Mäklare Matilda Ederlöf

Matilda Ederlöf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Morkullevägen 39, Sunnanå, Skellefteå kommun

Morkullevägen 39

Radhus
Sunnanå, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 650 000 kr
103 + 126 m²
4 rum
593 m² tomt

Varmt välkomna till denna 60-talsdröm på populära Sunnanå! Med väl valt läge mot grönskande trädgård finner vi detta rymliga kedjehus med fullstor källarplan. Direkt till vänster vid entré når vi det spektakulära 60-talsköket i sin ursprungsform! Köket bjuder på generös förvaringsyta bakom lådor och skåp, men även väl tilltagna arbetsytor. Gott om utrymme för gemenskap vid matplatsen som rymmer ett bord för minst 4 personer. Stora fönster mot norr bidrar också till den ljusa, inbjudande känslan. I anslutning till köket når vi sedan det härliga vardagsrummet med parkettgolv och fönster som klär i princip hela södersidan med vyer mot den fria, grönskande baksidan av huset. Våningen bjuder också på 3 fina sovrum, ett badrum och en gästtoalett. Källarplanet nås från entréhall, en välordnad och strukturerad källarplan. Här finns en genomtänkt gillestuga, en bastu med dusch, ett förråd (matkällare), rymlig tvättstuga med fina ytor och bra torkmöjligheter för tvätt. Ett hobbyrum, - perfekt för snickeri eller annat, samt ytterligare ett förråd. Detta är ett hus du inte vill missa, trivsam komfort så som fjärrvärme och bredband Till detta hem hör också ett varmgarage med plats för 1 bil samt utrymme för annat smått och gott! Vidare finns alltid möjlighet att komma på bokad visning som sker genom anmälan. Vi jobbar med bokade tider och det är viktigt att dessa tider respekteras! Ser fram emot att höra från dig!

  • Energieffektiv
Lund 186, Lund, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår

Lund 186

Villa
Lund, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
3 275 000 kr
106 m²
5 rum
5 207 m² tomt

Längtar du efter lugnet på landet så är detta en bostad du inte vill gå måste om! Här bor ni lantligt med möjligheter till odling och djurhållning på en stor gård med öppna vyer. Närhet till friluftsliv t.ex. fiske och skoterkörning samtidigt som du bor med närhet till Skellefteå Centrum. Med andra ord det bästa av två världar - Den avkopplande känslan att bo med naturen som närmaste granne men utan att för den skull behöva göra avkall på det bekväma som det innebär att bo med närhet till stadens puls. Här möts du av en rymlig och välplanerad entré som leder dig fram till den trivsamma villan. Fina ytor utomhus vilket bär med sig en stor frihet beroende på intresse och drömmar! Förutom villan finner ni på gården idag en garagebyggnad, förrådsutrymmen, egen jordkällare, mindre ladubyggnad samt en sommarstuga. Betande hästar som närmsta granne och en egen liten naturlig damm nere vid tomtens gräns. Genomgående erbjuder bostaden ljusa ytskikt och en trivsam planlösning. Ytan är disponerad på två plan och i entréplan finner ni en välkomnande och väl tilltagen hall med fantastiska ytor till förvaring i en platsbyggd lösning. Vidare finner ni ett ljust, fullutrustat kök med plats för matgrupp. Vardagsrum med gott om plats även här för matgrupp samt soffgrupp med tillhörande tv-möblemang i en öppen planlösning. Ett rum som präglas av ljus och rymd. Utöver ovan nämnda områden finns här badrum, tvättstuga och separat förrådsutrymme. En våning upp möts du av ett allrum som leder dig in till bostadens samtliga 3 sovrum. Här finns även ett badrum. Huset värms upp med jordvärme och fiber är indraget. Ser fram emot att höra från dig!

  • Plus
  • Energieffektiv
Furunäsgatan 79, Ursviken, Skellefteå kommun
  • Budgivning pågår
Furunäsgatan 79, Ursviken, Skellefteå kommun, bild 2
Furunäsgatan 79, Ursviken, Skellefteå kommun, bild 3

Furunäsgatan 79

Villa
Ursviken, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
1 495 000 kr
125 m²
4 rum
760 m² tomt

Varmt välkomna till Ursviken och denna hemtrevliga villa på Furunäsgatan 79. För dig som längtar efter en villa med stora gräsytor och solig altan, ett hem med fina sociala ytor och ett härligt ljusinsläpp, har definitivt kommit rätt! Huset har en genomtänkt och trevlig planlösning där du i entréplan finner sociala ytor i form av kök och stort vardagsrum med öppenspis för värme och mysfaktor. Utöver detta finns ett kontor/sovrum, samt ett badrum med dusch och tvättmaskin i anslutning till kök och entré. En våning upp finner ni idag 2 sovrum samt en toalett. För att komma oss till källarplan så går vi ut och runt utbyggnaden. Här finner vi fina förrådsutrymmen samt pannrum. Här erbjuds du som tidigare nämnt, en grönskande tomt om 760 kvm med fin, uppvuxen trädgård som ger plats och glädje för både stora och små. Ett nytt garage finns, samt bra med utrymme för bilplats och tex släpvagn på uppfarten. Gatan är en återvändsgränd så väldigt lite trafik passerar gården. Gillar man idrott så är fotbollsplanen bara ett stenkast bort! Fastigheten är besiktigad och besiktningsprotokoll och energideklaration skickas ut inför visning! Tillträde enligt överenskommelse. Ser fram emot att höra från dig!

  • Premium
Morgongränd 10, Morö Backe, Skellefteå kommun

Morgongränd 10

Radhus
Morö Backe, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 675 000 kr
79 m²
3 rum
483 m² tomt

Varmt välkommen till Morgongränd 10! Praktiskt boende i ett plan, garage och barnvänliga öppna ytor, ute som inne. Bostaden är placerad på ett lugnt och trevligt område med en inbjudande inglasning i väst och grönytor i öst. Bostaden håller genomgående god standard och stoltserar exempelvis med ett praktiskt och stilfullt kök, vardagsrum, 2 sovrum, tvättstuga, 1 fullutrustat badrum, fiberbredband, 3-glasfönster samt garage med fina förrådsmöjligheter. Vi möts av en välkomnande hall som knyter samman hela boplanet, man möts därmed även av ett trivsamt ljusinsläpp från rummens alla fönster. Huset är genomgående välplanerat vilket öppnar upp för många olika typer av inredningsval! Du som ny ägare kan lägga energin på att sätta din egen prägel med inredning och och skapa ett hem anpassat efter just dina behov och önskemål utifrån redan fina förutsättningar! Området karaktäriseras av en lugn och trevlig atmosfär med goda kommunikationsmöjligheter och med närhet till både centrum och grönområden. Här bor du med bra service och småstadskänsla på hemmaplan, samtidigt som du på gångavstånd finner mysiga promenadstråk. Detta är helt klart en bostad utöver det vanliga som måste ses på plats!

  • Plus

Visar alla 4