Mäklare Magnus Mattiasson

Magnus Mattiasson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Andra Villagatan 9, Villastaden, Borås kommun
Andra Villagatan 9, Villastaden, Borås kommun, bild 2
Andra Villagatan 9, Villastaden, Borås kommun, bild 3

Andra Villagatan 9

Lägenhet
Villastaden, Borås kommun
Hemm Mäkleri
3 950 000 kr
103,5 m²
4 rum
vån 3/6
6 351 kr/mån
38 164 kr/m²

Välkommen till Brf Trasten och denna trivsamma och välskötta förening belägen i ett av Borås bästa lägen. Här bor man mitt i Villastaden med närhet till centrala Borås utbud av shopping, restauranger och nöjen. På samma gång bor man granne med Annelundsparken med sina lättillgängliga promenadstråk och motionsspår samt Borås kulturhus med bibliotek, konstmuseum och teater. Kort sagt - här finns något för alla på nära avstånd. Visas enligt ök. Kontakta handläggande mäklare för personlig visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skogslyckevägen 3, Gingri, Borås kommun
Skogslyckevägen 3, Gingri, Borås kommun, bild 2
Skogslyckevägen 3, Gingri, Borås kommun, bild 3

Skogslyckevägen 3

Villa
Gingri, Borås kommun
Hemm Mäkleri
3 995 000 kr
137 m²
1 014 m² tomt

Välkommen Hemm till Fristad - Gingri och denna nybyggda enplansvilla med ett trivsamt läge i ett nytt villaområde med 12 tomter. Som boende här har man del i gemensamhetsområde för lek och samkväm beläget i området. Här bor man på återvändsgata med naturen inpå knuten samtidigt som barnen har kompisar i området. På lättskött plan trädgårdstomt finns nu ett så gott som färdigt hus för omgående inflyttning. Hustypen är ett First Choice från Mjöbäcksvillan och är på 137 kvadratmeter. Ett yteffektivt och smart planerat hus som passar för såväl barnfamiljer som äldre par där boende i ett plan ger livskvalitet. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. Master bedroom med egen walk-in-closet och helkaklat badrum. De mindre sovrummen ligger avskilt i en egen del, med egen toalett, perfekt för barn eller övernattande gäster. Utrustat med flera bra förvaringsmöjligheter och en stor funktionell tvättstuga gör det till ett mycket praktiskt hus. Vattenburen golvvärme i hela huset. Köket och vardagsrummet är beläget mitt i huset med en öppen planlösning där man kommer rakt ut i trädgården och altanen i kvällssol. Från köket kommer man ut i groventrén och tvättstugan samt vidare ut på uppfarten framför huset. Huset är utrustat med braskamin samt ett Pleidsystem för att styra utebelysningen till att börja med, men går att bygga vidare på för ytterligare styrning. Huset säljs färdigmålat med fiber indraget. Trädgården är så gott som färdigställd med anlagd gräsmatta och stensatta gångar samt altandäck. För den som önskar bygga en carport finns ett beviljat bygglov för detta. För dig som köper nyproducerad bostad/villa så har man ingen utgift för fastighetsavgift under de 15 första åren vilket ger en extra bra bostadsekonomi. Välkommen att boka tid för visning!

 • Premium
Tegvägen 5, null, Borås kommun

Tegvägen 5

Villa
Borås kommun
Hemm Mäkleri
3 950 000 kr
128 + 156 m²
6 rum
1 620 m² tomt

Välkommen Hemm till Tegvägen 5 i Rydboholm och denna välskötta, smakfulla villa med plats för hela familjen. Här erbjuds en modern planlösning med genomgående påkostade materialval fördelat på ett plan samt full källare. Övre plan utgörs av tre sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt både badrum och gästtoalett. På nedre plan finner vi ett stort allrum med öppen spis, flera hobbyrum varav något kan passa som tex tonårsrum. Här finns även tvättstuga och kombinerad relax från 2019 med bastu och dusch. Separat ingång via källartrappa till ett större förråd/verkstad. Matkällare samt pannrum med bergvärmepanna. Huset är arkitektritat med fokus på stora härliga sällskapsutrymmen och gott om plats för familj och vänner såväl ute som inne. Tomten är väl tilltagen och har förutom stora härliga gräsytor även en del naturtomt av parkliknande karaktär. Här finns gott om plats för barnens lek med studsmattor och bollspel, likväl som skogen jämte bjuder in till spännande upptäcktsfärder och äventyr på säkert avstånd hemifrån. Med sin placering på tomten har huset ett bra ljusinsläpp samtidigt som man får en insynsskyddad uteplats med sol under större delen av dagen och fram tills att kvällssolen sänker sig i väster. Rydboholm är beläget 8-10 minuter från centrala Borås och förutom sitt citynära läge går det även enkelt att pendla via R40 och R41 då dessa påfarter nås smidigt. Buss finns med täta avgångar från tidig morgon till sen kväll. Välkommen att anmäla intresse och boka tid för visning.

 • Plus
Rådjursvägen 7, null, Borås kommun

Rådjursvägen 7

Villa
Borås kommun
Hemm Mäkleri
3 950 000 kr
107 + 136 m²
6 rum
1 243 m² tomt

Välkommen till Rådjursvägen 7 och denna rymliga och fräscha villa, belägen längst in på återvändsagata. Härifrån har du promenadavstånd till såväl förskola som till den nyrenoverade Gånghesterskolan. Huset erbjuder ett nyrenoverat kök, fem sovrum fördelade på entreplan och källarplan. Stora sällskapsytor på bägge plan och från matplatsen och vardagsrummet kommer vi rakt ut på den stora altanen i söderläge. På husets framsida finns även där en skyddad uteplats. Lättskött trädgård med stora öppna ytor för barnens lek och upptåg. Välkommen att anmäla intresse för kommande visning.

 • Plus
Brigadgatan 4, Regementet, Borås kommun

Brigadgatan 4

Lägenhet
Regementet, Borås kommun
Hemm Mäkleri
2 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/5
5 076 kr/mån
33 688 kr/m²

Välkommen till Regementsstaden och Brf Majoren 1914. Här bor man bekvämt med närhet till såväl stadens utbud med shopping och nöje som till naturen och oändliga möjligheter för motion och promenader vilka tar sin början precis utanför ytterdörren. Lägenheten är välplanerad och ljus med fönster i sydväst läge. Öppen planlösning där kök och vardagsrum är placerat i lägenhetens mitt och med ett sovrum på vardera sidan. I det helkaklade badrummet finns förutom dusch även tvättmaskin och torktumlare. Med utgång från vardagsrummet når man den väl tilltagna balkongen med härligt läge i sydväst. Till lägenheten finns möjlighet att hyra en parkeringsplats och upp till andra plan tar vi antingen trapporna eller hissen. Brf Majoren består av 54 lägenheter och var den första etappen av Borås nya stadsdel Regementsstaden. Regementsstaden består av både nybyggda fastigheter som denna, samt av renoverade fd regementsbyggnader med krav om bevarande. Detta ger området sin speciella charm och karaktär som är svår att finna i andra områden. Välkommen att boka tid för visning. Välkommen Hemm.

 • Balkong
 • Hiss
Hyggesgatan 4, Kristineberg, Borås kommun

Hyggesgatan 4

Villa
Kristineberg, Borås kommun
Hemm Mäkleri
4 295 000 kr
210 + 98 m²
8 rum
800 m² tomt

Välkommen Hemm till Hyggesgatan och denna rymliga villa med ett ostört läge på återvändsgata. Med sina 5 sovrum fördelat på tre våningsplan finns här gott om plats för hela familjen. Trivsam trädgård med gräsmattor och gräns mot skogsparti. På Kristineberg bor man med närhet till naturen och otaliga är möjligheterna till motion och rekreation i form av löpning och promenader i varierande terräng. Kronängs idrottsplats, Gässlösa discgolfbana ligger på bekvämt avstånd och en kort cykeltur bort finns fina Transåssjön med möjlighet till både bad och fiske. I området finns servicebutik och ett par minuter bort finns också handelsområdet vid Ica Maxi. Goda allmänna kommunikationer med buss till/från centrala Borås och för dig som pendlar ligger både R41 samt R27/40 med smidig påfart. Omtyckta Kristinebergsskolan har klasser från förskola till årskurs 6. Välkommen att anmäla ert intresse för kommande visning och för vidare frågor kontakta gärna handläggande mäklare.

Lantlig idyll mellan Hestra och Bredared, Bredared, Borås kommun

Lantlig idyll mellan Hestra och Bredared

Villa
Bredared, Borås kommun
Hemm Mäkleri
4 265 000 kr
150,7 m²
6 rum
2 439 m² tomt

Mitt emellan Hestra och Bredared, med underbar natur runt husknuten, har vi nu en ledig tomt för byggnation. Här bor du med närhet till förskola och skola samt endast 10 minuter till Borås centrum. För dig som vill bo i en stressfri hemmiljö, nära underbar natur och sjöar är detta det perfekta boendet! Här har vi planerat för ett First Choice 1.5 Classic, ett yteffektivt och smart planerat hus. Ett hus med härligt rymlig och ljus planlösning. Det mindre sovrummet på plan 1 kan göras om till en stor ”walk-in-closet”. Allrummet på övre plan ger möjlighet till ytterligare sovrum, när familjen växer. Huset har ett väl tilltaget kök samt en stor och praktisk tvättstuga. Du har såklart också möjlighet att välja ett annat hus som passar dina önskemål och drömmar bättre. Vill du veta mer är du även välkommen att kontakta husleverantören direkt. Du når Mjöbäcksvillan / Husarvids säljare Fredrik Palm på tel. nr. 0735-22 90 99.

 • Nyproduktion
Ryssby 4, Hestra, Borås kommun

Ryssby 4

Tomt
Hestra, Borås kommun
Hemm Mäkleri
1 100 000 kr
1 145 m² tomt

Nu har du chansen att köpa din tomt på lummiga och attraktiva Hestra. Här bor du lugnt och avskilt men samtidigt med direkt närhet till Borås centrum. På Hestra finns en förskola och grundskola (åk F-6) och en bit bort ligger Hestrastugan med fina elljusspår för löpning på sommaren och längdskidor på vintern. Här bor du dessutom nära Byttorps IP, med fotbollsplaner, hinderbana m.m.

 • Plus
Varvhult 3, Sandhult, Borås kommun

Varvhult 3

Villa
Sandhult, Borås kommun
Hemm Mäkleri
3 895 000 kr
93,6 m²
3 rum
1 695 m² tomt

Nu har du chansen att bygga hus i vacker natur i Varvhult, belägen strax norr om Hestra och söder om Sandhult. Här bor du lugnt och avskilt men endast en kort bilresa in till Borås centrum. I närliggande Hestra finns en förskola och grundskola (åk F-6) och en bit bort ligger Hestrastugan med fina elljusspår för löpning på sommaren och längdskidor på vintern. Här har vi planerat för ett First Choice Compact, ett yteffektivt och välplanerat hus vilket gör att det upplevs som större än sina 93,6 kvm. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. Detta hus passar den lilla familjen men är också perfekt för par med utflugna barn. För mer information om försäljningen kontakta handläggande mäklare. Eller vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet samt frågor om tillval - Ring Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan 033-120560.

 • Nyproduktion
Lundavägen, null, Borås kommun

Lundavägen

Villa
Borås kommun
Hemm Mäkleri
6 955 000 kr
167,1 m²
6 rum
1 400 m² tomt

Nu har du möjligheten att köpa en unik tomt i ett fantastiskt läge! Här bor du på sjösidan om RV42 och med vacker utsikt över Öresjö och skön kvällssol. Härifrån tar du dig in till centrala Borås på cirka 10 minuter med bil och till Fristad på ca 5 minuter. Det finns två förskolor, två lekplatser och två skolor för skolgång upp till och med årskurs 6. Årskurs 7-9 finns i Fristad, dit man kan ta sig på cykel- och gångvägar. I Fristad som ligger cirka 3 kilometer bort finns ett utbud av bland annat vårdcentral, apotek, mataffär, bank, blomsteraffär, café och restaurang m.m. Från Fristad går dessutom tåg mot Borås och Herrljunga. På ca 3 minuters gångavstånd finns dessutom badplats intill Öresjö. På denna tomt finns ej någon detaljplan vilket öppnar för total flexibilitet och valfrihet för dig som köpare! Vilket hus ni vill ha är helt upp till er och samma sak gäller placering av huset på tomten. Ni kan antingen välja ett hus ur Mjöbäcksvillans huskatalog eller varför inte anlita någon av våra kunniga arkitekter som hjälper er att rita fram er husdröm, helt baserat på era tankar och behov. I dagsläget finns det ett beviljat bygglov för Villa Strömma på denna tomt. Många attraktiva tomter, kräver ett hus som kan ta upp nivåskillnader och ändock behålla så mycket fönsteryta som möjligt i nedre plan. Den veckade fasaden är lösningen på detta problem. Modern funkis är den rätta benämningen på detta hus, som förrutom det välbalanserade yttre, innehåller en extremt välutnyttjad golvyta, där varje kvadratmeter har en funktion. Vill du veta mer är du även välkommen att kontakta husleverantören direkt. Du når Mjöbäcksvillan / Husarvids säljare Fredrik Palm på tel. nr. 0735-22 90 99.

 • Nyproduktion
Lindsgatan 7, Parkstaden, Borås kommun

Lindsgatan 7

Övrigt
Parkstaden, Borås kommun
Hemm Mäkleri
12 800 000 kr
474 m²
1 084 m² tomt

Bostäderna har ett centralt läge i lugna kvarter och gröna omgivningar vid både Ramnaparken och sjön. Huset som är fullt uthyrt består idag av totalt 10 lägenheter, samtliga i gott skick. Entréplanet rymmer 3 st. lägenheter. En 1:a, En 2:a, med fina trägolv och balkong, en ljus och rymlig 3:a. Andra våning rymmer 3 st. lägenheter. En 1:a med balkong. En 1:a med utsikt och en 3:a med balkong. Tredje våning rymmer 2 st lägenheter. En 2:a och en 3:a med både härlig utsikt och balkong. I bottenvåningen ligger 2 st. lägenheter. En 1:a och en 2:a, båda med egna ingångar och vattenburen golvvärme. På bottenvåningen finns även tvättstuga och förråd. Asfalterad gårdsplan med plats för ett par bilar Lättskött uppvuxen trädgård med äppleträd, gräsytor, uteplats och en snygg stenmur. Dagens hyresintäkter är ca 700 158 kr/år. Löpande driftskostnader är totalt ca 135 900 kr/år, vilket ger ett driftsnetto på ca 564 258 kr. Uppvärmning med fjärrvärme. Fiber finns. Försäljningen sker genom bolagsöverlåtelse. Det är ingen förhandlingsordning. Vid intresse, kontakta mäklare Magnus Mattiasson för mer info.

Hasselbacksgatan 33, Villastaden, Borås kommun

Hasselbacksgatan 33

Övrigt
Villastaden, Borås kommun
Hemm Mäkleri
8 900 000 kr
288 m²
969 m² tomt

Välskött hyresfastighet med sex lägenheter på attraktiv adress i Villastaden. Centralt läge i fridfulla kvarter med varierande arkitektur och grönskande omgivningar vid Östermalmsparken. Huset som är fullt uthyrt och består idag av totalt sex lägenheter, två garage och två p-platser. Entréplanet har en 3/4:a som tar upp hela våningsplanet om ca. 102 kvm. På andra våning ligger det 2 st. tvåor om ca. 55 respektive 47 kvm. På 3:dje våning 2 st. ettor om 34 respektive 28 kvm. varav den ena är möjlig att utöka med ett antal kvadrat. Och i markplan finns en etta med egen ingång om ca. 22 kvm. I källarplanet finns en tvättstuga, förråd och en bastu. Fristående garagebyggnad med anslutande uterum/förråd under tak. Asfalterade gårdsplaner med 2 st. parkeringar och 2 garage. Lättskött uppvuxen trädgård med gräsytor och stenlagd uteplats. Dagens hyresintäkter är ca 417 082 kr/år. Löpande driftskostnader för 2021 är totalt ca 97 158 kr/år, vilket ger ett driftnetto på ca 319 924 kr. Uppvärmning med fjärrvärme. Fiber finns. Försäljningen sker genom bolagsöverlåtelse. Det är ingen förhandlingsordning. Vid intresse, kontakta mäklare Magnus Mattiasson för mer info.

Centrumvägen 28, null, Borås kommun

Centrumvägen 28

Övrigt
Borås kommun
Hemm Mäkleri
1 900 000 kr
208 m²
2 217 m² tomt

Fullt uthyrd hyresfastighet med ett centralt och lugnt läge i Dannike. Huset består av 4 lägenheter, två tvåor om 2 rum och kök, två ettor om 1 rum och kök och 2 st. garage. Källardelen är fräsch och rymmer idag tvättstuga, torkrum, förråd, cykelrum och pannrum med jordvärmeanläggning. Trädgården är lättskött och på södersidan om huset finns plana gräsytor och odlingsmöjligheter för den som så önskar. Lättskött hus som passar perfekt för den som vill komma in i fastighetsbranchen. Samtliga lägenheter har egen ytterdörr och entré, de båda mittendörrarna leder upp till ettorna på ovanvåningen. Båda har kök, badrum, vardagsrum med balkong. Tvåorna har ett trivsamt kök, sovrum badrum och ett större varadgsrum med möblerbar uteplats på husets södersida. Källarvåning, Tvättstuga med plats för hängande tvätt i torkrummet, tvättmaskin, torktumlare och avfuktare. Cykelrum med utgång till gårdsplan, pannrum med jordvärme samt 4 stycken nätade förråd och 4 matkällarförråd. Här finns även en äldre toalett. 2 st. Garage, 4-5 p-platser i anslutning till bostadsentréerna. Fastigheten har et utomordentligt bra läge i samhället, nära både skolan, idrottsplatsen och inte minst härliga bad i Rammsjön. Försäljningen sker genom bolagsöverlåtelse. Varmt välkomna!

Tallvägen 10, Sandared, Borås kommun

Tallvägen 10

Villa
Sandared, Borås kommun
Hemm Mäkleri
5 715 000 kr
150,7 m²
6 rum
1 226 m² tomt

Denna tomten på lugna Tallvägen är ett perfekt boende för barnfamiljen. Här bor du med direkt närhet till både skola och förskola och en liten promenad till mataffär, busshållplats och andra bekvämligheter. I lugna Sandared kan du dessutom packa ryggsäcken och gå ner till Viaredssjön, som är perfekt för både fiske och bad. Du bor 10 minuter från Borås centrum och skulle du vilja åka till Göteborg tar det ca 30 minuter. Väldigt smidigt för dig som arbetar i Borås eller Göteborg med andra ord! På denna tomten har vi planerat för ett First Choice 1.5 Classic, ett hus med härligt rymlig och ljus planlösning. Det mindre sovrummet på plan 1 kan göras om till en stor ”walk-in-closet”. Allrummet på övre plan ger möjlighet till ytterligare sovrum, när familjen växer. Huset har ett väl tilltaget kök samt en stor och praktisk tvättstuga. Du har såklart också möjlighet att välja ett annat hus som passar dina önskemål och drömmar bättre. För mer information om försäljningen kontakta handläggande mäklare. Eller vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet och om möjligheten att bygga en annan hustyp samt frågor om tillval - Ring Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan 033-120560.

 • Nyproduktion
Funningen 5, null, Borås kommun

Funningen 5

Villa
Borås kommun
Hemm Mäkleri
4 655 000 kr
137,7 m²
6 rum
2 707 m² tomt

Här bor du ett stenkast från sjön Gasslången mitt i vacker natur men ändå nära till centrala Borås. Ett bra boende för er som söker lugnet men ändå vill ha nära till allt. Funningen ligger strax sydväst om Borås och på denna generöst tilltagna tomten har du möjlighet att bygga din husdröm och ändå ha gott om plats över för utelek och varför inte anlägga trädgården du alltid fantiserat om? På denna rymliga tomten har vi planerat för ett First Choice 1.0, ett yteffektivt och smart planerat hus som passar för såväl barnfamiljer som äldre par. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. De mindre sovrummen ligger avskilt i en egen del, med egen toalett – perfekt för barn eller övernattande gäster. Utrustat med flera bra förvaringsmöjligheter och en stor funktionell tvättstuga gör det till ett mycket praktiskt hus. Du har såklart också möjlighet att välja ett annat hus som passar dina önskemål och drömmar bättre. För mer information om försäljningen kontakta handläggande mäklare. Eller vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet och om möjligheten att bygga en annan hustyp samt frågor om tillval - Ring Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan 033-120560.

 • Nyproduktion
Läggaredsvägen 11, Hillared, Svenljunga kommun

Läggaredsvägen 11

Tomt
Hillared, Svenljunga kommun
Hemm Mäkleri
295 000 kr
2 225 m² tomt

Plan och lättbyggd tomt om hela 2225 kvm med ett rogivande och naturnära läge på en mindre villagata gränsande mot skogsparti. Tomten ligger nära Ätran som rinner genom Hillared. Pendlingsavstånd till Borås, ca 2 mil. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan det är upp till köparen att välja hustyp och leverantör. Förhandsbesked finns klart. Kommunalt VA i tomtgräns. Fiber finns i området och möjlighet finns att ansluta sig till fibernätet. Kontakta mäklaren för mer info och visning.

Hestra, null, Borås kommun

Hestra

Villa
Borås kommun
Hemm Mäkleri
4 507 000 kr
137,7 m²
6 rum
1 150 m² tomt

Nu har du chansen att bygga hus på lummiga och attraktiva Hestra. Här bor du lugnt och avskilt men samtidigt med direkt närhet till Borås centrum. På Hestra finns en förskola och grundskola (åk F-6) och en bit bort ligger Hestrastugan med fina elljusspår för löpning på sommaren och längdskidor på vintern. Här bor du dessutom nära Byttorps IP, med fotbollsplaner, hinderbana m.m. Här har vi planerat för ett First Choice 1.0, ett yteffektivt och smart planerat hus som passar för såväl barnfamiljer som äldre par. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. De mindre sovrummen ligger avskilt i en egen del, med egen toalett – perfekt för barn eller övernattande gäster. Utrustat med flera bra förvaringsmöjligheter och en stor funktionell tvättstuga gör det till ett mycket praktiskt hus. För mer information om försäljningen kontakta handläggande mäklare. Eller vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet och om möjligheten att bygga en annan hustyp samt frågor om tillval - Ring Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan 033-120560.

 • Nyproduktion

Visar alla 17