Mäklare Tobias Florén

Tobias Florén

Om mig

Jag heter Tobias Florén och jag är mäklare och partner på Valvet Mäklarfirma sedan sex år. Valvet förmedlar bodrömmar i nordvästra Skåne och vi har kontor i Helsingborg, Viken och Ängelholm. På Valvet har alla mäklare utvalda områden som vi blir experter på. Jag har specialiserat mig på bostäder i Höganäs Kommun. Min vision är att leverera premiumkvalitet genom hela affären och att alla mina kunder ska känna att jag har fullt fokus på just deras bostadsaffär. Varmt välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Farhultsvägen 324, Norra Häljaröd, Höganäs kommun
Farhultsvägen 324, Norra Häljaröd, Höganäs kommun, bild 2
Farhultsvägen 324, Norra Häljaröd, Höganäs kommun, bild 3

Farhultsvägen 324

Villa
Norra Häljaröd, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 950 000 kr
138 + 19 m²
5 rum
1 270 m² tomt

Med lantligt läge och rogivande utsikt över fälten och Skälderviken ligger denna gedigna och vackra villa från 1927. Trevlig tomt om 1 270 kvm. med mysig och skyddad innergård samt härlig utsikt från trädgården. Interiört en trivsam känsla med luftig takhöjd och generöst med fönster som både släpper in gott om ljus och erbjuder en underbar utsikt. Standarden är äldre och det finns möjligheter för köparen att utveckla detta vackra hus till en riktig bodröm. Underbart läge med vacker natur och kort promenad till fin badplats. Närheten till både Ängelholm, Höganäs och Helsingborg gör vardagen enkel. Välkommen att boka tid för visning.

  • Premium
Hylleblomsvägen 46, Viken, Höganäs kommun
Hylleblomsvägen 46, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Hylleblomsvägen 46, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Hylleblomsvägen 46

Lägenhet
Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 395 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/2
6 867 kr/mån
29 568 kr/m²

Välkomna till ett mycket trivsamt boende i lugnt och trevligt område i Viken. Här är det lätt att trivas, både på fritid och i vardagen. Bostaden är belägen strax intill Vikenparken med promenadavstånd till stranden och salta bad. Du har också nära till både skola, service och restauranger vilket skapar ett bekvämt liv för både stora och små. Med ljus och flexibel planlösning passar bostaden för många olika typer av familjer. Idag är lägenheten en stor trea men det går enkelt att dela av för ett fjärde rum om man önskar. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum vilket skapar en luftig och rymlig känsla. Från vardagsrummet och det öppna köket har du även utgång till ett härligt trädäck och trädgårdstäppa i sydväst. Två bra sovrum, stort bad/tvätt och rymlig entré med klädkammare. P-plats strax utanför bostaden, möjlighet till laddstolpe för elbil och eget förråd. Bostaden är genomgående i bra skick och bara för nästa ägare att flytta in och trivas! Välkommen att boka tid för visning.

  • Premium
  • Uteplats
Blåvingevägen 10B, Viken, Höganäs kommun
Blåvingevägen 10B, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Blåvingevägen 10B, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Blåvingevägen 10B

Villa
Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 295 000 kr
102,4 m²
4 rum
576 m² tomt

Unik möjlighet att skapa ert drömboende i underbara Viken. Lugnt och trivsamt kvarter med vacker miljö och promenadavstånd till golfbanan, stranden och salta bad. Närheten till Vikens trevliga utbud av restauranger, café, delikatessbutik och småbåtshamn gör det extra trevligt. Populär F-9 skola, idrottsplats och de fina busskommunikationerna till Höganäs och Helsingborg gör vardagen enkel. I denna idylliska miljö finns nu möjligheten att skapa ert drömhus tillsammans med Varbergshus. Här erbjuds två tomter om 664 respektive 576 kvm. Båda med en byggrätt om 20% och 1½-plan vilket gör att båda tomterna lämpar sig väl för både barnfamiljen och er med vuxna barn. Varbergshus erbjuder uppförande i lösvirke vilket gör att man kan skräddarsy den bästa lösningen för just era behov och gällande detaljplan. Genomgående hög kvalité och totalentreprenad gör processen både trygg och bekväm. Att nybyggnation dessutom erbjuder låg driftskostnad, minimalt underhåll och fritt från fastighetsavgift i 15 år gör även ekonomin behaglig. Annonserat förslag är Varbergshus stilrena villa Ängaviken. Välplanerad enplansvilla som redan från början är förberedd för att inreda ovanplanet om framtiden behöver mer plats. Se bifogad produktionskostnadskalkyl. Se under punkt tomten för mer information om säljprocessen. Välkommen att höra av er med frågor/funderingar och intresseanmälan!

  • Premium
Krabbes väg 7, Gamla Lerberget, Höganäs kommun
Krabbes väg 7, Gamla Lerberget, Höganäs kommun, bild 2
Krabbes väg 7, Gamla Lerberget, Höganäs kommun, bild 3

Krabbes väg 7

Villa
Gamla Lerberget, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
7 875 000 kr
80 + 15 m²
3 rum
734 m² tomt

I den äldre, genuina delen av G:a Lerberget, med magisk utsikt över havet och den danska kustremsan, ligger detta charmfulla boende. Ett riktigt drömläge ett stenkast från hamnen och salta bad. Smakfullt renoverat under 2000-talet med känsla för husets ursprung från tidigt 1800-tal. Med spröjsade fönster, handslaget golvtegel, vitputsade väggar och vackra takbjälkar skapas en tidlös och hemtrevlig atmosfär. Mycket ljust och välkomnande entréplan som med sin öppna planlösning och magiska utsikt inspirerar till umgänge med familj och vänner. Extra trivsamt med värmande eldstad och rogivande glasveranda. Två sovrum och fantastisk balkong på ovanplanet. För den som önskar mer plats finns det ett färdigt bygglov för både tillbyggnation och separat uthus med både tvätt och bad. G:a Lerberget är en pittoresk och charmig kustpärla med gångavstånd till både Höganäs och Viken. Här bor du naturskönt med närhet till både hav, bad, stad och service. I Höganäs finns det mesta du behöver och med buss tar du dig lätt in till Helsingborg City. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
Farmvägen 10, Strandbaden, Höganäs kommun

Farmvägen 10

Tomt
Strandbaden, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
1 975 000 kr
776 m² tomt

Välkommen till Strandbaden och Farmvägen 10. Lugnt och trivsamt kvarter med stora grönytor, lugna gator samt kort promenad till vacker natur och fantastisk sandstrand. Att det dessutom är behagligt cykelavstånd till fantastisk service i både Höganäs och Nyhamnsläge gör vardagen bekväm. I denna idyll kan ni nu bygga ert egna drömhus. Tomten ligger utanför detaljplan vilket lämnar möjligheter för köparen att diskutera med kommunen om hur dennes drömhus ska se ut. Avgifterna för vatten, avlopp och el är redan betalda. Köparen av tomten bestämmer själv när och hur man vill bygga men för den som önskar finns det beviljat bygglov för en läcker enplansvilla om 140 kvm. Se under bilder och dokument för mer info. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare, Tobias Florén 0708-571616, för frågor och intresseanmälan.

Blåvingevägen 10A, Viken, Höganäs kommun

Blåvingevägen 10A

Tomt
Viken, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 125 000 kr
664 m² tomt

Unik möjlighet att skapa ert drömboende i underbara Viken. Lugnt och trivsamt kvarter med vacker miljö och promenadavstånd till golfbanan, stranden och salta bad. Närheten till Vikens trevliga utbud av restauranger, café, delikatessbutik och småbåtshamn gör det extra trevligt. Populär F-9 skola, idrottsplats och de fina busskommunikationerna till Höganäs och Helsingborg gör vardagen enkel. I denna idylliska miljö finns nu möjligheten att skapa ert drömhus tillsammans med Varbergshus. Här erbjuds två tomter om 664 respektive 576 kvm. Båda med en byggrätt om 20% och 1½-plan vilket gör att båda tomterna lämpar sig väl för både barnfamiljen och er med vuxna barn. Varbergshus erbjuder uppförande i lösvirke vilket gör att man kan skräddarsy den bästa lösningen för just era behov och gällande detaljplan. Genomgående hög kvalité och totalentreprenad gör processen både trygg och bekväm. Att nybyggnation dessutom erbjuder låg driftskostnad, minimalt underhåll och fritt från fastighetsavgift i 15 år gör även ekonomin behaglig. Se under punkt tomten för mer information om säljprocessen. Välkommen att höra av er med frågor/funderingar och intresseanmälan!

Fångstvägen 9A, Jonstorp, Höganäs kommun

Fångstvägen 9A

Villa
Jonstorp, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 750 000 kr
135 + 135 m²
5 rum
707 m² tomt

Med underbart läge, några husrader från Jonstorps mysiga småbåtshamn, ligger denna välplanerade villa från Annebergshus. Ett boende som med sin lugna, vackra miljö och bekväma avstånd till F-9 skola, affär och aktiviteter gör vardagen både enkel och trivsam. Nuvarande ägare övertog fastigheten 2013 och har lagt mycket fokus på att skapa ett ljust, socialt och trivsamt entréplan. Planlösningen är idag öppen mellan kök, matrum och vardagsrum med gott om plats för både familj och vänner. Vidare är de 135 kvadratmetrarna fördelade på tre bra sovrum, gästtoalett och ett badrum där nästa ägare har möjlighet att sätta egen prägel. Utöver detta erbjuds ett källarplan med generös takhöjd på cirka 2,20 meter. Här är ytan idag fördelad på ett rum möblerat till sovrum, tvättstuga i bra storlek, hobbyrum, allrum, pannrum och badrum med bastu. Källaren är en väldigt bra "extra yta" som gör att huset även passar bra för den större familjen eller er som bara vill ha gott om plats. Nuvarande ägare har också installerat ett vattenburet värmesystem kopplat till luft/vatten på källarplanet. Trevlig tomt med mysig, insynsskyddad trädgård, stor, stenlagd biluppställningsplats och ett mindre garage. Välkommen att boka tid för visning!

Högkullsvägen 27, Mölle, Höganäs kommun

Högkullsvägen 27

Tomt
Mölle, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
6 250 000 kr
997 m² tomt

Välkommen till Mölle och Högkullsvägen 27. Med sin magnifika och omväxlande natur tillsammans med Kullabygdens rika utbud av aktiviteter och kultur är detta en plats där det är lätt trivas. På en av få kvarvarande, obebyggda tomter i Mölle lämnas här en unik möjlighet att skapa er egen bodröm. Mycket lugnt och naturskönt läge med skogen som närmaste granne åt norr. Att tomten dessutom är högt belägen med mängder av ljus och underbar utsikt över byn och havet gör detta till en oslagbar plats för själen. Bra byggrätt enligt detaljplanen och säljaren har redan beviljade ritningar på en arkitektritad villa som smälter väl in i miljön. Välkommen med er intresseanmälan!

Bokvägen 20, Höganäs, Höganäs kommun

Bokvägen 20

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
2 250 000 kr
78 + 50 m²
4 rum
632 m² tomt

Välkommen till Höganäs och Bokvägen 20! Här lämnas möjligheten att skapa ert eget drömboende. För den mindre familjen kommer man långt med att rusta upp det befintliga, vackra stenhuset. För den större familjen ligger befintligt hus bra på tomten för tillbyggnation. Trevlig tomt om 632 kvm. med soligt sydvästläge. Läget är underbart med sin omedelbara närhet till såväl Höganäs trevliga utbud av restauranger, kultur och bad som skola, bra busskommunikationer och affärer. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus

Visar alla 9