Läggaredsvägen 9

Hillared, Svenljunga kommun Se på karta

1 980 000 kr

2 180 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
238 m²
Biarea
110 m²
Tomtarea
1 020 m²
Byggår
1948
Driftkostnad
79 640 kr/år

Trevlig 2-familjsvilla med ett lugnt och naturnära läge i Hillared. Huset inrymmer 2 rymliga lägenheter om 5 rum och kök vardera. I källarplanet finns mycket bra förvaringsmöjligheter samt ett dubbelgarage. Plan och lättskött trädgårdstomt gränsande mot skogsområde. I anslutning till entrén finns en större uteplats som har ett soligt sydvästläge och via trapphuset nås den gemensamma balkongen som också den har em- och kvällssol. Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp och är anslutet till fibernätet. Vattenburet värmesystem baserat på en luft/vatten-värmepump. Huset har renoverats från 2015 med ny putsad fasad, tak, nya isolerglasfönster, omdränerat, nytt värmesystem mm. Bra med parkeringsmöjligheter och dubbelgarage i huskroppen.

Lägenheten i entréplanet har 3 sovrum, allrum som också det kan användas som sovrum, vardagsrum med slipat trägolv, helkaklat dusch/wc-rum med tvättmaskin samt kök med matplats och ljus inredning. Lägenheten på övre plan har hela 4 sovrum (2 större och 2 lite mindre), helkaklat dusch/wc-rum med tvättavdelning, trevligt vardagsrum med matsal i fil, klädkammare samt ett ljust inrett kök som har en större matplats. Lägenheternas kök och badrum håller något enklare standard.

Fastigheten har ett rogivande och naturnära läge på en mindre villagata. Huset ligger nära Ätran som rinner genom Hillared. Pendlingsavstånd till Borås, ca 2 mil.

Båda lägenheterna kommer att vara tomma och disponibla på tillträdesdagen. Kontakta mäklaren för mer info. Välkommen att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemm Mäkleri

Kontakta mäklaren

Carl-Henrik Henrell

Hemm Mäkleri
Mäklare Carl-Henrik Henrell, Hemm Mäkleri
070-144 64 00