Kyrkvägen 26

Gnarp, Nordanstigs kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
330 m²
Biarea
125 m²
Tomtarea
5 600 m²
Byggår
1906
Driftkostnad
50 000 kr/år

I centrala Gnarp, intill Gnarps kyrka, ligger detta pampiga och representabla hem med sina imponerande 10 rum och kök fördelat på 330+125 kvm.

Det här hemmet har tidigare varit prästgård, vilket förklarar storleken och läget på huset. Tomten är helt makalös, här har ni en hörntomt på 5600 kvm med uppvuxna träd och annat grönskande som ger en lummig och mysig känsla. Tomten är inramad med ett vackert staket i smide och på tomten står även en äldre lobyggnad med loft för middagar, fester eller annat samkväm. Husets kvadratmeter är fördelat på 10 rum och kök med stora och pampiga rum, en klassisk serveringsgång och ett före detta kontor med både kassaskåp och bankvalv. Det här är möjligheternas hus! Bo i ett kollektiv, bo stort som en familj, ha egen verksamhet. Det här hemmet är anpassningsbart efter just dina husdrömmar!

Bekväm uppvärmning via bergvärme och självklart är fiber indraget i huset för dig som vill bedriva egen verksamhet eller har behov av att jobba på distans hemifrån. Huset har senaste året fått en rejäl uppfräschning med ett stilrent kök och härliga kulörer genomgående i huset.

Där du trivs.
Där är ditt hem.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Maya Sundlöf

Hoome Mäkleri
Mäklare Maya Sundlöf, Hoome Mäkleri
076-4926951