytterligare sovrum på källarplan om önskemål finns. På entréplan finns även ett renoverat badrum med våtrumsmatta på golv och väggar. Går vi en trappa ner mot källarplan så finner vi ytterligare väldigt stora ytor, både för lek och sovmöjligheter, men även för förvaring, tvätt och avkopplande stunder i bastun.

Önskar du bo gemytligt och barnvänligt med närhet till hav och älv, promenadstråk, skoterled, skidspår, lekpark, skog och natur. Då har du mest troligt hittat hem när du kommer till Örviken. En levande bygd med cykel/gångavstånd till Skelleftehamn och Ursviken samt närhet till Skellefteå centrum med ca 20 min bilfärd.

Här bor du på en lugn gata i ett barnvänligt område med närhet till lekpark, pulkabacke samt nära till badstrand med grillplats.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Skellefteå

Kontakta mäklaren

Matilda Ederlöf

HusmanHagberg Skellefteå
Mäklare Matilda Ederlöf, HusmanHagberg Skellefteå
0910- 400 990

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.