Nyproduktion

Lundavägen

Borås kommun Se på karta

6 955 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
167,1 m²
Tomtarea
1 400 m²
Driftkostnad
21 000 kr/år
Nyproduktion

Nu har du möjligheten att köpa en unik tomt i ett fantastiskt läge! Här bor du på sjösidan om RV42 och med vacker utsikt över Öresjö och skön kvällssol. Härifrån tar du dig in till centrala Borås på cirka 10 minuter med bil och till Fristad på ca 5 minuter. Det finns två förskolor, två lekplatser och två skolor för skolgång upp till och med årskurs 6. Årskurs 7-9 finns i Fristad, dit man kan ta sig på cykel- och gångvägar. I Fristad som ligger cirka 3 kilometer bort finns ett utbud av bland annat vårdcentral, apotek, mataffär, bank, blomsteraffär, café och restaurang m.m. Från Fristad går dessutom tåg mot Borås och Herrljunga. På ca 3 minuters gångavstånd finns dessutom badplats intill Öresjö.

På denna tomt finns ej någon detaljplan vilket öppnar för total flexibilitet och valfrihet för dig som köpare! Vilket hus ni vill ha är helt upp till er och samma sak gäller placering av huset på tomten. Ni kan antingen välja ett hus ur Mjöbäcksvillans huskatalog eller varför inte anlita någon av våra kunniga arkitekter som hjälper er att rita fram er husdröm, helt baserat på era tankar och behov.

I dagsläget finns det ett beviljat bygglov för Villa Strömma på denna tomt. Många attraktiva tomter, kräver ett hus som kan ta upp nivåskillnader och ändock behålla så mycket fönsteryta som möjligt i nedre plan. Den veckade fasaden är lösningen på detta problem. Modern funkis är den rätta benämningen på detta hus, som förrutom det välbalanserade yttre, innehåller en extremt välutnyttjad golvyta, där varje kvadratmeter har en funktion.

Vill du veta mer är du även välkommen att kontakta husleverantören direkt. Du når Mjöbäcksvillan / Husarvids säljare Fredrik Palm på tel. nr. 0735-22 90 99.

Läs mer om bostaden
Hemm Mäkleri