Mäklare Matilda Ederlöf

Matilda Ederlöf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Allvädersgränd 27, Moröbacke, Skellefteå kommun
  • Tis 26 sep kl 13:00
Allvädersgränd 27, Moröbacke, Skellefteå kommun, bild 2
Allvädersgränd 27, Moröbacke, Skellefteå kommun, bild 3

Allvädersgränd 27

Villa
Moröbacke, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 195 000 kr
160 + 19 m²
6 rum
419 m² tomt

För dig som längtar efter ett barnvänligt område, med lättskött och praktisk tomt men med väl tilltagen boyta har här något ni bör titta närmare på ! Allvädersgränd 27 är ett kedjehus med ett trevligt läge på området, framsida mot norr och baksida med altan i söder. Här har ni en praktiskt och välplanerad tomt där du kan finna plats för såväl avkopplade stunder med familj och vänner men även utrymme för sociala aktiviteter. Bostaden är disponerad i två plan där du på entréplan finner fina, öppna sociala ytor så som kök och vardagsrum, men även två fina sovrum, badrum och tvättstuga. På övreplan finner ni totalt 2 sovrum, ett rejält allrum och ett badrum med access till bastu. Från tvättstugan når ni den härliga altanen som vetter mot söder och från kökets matplats når vi uteplatsen mot norr, perfekt placerad för morgonkoppen! Här erbjuds du en fantastisk planlösning med fina sociala ytor, detta i kombination med genomgående ljusinsläpp från stora fönster ger en trivsam levnadsmiljö. På Moröbacke så bor du barnvänligt och med skog och natur i nära anslutning. I närheten finner ni även Solbackens handelsområde, där finns allt från livsmedelsbutiker, apotek, systembolag och bensinstation. Här bor du även med närhet till bibliotek, hälsocentral, förskolor och en nybyggd skola. Ni finner även ridhus, gym, fotbollsplaner tennisbanor och lekplatser med gång och cykelavstånd. Avståndet in till Skellefteå centrum är ca 5 km. Fina cykelvägar finns hela vägen och goda bussförbindelserna erbjuds. Varmt välkommen med din intresseanmälan för vidare information. Ser fram emot att höra från dig!

  • Premium
Vallen 525, Vallen, Skellefteå kommun

Vallen 525

Fritidshus
Vallen, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
495 000 kr
2 rum
1 827 m² tomt

Lantligt belägen 1-plans fritidshus med mysiga Vallsträsket i anslutning. Fritidshuset är beläget på en stor tomt som är blandas tilltalande med gräsytor, skogsmark och stenhälla och är på totalt 1827 m² . Härlig inglasning, bagarstuga, sovstuga med vidbyggt förråd samt 3 övriga förrådsbyggnader. Bostadshuset är av äldre standard som behöver lite kärlek. Boytan är fördelad över allrum, kök, ett sovrum och ett badrum. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Sommarstigen 10, Moröbacke, Skellefteå kommun

Sommarstigen 10

Villa
Moröbacke, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 995 000 kr
134 + 65 m²
5 rum
960 m² tomt

I den här bostaden finns allt utrymme ni behöver, och mer därtill. Bostaden bjuder på en välplanerad planlösning där de sociala utrymmena är genomtänkta in i minsta detalj och inbjudande för sociala sammankomster. Köket är hemmets hjärta planerat för en välkomnande och funktionell miljö. Fina arbetsytor och väldigt gott om förvaring, samt en öppen och ljus, självklar plats för matbordet invid fönstret. Öppenheten mellan kök, vardagsrum och matsalsdel ger er också många olika alternativ i hur ni önskar möblera och använda de olika utrymmena. Sovrummen är i olika storlekar, från väl tilltagna till lite mer yteffektiva där de mindre barnen i familjen kan ha något eget eller där hemmakontoret får plats. Gemensamt för alla de olika sovrummen är stora härliga fönsterpartier samt garderober i alla rum, perfekt för klädförvaring. Dessutom finns gott om förvaringsmöjligheter i ekonomidelen. All denna yta ger er flexibilitet i ert boende, fria att nyttja som det passar just er. Tomten lämnar heller ingen besviken. Hörntomt mot skog och utan insyn, samt en superfin trädgård med perenna växter och en stor inglasad altan. Här sätter bara fantasin gränser! Moröbacke är ett omtyckt, barnvänligt område med ett flertal förskolor samt nybyggda Moröbacke skolan från årskurs 1-9. Här finns även Skellefteå Ridklubb och trevliga promenadstråk i skogen. Solbacken handelsområde ligger inom bekvämt cykelavstånd där du hittar ett flertal matbutiker, klädbutiker samt olika butiker för hemmet och fritid. Missa inte denna chans att förvärva ett riktigt drömhem! Ser fram emot att höra från dig!

Kamvägen 14, Burträsk, Skellefteå kommun
  • Tis 26 sep kl 16:00

Kamvägen 14

Villa
Burträsk, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
1 150 000 kr
188 + 28 m²
6 rum
1 093 m² tomt

Varmt välkommen till Kamvägen 14 i centrala Burträsk! Mitt i Burträsk finner du detta väl omhändertagna hem. Husets charmiga karaktär bjuder in redan när man svänger in på gårdsplanen. På insidan möts du av en vacker interiör, en fantastisk takhöjd och fina öppna ytor. Huset placering ger möjlighet till att njuta av alla dagens soltimmar, välj och vraka mellan gårdens alla olika uteplatser och fina trädgårdslandskap. Bostaden fördelas på 6 rum och kök och har en inbjudande känsla som omfamnar en redan när man kommer in i den härliga hallen. Här har du tydliga rumsindelningar med generösa och tilltagna ytor, högt i tak och en härlig atmosfär! Den nedre våningen är fördelat på ett stort och rymligt kök i en grå nyans, platsbyggt från -92, matplatsen i direkt anslutning invid fönster mot sydväst. Vardagsrum, sovrum/kontor och badrum erbjuds på övriga delen av våningsplanet. En trappa upp har du 3 sovrum och ett väldigt rymligt badrum som kombineras med tvättstuga, samt utgång till en charmig balkong med vy över trädgården. Utemiljön är välskött och rogivande med en lättskött trädgård, här har både kärlek och tid lagts ner! Tomten är sluttande och omgrävd sommaren -20 Mark framför uteplatsen har dränerats och hela nedre delen av tomten har stabiliserats. Gräsmattan är nyplanterad och en plattsättning framför uteplats gjordes sommaren 20/-21. Huset optimala interiör och gårdens generösa rymd gör den perfekt för familjen som uppskattar gemensamma ytor att umgås på. Här har du de perfekta förutsättningarna till att bara flytta in och börja trivas! Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Plus
Bergvägen 5, Kallholmen, Skellefteå kommun
Bergvägen 5, Kallholmen, Skellefteå kommun, bild 2
Bergvägen 5, Kallholmen, Skellefteå kommun, bild 3

Bergvägen 5

Radhus
Kallholmen, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
2 195 000 kr
155 + 28 m²
5 rum
117 m² tomt

Varmt välkommen till Kallholmen och Bergvägen 5! Kanske ett av områdets bästa lägen? I ett trivsamt bostadsområde finner du detta väl omhändertagna hem, underhållet med kärlek. Bostadens LÄGE och charm hänför dig redan när du kliver in genom entrédörren, en svävande känsla infinner sig med en vy genom bostaden och ut över Kurjoviken. Hallen är utbyggd och därmed praktisk för avhägnad av ytterkläder. En hemtrevlig interiör går sedan md en röd tråd genom bostaden. Bostaden är belägen i mitten av en radhuskropp med 3 bostäder med vattnet mot norr. En optimal placering som ger möjlighet till att njuta av alla dagens soltimmar, välj och vraka mellan gårdens alla olika uteplatser på fram och baksida, eller kila ner till vattnet för ett dopp, en stund på bryggan eller en båttur runt Skelleftehamns skärgård. Detta välplanerade hem om 155+28 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök är fördelad över 3 våningsplan. Sällskapsytorna på entréplan, sovrum och badrum på övre plan och förvaring samt ett extra allrum på källarplanets soutterrängdel. Genomgående har villan en smakfull och stilren känsla med en modern prägel. Utemiljön är rogivande med en lättskött trädgård. Längst ner mot norr på gårdsplanen når vi vattnet i direkt anslutning! Huset optimala planlösning och generösa rymd gör den perfekt för barnfamiljen med närhet till lekpark, stenhälla, badplats, skolor, förskolor och ICA ligger på promenadavstånd. Här har du de perfekta förutsättningarna att bara flytta in och börja trivas!

  • Premium
Semestergatan 17, Moröbacke, Skellefteå kommun

Semestergatan 17

Villa
Moröbacke, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
3 500 000 kr
121 m²
4 rum
752 m² tomt

Drömmer du om att bo i ett lugnt kvarter med naturen nära in på knuten, samtidigt som centrala Skellefteå och allt vad det innebär, finns inom en armlängds avstånd - Då är detta definitivt en adress du bör titta närmare på! Varmt välkomna till denna ultimat planerade bostad på Semestergatan 17! Här erbjuds möjligheten att förvärva ett praktiskt och lättskött boende, placerat på bästa läge med hörntomt. Genomgående erbjuder detta hem ljusa ytskikt och stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusflöde. En unik bostad med häftiga inslag som tak upp till nock i allrum, så kallat ryggåstak, öppenspis, familjära öppna sällskapsytor vid kök, matsal och vardagsrum. Från vardagsrum och matplats får du också tillgång till bostadens härliga uteplats i direkt söderläge som erbjuder således många långa och trevliga kvällar i solen. Finns även en solig altan invid garaget så man med enkla medel kan förflytta sig efter solens strålar. Bostaden bjuder även på 2 fina sovrum, ett badrum, groventré med tvättstuga, wc och klädkammare och garage med extra bred och eldriven port. Välkommen att boka

Högströmsgatan 4, Prästbordet, Skellefteå kommun

Högströmsgatan 4

Villa
Prästbordet, Skellefteå kommun
HusmanHagberg Skellefteå
3 900 000 kr
120 + 65 m²
5 rum
883 m² tomt

Varmt välkomna till denna charmiga villa på Högströmsgatan 4! Ett oerhört väldisponerad boende, avseende både villans rumsfördelning och dess placering på tomten. Här finns en härlig trädgård med plats för både lek och samvaro. Omringande häck som skärmar av mot närliggande grannar. Stor altan mot baksidan av huset med fina grönytor! Väl inne i huset slås man av hemkänsla och bibehållen karaktär. Vi kommer först in i en hall där du direkt till vänster finner trappen upp till övre plan. Vidare en bit in når vi vardagsrummet på höger sida av entrén, här möts vi av ett fantastiskt ljusinsläpp och väl tilltagen yta. Ett stort och trevligt rum med matplats för 8-10 gäster på ena sidan och tv-möblemang på motsatt sida. Öppenspis för mysfaktor samt utgång till den härliga altanen. Det är fullt möjligt att dela upp vardagsrummet i två rum om man har behov av det. I anslutning till vardagsrum och matsal är köket beläget. Stilfullt svart med fullt utrustad maskinpark och fin förvaring. På övre plan finner vi tre fina sovrum, förrådsmöjligheter och en wc. På källarplan finner vi till sist gillestuga med öppenspis, bastu, förråd, tvättstuga, pannrum m.m. Varmt välkommen att boka in dig för visning!

Visar alla 7