Viaköps byaväg 16

Kullabygden, Höganäs Se på karta

5 800 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
255 m²
Tomtarea
1,2 ha
Byggår
1830
Driftkostnad
40 593 kr/år
Antal besök
38 296
Dagar på Hemnet
14

I vackra Kullabygden ligger denna charmfulla, trelängade gård från mitten av 1800-talet. Lugnt och naturskönt läge men ändå nära de kringliggande städerna och flygplats. Här är verkligen en plats för livsnjutaren med havet, Kullabygdens rika kulturliv och generösa utbud av aktiviteter inom bekvämt avstånd.
Gården erbjuder en vacker huvudbyggnad med mycket charm och karaktär. Två mysiga eldstäder, synliga takbjälkar (cirka 2,20 meter under bjälkarna), och rustika trägolv är endast några av detaljerna som skapar en hemtrevlig känsla. Fyra till fem sovrum, ljusa sällskapsrum, nyrenoverat kök och bad gör det enkelt för nästa familj att flytta in och trivas.
Gården erbjuder också en separat lägenhet om cirka 55 kvm. med trinett, badrum, allrum och sovrum i genomgående bra skick. Nuvarande ägare har valt att periodvis hyra ut lägenheten genom booking och på så sätt få en dokumenterad intäkt på cirka 50 000:-, vilken täcker i stort sett driftskostnaden för hela gården.
I samma byggnad som lägenheten har vi en stor yta som är inredd för sommarens trevliga sammankomster med eget kök och stor sällskapsyta med glaspartier mot de öppna fälten. För den som önskar kan såklart denna yta ha flera användningsområde.
Vidare har vi en trevlig stallbyggnad om cirka 160 kvm. med två mindre boxar, hönshus och bra förvaring. I anslutning till stallet har vi den inhägnade hagen om cirka 1 hektar.
En gård som måste upplevas på plats. Välkommen att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.