Mäklare Tobias Florén

Tobias Florén

Om mig

Jag heter Tobias Florén och jag är mäklare och partner på Valvet Mäklarfirma sedan sex år. Valvet förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne och vi har kontor i Helsingborg, Viken och Ängelholm. På Valvet har alla mäklare utvalda områden som vi blir experter på. Jag har specialiserat mig på bostäder i Höganäs Kommun. Min vision är att leverera premiumkvalitet genom hela affären och att alla mina kunder ska känna att jag har fullt fokus på just deras bostadsaffär. Varmt välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Måns Jons väg 15B, Nyhamnsläge, Höganäs kommun
  • Sön 4 aug
Måns Jons väg 15B, Nyhamnsläge, Höganäs kommun, bild 2
Måns Jons väg 15B, Nyhamnsläge, Höganäs kommun, bild 3

Måns Jons väg 15B

Villa
Nyhamnsläge, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
5 950 000 kr
143 + 41 m²
5 rum
1 284 m² tomt

Välkommen till Nyhamnsläge och Måns Jons Väg 15B. Med skyddat läge vid lugn återvändsgata ligger denna hemtrevliga villa. Underbar tomt med flera fruktträd, bärbuskar, vinrankor och gott om gräsyta för sommarens aktiviteter. Med sin närhet till såväl stranden, hamnen och vackra promenader som F-9 skola, idrottsplats, affär och bra busskommunikationer blir vardagen både enkel och njutbar. Bostaden är i genomgående bra skick och erbjuder en trevlig planlösning som passar för många. Ljusa, härliga sällskapsytor med rogivande havsutsikt från ovanplanet och trivsam eldstad. Fint kök med matplats som renoverades 2020, badrum på båda våningsplanen och tre till fyra sovrum. Del av källaren fungerar utmärkt som kontor/gästrum/tonårsrum och andra delen till praktisk förvaring. Luft-/vattenvärmepump gör att även driftskostnaden är behaglig. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Fullriggarevägen 1, Nyhamnsläge, Höganäs kommun
  • Tor 1 aug
Fullriggarevägen 1, Nyhamnsläge, Höganäs kommun, bild 2
Fullriggarevägen 1, Nyhamnsläge, Höganäs kommun, bild 3

Fullriggarevägen 1

Villa
Nyhamnsläge, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 800 000 kr
155 + 94 m²
6 rum
730 m² tomt

Välkommen till Nyhamnsläge och Fullriggarevägen 1. Välplanerad familjevilla i genomgående gott skick. Med sina fyra sovrum, ljusa sällskapsytor och användbara källare finns det gott om plats för hela familjen. Luftigt kök med köksö, värmande eldstad, bastu och murad pool i källaren gör det extra trivsamt. Nyrenoverat badrum på entréplan och nytt yttertak är extra plus för nästa ägare. För den som behöver mer plats finns det ett tidigare dubbelgarage som har blivit ombyggt till förråd och behandlingsrum med toalett. Lagom stor trädgård med soligt sydvästläge. Fruktträd, köksträdgård, insynsskyddad uteplats under markis och trevligt uterum gör den till en riktig oas. Underbart område med kort promenad till såväl stranden, hamnen och vackra promenader som F-9 skola, välsorterad Ica-butik och bra busskommunikationer. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Farhultsvägen 324, Norra Häljaröd, Höganäs kommun
  • Tis 30 jul
Farhultsvägen 324, Norra Häljaröd, Höganäs kommun, bild 2
Farhultsvägen 324, Norra Häljaröd, Höganäs kommun, bild 3

Farhultsvägen 324

Villa
Norra Häljaröd, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 950 000 kr
138 + 19 m²
5 rum
1 270 m² tomt

Med lantligt läge och rogivande utsikt över fälten och Skälderviken ligger denna gedigna och vackra villa från 1927. Trevlig tomt om 1 270 kvm. med mysig och skyddad innergård samt härlig utsikt från trädgården. Interiört en trivsam känsla med luftig takhöjd och generöst med fönster som både släpper in gott om ljus och erbjuder en underbar utsikt. Standarden är äldre och det finns möjligheter för köparen att utveckla detta vackra hus till en riktig bodröm. Underbart läge med vacker natur och kort promenad till fin badplats. Närheten till både Ängelholm, Höganäs och Helsingborg gör vardagen enkel. Välkommen att boka tid för visning.

  • Premium
Glarhallavägen 12, Arild, Höganäs kommun
  • Imorgon
Glarhallavägen 12, Arild, Höganäs kommun, bild 2
Glarhallavägen 12, Arild, Höganäs kommun, bild 3

Glarhallavägen 12

Villa
Arild, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
15 500 000 kr
177 + 45 m²
8 rum
1 738 m² tomt

I hjärtat av Arild, med högt läge och blick över Skälderviken och Hallands Väderö, står ett hus som andas både historisk charm och elegans. Detta unika boende, med sin rymliga dubbeltomt (två fastighetsbeteckningar), har varit i en och samma familjs ägo sedan huset byggdes år 1921. Tiden har svept förbi, men husets själ och karaktär har bevarats med omsorg. Nu lämnar tredje generationen över den unika möjligheten att förvärva denna historiska pärla på ett av Arilds bästa lägen. Redan i hallen välkomnas du av en atmosfär fylld av värme. Huset präglas av detaljer som alla bär på spår av historien. Vackra stuckaturer, kakelugnar som kan göras redo att sprida värme under kyligare dagar, spröjsade fönster som ramar in utsikten och en vacker trappa, som elegant slingrar sig upp till husets övre plan. Läget är inget annat än underbart. Med utsikt över byn och vidsträckta vatten med Hallands Väderö i horisonten, är det lätt att förstå varför familjen har hållit fast vid detta hem i över ett århundrade. Planlösningen är genomtänkt, med sociala ytor på entréplan där familj och vänner kan samlas och umgås. På övre plan finns fyra sovrum, ett allrum och badrum. Fördelningen mellan det sociala och det privata skapar ett hem som känns både välkomnande och avskilt på samma gång. Till huset hör även en trevlig sidobyggnad, uppförd i samma stilfulla och tidlösa stil som huvudhuset med fantastiska möjligheter. Den stora tomten inbjuder till både trädgårdsliv, odling och lek under bar himmel. Att ta över stafettpinnen för detta anrika hem är mer än en fastighetsaffär; det är en inbjudan till att skriva nästa kapitel i en berättelse som började för över ett sekel sedan. För den som söker en helt unik plats att leva och bo på, kan detta vara början på en vacker ny tradition.

  • Premium
Idrottsvägen 2, Jonstorp, Höganäs kommun
Idrottsvägen 2, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 2
Idrottsvägen 2, Jonstorp, Höganäs kommun, bild 3

Idrottsvägen 2

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 625 000 kr
115 + 62 m²
5 rum
1 006 m² tomt

Välkommen till Jonstorp och Idrottsvägen 2. Gedigen -50 talsvilla med mycket charm och karaktär bevarad. Genomgående uppdaterat skick och med inrett källar-/suterrängplan erbjuds totalt 177 väldisponerade kvadratmetrar som lämnar gott om plats för både familjen och vännerna. Entréplan med välkomnande entré och helkaklat badrum. Mysig sällskapsyta som ligger öppen mot matplatsen. Värmande eldstad och utgång till trädäcket gör det extra trivsamt. Stort kök med matplats som renoverades -17. Ovanplanet har två bra sovrum, ett vid vardera gavel och ett allrum i mitten. Källaren/suterrängplanet som nås både inifrån och utifrån erbjuder en helkaklad bad-/tvättstuga från -11, stort sovrum, klädkammare och jättebra förvaring. Underbar, insynsskyddad hörntomt med stort trädäck, svalkande pool och bra ytor för sommarens aktiviteter. Behaglig driftskostnad med luft-/vattenvärmepump från -22. Fint läge i samhället med kort promenad till F-9 skola, idrottsaktiviteter, affären och underbar strandmiljö. Välkommen att boka tid för visning.

  • Premium
Farmvägen 5, Strandbaden, Höganäs kommun
Farmvägen 5, Strandbaden, Höganäs kommun, bild 2
Farmvägen 5, Strandbaden, Höganäs kommun, bild 3

Farmvägen 5

Villa
Strandbaden, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
5 400 000 kr
191 + 12 m²
7 rum
1 193 m² tomt

Välkommen till Strandbaden och Farmvägen 5. Med sina ljusa och välplanerade ytor är detta en villa som passar för många. Att vi dessutom har generösa "extraytor" i form av garage och förråd gör att det finns gott om plats för familjens hobbys och prylar. Vackert anlagd och insynsskyddad trädgård med stensättningar, uterum och uteplats under markis. Villan är genom åren smakfullt renoverad i hög kvalité och erbjuder idag ett inflyttningsklart boende. Lugnt och trivsamt område utan genomfartstrafik, stort grönområde och promenadavstånd till sandstranden. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Hyllebärsvägen 78, Viken, Höganäs kommun
  • Tor 1 aug
Hyllebärsvägen 78, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Hyllebärsvägen 78, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Hyllebärsvägen 78

Radhus
Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 600 000 kr
117 m²
5 rum
6 203 kr/mån
22 222 kr/m²

I Brf Boklok Parklycka finns nu en fantastisk möjlighet att bli ny ägare till detta välplanerade radhusboende till ett förmånligt pris. Snittpriset för sålda i föreningen sedan 2020 ligger på 3 237 643 kr räknat på 14 försäljningar. Husen som är i två fulla plan utan snedtak ligger i lugn och trivsam miljö. Radhusen erbjuder ett stilrent modernt och bekvämt boende med lugn läge och mycket grönska runt omkring. Bottenvåningen är praktiskt planerad med både en rymlig hall med avhängning samt extra förvaring av kläder och skor i separat klädkammare. Golvvärmen i det stenlagda hallgolvet värmer kalla fötter. I direkt ansluning till hallen finns ett rymligt badrum med tvättavdelning. Köket intill har härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och bra plats för ett ordentligt matbord. Ifrån vardagsrummet längre in blickar man ut mot uteplats och gröna omgivningar. Här finns även utgång till uteplatsen. En trappa upp finner vi boendets sovrum som alla har garderober för enkel förvaring. Vill man ha tre sovrum istället för dagens fyra med en öppen yta att använda som allrum finns den möjligheten. Ett av de mindre rummen kan passa perfekt som både walk in garderob, kontor eller gästrum. Här finner vi även boendets andra badrum som är utrustat med badkar, toalett, handfat med kommod. Boendet har utemiljö i två väderstreck och på andra våningen i anslutning till ett av sovrummen finns rymlig balkong i soligt läge. Framsidan har stensatts så här finns det plats för både parkering, planteringar eller utemöbler beroende på behov. Den andra uteplatsen ligger mot den lugna grönskan på baksidan vilket gör att du alltid har möjlighet att välja både skugga och sol. Du parkerar din bil eller cykel precis utanför dörren. Vill du hellre skapa en uteplats framför huset och ändå ha plats för en bil finns det alltså möjlighet till det. Detta är verkligen en toppenbra möjlighet till ett riktigt fint boende i ett område där både gammal och ung kan trivas. Området är perfekt för dig som har hund och vill ha härliga promenadstråk runt husknuten. Är du träningssugen finns ett fint utegym på grönområdet intill. Närheten till nybyggda Vikenskolan, förskolor, matvaruaffär och vacker natur förenklar livet och adderar till livskvalitén. I ljuvliga Viken finns goda kommunikationsmöjligheter med Helsingborg och Höganäs samt även möjlighet till flertalet aktiviteter så som golf, fotboll, tennis och segling. Här finns även flertalet restauranger, en fin pittoresk hamn, och fina långgrunda stränder. Varmt välkomna att boka en tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Blåvingevägen 10B, Viken, Höganäs kommun
Blåvingevägen 10B, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Blåvingevägen 10B, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Blåvingevägen 10B

Villa
Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 295 000 kr
102,4 m²
4 rum
576 m² tomt

Unik möjlighet att skapa ert drömboende i underbara Viken. Lugnt och trivsamt kvarter med vacker miljö och promenadavstånd till golfbanan, stranden och salta bad. Närheten till Vikens trevliga utbud av restauranger, café, delikatessbutik och småbåtshamn gör det extra trevligt. Populär F-9 skola, idrottsplats och de fina busskommunikationerna till Höganäs och Helsingborg gör vardagen enkel. I denna idylliska miljö finns nu möjligheten att skapa ert drömhus tillsammans med Varbergshus. Här erbjuds två tomter om 664 respektive 576 kvm. Båda med en byggrätt om 20% och 1½-plan vilket gör att båda tomterna lämpar sig väl för både barnfamiljen och er med vuxna barn. Varbergshus erbjuder uppförande i lösvirke vilket gör att man kan skräddarsy den bästa lösningen för just era behov och gällande detaljplan. Genomgående hög kvalité och totalentreprenad gör processen både trygg och bekväm. Att nybyggnation dessutom erbjuder låg driftskostnad, minimalt underhåll och fritt från fastighetsavgift i 15 år gör även ekonomin behaglig. Annonserat förslag är Varbergshus stilrena villa Ängaviken. Välplanerad enplansvilla som redan från början är förberedd för att inreda ovanplanet om framtiden behöver mer plats. Se bifogad produktionskostnadskalkyl. Se under punkt tomten för mer information om säljprocessen. Välkommen att höra av er med frågor/funderingar och intresseanmälan!

  • Premium
Väsby fäladsväg 93, Väsby, Höganäs kommun
  • Tis 30 jul
Väsby fäladsväg 93, Väsby, Höganäs kommun, bild 2
Väsby fäladsväg 93, Väsby, Höganäs kommun, bild 3

Väsby fäladsväg 93

Gård/Skog
Väsby, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 500 000 kr
81 m²
4 rum
3,5 ha tomt

Välkommen till Kullabygden och Väsby Fäladsväg 93. Underbart, lantligt läge med öppna fält som närmaste granne men ändå nära både Höganäs rika utbud av service och Strandbadens fina sandstrand. En mysig gård som med sitt hemtrevliga bostadshus, "lagom stora" sidobyggnad och cirka 3 hektar åkermark skapar möjligheter för många alternativ. Fastigheten är taxerad som lantbruk med taxeringskod 120 och åkermarken dränerades om så sent som 2019. Med ett avstånd på endast sju meter mellan slangarna är marken väl rustad för framtiden och kan nyttjas för bete en längre period av året. Charmfullt bostadshus som från 2012 och framåt genomgått en både omfattande och smakfull renovering och tillbyggnation. 2,75 meter i takhöjd, synliga takbjälkar, rustika trägolv och eldstad skapar en trivsam känsla. Äldre sidobyggnad som är i behov av renovering, perfekt tillfälle att utveckla efter eget behov. 3 hektar åker i direkt anslutning till gården skapar möjligheter för både odling och djurhållning. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Mölle hamnallé 1, Mölle, Höganäs kommun

Mölle hamnallé 1

Lägenhet
Mölle, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 200 000 kr
75 m²
3 rum
5 684 kr/mån
42 667 kr/m²

Välkommen till ett fantastiskt boende där allt ingår i avgiften. Till och med el och parkering! I gavellägenhet i ljuvliga Mölle ligger detta drömboende på bästa läge och väntar på ny ägare. Allt du kan önska dig av ett bekvämt boende finns här oavsett om du letar sommar eller permanent boende. Du erbjuds 75 välplanerade kvm i ett plan utan trappor och trösklar vilket gör att boendet passar för alla åldrar. En bra hall med gott om förvaring, två fina sovrum samt ett badrum med tvätt. Matplatsen är integrerad med resten av sällskapsytan som har fint ljusinsläpp från flertalet fönster. Från den trevliga köksdelen med bra plats i skåp och lådor har du direktkontakt med den egna skyddade uteplatsen och utemiljön på baksidan. En underbar plats att umgås på soliga dagar och ljumna kvällar. Den gemensamma baksidan med pool och sittmöbler är en fantastisk lyx och erbjuder svalkande dopp och avkopplande stunder. Möjligheten till parkeringplats alldeles utanför dörren gör det hela ännu bättre. Sammantaget ett mycket trevligt boende med ett fantastiskt bra läge! Mölle med sin hamn, sina badplatser, restaurangerna och den storslagna naturen är en underbar plats att leva och verka i. Kullaberg bjuder på en vacker golfbana, underbara vandringar och salta bad i havet. Mölle med intilliggande Kullaberg erbjuder något för alla sinnen.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Rullstensvägen 5, Farhult, Höganäs kommun

Rullstensvägen 5

Villa
Farhult, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 750 000 kr
170 m²
4 rum
1 211 m² tomt

Välkommen till Farhult och Rullstensvägen 5. Underbart läge intill naturreservat och kort promenad till både hamnen och sandstranden. Rogivande havsutsikt från både tomten och bostaden. Bekväm enplansvilla med spännande planlösning. Bostaden har sitt ursprung från 1958 och 2018 stod en mycket gedigen och smakfull till-/ombyggnation klar. Idag erbjuds 170 kvm. fördelade på ljusa, sociala ytor, dubbla kök, dubbla badrum och två sovrum. För den som önskar är det enkelt att dela av för fler sovrum. Öppet i nock med takfönster skapar en ljus och trevlig känsla. Behaglig driftskostnad med bergvärme. Som ett extra plus finns möjlighet att överta en båtplats i den mysiga småbåtshamnen. Välkommen att boka tid för visning!

Farmvägen 10, Strandbaden, Höganäs kommun

Farmvägen 10

Tomt
Strandbaden, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
1 975 000 kr
776 m² tomt

Välkommen till Strandbaden och Farmvägen 10. Lugnt och trivsamt kvarter med stora grönytor, lugna gator samt kort promenad till vacker natur och fantastisk sandstrand. Att det dessutom är behagligt cykelavstånd till fantastisk service i både Höganäs och Nyhamnsläge gör vardagen bekväm. I denna idyll kan ni nu bygga ert egna drömhus. Tomten ligger utanför detaljplan vilket lämnar möjligheter för köparen att diskutera med kommunen om hur dennes drömhus ska se ut. Avgifterna för vatten, avlopp och el är redan betalda. Köparen av tomten bestämmer själv när och hur man vill bygga men för den som önskar finns det beviljat bygglov för en läcker enplansvilla om 140 kvm. Se under bilder och dokument för mer info. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Tobias Florén 0708-571616, för frågor och intresseanmälan.

Högkullsvägen 27, Mölle, Höganäs kommun

Högkullsvägen 27

Tomt
Mölle, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 250 000 kr
997 m² tomt

Välkommen till Mölle och Högkullsvägen 27. Med sin magnifika och omväxlande natur tillsammans med Kullabygdens rika utbud av aktiviteter och kultur är detta en plats där det är lätt trivas. På en av få kvarvarande, obebyggda tomter i Mölle lämnas här en unik möjlighet att skapa er egen bodröm. Mycket lugnt och naturskönt läge med skogen som närmaste granne åt norr. Att tomten dessutom är högt belägen med mängder av ljus och underbar utsikt över byn och havet gör detta till en oslagbar plats för själen. Bra byggrätt enligt detaljplanen och säljaren har redan beviljade ritningar på en arkitektritad villa som smälter väl in i miljön. Välkommen med er intresseanmälan!

Sandåsvägen 20, Viken, Höganäs kommun

Sandåsvägen 20

Villa
Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
9 000 000 kr
255 + 103 m²
8 rum
1 116 m² tomt

Varmt välkommen till Sandåsvägen 20 och ett insynsskyddat läge alldeles ovanför fäladen och stranden. Här finns generöst tilltagna villa med härlig utsikt över Öresund och Danmark. Detta gedigna hus stod klart 1995 och planerades då för att passa en stor familj med gäster och familj på besök. För dig som drömmer om ett stort hus vid havet finns alla förutsättningar att återigen skapa en fantastisk bodröm. Här kan man utan vidare bo både en och två familjer beroende på hur du väljer att nyttja de ytor som finns. Alldeles perfekt för den som uppskattar möjligheterna som erbjuds. Här finns stora ytor, planlösning med flera olika avdelningar och ett övre våningsplan som verkligen tar för sig. Tomt med lite högre läge vilket ger insynsskyddad trädgård och vidunderlig utsikt. Bottenplan inrymmer hall med förvaring och skafferi. Stor sällskapsyta med kök och allrum i halvöppen planlösning och magnifik utsikt. Våningsplanet inrymmer även ett vardagsrum med platsbyggd förvaring, två sovrum, två badrum, skafferi och grovkök/tvättstuga med groventré från entrésidan. Övre plan är planerat som en separat avdelning. Perfekt som sovavdelning, för de lite större barnen, som generationsboende eller som gästavdelning. Här finns ett allrum öppet upp i nock med synliga takbjälkar. Utgång till stor inbjudande terrass med glasräcke och hänförande utsikt över hav och land. Våningsplanet är inrett med ett mindre kök med bardisk, tre sovrum och badrum med tvätt. Här saknas inget för att familj och vänner skall ha det trivsamt vid kortare eller längre besök. Här finns även ett spännande sovloft att inreda efter tycke och smak. Källaren som verkligen är bäst i klassen erbjuder generös takhöjd och tegelgolv. Här finns utöver generösa förvaringsytor i flera olika avdelningar även ett rum med fönster och tillhörande badrum. Utgång till trädgården på husets baksida. Fastigheten är centralt belägen i Viken endast ett hundratal meter från stranden och hav, en liten gångtunnel leder ner till fäladen så man slipper gå över vägen. Underbara Viken erbjuder det mesta man kan önska sig för ett liv med massor av livskvalité - vacker natur, en liten hamn, ett underbart bageri, ett flertal krogar, service, skola 1-9 och bra kommunikationer. https://viken.se/ Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Bokvägen 20, Höganäs, Höganäs kommun
  • Ons 31 jul

Bokvägen 20

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 250 000 kr
78 + 50 m²
4 rum
632 m² tomt

Välkommen till Höganäs och Bokvägen 20! Här lämnas möjligheten att skapa ert eget drömboende. För den mindre familjen kommer man långt med att rusta upp det befintliga, vackra stenhuset. För den större familjen ligger befintligt hus bra på tomten för tillbyggnation. Trevlig tomt om 632 kvm. med soligt sydvästläge. Läget är underbart med sin omedelbara närhet till såväl Höganäs trevliga utbud av restauranger, kultur och bad som skola, bra busskommunikationer och affärer. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus

Visar alla 15