Mäklare Tobias Florén

Tobias Florén

Om mig

Jag heter Tobias Florén och jag är mäklare och partner på Valvet Mäklarfirma sedan sex år. Valvet förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne och vi har kontor i Helsingborg, Viken och Ängelholm. På Valvet har alla mäklare utvalda områden som vi blir experter på. Jag har specialiserat mig på bostäder i Höganäs Kommun. Min vision är att leverera premiumkvalitet genom hela affären och att alla mina kunder ska känna att jag har fullt fokus på just deras bostadsaffär. Varmt välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Glarhallavägen 12, Arild, Höganäs kommun
Glarhallavägen 12, Arild, Höganäs kommun, bild 2
Glarhallavägen 12, Arild, Höganäs kommun, bild 3

Glarhallavägen 12

Villa
Arild, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
17 500 000 kr
177 + 45 m²
8 rum
1 738 m² tomt

I hjärtat av Arild, med högt läge och blick över Skälderviken och Hallands Väderö, står ett hus som andas både historisk charm och elegans. Detta unika boende, med sin rymliga dubbeltomt, har varit i en och samma familjs ägo sedan huset byggdes år 1921. Tiden har svept förbi, men husets själ och karaktär har bevarats med omsorg. Nu lämnar tredje generationen över den unika möjligheten att förvärva denna historiska pärla på ett av Arilds bästa lägen. Redan i hallen välkomnas du av en atmosfär fylld av värme. Huset präglas av detaljer som alla bär på spår av historien. Vackra stuckaturer, kakelugnar som kan göras redo att sprida värme under kyligare dagar, spröjsade fönster som ramar in utsikten och en vacker trappa, som elegant slingrar sig upp till husets övre plan. Läget är inget annat än underbart. Med utsikt över byn och vidsträckta vatten med Hallands Väderö i horisonten, är det lätt att förstå varför familjen har hållit fast vid detta hem i över ett århundrade. Planlösningen är genomtänkt, med sociala ytor på entréplan där familj och vänner kan samlas och umgås. På övre plan finns fyra sovrum, ett allrum och badrum. Fördelningen mellan det sociala och det privata skapar ett hem som känns både välkomnande och avskilt på samma gång. Till huset hör även en trevlig sidobyggnad, uppförd i samma stilfulla och tidlösa stil som huvudhuset med fantastiska möjligheter. Den stora tomten inbjuder till både trädgårdsliv, odling och lek under bar himmel. Att ta över stafettpinnen för detta anrika hem är mer än en fastighetsaffär; det är en inbjudan till att skriva nästa kapitel i en berättelse som började för över ett sekel sedan. För den som söker en helt unik plats att leva och bo på, kan detta vara början på en vacker ny tradition.

  • Premium
Idrottsvägen 2, Jonstorp, Höganäs kommun
  • Idag
Idrottsvägen 2, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 2
Idrottsvägen 2, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 3

Idrottsvägen 2

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 750 000 kr
115 + 62 m²
5 rum
1 006 m² tomt

Välkommen till Jonstorp och Idrottsvägen 2. Gedigen -50 talsvilla med mycket charm och karaktär bevarad. Genomgående uppdaterat skick och med inrett källar-/suterrängplan erbjuds totalt 177 väldisponerade kvadratmetrar som lämnar gott om plats för både familjen och vännerna. Entréplan med välkomnande entré och helkaklat badrum. Mysig sällskapsyta som ligger öppen mot matplatsen. Värmande eldstad och utgång till trädäcket gör det extra trivsamt. Stort kök med matplats som renoverades -17. Ovanplanet har två bra sovrum, ett vid vardera gavel och ett allrum i mitten. Källaren/suterrängplanet som nås både inifrån och utifrån erbjuder en helkaklad bad-/tvättstuga från -11, stort sovrum, klädkammare och jättebra förvaring. Underbar, insynsskyddad hörntomt med stort trädäck, svalkande pool och bra ytor för sommarens aktiviteter. Behaglig driftskostnad med luft-/vattenvärmepump från -22. Fint läge i samhället med kort promenad till F-9 skola, idrottsaktiviteter, affären och underbar strandmiljö. Välkommen att boka tid för visning.

  • Premium
Farhultsvägen 324, Norra Häljaröd, Höganäs kommun
Farhultsvägen 324, Norra Häljaröd, Höganäs kommun, bild 2
Farhultsvägen 324, Norra Häljaröd, Höganäs kommun, bild 3

Farhultsvägen 324

Villa
Norra Häljaröd, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 950 000 kr
138 + 19 m²
5 rum
1 270 m² tomt

Med lantligt läge och rogivande utsikt över fälten och Skälderviken ligger denna gedigna och vackra villa från 1927. Trevlig tomt om 1 270 kvm. med mysig och skyddad innergård samt härlig utsikt från trädgården. Interiört en trivsam känsla med luftig takhöjd och generöst med fönster som både släpper in gott om ljus och erbjuder en underbar utsikt. Standarden är äldre och det finns möjligheter för köparen att utveckla detta vackra hus till en riktig bodröm. Underbart läge med vacker natur och kort promenad till fin badplats. Närheten till både Ängelholm, Höganäs och Helsingborg gör vardagen enkel. Välkommen att boka tid för visning.

  • Premium
Triftvägen 2C, Strandbaden, Höganäs kommun
Triftvägen 2C, Strandbaden, Höganäs kommun, bild 2
Triftvägen 2C, Strandbaden, Höganäs kommun, bild 3

Triftvägen 2C

Villa
Strandbaden, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 950 000 kr
135 + 85 m²
5 rum
803 m² tomt

Välkommen till Tallbacksskogen och Triftvägen 2C. Rogivande miljö med vacker natur, mysiga grusvägar och underbar sandstrand. Närheten till både Höganäs och Nyhamnsläges rika utbud av service, skola och aktiviteter gör både vardagen och ledigheten bekväm och trivsam. Villan, som har sitt ursprung från 1962, har genom åren utvecklats och renoverats för att idag erbjuda ett välplanerat boende med gott om plats och genomgående uppdaterat skick. Entréplan med ljusa sällskapsytor, lättarbetat kök med stor matplats, tre sovrum och både badrum och gästtoalett. Källarplan med generös takhöjd, stort all-/sovrum, hobbyrum, badrum med bastu, tvättstuga och bra förvaring. För mer plats finns det även ett välbyggt garage, mysigt uterum och förråd till trädgårdsredskap. Mysig och lättskött trädgård med utedusch (både kall- och varmvatten) samt uteplatser för både sol och skugga. Luft-/vattenvärmepump från -23 och solceller från -22 gör att även driftskostnaden är behaglig. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Åsvägen 7, Mölle, Höganäs kommun
Åsvägen 7, Mölle, Höganäs kommun, bild 2
Åsvägen 7, Mölle, Höganäs kommun, bild 3

Åsvägen 7

Villa
Mölle, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
8 900 000 kr
160 + 104 m²
5 rum
928 m² tomt

Välkommen till denna välbyggda och gedigna 50- talsvilla i populära Mölle. Underbart läge en bit upp i backen, med vidunderlig utsikt över byn, hamnen och havet, från såväl tomten som bostaden. Huset har tagits väl omhand av samma familj sedan slutet av 80- talet. Man byggde då om hela ovanvåningen så att huset fick högre resning, och gott om plats för både familj och vänner. Genomgående gott skick och renoverat med känsla för att bevara den gedigna 50- talskänslan. Generös takhöjd, vacker fiskbensparkett, gedigna teakdetaljer och vackert murad eldstad, är endast några av detaljerna som visar husets ursprung. Ljusa generösa sällskapsytor med en utsikt från båda våningsplanen, som måste upplevas på plats. Tre stora sovrum och för den som önskar, finns det gott om plats för att dela av till flera. Välplanerat kök med matplats, som öppnar sig mot sällskapsytan. Fin källare med takhöjd på cirka 2,10 meter, och sin yta fördelad på garage, tvättstuga, pannrum, förvaring samt ett stort kontor som också går utmärkt att möblera till gästavdelning. Att det också installerats bergvärme gör driftskostnaden väldigt behaglig. Det underbara läget erbjuder också närhet till trevliga aktiviteter under alla årstider. Kullabergs mäktiga natur, anrik golfbana, marin miljö med hamn och restauranger samt salta bad, gör att det finns något trevligt för alla i familjen. Måste upplevas på plats, välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Södra Strandvägen 10, Mölle, Höganäs kommun
Södra Strandvägen 10, Mölle, Höganäs kommun, bild 2
Södra Strandvägen 10, Mölle, Höganäs kommun, bild 3

Södra Strandvägen 10

Villa
Mölle, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
9 900 000 kr
135 + 29 m²
4 rum
938 m² tomt

I Mölle är det lätt att trivas. Oslagbar natur, pittoresk småbåtshamn, gemytliga restauranger och ett rikt utbud av kultur och aktiviteter gör det trivsamt för hela familjen. På bästa läge i denna idyll finns nu möjligheten att förvärva en unik fastighet. Med tomtgräns till Fågelvikens strand och badplats ligger denna stilfulla villa från 1910. Tomtens och villans högre läge ger en både mäktig och rogivande utsikt över sundet, Kullaberg och byn. Fantastisk, väl insynsskyddad tomt som sträcker sig mellan Södra Strandvägen och naturen. Husets goda placering på tomten gör att trädgården är väl samlad åt det soliga sydväst. Gedigen villa med naturstensgrund och murad tegelstomme. Det omfattande renoveringsbehovet gör att nästa ägare har alla möjligheter att skapa sitt drömhus efter egen stil och smak. Vackra spegeldörrar, 2,65 i takhöjd, gammaldags bakugn i källaren och utsikt från de flesta rummen skapar en underbar känsla. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Blåvingevägen 10B, Viken, Höganäs kommun
Blåvingevägen 10B, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Blåvingevägen 10B, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Blåvingevägen 10B

Villa
Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 295 000 kr
102,4 m²
4 rum
576 m² tomt

Unik möjlighet att skapa ert drömboende i underbara Viken. Lugnt och trivsamt kvarter med vacker miljö och promenadavstånd till golfbanan, stranden och salta bad. Närheten till Vikens trevliga utbud av restauranger, café, delikatessbutik och småbåtshamn gör det extra trevligt. Populär F-9 skola, idrottsplats och de fina busskommunikationerna till Höganäs och Helsingborg gör vardagen enkel. I denna idylliska miljö finns nu möjligheten att skapa ert drömhus tillsammans med Varbergshus. Här erbjuds två tomter om 664 respektive 576 kvm. Båda med en byggrätt om 20% och 1½-plan vilket gör att båda tomterna lämpar sig väl för både barnfamiljen och er med vuxna barn. Varbergshus erbjuder uppförande i lösvirke vilket gör att man kan skräddarsy den bästa lösningen för just era behov och gällande detaljplan. Genomgående hög kvalité och totalentreprenad gör processen både trygg och bekväm. Att nybyggnation dessutom erbjuder låg driftskostnad, minimalt underhåll och fritt från fastighetsavgift i 15 år gör även ekonomin behaglig. Annonserat förslag är Varbergshus stilrena villa Ängaviken. Välplanerad enplansvilla som redan från början är förberedd för att inreda ovanplanet om framtiden behöver mer plats. Se bifogad produktionskostnadskalkyl. Se under punkt tomten för mer information om säljprocessen. Välkommen att höra av er med frågor/funderingar och intresseanmälan!

  • Premium
Betesvägen 94, Lerberget, Höganäs kommun

Betesvägen 94

Villa
Lerberget, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 750 000 kr
153 m²
7 rum
363 m² tomt

Välkommen till Lerberget och Betesvägen 94. Välplanerad familjevilla som blev interiört totalrenoverad/ombyggd -22 av välrenommerad, lokal byggfirma. Såväl kök, bad, tvätt som el, vvs och ytskikt blev nytt. Även fönsterna byttes till underhållsfria aluminiumfönster och nya ytterdörrar. Genomgående smakfulla materialval och hemtrevlig känsla. Entréplan med välplanerat kök, praktisk och rymlig groventré, mysigt allrum, tre sovrum och läckert badrum med bastu. Att det dessutom finns klädkammare och gott om garderober gör det lätt att hålla "vardagsprylarna" undanplockade. Ovanplan har ett stort, ljust vardagsrum med balkong, två bra sovrum, smakfullt badrum med takfönster samt en kontorshörna. Mysig och lättskött trädgård med stort trädäck från -23 och soligt sydvästläge. Mycket barnvänligt område med bilfria gränder, fina lekplatser, förskola, F-9 skola och kommunens finaste sportcenter. Den korta promenaden till Lerbergets mysiga småbåtshamn och svalkande bad gör både vardagen och ledigheten trivsam. Välkommen att boka tid för visning!

Rullstensvägen 5, Farhult, Höganäs kommun

Rullstensvägen 5

Villa
Farhult, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
7 250 000 kr
170 m²
4 rum
1 211 m² tomt

Välkommen till Farhult och Rullstensvägen 5. Underbart läge intill naturreservat och kort promenad till både hamnen och sandstranden. Rogivande havsutsikt från både tomten och bostaden. Bekväm enplansvilla med spännande planlösning. Bostaden har sitt ursprung från 1958 och 2018 stod en mycket gedigen och smakfull till-/ombyggnation klar. Idag erbjuds 170 kvm. fördelade på ljusa, sociala ytor, dubbla kök, dubbla badrum och två sovrum. För den som önskar är det enkelt att dela av för fler sovrum. Öppet i nock med takfönster skapar en ljus och trevlig känsla. Behaglig driftskostnad med bergvärme. Som ett extra plus finns möjlighet att överta en båtplats i den mysiga småbåtshamnen.

Farmvägen 10, Strandbaden, Höganäs kommun

Farmvägen 10

Tomt
Strandbaden, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
1 975 000 kr
776 m² tomt

Välkommen till Strandbaden och Farmvägen 10. Lugnt och trivsamt kvarter med stora grönytor, lugna gator samt kort promenad till vacker natur och fantastisk sandstrand. Att det dessutom är behagligt cykelavstånd till fantastisk service i både Höganäs och Nyhamnsläge gör vardagen bekväm. I denna idyll kan ni nu bygga ert egna drömhus. Tomten ligger utanför detaljplan vilket lämnar möjligheter för köparen att diskutera med kommunen om hur dennes drömhus ska se ut. Avgifterna för vatten, avlopp och el är redan betalda. Köparen av tomten bestämmer själv när och hur man vill bygga men för den som önskar finns det beviljat bygglov för en läcker enplansvilla om 140 kvm. Se under bilder och dokument för mer info. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Tobias Florén 0708-571616, för frågor och intresseanmälan.

Högkullsvägen 27, Mölle, Höganäs kommun

Högkullsvägen 27

Tomt
Mölle, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 250 000 kr
997 m² tomt

Välkommen till Mölle och Högkullsvägen 27. Med sin magnifika och omväxlande natur tillsammans med Kullabygdens rika utbud av aktiviteter och kultur är detta en plats där det är lätt trivas. På en av få kvarvarande, obebyggda tomter i Mölle lämnas här en unik möjlighet att skapa er egen bodröm. Mycket lugnt och naturskönt läge med skogen som närmaste granne åt norr. Att tomten dessutom är högt belägen med mängder av ljus och underbar utsikt över byn och havet gör detta till en oslagbar plats för själen. Bra byggrätt enligt detaljplanen och säljaren har redan beviljade ritningar på en arkitektritad villa som smälter väl in i miljön. Välkommen med er intresseanmälan!

Visar alla 11