Parallellvägen 9

Höganäs Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
223 m²
Biarea
139 m²
Tomtarea
1 458 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
32 541 kr/år

Äntligen är en större familjevilla med upp till sju sovrum till salu här i populära Mjöhult. De många sovrummen gör det perfekt att bo här både som en mindre och en större familj med stora uthyrningsmöjligheter. I byn finns det två registrerade dagmammor. På promenadavstånd har du både kollektivtrafik och skolbussar till Jonstorp. Väl i Jonstorp finner ni även en stor livsmedelsbutik. Detta gör området till ett mycket populärt område för barnfamiljer. Det är även begränsat med biltrafik.

Med bra insynsskydd kan du på riktigt slappna av både hemma och på den stora tomten. Vill du verkligen slappna av så har huset även en stor bastu i källaren som kan komma till stor använding. Huset har fiber indraget i huset.

Lugnet du finner i Mjöhult finner du inte på många andra platser i landet och närheten till Höganäs, Helsingborg samt Ängelholm gör det smidigt att ta sig dit man behöver vara. Bara ett stenkast bort finner ni skånes, ikoniska, musteri. Kullabygdens Musteri. Ni finner även gamla tågspåret som nu är en gång- och cykelväg som leder till Höganäs. Om detta inte räckte så finns det även ett naturreservat inte långt ifrån.

Huset storlek ger plats för många stor ytor som kan användas som familjeytor där man kan samlas och otroligt mycket förvaring. Förutom förråden och garderoberna finns även förvaringsrum längst in på entreplanet samt källaren . Då källaren är lika stor som entréplanet så ger det huset enormt stora ytor och möjlighet till väldigt många sovrum. Detta ger fastigheten stora möjligheter för uthyrning av oanvända ytor vilket kan vara en stor ekonomisk fördel.

Huset har blivit besiktigat inför försäljningen och till detta har säljarna tecknat en säljarförsäkring för dolda fel. Detta är en trygghet inte bara för säljarna men även för er som köpare. Besiktningsprotokollet hittar ni på vår hemsida och hör av er till ansvarig mäklare om ni har några frågor. Har ni fler frågor kring vår produkt Skyddat Köp så fråga mäklaren.

Låt inte det här drömhemmet glida dig ur händerna. Hör av dig redan idag och boka tid för visning!

Välkommen hem!
______________________________________
Tänk på att det är viktigt att vara förberedd inför visningen. Efter visningen så kan budgivningen dra igång ganska snabbt och är man inte tillräckligt förberedd så kan man därför riskera att missa chansen att delta.

Det första steget är att man har ett giltigt lånelöfte från banken. Har du inte det? Hör av dig till mig så kan jag hjälpa dig med det. Vi har samarbete med en bank som har bra erbjudanden till just våra kunder.

Bor du i hus eller bostadsrätt och behöver sälja innan du kan köpa? Hör av dig omgående till mig så kan jag komma hem till dig så fort som möjligt och titta på det så ni vet förutsättningarna för er egen försäljning, vad ni kan få för det och hur lång tid det kan tänkas ta att sälja. Kanske har jag redan köparna i mitt spekulantregister?

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp att förbereda er! Ni når mig på 0764-92 98 20 eller [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg