Mäklare Matilda Ederlöf

Matilda Ederlöf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gärdsmark 157, Gärdsmark, Skellefteå kommun
  • Tis 25 jun kl 16:00

Gärdsmark 157

Fritidshus
Gärdsmark, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
875 000 kr
45 + 25 m²
1 995 m² tomt

Ett stenkast från Gärdsmarksträsket med bad och fiskemöjligheter, finner ni denna hemtrevliga och mysiga sommarstuga! Ca 13 km från Skellefteå Centrum har ni nu möjlighet att överta denna rofyllda plats som ger utrymme för återhämtning och mysiga stunder. Här kan ni njuta av fågelkvitter, ljud från kluckande vatten och en vilsam tystnad - kan det bli mycket bättre? Huvudstugan är vinterbonad med en social planlösning. Du välkomnas av en hall som ansluter mot övriga ytor och bjuder in till gemenskap. Ett stort och trivsamt allrum kombinerat med kök från 17/-18. Extra mysfaktor från en braskamin som inte bara bidrar till mysiga kvällar, utan även är en optimal värmekälla. I stugan finns även en lite mer avskild sovalkov med plats för sängmöblemang, samt ett badrum med toalett, handfat, och dusch med glasväggar. Allt som kan tänkas behövas för ett enkelt boende. Här finns vatten från djupborrad brunn för året-runt-bruk (frostvakt) samt en 3-kammarbrunn. På gården finns även en isolerad sovstuga på ca 25-30 kvm, 1st förråd samt 2st timringar. -Med andra ord har du här allt du kan tänkas behöva för dina sommardagsvistelser! Tomten är disponerad på 1995 kvm och är belägen i naturnära miljö med öppna ytor och närhet till vatten där servitut finns för att anlägga en brygga för båt och bad. Praktisk och lättskött tomt som ger utrymme för såväl avkoppling som sociala aktiviteter. Här kan du även njuta av långa härliga sommardagar då du kan har sol på tomten från soluppgång till sena kvällar. Fritidshuset säljes i befintligt skick och snabbt tillträde är möjligt. Välkommen att anmäla ditt intresse för att ta del av fortsatt information!

  • Plus
Falmyrvägen 48, Bergsbyn, Skellefteå kommun
  • Ons 19 jun kl 16:30

Falmyrvägen 48

Radhus
Bergsbyn, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 695 000 kr
127 + 12 m²
277 m² tomt

Varmt välkommen till Falmyrvägen 48 och detta trivsamma radhus! Bostaden är placerad på en populär och omtyckt gata med en fin uteplats i söder. Bostaden håller genomgående god standard och stoltserar exempelvis med ett stilfullt kök och ett nytt smakfullt badrum med fina materialval. Här erbjuds du en trivsam planlösning med kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Detta i kombination med trivsamt ljusinsläpp från stora fönsterpartier ger en otroligt trevlig levnadsmiljö. Kliv in i en tilltagen hall där det finns plats för avhängning av ytterkläder samt annan förvaringsmöbel om man så skulle önska. Till höger om hallen hittar du bostadens trevliga kök med möjlighet till ett större matsalsbord invid stora fönsterpartier. Innanför köket ligger sedan tvättstugan med direkt utgång till ett stort förråd med egen ingång. Detta kan med enkelhet göras om till en lyxig groventré om man önskar slippa dra in barnvagnar eller andra tillhörigheter via huvudingången. Rakt fram ligger sedan ett väl tilltaget och ljust vardagsrum, stort nog att möblera med både soffgrupp, tv-möbel samt ett stort matsalsbord. Från vardagsrummet når du bostadens trevliga baksida med en härlig altan i direkt söderläge. Vidare finner du två rymliga sovrum utrustade med garderober och fönsterpartier som släpper in mängder med solljus, samt det renoverade badrummet. En våning upp hittar du ytterligare ett allrum, optimalt för familjens ungdomar! Här finns även två sovrum, varav ett väl tilltaget master-bedroom med inbyggda garderober. Här kan du möblera med en större dubbelsäng och tillhörande sängbord. Ljusinsläpp sker via ett vackert burspråk i söderläge. Det andra sovrummet är mindre till ytan men kan användas som ett rum till familjens minsting eller som ett lyxigt hemmakontor. Utöver ovan nämnda utrymmen finns också ett rymligt förråd samt bostadens andra badrum utrustat med badkar, WC och handfat. Området karaktäriseras av en lugn och trevlig atmosfär med goda kommunikationsmöjligheter och med närhet till både skola, förskola och grönområden. Här bor du med bra service och småstadskänsla på hemmaplan, samtidigt som du på gångavstånd finner mysiga promenadstråk. -Detta är helt klart en bostad utöver det vanliga som måste ses på plats!

  • Plus
Klutmark 604, Klutmark, Skellefteå kommun
  • Mån 17 jun kl 17:30

Klutmark 604

Fritidshus
Klutmark, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
1 475 000 kr
31 + 16 m²
2 rum
1 350 m² tomt

Välkommen till detta otroligt charmiga fritidshus med ett härligt läge intill Finnforsån! Välplanerade 47 kvm som inkluderar en fin, delvis isolerad inglasning. Det första du möts av är en trevlig gårdsplan med vida vyer ner mot vattnet. Invändigt bjuder bostaden på en social planlösning med kök och vardagsrum i anslutning till varandra. I övrigt bjuder bostaden på ett större sovrum som med enkla medel går att dela av till 2 sovrum då 2 dörrar finns från hallen. Generös tomtyta på 1350 kvm. Kommunalt vatten och avlopp. Nytt säkringsskåp till vippsäkringar 2019, IKEA-kök och vitvaror 2019 badrum med dusch 2019. På gården finns även fina förvaringsmöjligheter samt 2 extra rum för övernattande gäster i sovstuga samt i förrådsbyggnaden. Grillplats finns också till förfogande. Perfekt avstånd med ca 1,4 mil från Skellefteå centrum med närhet till skog och vatten - vad mer kan begäras? Anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan. Ser fram emot att höra från dig!

  • Plus

Visar alla 3