Gamla Kyrkvägen 19 - Old Hollywood mitt i Danderyd

Berga, Danderyds kommun Se på karta

19 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
326 m²
Biarea
83 m²
Tomtarea
1 650 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
90 738 kr/år
Antal besök
9 425
Dagar på Hemnet
23

Längst med Gamla Kyrkvägen ligger villan som många pratar om. Ägarna till fastigheten har under många år fått förbipasserande som kommenterat villans charm och grönskande trädgård. Något som uppmärksammats mycket är trädgårdens rosor och deras fantastiska blomning som pryder villans entrésida nästintill hela sommaren. Det som däremot många inte vet är att den stora tomten också erbjuder ett insynsskyddat poolområde där poolen håller en vattentemperatur på ca 28 grader. Bakom det inhängande poolområdet finns också tomtmark som kan ses som en outnyttjad skatt. Här finns fantastiska möjligheter att skapa precis vad man vill.

Insidan är lika fantastisk som utsidan. Här finns vacker stavparkett, stora fönster med spröjs, rum med social anslutning till varandra, braskamin och två balkonger. Villan är 326 + 83 kvm fördelade på tre plan samt stort isolerat dubbelgarage. Här erbjuds därmed, enligt klassiskt 60-tal, oslagbara möjligheter att fostra en stor barnfamilj med tonårsavdelning, eller generationsboende, uthyrning eller varför inte företagsavdelning som kan hållas avskilt från villans i övrigt sociala avdelningar. Här bor ni ett representativt pampigt hus samtidigt som dess användningsområde är oändligt. Inte undra på att fastigheten sällan är till salu.

Fastigheten ligger ombäddad i grönska med närhet till badsjöar. Trots det naturnära läget är det gångavstånd till Danderyds centrum (f.d. Mörby Centrum) med tunnelbana och Norrorts största trafikförbindelse med också buss samt Roslagsbana. I närheten finns också flertalet förskolor, skolor och gymnasium.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johanna Peltomäki 072 555 09 47 [email protected] för mer information och anmälan till visning.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Täby AB

Kontakta mäklaren

Johanna Peltomäki

MOHV Täby AB
Mäklare Johanna Peltomäki, MOHV Täby AB
0725-55 09 47

Visningstider

  • 19
    sep
    Idag kl. 11:15–12:00
    Öppen visning. För allas välmående är det önskvärt med föranmälan till visning.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.