Hemm Mäkleri

Hemm Mäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fjällbovägen 16B, Dalsjöfors, Borås kommun

Fjällbovägen 16B

Villa
Dalsjöfors, Borås kommun
Hemm Mäkleri

2 850 000 kr

117 m²

5 rum

879 m² tomt

Varmt välkommen till Fjällbovägen 16B och detta trivsamma enplanshus som har haft samma ägare sen det uppfördes 1988. Lugnt och familjevänligt område med närhet till det mesta. Huset har en ljus och öppen planlösning. Köket har nyare vita luckor och det är öppen planlösning mot vardagsrummet. En köksö finns och erbjuder såväl arbetsyta som förvaring. I vardagsrummet finns plats för både stor soffa och ett matsalsbord och här hittar vi även en Contura-braskamin som är centralt placerad i huset. Vidare finns tre bra sovrum, samtliga med fönster mot trädgården. Ett allrum som ligger i anslutning till sovrummen lämpar sig väl som TV-rum eller lekrum. Dusch/wc-rum och gäst-wc invid entréhallen. Tvättstugan fungerar även som sidoentré och har nyare vitvaror och en nyligen utbytt frånluftsvärmepump. Via sidoentrén kommer du ut till infarten som har plats för flertalet bilar och garaget som har plats för en bil samt verkstadsdel. Mycket trevlig trädgårdstomt som är väl omhändertagen. Här finns ett flertal fruktträd, äppel- och plommonträd, bärbuskar, trädgårdsland, växthus samt en liten damm som ligger intill den stenlagda uteplatsen som erbjuder ett lugnt och skyddat läge. På tomtens norra del finns en liten höjd som nås via trappa från den plana gräsytan. En härlig oas i detta lugna villaområde. Dalsjöfors är en mycket populär bostadsort som ligger en dryg mil sydost om Borås. Här finns bra service med mataffär, ett antal restauranger, frisör, bra barnomsorg, skolor, vårdcentral, tandläkare, simhall mm. För barnen finns mycket att göra med aktiva idrottsföreningar, trevlig fritidsgård som ligger invid simhallen. Området är naturskönt beläget med motionsspår och badsjö i det direkta närområdet. Bra kommunikationer. Täta avgångar med buss till Borås och bara ca 15 minuter med bil in till stan. Välkommen att boka tid för visning!

Hyggesgatan 4, Kristineberg, Borås kommun

Hyggesgatan 4

Villa
Kristineberg, Borås kommun
Hemm Mäkleri

4 295 000 kr

210 m²

8 rum

800 m² tomt

Välkommen Hemm till Hyggesgatan och denna rymliga villa med ett ostört läge på återvändsgata. Med sina 5 sovrum fördelat på tre våningsplan finns här gott om plats för hela familjen. Trivsam trädgård med gräsmattor och gräns mot skogsparti. På Kristineberg bor man med närhet till naturen och otaliga är möjligheterna till motion och rekreation i form av löpning och promenader i varierande terräng. Kronängs idrottsplats, Gässlösa discgolfbana ligger på bekvämt avstånd och en kort cykeltur bort finns fina Transåssjön med möjlighet till både bad och fiske. I området finns servicebutik och ett par minuter bort finns också handelsområdet vid Ica Maxi. Goda allmänna kommunikationer med buss till/från centrala Borås och för dig som pendlar ligger både R41 samt R27/40 med smidig påfart. Omtyckta Kristinebergsskolan har klasser från förskola till årskurs 6. Välkommen att anmäla ert intresse för kommande visning och för vidare frågor kontakta gärna handläggande mäklare.

Skogslyckevägen 3, Gingri, Borås kommun
Skogslyckevägen 3, Gingri, Borås kommun, bild 2
Skogslyckevägen 3, Gingri, Borås kommun, bild 3

Skogslyckevägen 3

Villa
Gingri, Borås kommun
Hemm Mäkleri

4 295 000 kr

137 m²

1 014 m² tomt

Välkommen Hemm till Fristad - Gingri och denna nybyggda enplansvilla med ett trivsamt läge i ett nytt villaområde med 12 tomter. Som boende här har man del i gemensamhetsområde för lek och samkväm beläget i området. Här bor man på återvändsgata med naturen inpå knuten samtidigt som barnen har kompisar i området. På lättskött plan trädgårdstomt finns nu ett så gott som färdigt hus för omgående inflyttning. Hustypen är ett First Choice från Mjöbäcksvillan och är på 137 kvadratmeter. Ett yteffektivt och smart planerat hus som passar för såväl barnfamiljer som äldre par där boende i ett plan ger livskvalitet. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. Master bedroom med egen walk-in-closet och helkaklat badrum. De mindre sovrummen ligger avskilt i en egen del, med egen toalett, perfekt för barn eller övernattande gäster. Utrustat med flera bra förvaringsmöjligheter och en stor funktionell tvättstuga gör det till ett mycket praktiskt hus. Vattenburen golvvärme i hela huset. Köket och vardagsrummet är beläget mitt i huset med en öppen planlösning där man kommer rakt ut i trädgården och altanen i kvällssol. Från köket kommer man ut i groventrén och tvättstugan samt vidare ut på uppfarten framför huset. Huset är utrustat med braskamin samt ett Pleidsystem för att styra utebelysningen till att börja med, men går att bygga vidare på för ytterligare styrning. Huset säljs färdigmålat med fiber indraget. Trädgården är så gott som färdigställd med anlagd gräsmatta och stensatta gångar samt altandäck. För den som önskar bygga en carport finns ett beviljat bygglov för detta. För dig som köper nyproducerad bostad/villa så har man ingen utgift för fastighetsavgift under de 15 första åren vilket ger en extra bra bostadsekonomi. Välkommen att boka tid för visning!

 • Premium
Bo i ett energieffektivt radhus på attraktiva Lundaskog, Lundaskog, Borås kommun

Bo i ett energieffektivt radhus på attraktiva Lundaskog

Radhus
Lundaskog, Borås kommun
Hemm Mäkleri

4 295 000 kr

96 m²

5 rum

På attraktiva Lundaskog i västra Borås bygger vi nu radhus i ägandeform. Detta är ett unikt bostadsprojekt i Borås gällande energiförbrukning! Här bor du med direkt närhet till centrala Borås och med snabb tillgänglighet till riksväg 40 för dig som pendlar. Ett stenkast bort hittar du Hestra Midgård med grundskola F-6, och i närliggande Sjömarken/Sandared hittar du alla tänkbara bekvämligheter såsom vård, idrottsanläggningar, mataffärer, bank, bad m.m. Huset är välplanerat, yteffektivt och utrustat med solpaneler vilket bidrar till husets energieffektivitet. Bostaden är dessutom byggd med extra tjocka väggar vilket minimerar energiförbrukningen. Arkitekturen och husets utformning harmoniserar med omkringliggande natur och bebyggelse. Nivåskillnader och orörd mark och vegetationen ger området karaktär. I angränsande område finns uteslutande villabyggnation i olika utföranden. Huset har en effektiv planlösning för att få plats med den stora familjen på liten yta. Vi erbjuder banbrytande arkitektur som inte bara är snygg utan framtagen för att möjliggöra största möjliga upptagning av solens strålar. Kontakta HusArvids säljare Fredrik Palm på tel. 0735-22 90 99 för att få exakta energiberäkningar och övrig information om boendet.

 • Nyproduktion
Kryddgårdsgatan 54, Hulta, Borås kommun

Kryddgårdsgatan 54

Radhus
Hulta, Borås kommun
Hemm Mäkleri

2 095 000 kr

83 m²

3 rum

226 m² tomt

Välkommen Hemm till detta praktiska boende i ett plan fördelat på stort vardagsrum och kök i öppen planlösning, två sovrum och gott om förvaring. Badrum med tvätt samt separat wc. Parkering i garage i intilliggande länga. Med sina dubbla uteplatser och inglasade uterum på såväl husets framsida som baksida kan man njuta av naturens växlingar från tidig vår till sent på hösten. Med en friköpt tomt får man dessutom en god driftsekonomi och bor till en attraktiv månadskostnad jämfört med många andra boenden samtidigt som man har sitt eget med en lättskött trädgård. Samfällighet där vatten, värme, sophantering och garageplats ingår i månadskostnaden. Bredband finns gemensamt i föreningen och delas bland de boende. Välkommen att anmäla ditt intresse för kommande visning. Har ni ytterligare frågor går det bra att kontakta handläggande mäklare.

Lundåsavägen 13B, Lundaskog, Borås kommun
 • Budgivning pågår

Lundåsavägen 13B

Villa
Lundaskog, Borås kommun
Hemm Mäkleri

2 725 000 kr

90 m²

5 rum

761 m² tomt

Välkommen till lugna och barnvänliga Lundaskog. Här bor man med närhet till både natur och skog samtidigt som man har Borås centrum på bekvämt avstånd. Handelsområdet vid Lundaskog innehåller bland annat CityGross, Jula, Plantagen, Arken Zoo. Här finns även Rångedala Plantskola, Mark- och Stencenter och Ljusexperten. Kommunikationerna är goda med såväl buss och bil där närheten till R40 är bekväm för den som pendlar. För er med barn i förskole och skolålder finns ett flertal alternativ - prata gärna med mäklaren på visningen för att veta mer. Anmäl gärna intresse för kommande visning redan idag. För vidare frågor kontakta ansvarig mäklare. Välkommen Hemm !

Krusbärsvägen 3B, null, Borås kommun

Krusbärsvägen 3B

Radhus
Borås kommun
Hemm Mäkleri

3 325 000 kr

85,2 m²

3 rum

259 m² tomt

Nu har du möjlighet att köpa ett 1-plans radhus i trevliga Fristad Parkstad! Fastigheten ligger med ett naturnära läge med gångavstånd till både sjön Ärtingen och Öresjö där man kan bada både från brygga och strand. Angränsande bebyggelse utgörs i huvudsak av friliggande villor och radhus. Till samtliga bostäder ingår solceller på taken! Området har stora, öppna ytor med låg bebyggelse och grön karaktär. Här finns flera lekplatser och fotbollsplaner i den omedelbara närheten. I Fristad Parkstad finns flera förskolor samt låg- och mellanstadie i form av Asklandaskolan. I Fristad centrum som ligger ca 1,5 km från planområdet finns bl.a. mataffärer, restauranger och annan kommersiell service. Planområdet har många kopplingar med gång- och cykelbana till angränsande områden. Närmaste busshållplats är Hedagården som är belägen 275 m från fastigheten. Radhuset har en öppen och ljus planlösning. Här bor du med två rymliga sovrum och separat tvättstuga och WC. Du har även tillgång till ditt egna förråd på utsidan samt en stor och rymlig altan, perfekt för ljumma sensommarkvällar. Vid intresse kontakta Magnus Mattiasson på Hemm eller Andreas Klarström på HusArvid på tel. nr. 0735-22 90 91. Välkomna till Fristad Parkstad!

 • Nyproduktion
Mannerfelts väg 11, Regementet, Borås kommun

Mannerfelts väg 11

Lägenhet
Regementet, Borås kommun
Hemm Mäkleri

1 995 000 kr

55 m²

2 rum

5 101 kr/mån

36 273 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade gavellägenhet med ett mycket bra läge i området. Belägen på andra plan med en härlig inglasad balkong (med eftermiddags/kvällssol) varifrån vi har utsikt över den vackra innergården. Nybyggd under 2022 med inredning och tillval i neutrala färger. Möjlighet till flexibelt tillträde. I Brf Korpralen 1914 bor man med närhet till naturen samtidigt som stadens utbud ligger på bekvämt avstånd. För dig med bil parkerar man smidigt i garaget under huset, eller på någon av p-platserna utanför. Till lägenheten följer en parkeringsplats, antingen i garage (som delas med med grannföreningen) eller markparkering utomhus enligt separat kösystem. Föreningen är ansluten till fiber och kabel-tv genom Telia öppen fiber och kostnaden för detta är inkluderat i avgiften. Välkommen Hemm till Regementsstaden

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bo i ett energieffektivt radhus på attraktiva Lundaskog, null, Borås kommun

Bo i ett energieffektivt radhus på attraktiva Lundaskog

Radhus
Borås kommun
Hemm Mäkleri

3 995 000 kr

88 m²

4 rum

På attraktiva Lundaskog i västra Borås bygger vi nu radhus i ägandeform. Detta är ett unikt bostadsprojekt i Borås gällande energiförbrukning! Här bor du med direkt närhet till centrala Borås och med snabb tillgänglighet till riksväg 40 för dig som pendlar. Ett stenkast bort hittar du Hestra Midgård med grundskola F-6, och i närliggande Sjömarken/Sandared hittar du alla tänkbara bekvämligheter såsom vård, idrottsanläggningar, mataffärer, bank, bad m.m. Huset är välplanerat, yteffektivt och utrustat med solpaneler vilket bidrar till husets energieffektivitet. Bostaden är dessutom byggd med extra tjocka väggar vilket minimerar energiförbrukningen. Arkitekturen och husets utformning harmoniserar med omkringliggande natur och bebyggelse. Nivåskillnader och orörd mark och vegetationen ger området karaktär. I angränsande område finns uteslutande villabyggnation i olika utföranden. Huset har en effektiv planlösning för att få plats med den stora familjen på liten yta. Vi erbjuder banbrytande arkitektur som inte bara är snygg utan framtagen för att möjliggöra största möjliga upptagning av solens strålar. Kontakta HusArvids säljare Fredrik Palm på tel. 0735-22 90 99 för att få exakta energiberäkningar och övrig information om boendet.

 • Nyproduktion
Mannerfelts väg 11, Regementet, Borås kommun
Mannerfelts väg 11, Regementet, Borås kommun, bild 2
Mannerfelts väg 11, Regementet, Borås kommun, bild 3

Mannerfelts väg 11

Lägenhet
Regementet, Borås kommun
Hemm Mäkleri

2 895 000 kr

73 m²

2 rum

6 101 kr/mån

39 658 kr/m²

Nu finns chansen för dig som gått och väntat på att en unik och speciell lägenhet skall komma ut till försäljning. Med ett oöverträffat läge i nyligen färdigställda Brf Korpralen ligger denna etagelägenhet med takterrass i soligt sydvästläge . Belägen högst upp i huset med en takhöjd utöver det vanliga är lägenheten bland annat utrustad med braskamin och har dessutom ett rymligt sovloft. Första plan utgörs av en öppen planlösning där kök och vardagsrum delar på det inflödande ljuset och utsikten genom de stora panoramafönstren. Från tv-soffan eller köksbordet följer vi på nära håll alla årstiders växlingar i naturen utanför. Utsikten över trädtopparna är rofylld och nere på innergården kommer det finnas gemensamma utrymmen för sittgrupper, odlingar och rekreation. Entréplan innehåller även sovrum samt helkaklat badrum med dusch, wc och handfat. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Via en trappa kommer vi upp till ett rymligt sovloft med tillhörande klädkammare. Parkettgolv och ljusa väggar bidrar till den rymliga känslan och med en lägenhet där ingen tidigare har bott så är självfallet alla vitvaror oanvända, och inga märken finns efter varken tavlor eller tv. Byggnaden ligger granne med Regementets fd. sjukhus, vilket tillsammans med ett antal andra byggnader i området är skyddade och alla bidrar till den karaktär som området får i sin blandning av modernt och gammalt. Till lägenheten hör en parkeringsplats, antingen i garage (som delas med med grannföreningen) eller markparkering utomhus enligt separat kösystem. Föreningen är ansluten till fiber och kabel-tv genom Telia öppen fiber och kostnaden för detta är inkluderat i avgiften.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lantlig idyll mellan Hestra och Bredared, Bredared, Borås kommun

Lantlig idyll mellan Hestra och Bredared

Villa
Bredared, Borås kommun
Hemm Mäkleri

4 265 000 kr

150,7 m²

6 rum

2 439 m² tomt

Mitt emellan Hestra och Bredared, med underbar natur runt husknuten, har vi nu en ledig tomt för byggnation. Här bor du med närhet till förskola och skola samt endast 10 minuter till Borås centrum. För dig som vill bo i en stressfri hemmiljö, nära underbar natur och sjöar är detta det perfekta boendet! Här har vi planerat för ett First Choice 1.5 Classic, ett yteffektivt och smart planerat hus. Ett hus med härligt rymlig och ljus planlösning. Det mindre sovrummet på plan 1 kan göras om till en stor ”walk-in-closet”. Allrummet på övre plan ger möjlighet till ytterligare sovrum, när familjen växer. Huset har ett väl tilltaget kök samt en stor och praktisk tvättstuga. Du har såklart också möjlighet att välja ett annat hus som passar dina önskemål och drömmar bättre. Vill du veta mer är du även välkommen att kontakta husleverantören direkt. Du når Mjöbäcksvillan / Husarvids säljare Fredrik Palm på tel. nr. 0735-22 90 99.

 • Nyproduktion
Roseniigatan 7B, Byttorp, Borås kommun

Roseniigatan 7B

Villa
Byttorp, Borås kommun
Hemm Mäkleri

6 410 000 kr

120 m²

6 rum

406 m² tomt

I stadens västra delar ligger populära Byttorp. En stadsdel med gamla anor, där fristående villor och trevliga flerfamiljshus står mixade i en skön balans. Området ligger i en kuperad terräng med närhet till natur och den mysiga sjön Kolbränningen. På Byttorp hittar du även en idrottsanläggning, skolor, sjuk- och tandvård, livsmedelsbutiker och restauranger. Härifrån tar du dig snabbt och lätt ner till centrala Borås. På denna tomt kommer vi bygga en exklusiv, arkitektritad villa. Med en putsad, vit fasad och ett sadeltak klätt med rött lertegel passar det in i befintlig byggnation i stadsdelen. Här bor du på 120 välplanerade kvm fördelade på två plan, fyra sovrum och gott om umgängesytor såväl ute som inne. Vill du veta mer är du även välkommen att kontakta husleverantören direkt. Du når Mjöbäcksvillan / Husarvids säljare Fredrik Palm på tel. nr. 0735-22 90 99.

 • Nyproduktion
Norrby Tvärgata 38, Norrby, Borås kommun

Norrby Tvärgata 38

Lägenhet
Norrby, Borås kommun
Hemm Mäkleri

750 000 kr

65 m²

2 rum

3 174 kr/mån

11 538 kr/m²

Välkommen till denna väl tilltagna och trivsamma 2:a om hela 65 kvm som kan tillträdas per omgående. Centralt läge med endast några minuters promenad till hela stadens utbud av butiker, restauranger mm. Lägenheten är ljus och trevlig har en bra planlösning med stora fönsterpartier och genomgående ljusa ytskikt. Hallen har en naturlig plats för skor och ytterkläder och vidare finns praktisk förvaring i flera platsbyggda garderober. Välplanerat kök med gott om förvaring, bänkytor och nyare vitvaror. Matplatsen vid köksfönstret är trivsam och har fin utsikt över gårdsplanen. Vardagsrummet är stort och rymligt där den inglasade balkongen med kvällssol förlänger rummet under sommarmånaderna. Balkongen är stor nog för att möbleras på ett mysigt sätt. Sovrummet är rejält och med gott om plats för dubbelsängen. Det helkaklade badrummet har glasade duschväggar, tvättmaskin, wc, och handfat. Lägenheten har ett fint läge i Norrby med bara en kort promenad till centrum, centralstationen, högskolan och Ramnasjön. Till Knalleland går man på bara några minuter. Mycket bra service i närområdet och bra kommunikationer. Välkommen att boka tid för visning.

 • Balkong
Skolvägen 5D, Sjömarken, Borås kommun

Skolvägen 5D

Tomt
Sjömarken, Borås kommun
Hemm Mäkleri

1 750 000 kr

1 208 m² tomt

Ta tillvara på detta tillfälle och bo på absolut bästa läge i Sjömarken. I ett sjönära läge och med en fantastiskt utsikt mot Viaredssjön. Skolvägen ligger i ett populärt område i Sjömarken och erbjuder närhet till både förskola, skola (åk 1–6), skog och natur. Bad- och fiskesjön Viaredssjön ligger precis nedanför fastigheten och Borås centrum når du på 7 minuter med både bil och buss. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Fredrik Palm på tel. nr. 0735-22 90 99.

Ryssby 4, Hestra, Borås kommun

Ryssby 4

Tomt
Hestra, Borås kommun
Hemm Mäkleri

1 100 000 kr

1 145 m² tomt

Nu har du chansen att köpa din tomt på lummiga och attraktiva Hestra. Här bor du lugnt och avskilt men samtidigt med direkt närhet till Borås centrum. På Hestra finns en förskola och grundskola (åk F-6) och en bit bort ligger Hestrastugan med fina elljusspår för löpning på sommaren och längdskidor på vintern. Här bor du dessutom nära Byttorps IP, med fotbollsplaner, hinderbana m.m.

 • Plus
Varvhult 3, Sandhult, Borås kommun

Varvhult 3

Villa
Sandhult, Borås kommun
Hemm Mäkleri

3 895 000 kr

93,6 m²

3 rum

1 695 m² tomt

Nu har du chansen att bygga hus i vacker natur i Varvhult, belägen strax norr om Hestra och söder om Sandhult. Här bor du lugnt och avskilt men endast en kort bilresa in till Borås centrum. I närliggande Hestra finns en förskola och grundskola (åk F-6) och en bit bort ligger Hestrastugan med fina elljusspår för löpning på sommaren och längdskidor på vintern. Här har vi planerat för ett First Choice Compact, ett yteffektivt och välplanerat hus vilket gör att det upplevs som större än sina 93,6 kvm. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. Detta hus passar den lilla familjen men är också perfekt för par med utflugna barn. För mer information om försäljningen kontakta handläggande mäklare. Eller vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet samt frågor om tillval - Ring Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan 033-120560.

 • Nyproduktion
Hovalidsvägen 43, null, Borås kommun

Hovalidsvägen 43

Villa
Borås kommun
Hemm Mäkleri

4 361 500 kr

137,7 m²

6 rum

903 m² tomt

Bo naturskönt nära Öresjö med staden inom räckhåll. Sparsör är ett bostadsområde inom tätort Fristad och passar er som uppskattar natur och fritid. Härifrån tar du dig in till centrala Borås på cirka 10 minuter med bil och till Fristad på ca 5 minuter. Det finns två förskolor, två lekplatser och två skolor för skolgång upp till och med årskurs 6 inom 5-10 minuters gångavstånd. Tomten ligger i direkt anslutning till naturreservatet Kröcklings hage med underbar natur och gott om löpspår och friluftsleder. Ett stenkast bort finns även Sparsörs fotbollsanläggning. Årskurs 7-9 finns i Fristad, dit man kan ta sig på cykel- och gångvägar. I Fristad som ligger cirka 3 kilometer bort hittar du bland annat vårdcentral, apotek, mataffär, bank, blomsteraffär, café och restaurang m.m. Från Fristad går dessutom tåg mot Borås och Herrljunga. Här bor du dessutom med närhet till Öresjö med möjlighet till både bad och fiske. På denna tomt har vi planerat för ett First Choice 1.0, ett yteffektivt och smart planerat hus som passar för såväl barnfamiljer som äldre par. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. De mindre sovrummen ligger avskilt i en egen del, med egen toalett – perfekt för barn eller övernattande gäster. Utrustat med flera bra förvaringsmöjligheter och en stor funktionell tvättstuga gör det till ett mycket praktiskt hus. För mer information om försäljningen kontakta handläggande mäklare. Eller vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet och om möjligheten att bygga en annan hustyp samt frågor om tillval - Ring Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan 033-120560.

 • Nyproduktion
Lundavägen, null, Borås kommun

Lundavägen

Villa
Borås kommun
Hemm Mäkleri

6 955 000 kr

167,1 m²

6 rum

1 400 m² tomt

Nu har du möjligheten att köpa en unik tomt i ett fantastiskt läge! Här bor du på sjösidan om RV42 och med vacker utsikt över Öresjö och skön kvällssol. Härifrån tar du dig in till centrala Borås på cirka 10 minuter med bil och till Fristad på ca 5 minuter. Det finns två förskolor, två lekplatser och två skolor för skolgång upp till och med årskurs 6. Årskurs 7-9 finns i Fristad, dit man kan ta sig på cykel- och gångvägar. I Fristad som ligger cirka 3 kilometer bort finns ett utbud av bland annat vårdcentral, apotek, mataffär, bank, blomsteraffär, café och restaurang m.m. Från Fristad går dessutom tåg mot Borås och Herrljunga. På ca 3 minuters gångavstånd finns dessutom badplats intill Öresjö. På denna tomt finns ej någon detaljplan vilket öppnar för total flexibilitet och valfrihet för dig som köpare! Vilket hus ni vill ha är helt upp till er och samma sak gäller placering av huset på tomten. Ni kan antingen välja ett hus ur Mjöbäcksvillans huskatalog eller varför inte anlita någon av våra kunniga arkitekter som hjälper er att rita fram er husdröm, helt baserat på era tankar och behov. I dagsläget finns det ett beviljat bygglov för Villa Strömma på denna tomt. Många attraktiva tomter, kräver ett hus som kan ta upp nivåskillnader och ändock behålla så mycket fönsteryta som möjligt i nedre plan. Den veckade fasaden är lösningen på detta problem. Modern funkis är den rätta benämningen på detta hus, som förrutom det välbalanserade yttre, innehåller en extremt välutnyttjad golvyta, där varje kvadratmeter har en funktion. Vill du veta mer är du även välkommen att kontakta husleverantören direkt. Du når Mjöbäcksvillan / Husarvids säljare Fredrik Palm på tel. nr. 0735-22 90 99.

 • Nyproduktion
Lindsgatan 7, Parkstaden, Borås kommun

Lindsgatan 7

Övrigt
Parkstaden, Borås kommun
Hemm Mäkleri

12 800 000 kr

474 m²

1 084 m² tomt

Bostäderna har ett centralt läge i lugna kvarter och gröna omgivningar vid både Ramnaparken och sjön. Huset som är fullt uthyrt består idag av totalt 10 lägenheter, samtliga i gott skick. Entréplanet rymmer 3 st. lägenheter. En 1:a, En 2:a, med fina trägolv och balkong, en ljus och rymlig 3:a. Andra våning rymmer 3 st. lägenheter. En 1:a med balkong. En 1:a med utsikt och en 3:a med balkong. Tredje våning rymmer 2 st lägenheter. En 2:a och en 3:a med både härlig utsikt och balkong. I bottenvåningen ligger 2 st. lägenheter. En 1:a och en 2:a, båda med egna ingångar och vattenburen golvvärme. På bottenvåningen finns även tvättstuga och förråd. Asfalterad gårdsplan med plats för ett par bilar Lättskött uppvuxen trädgård med äppleträd, gräsytor, uteplats och en snygg stenmur. Dagens hyresintäkter är ca 700 158 kr/år. Löpande driftskostnader är totalt ca 135 900 kr/år, vilket ger ett driftsnetto på ca 564 258 kr. Uppvärmning med fjärrvärme. Fiber finns. Försäljningen sker genom bolagsöverlåtelse. Det är ingen förhandlingsordning. Vid intresse, kontakta mäklare Magnus Mattiasson för mer info.

Hasselbacksgatan 33, Villastaden, Borås kommun

Hasselbacksgatan 33

Övrigt
Villastaden, Borås kommun
Hemm Mäkleri

8 900 000 kr

288 m²

969 m² tomt

Välskött hyresfastighet med sex lägenheter på attraktiv adress i Villastaden. Centralt läge i fridfulla kvarter med varierande arkitektur och grönskande omgivningar vid Östermalmsparken. Huset som är fullt uthyrt och består idag av totalt sex lägenheter, två garage och två p-platser. Entréplanet har en 3/4:a som tar upp hela våningsplanet om ca. 102 kvm. På andra våning ligger det 2 st. tvåor om ca. 55 respektive 47 kvm. På 3:dje våning 2 st. ettor om 34 respektive 28 kvm. varav den ena är möjlig att utöka med ett antal kvadrat. Och i markplan finns en etta med egen ingång om ca. 22 kvm. I källarplanet finns en tvättstuga, förråd och en bastu. Fristående garagebyggnad med anslutande uterum/förråd under tak. Asfalterade gårdsplaner med 2 st. parkeringar och 2 garage. Lättskött uppvuxen trädgård med gräsytor och stenlagd uteplats. Dagens hyresintäkter är ca 417 082 kr/år. Löpande driftskostnader för 2021 är totalt ca 97 158 kr/år, vilket ger ett driftnetto på ca 319 924 kr. Uppvärmning med fjärrvärme. Fiber finns. Försäljningen sker genom bolagsöverlåtelse. Det är ingen förhandlingsordning. Vid intresse, kontakta mäklare Magnus Mattiasson för mer info.

Centrumvägen 28, null, Borås kommun

Centrumvägen 28

Övrigt
Borås kommun
Hemm Mäkleri

1 900 000 kr

208 m²

2 217 m² tomt

Fullt uthyrd hyresfastighet med ett centralt och lugnt läge i Dannike. Huset består av 4 lägenheter, två tvåor om 2 rum och kök, två ettor om 1 rum och kök och 2 st. garage. Källardelen är fräsch och rymmer idag tvättstuga, torkrum, förråd, cykelrum och pannrum med jordvärmeanläggning. Trädgården är lättskött och på södersidan om huset finns plana gräsytor och odlingsmöjligheter för den som så önskar. Lättskött hus som passar perfekt för den som vill komma in i fastighetsbranchen. Samtliga lägenheter har egen ytterdörr och entré, de båda mittendörrarna leder upp till ettorna på ovanvåningen. Båda har kök, badrum, vardagsrum med balkong. Tvåorna har ett trivsamt kök, sovrum badrum och ett större varadgsrum med möblerbar uteplats på husets södersida. Källarvåning, Tvättstuga med plats för hängande tvätt i torkrummet, tvättmaskin, torktumlare och avfuktare. Cykelrum med utgång till gårdsplan, pannrum med jordvärme samt 4 stycken nätade förråd och 4 matkällarförråd. Här finns även en äldre toalett. 2 st. Garage, 4-5 p-platser i anslutning till bostadsentréerna. Fastigheten har et utomordentligt bra läge i samhället, nära både skolan, idrottsplatsen och inte minst härliga bad i Rammsjön. Försäljningen sker genom bolagsöverlåtelse. Varmt välkomna!

Kyrkvägen, Brämhult, Borås kommun

Kyrkvägen

Villa
Brämhult, Borås kommun
Hemm Mäkleri

6 320 000 kr

162 m²

6 rum

500 m² tomt

Nu säljer vi två arkitektritade villor i bästa läge i Brämhult. Tomterna är belägna på västsluttningen mellan Kyrkvägen och befintlig sammanhängande bostadsbebyggelse i Brämhults nordöstra delar. Arkitekturen flirtar med den lantliga omgivningen och med sina sadeltak och stående träpanel smälter de grå villorna in fint i den lummiga omgivningen. Planlösningarna och alla detaljer invändigt är väl genomtänkta och framtagna för att ge tid över till annat. Plan 1 är socialt planerat med öppen planlösning mellan kök- och vardagsrumsdel. I köksdelen finns ett rymligt skafferi, och självklart även en tvättstuga och WC med dusch. På plan 2 ligger fokus på vila och rekreation. Här finns ett rymligt WC/bad, ett allrum, två sovrum till barnen/gästerna och ett väl tilltaget master bedroom med anslutande dressingroom samt en praktisk arbetshörna. Husen är färdigmålade utvändigt och carport samt förråd med sedumtak ingår i priset. För mer information om försäljningen kontakta handläggande mäklare. Eller vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet samt frågor om tillval - Ring Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan 033-120560.

 • Nyproduktion
Tallvägen 10, Sandared, Borås kommun

Tallvägen 10

Villa
Sandared, Borås kommun
Hemm Mäkleri

5 715 000 kr

150,7 m²

6 rum

1 226 m² tomt

Denna tomten på lugna Tallvägen är ett perfekt boende för barnfamiljen. Här bor du med direkt närhet till både skola och förskola och en liten promenad till mataffär, busshållplats och andra bekvämligheter. I lugna Sandared kan du dessutom packa ryggsäcken och gå ner till Viaredssjön, som är perfekt för både fiske och bad. Du bor 10 minuter från Borås centrum och skulle du vilja åka till Göteborg tar det ca 30 minuter. Väldigt smidigt för dig som arbetar i Borås eller Göteborg med andra ord! På denna tomten har vi planerat för ett First Choice 1.5 Classic, ett hus med härligt rymlig och ljus planlösning. Det mindre sovrummet på plan 1 kan göras om till en stor ”walk-in-closet”. Allrummet på övre plan ger möjlighet till ytterligare sovrum, när familjen växer. Huset har ett väl tilltaget kök samt en stor och praktisk tvättstuga. Du har såklart också möjlighet att välja ett annat hus som passar dina önskemål och drömmar bättre. För mer information om försäljningen kontakta handläggande mäklare. Eller vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet och om möjligheten att bygga en annan hustyp samt frågor om tillval - Ring Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan 033-120560.

 • Nyproduktion
Funningen 5, null, Borås kommun

Funningen 5

Villa
Borås kommun
Hemm Mäkleri

4 655 000 kr

137,7 m²

6 rum

2 707 m² tomt

Här bor du ett stenkast från sjön Gasslången mitt i vacker natur men ändå nära till centrala Borås. Ett bra boende för er som söker lugnet men ändå vill ha nära till allt. Funningen ligger strax sydväst om Borås och på denna generöst tilltagna tomten har du möjlighet att bygga din husdröm och ändå ha gott om plats över för utelek och varför inte anlägga trädgården du alltid fantiserat om? På denna rymliga tomten har vi planerat för ett First Choice 1.0, ett yteffektivt och smart planerat hus som passar för såväl barnfamiljer som äldre par. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. De mindre sovrummen ligger avskilt i en egen del, med egen toalett – perfekt för barn eller övernattande gäster. Utrustat med flera bra förvaringsmöjligheter och en stor funktionell tvättstuga gör det till ett mycket praktiskt hus. Du har såklart också möjlighet att välja ett annat hus som passar dina önskemål och drömmar bättre. För mer information om försäljningen kontakta handläggande mäklare. Eller vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet och om möjligheten att bygga en annan hustyp samt frågor om tillval - Ring Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan 033-120560.

 • Nyproduktion
Aspvägen 12, Sjömarken, Borås kommun

Aspvägen 12

Villa
Sjömarken, Borås kommun
Hemm Mäkleri

5 959 000 kr

146,9 m²

6 rum

1 150 m² tomt

I ett lugnt och familjevänligt läge, på Aspvägen i attraktiva Sjömarken, finns nu en ledig villatomt för byggnation. Sjömarken är ett trevligt litet villasamhälle, 7 minuter från Borås centrum. Här hittar du allt du kan tänkas behöva i vardagen, skola (åk 1-6), förskola, kiosk, pizzeria och täta bussförbindelser med Borås centrum. Här har du dessutom Viaredssjön ett stenkast bort, med fina bad- och fiskemöjligheter. På denna tomten, som är ca 1150 kvm stor, medger detaljplanen hus i 1- eller 1,5 plan med en max byggyta om 100 kvm på mark. Här har vi planerat för ett Lundahov, ett klassiskt 1,5-planshus. Harmoni exteriört och interiört. Stort kök och groventré med ingång till tvättstuga är lösningar som de allra flesta tycker om. Du får ett hem med bra proportioner i alla rum och en sund planlösning med tre sovrum på övervåningen. Dessutom får du spännande ljusinsläpp av takfönstren i allrummet. Vill du veta mer är du även välkommen att kontakta husleverantören direkt. Du når Mjöbäcksvillan / Husarvids säljare Fredrik Palm på tel. nr. 0735-22 90 99.

 • Nyproduktion
Kyrkvägen, Brämhultshöjd, Borås kommun

Kyrkvägen

Radhus
Brämhultshöjd, Borås kommun
Hemm Mäkleri

3 595 000 kr

119 m²

5 rum

6 522 kr/mån

30 210 kr/m²

I bästa läge på attraktiva Brämhult kommer HusArvid att bygga totalt 28 radhus i bostadsrättsform. Området är beläget på västsluttningen mellan Kyrkvägen och befintlig sammanhängande bostadsbebyggelse i Brämhults nordöstra delar. Arkitekturen flirtar med omkringliggande natur med sina sadeltak och stående träpanel, målade i kulörer som gifter sig med den lantliga omgivningen. Samtliga boenden kommer ha tillgång till privata parkeringar, några vid den egna entrén och andra i carport, där man självklart kan koppla in sin elbilsladdare. Planlösningarna är väl genomtänkta och planerade med familjelivet i åtanke. Vid planering av område och bostäder har mycket energi och tanke lagts ner på hur man vill bo i framtiden. Hemleverans av bl.a. mat är något som exploderat det senaste och därför har vi placerat ett ”leveransrum” i direkt anslutning till entrén, allt för att göra livet så enkelt och smidigt som möjligt. Välkomna till Brf Brämhultshöjd!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Kyrkvägen, Brämhultshöjd, Borås kommun

Kyrkvägen

Radhus
Brämhultshöjd, Borås kommun
Hemm Mäkleri

3 545 000 kr

117 m²

6 rum

6 418 kr/mån

30 299 kr/m²

I bästa läge på attraktiva Brämhult kommer HusArvid att bygga totalt 28 radhus i bostadsrättsform. Området är beläget på västsluttningen mellan Kyrkvägen och befintlig sammanhängande bostadsbebyggelse i Brämhults nordöstra delar. Arkitekturen flirtar med omkringliggande natur med sina sadeltak och stående träpanel, målade i kulörer som gifter sig med den lantliga omgivningen. Samtliga boenden kommer ha tillgång till privata parkeringar, några vid den egna entrén och andra i carport, där man självklart kan koppla in sin elbilsladdare. Planlösningarna är väl genomtänkta och planerade med familjelivet i åtanke. Vid planering av område och bostäder har mycket energi och tanke lagts ner på hur man vill bo i framtiden. Hemleverans av bl.a. mat är något som exploderat det senaste och därför har vi placerat ett ”leveransrum” i direkt anslutning till entrén, allt för att göra livet så enkelt och smidigt som möjligt. Välkomna till Brf Brämhultshöjd!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Kyrkvägen 2, Brämhultshöjd, Borås kommun

Kyrkvägen 2

Lägenhet
Brämhultshöjd, Borås kommun
Hemm Mäkleri

3 595 000 kr

117 m²

6 rum

6 418 kr/mån

30 726 kr/m²

I bästa läge på attraktiva Brämhult kommer HusArvid att bygga totalt 28 radhus i bostadsrättsform. Området är beläget på västsluttningen mellan Kyrkvägen och befintlig sammanhängande bostadsbebyggelse i Brämhults nordöstra delar. Arkitekturen flirtar med omkringliggande natur med sina sadeltak och stående träpanel, målade i kulörer som gifter sig med den lantliga omgivningen. Samtliga boenden kommer ha tillgång till privata parkeringar, några vid den egna entrén och andra i carport, där man självklart kan koppla in sin elbilsladdare. Planlösningarna är väl genomtänkta och planerade med familjelivet i åtanke. Vid planering av område och bostäder har mycket energi och tanke lagts ner på hur man vill bo i framtiden. Hemleverans av bl.a. mat är något som exploderat det senaste och därför har vi placerat ett ”leveransrum” i direkt anslutning till entrén, allt för att göra livet så enkelt och smidigt som möjligt. Välkomna till Brf Brämhultshöjd!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Läggaredsvägen 11, Hillared, Svenljunga kommun

Läggaredsvägen 11

Tomt
Hillared, Svenljunga kommun
Hemm Mäkleri

295 000 kr

2 225 m² tomt

Plan och lättbyggd tomt om hela 2225 kvm med ett rogivande och naturnära läge på en mindre villagata gränsande mot skogsparti. Tomten ligger nära Ätran som rinner genom Hillared. Pendlingsavstånd till Borås, ca 2 mil. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan det är upp till köparen att välja hustyp och leverantör. Förhandsbesked finns klart. Kommunalt VA i tomtgräns. Fiber finns i området och möjlighet finns att ansluta sig till fibernätet. Kontakta mäklaren för mer info och visning.

Kyrkvägen, Brämhultshöjd, Borås kommun

Kyrkvägen

Radhus
Brämhultshöjd, Borås kommun
Hemm Mäkleri

3 645 000 kr

117 m²

6 rum

6 418 kr/mån

31 154 kr/m²

I bästa läge på attraktiva Brämhult kommer HusArvid att bygga totalt 28 radhus i bostadsrättsform. Området är beläget på västsluttningen mellan Kyrkvägen och befintlig sammanhängande bostadsbebyggelse i Brämhults nordöstra delar. Arkitekturen flirtar med omkringliggande natur med sina sadeltak och stående träpanel, målade i kulörer som gifter sig med den lantliga omgivningen. Samtliga boenden kommer ha tillgång till privata parkeringar, några vid den egna entrén och andra i carport, där man självklart kan koppla in sin elbilsladdare. Planlösningarna är väl genomtänkta och planerade med familjelivet i åtanke. Vid planering av område och bostäder har mycket energi och tanke lagts ner på hur man vill bo i framtiden. Hemleverans av bl.a. mat är något som exploderat det senaste och därför har vi placerat ett ”leveransrum” i direkt anslutning till entrén, allt för att göra livet så enkelt och smidigt som möjligt. Välkomna till Brf Brämhultshöjd!

 • Balkong
 • Uteplats
Kyrkvägen, Brämhultshöjd, Borås kommun

Kyrkvägen

Lägenhet
Brämhultshöjd, Borås kommun
Hemm Mäkleri

3 695 000 kr

119 m²

5 rum

6 522 kr/mån

31 050 kr/m²

I bästa läge på attraktiva Brämhult kommer HusArvid att bygga totalt 28 radhus i bostadsrättsform. Området är beläget på västsluttningen mellan Kyrkvägen och befintlig sammanhängande bostadsbebyggelse i Brämhults nordöstra delar. Arkitekturen flirtar med omkringliggande natur med sina sadeltak och stående träpanel, målade i kulörer som gifter sig med den lantliga omgivningen. Samtliga boenden kommer ha tillgång till privata parkeringar, några vid den egna entrén och andra i carport, där man självklart kan koppla in sin elbilsladdare. Planlösningarna är väl genomtänkta och planerade med familjelivet i åtanke. Vid planering av område och bostäder har mycket energi och tanke lagts ner på hur man vill bo i framtiden. Hemleverans av bl.a. mat är något som exploderat det senaste och därför har vi placerat ett ”leveransrum” i direkt anslutning till entrén, allt för att göra livet så enkelt och smidigt som möjligt. Välkomna till Brf Brämhultshöjd!

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 31