Djupedal 1

Strömstad Karta & restider

4 475 000 kr
VillaVilla

Fastighet med underbart läge, här finns enorm potential och många möjligheter. Läget är absolut unikt med en känsla av privat strandtomt, och näst intill obefintlig insyn. Här finns lyxen att ta egen stig ner till båtplats, klippor och sandstrand. Tomten är högt belägen med fantastisk utsikt över Idefjorden. Här bor man på en soldränkt tomt, med gott om plats för både umgänge och avslappning.
Huvudhuset från 1930 och har moderniserats flera gånger. Vacker entré med dubbeldörrar leder in i en stor hall. Entréplan har generösa rum, öppen planlösning mellan kök och matsal, som med dubbeldörrar öppnar upp till ett stort trädäck och utsikt över fjorden. I vardagsrummet står en vacker vattenmantlad värmekamin, som smart utnyttjar värmen och transporterar och omvandlar till golvvärme på entréplan. Huset har ytterligare 2 st väl tilltagna sovrum på övre plan, det ena med privat toalett och det andra med walk-in-closet, eget badrum och utgång till privat altan med morgonsol. Gårdshuset har lägenhet på hela övre plan om ca 80 kvm, med 2 sovrum, kök, vardagsrum och badrum, som kan hyras ut om så önskas. I byggnaden finns också butiksdel med egen ingång, som fungerar perfekt för egen verksamhet.För gästerna finns en gäststuga också den med egen terrass och utsikt.
En bohuslänsk pärla med prunkande trädgård med planteringar och gräsmatta med både bärbuskar, och fruktträd. Vackra strövområden och fin skog alldeles runt knuten, med perfekta bär och svamp områden. Bekvämt avstånd, cirka 20 min med bil, till centrala Strömstad, med ett stort utbud av restauranger, caféer , butiker och service.
Det ostörda läget ger direkt en känsla av lugn och avkoppling, en idyll som man kan njuta året runt av och en fastighet ni inte vill missa! Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
213 m²
Tomtarea
1 922 m² tomt
Antal rum
10 rum
Driftkostnad
42 544 kr/år
Byggår
1930
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Djupedal 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 475 000 kr
Driftkostnad
42 544 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

8 820
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 78 dagar sedan, den 5 juli 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips