Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skogsmyrsvägen 7, null, Strömstads kommun
Skogsmyrsvägen 7, null, Strömstads kommun, bild 2
Skogsmyrsvägen 7, null, Strömstads kommun, bild 3

Skogsmyrsvägen 7

Villa
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
4 995 000 kr
107 + 37 m²
4 rum
1 167 m² tomt

På härliga Båleröd finner du denna mycket stiliga Villa med namn Greta med extra sovrum från Älvsbyhus. Villan är byggd av högsta kvalitet med 3 sovrum, stort vardagsrum med mycket fönster och dörr ut till fin altan, rymligt kök utrustat med diskmaskin, spis med häll, höga kyl och frysskåp och med en separat matplats med fönster som gör platsen ljus och trevlig. Badrum med dusch, wc och handfat. En trevlig välkomnande entré med gott om plats för av hängning. Tvättstuga kombinerat med groventré gör planlösningen komplett. Villan är mycket energieffektiv med sitt vattenburna värmesystem med en Nibe frånluftsvärmepump som även fjärrstyrs om du vill sänka värmen när du inte är i huset. Fiber finns indraget i fastigheten. Belysning i huset är smart styrd via appen plejd eller med ljusbrytare, det finns även LAN uttag i varje rum. Huset är lika bra som året runt boende eller fritidsboende med sina låga driftskostnader. I tillägg finns ett mycket praktiskt isolerat garage med gjuten platta på mark. Här finns plats för både bil och förvaring. Garo laddstation för elbil finns också monterat på fastigheten. Till fastigheten hör båtplats på gemensam brygga. En kort promenadväg så når du denna trevliga gemensam båtbrygga med rättighet till båtplats. Här finns en mysig grill och badplats. Båleröd ligger nära allt, bara några minuters bilkörning till centrala Strömstad eller till öarna i havsbandet. Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Premium
Strömvägen 6, Västra Berget, Strömstads kommun
Strömvägen 6, Västra Berget, Strömstads kommun, bild 2
Strömvägen 6, Västra Berget, Strömstads kommun, bild 3

Strömvägen 6

Lägenhet
Västra Berget, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
1 350 000 kr
65 m²
2 rum
5 011 kr/mån
20 769 kr/m²

Välkommen till Strömvägen 6, en perfekt lägenhet om du vill ha ett boende med fritt insynsskyddat läge, när du sitter på altanen ser du bara vacker natur. Här finns fina gröna ytor runtom i området och Västra Berget är ett mycket populärt bostadsområde i Strömstad. Denna trevliga renoverade 2:a i markplan med uteplats har ett helkaklat badrum, kök, vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Sovrum med angränsande klädkammare och fristående tvättstuga med frånluftsvärme pump. Sammanhängande parkettgolv i vardagsrum och sovrum, nytt parkettgolv i kök. Cykelavstånd till centrala Strömstad, och mycket nära hav och båtliv. Från den rymliga uteplatsen på baksidan har man grönskande utsikt över fria ytor och härlig kvällssol! Detta är ett lugnt och barnvänligt område med lekplatser och fria ytor, gemensamma lokaler och övernattningslägenhet att hyra i föreningen. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Nilsemyrsvägen 8, null, Strömstads kommun
Nilsemyrsvägen 8, null, Strömstads kommun, bild 2
Nilsemyrsvägen 8, null, Strömstads kommun, bild 3

Nilsemyrsvägen 8

Villa
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
3 995 000 kr
92 + 46 m²
5 rum
782 m² tomt

På populära Nilsemyren finns denna fina villa till salu! Villan består av 3 sovrum, kök, vardagsrum, (1 allrum som kan göras om till sovrum som har bioduk installerad för hemmabio)samt 2 badrum, tvättstuga, ett rymligt isolerat garage med plats för både bil och förvaring för extra bekvämlighet, garaget når du genom hall och förråd på entréplan. Villan är delvis renoverad, nytt golv på ovanvåning, nytt badrum nere samt nya golv, tak och el nere. Villan är trevligt belägen i barnvänligt lugnt område men ändå nära centrala Strömstad. Här finns en nybyggd altan i söderläge och en insynsskyddad trädgård på baksidan, På framsidan finns asfaltlagd entré med plats för flera bilar, här finns en trappa upp till framsidan av fastigheten där det finns gräsmatta och plats för lek, extra gemytligt med fruktträd och buskar på fastigheten. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Stensviksvägen 13, null, Strömstads kommun
Stensviksvägen 13, null, Strömstads kommun, bild 2
Stensviksvägen 13, null, Strömstads kommun, bild 3

Stensviksvägen 13

Fritidshus
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
4 200 000 kr
83 m²
4 rum

På natursköna Kungsvik finner ni dessa exklusiva nyproducerade fritidshus till bra priser. Det finns 4 hus kvar att köpa med pris från 4,2 till 4,7 miljoner kronor. Husen är designade i Skandinavisk stil för livsnjutare som inte sparar på lyx. Husen har två våningar med fin öppen planlösning för att ha kvalitetstid med vänner och familj. Här finns ett härligt vardagsrum med fin utsikt, ett kvalitetskök med inbyggda vitvaror från Whirlpool, ett helkaklat badrum och tre sovrum . Från köket finns praktiska skjutdörrar så man kan gå rätt ut på den fina altanen som löper framför huset, här kan man känna skön havsbris i luften. Färgerna i huset går ton i ton med snyggt kök och bekväma trägolv. Kungsvik är en fantastisk plats med sandstränder, klippor, sjöbodar och turterräng i skog av magiskt slag. Nära detta området finns Nordby köpcenter med allt du kan behöva shoppa. Strömstad ligger 15 min bort och med bara 1,5 timmes körning från Oslo eller 2 timmar från Göteborg kan ni finna ett drömhus som går att använda för avkoppling på weekends och ferier hela året utan boplikt. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Stensviksvägen 31, null, Strömstads kommun
Stensviksvägen 31, null, Strömstads kommun, bild 2
Stensviksvägen 31, null, Strömstads kommun, bild 3

Stensviksvägen 31

Fritidshus
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
4 600 000 kr
83 m²
4 rum

På natursköna Kungsvik finner ni dessa exklusiva nyproducerade fritidshus till bra priser. Det finns 4 hus kvar att köpa med pris från 4,1 till 4,7 miljoner kronor. Husen är designade i Skandinavisk stil för livsnjutare som inte sparar på lyx. Husen har två våningar med fin öppen planlösning för att ha kvalitetstid med vänner och familj. Här finns ett härligt vardagsrum med fin utsikt, ett kvalitetskök med inbyggda vitvaror från Whirlpool, ett helkaklat badrum och tre sovrum . Från köket finns praktiska skjutdörrar så man kan gå rätt ut på den fina altanen som löper framför huset, här kan man känna skön havsbris i luften. Färgerna i huset går ton i ton med snyggt kök och bekväma trägolv. Kungsvik är en fantastisk plats med sandstränder, klippor, sjöbodar och turterräng i skog av magiskt slag. Nära detta området finns Nordby köpcenter med allt du kan behöva shoppa. Strömstad ligger 15 min bort och med bara 1,5 timmes körning från Oslo eller 2 timmar från Göteborg kan ni finna ett drömhus som går att använda för avkoppling på weekends och ferier hela året utan boplikt. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Örnekasvägen 3, null, Strömstads kommun
Örnekasvägen 3, null, Strömstads kommun, bild 2
Örnekasvägen 3, null, Strömstads kommun, bild 3

Örnekasvägen 3

Fritidshus
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
8 000 000 kr
148 m²
5 rum

Välkommen till denna exklusiva fastighet som ägnar sig väl som både fritidsställe eller för året runt boende. Fastigheten består av en villa med 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning, tvättrum samt ett gästrum med eget badrum som man når från utsidan. Köket är mycket stiligt med gråa luckor, en social köksö, vinkyl, induktionshäll, inbyggt kyl och frysskåp, inbyggd ugn och micro samt två diskhoar. I hela huset löper fina parkettgolv med vattenburen golvvärme, badrummen är helkaklade med golvvärme, tvättstugan har klinkergolv. I den öppna härliga vardagsrummet finns en fin braskamin, stora glaspartier med skjutdörrar gör att man kan gå rätt ut på en klinkerlagd altan med bubbelpool och plats för matbord och loungegrupp. här går man rätt upp på takterrassen som har häftig utsikt över landskapet med havsglimt. Ett fantastiskt dubbelgarage med plats för flera fordon, extra wc, förråd och pannrum gör fastigheten extra åtråvärd. Denna fastighet har all bekvämlighet du kan önska och är byggd för dig med lite högre krav. Örnekasvägen ligger på vackra ön Tjärnö och har närhet till fantastiska stränder, skog och hav. Välkommen att boka dig på visning!

 • Premium
Trollemyrsvägen 13, null, Strömstads kommun
Trollemyrsvägen 13, null, Strömstads kommun, bild 2
Trollemyrsvägen 13, null, Strömstads kommun, bild 3

Trollemyrsvägen 13

Villa
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 600 000 kr
116 m²
5 rum
906 m² tomt

Välkommen till Trollemyrsvägen 13, nu har du möjlighet att förvärva en enplansvilla på Höjden i Skee med 4 sovrum och rymligt vardagsrum, inglasat uterum och garage. Villan har praktisk planlösning och lämpar sig väl för den stora familjen eller för dig som önskar bo med stora ytor. Vardagsrumsgolvet har ett vackert original enstavs parkettgolv . Från matplatsen går du ut till altan där du även når det inglasade uterummet som är placerat för att kunna njuta av solen ända in på kvällen. Fastigheten har en härlig trädgård med plats för lek och odling, här finns också en gäststuga. Garaget rymmer en bil och här finns också vatten och el. Varmt välkommen på visning.

 • Premium
Björnängsvägen 28, null, Strömstads kommun
Björnängsvägen 28, null, Strömstads kommun, bild 2
Björnängsvägen 28, null, Strömstads kommun, bild 3

Björnängsvägen 28

Villa
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 595 000 kr
45 + 15 m²
4 rum
193 m² tomt

I ett trevligt fritidshusområde på Daftö finns detta fina hus med bra standard att förvärva! Huset som byggdes klart 2018 har nyss förbättrats med solpanel och elbilsladdare, det rymmer 3 sovrum på övre plan, öppen lösning med kök och vardagsrum samt helkaklat badrum i nedre plan. Trevlig altan med soligt läge hela dagen samt ett sidohus med sovrum och badrum. Här finns allt ni behöver för ett trevligt fritidsboende, husen är vinterisolerade så de går att använda hela året. Till fastigheten följer båtplats på gemensam brygga som samfälligheten har nära Daftö Camping. Vid bryggan finns en trevlig gemensam plats för fika och grillkvällar. Med 7 minuter i bil når du centrala Strömstad med allt vad centrum kan erbjuda. Daftö Camping finns inom promenad och cykelavstånd.

 • Premium
Dynekilsvägen 36, R12, Hällestrand Resort, Strömstads kommun
Dynekilsvägen 36, R12, Hällestrand Resort, Strömstads kommun, bild 2
Dynekilsvägen 36, R12, Hällestrand Resort, Strömstads kommun, bild 3

Dynekilsvägen 36, R12

Lägenhet
Hällestrand Resort, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
700 000 kr
31 m²
2 rum
3 711 kr/mån
22 581 kr/m²

Välkommen till Dynekilsvägen 36 och ett härligt semesterboende på Hällestrand i lägenhet med närhet till strand och bad. Lägenheten består av sovrum, kaklat badrum och vardagsrum med öppen lösning mot kök. Framför lägenheten finns en terrass med mycket sol. Lägenheten är fullt möblerat och alla möbler och inventarier ingår i priset. Boendet ligger väldigt fint på området med lugn, vindstilla och solig belägenhet. Här har du direkt närhet till salta bad, och vacker natur samt tillgång till gemensam pool och bastu med havsutsikt. Området och anläggningen ger fantastiska möjligheter till en rik och aktiv fritid med allt vad naturen kan erbjuda. Intill skön natur och lugn omgivning är detta ett utmärkt ställe för avslappnade semestrar eller långhelger. Ett bekymmersfritt boende i en aktiv bostadsrättsförening. När du själv inte nyttjar lägenheten, har du möjlighet att välja att hyra ut och därmed möjlighet till goda hyresintäkter. Välkomna på visning!

 • Premium
Norra Kyrkogatan 5 B, Lgh 1001, null, Strömstads kommun
Norra Kyrkogatan 5 B, Lgh 1001, null, Strömstads kommun, bild 2
Norra Kyrkogatan 5 B, Lgh 1001, null, Strömstads kommun, bild 3

Norra Kyrkogatan 5 B, Lgh 1001

Lägenhet
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 300 000 kr
69,8 m²
3 rum
3 473 kr/mån
32 951 kr/m²

På populära Norra Kyrkogatan 5 finns nu en toppenlägenhet till försäljning. En trevlig bostadsrätt i centrala Strömstad, med gångavstånd till allt du kan tänkas behöva. Charmig 3:a med vardagsrum, 2 sovrum, kök och badrum. Lägenheten är genomgående ljus från fönster i både norr och söder. Den är bra belägen i huset som gör den sval och fräsch på sommaren och varm och skön på vintern. Med endast en kort promenad till strandpromenaden och hamnen, bor man nära havet och lugnet samtidigt som du har nära till all tänkbar service i centrum. Låg månadskostnad med värme, el och wi-fi som ingår och parkering på gården gör boendet ännu mera perfekt. Föreningen har en mysig bakgård med utemöbler, praktisk tvättstuga, cykelgarage och till lägenheten hör 2 rymliga förråd. välkommen att kontakta mäklaren för enskild visning.

 • Premium
Kloppemyrsvägen 9, Seläter, Strömstads kommun
Kloppemyrsvägen 9, Seläter, Strömstads kommun, bild 2
Kloppemyrsvägen 9, Seläter, Strömstads kommun, bild 3

Kloppemyrsvägen 9

Villa
Seläter, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
3 990 000 kr
162 m²
7 rum
686 m² tomt

Välkommen till Kloppemyrsvägen 9 på Seläter och detta ståtliga hus om 164 kvm, fördelat på två plan. Här finner ni ett lugnt och trevligt boende nära Capri och ca 10 minuter från centrala Strömstad. Huset har fantastiska sällskapsytor för umgänge med familj och vänner. Här finner man ett rymligt kök, vardagsrum med matsal samt ett allrum på entréplan. Övervåningen har tre rymliga sovrum, ett med en-suite badrum, en möblerbar hall, och ett separat badrum. På övre plan finns en sydväst vänd altan med sol till sent på kvällen. Med 7 rum och 3 badrum, är detta det perfekta familjehuset eller fritidsboendet med plats för mycket gäster. Ett välskött hus med en vacker trädgård och fina rabatter, fruktträd och blommor. Här finns även flera fint anlagda uteplatser runt huset som har sol hela dagen. Carport med förråd finns också för bekvämlighet. Seläter är ett underbart område med naturen intill huset, med skogsterräng runtom för fina promenader med gångavstånd till kommunens bästa stränder, klippor och havet! Väldigt barnvänligt område. Golfbana, Spa Hotell och centrum på cykelavstånd. Välkomna på visning!

 • Premium
Ekelund Sydkoster, Lägenheter, Strömstads kommun
 • 6 lediga bostäder

Ekelund Sydkoster

Lägenhet
Lägenheter, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
fr. 2 295 000 kr
39 m²
2 rum
4 442 kr/mån

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön.

 • Nybyggnadsprojekt
Strand 53, null, Strömstads kommun

Strand 53

Fritidshus
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
3 500 000 kr
50 m²
4 rum
830 m² tomt

Välkommen till detta trevliga sommarboende på Strand 53, Lökholmen. Boendet bjuder på en välplanerad stuga med 2 sovrum, kök, badrum och ett trevligt vardagsrum med mysig braskamin och utgång till härlig altan med soligt läge och plats för flera sittgrupper. Det finns ett annex/garage med extra gästrum där det finns plats för dubbelsäng så du lätt kan ha vänner och familj på besök. Här kan du bo med naturen intill och enkelt gå ner till havet och ta morgondoppet. Stranden som bara ligger 400 meter bort är vacker året om men en väldigt fin strand att bada vid på sommaren. Denna fastighet har renoverats med nya golv och nytt kök samt byte av tak. Fastigheten har ett insynsskyddat läge med sol från morgon till kväll. Lökholmen är en oerhört populär plats för sommarboende, med en vacker skärgård med Kosteröarna straks utanför. Det er också närheten till både Strömstad och Nordby som gör platsen ännu bättre. Varmt välkommen på visning.

Hattmakaregatan 29, Bojar, Strömstads kommun

Hattmakaregatan 29

Lägenhet
Bojar, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
1 195 000 kr
67 m²
2 rum
5 226 kr/mån
17 836 kr/m²

välkomna till denna mycket snyggt renoverade 2:a med genomgående fina golv och ljusa material. Köket är stilrent och erbjuder bra arbetsytor och här finns plats för matbord intill fönstret. Ett helkaklat badrum, en tvättstuga, ett sovrum med en fin walk-in och ett rymligt vardagsrum där du kan få plats med både säng och soffa, från vardagsrummet går du rätt ut till en balkong med soligt läge ända fram på kvällen, vid entrén av lägenheten finns en uteplats med plattor där du kan njuta morgonsol och plantera växter om du önskar. Fiber finns. Parkering och möjlighet till garageplats finns i föreningen. Här bor du i ett barnvänligt bostadsområde med direkt närhet till förskola och skola, ett bilfritt boende där barnen kan leka fritt. Lugnt område med närhet till det mesta, både havet och naturen samt service som matbutiker, apotek, restauranger nås inom promenadavstånd. Välkomna på visning!

 • Plus
Ryttargången 20, null, Strömstads kommun

Ryttargången 20

Lägenhet
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
1 995 000 kr
101,5 m²
4 rum
8 191 kr/mån
19 655 kr/m²

På Ryttargången 20 finns denna snyggt totalrenoverade 4:a med fin utsikt över Strömsvattnet och både inglasad balkong samt öppen härlig balkong. Den inglasade balkongen förlänger säsongen där du kan sitta varmt och dessutom har du en underbar öppen insynsskyddad balkong där du kan njuta av morgonsolen eller varför inte använda gasolgrillen till att laga till en god middag? Lägenheten har egen entré och möjlighet att lägga plattor utanför entrén också om man vill ha en egen uteplats, det finns också en mycket fin uteplats i föreningen där man kan umgås med många vänner eller grannar. Lägenheten har 3 rymliga sovrum, 2 helkaklade badrum, social planlösning med öppet kök och vardagsrum samt en mycket praktisk stor hall med gott om förvaringsutrymme. Till lägenheten hör ett källarförråd samt tillgång till mycket praktisk tvättstuga, parkerings finns att hyra. Här bor du i centrala Strömstad med allt serviceutbud du kan önska ett stenkast från lägenheten. Varmt välkommen på visning!

Nedre Strängen 2, null, Strömstads kommun

Nedre Strängen 2

Tomt
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
350 000 kr
1 888 m² tomt

Här finns möjlighet att förvärva en tomt med underbar natur runt knuten, och möjlighet för dig som vill skapa ditt eget drömboende. Anslutning till godkänt avlopp och vatten via gemensamhetsanläggning från djupborrad brunn med infiltration, ingår i köpet. Areal 1888 kvm. Lättbyggd tomt med bra solläge. med idylliskt lantligt läge. Du endast har ca 15 minuter till Strömstad med all tänkbar service med restauranger, butiker och kultur. Välkommen att kontakta mäklaren för visning eller att åka ut och kolla på tomten!

Stenhuggaregatan 12, null, Strömstads kommun
 • Lör 16 dec kl 11:00

Stenhuggaregatan 12

Villa
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
5 100 000 kr
170 + 68 m²
8 rum
667 m² tomt

Välkommen till Stenhuggaregatan 12 och denna fantastiska villa för dig som söker det där extra fina boendet med hög standard och stora ytor. Villan är väldigt rymlig och har sina 238 kvm uppdelat på ett sätt som ger stor rymd och ger ett fantastiskt ljusinsläpp. fastigheten ämnar sig mycket väl för dig som är trädgårdsintresserad med mycket fina odlingslådor, en härlig tomt med mycket sol samt ett fint nyinstallerat växthus för både odling och samvaro. Här kan du bo i centrala Strömstad men ändå ha känslan av att bo på landet då denna fastighet har en insynsskyddad baksida med en härlig altan där du kan njuta av eftermiddag och kvällssol, här är en fantastisk trädgård med skog bakom som gör baksidan väldigt privat. Fastigheten har så gott om sovrum att det passar för den stora familjen. Hela villan renoverades 2013/2014 och då förändrades planlösningen något, det byggdes nya badrum och kök, glasräcke monterades både utvändigt och inne. Ny värmepump sattes in. Villan har 6 sovrum och fin matsal, vardagsrum med matplats och direkt utgång till altanen, 2 helkaklade badrum och praktiskt förråd och hall. Från ett av sovrummen som idag används som walk in har man fina glasdörrar som leder rakt ut i trädgården. Carport finns också för bekvämlighet. Detta är huset att trivas i! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Östergatan 16, Centrum - Odelsberg, Strömstads kommun

Östergatan 16

Lägenhet
Centrum - Odelsberg, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
1 350 000 kr
54 m²
2 rum
6 885 kr/mån
25 000 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga 2:a med närhet till centrum! Lägenheten är belägen på tredje och översta våningen. Ljus och trivsam med luftigt vardagsrum som har öppen planlösning till köket, rummet har plats för både soffgrupp, matbord och sovalkov. Separat sovrum med plats för dubbelsäng eller 2 enkelsängar. Parkettgolv i hela lägenheten och vitmålade väggar. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Gångavstånd till allt i centrala Strömstad. Till lägenheten hör dessutom ett källarförråd och en stor bakgård som är ännu en fördel som bör nämnas! Varmt välkomna på visning!

Norra Kyrkogatan 13 D, null, Strömstads kommun

Norra Kyrkogatan 13 D

Lägenhet
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
825 000 kr
37 m²
1 rum
4 109 kr/mån
22 297 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet i Strömstad Centrum! Lägenheten erbjuder renoverat kök med plats för matbord, väggmonterat bord finns nu. Helkaklat badrum med duschväggar av glas. Vardagsrummet är ljust och rymligt och har stort fönsterparti och utsikt över centrum och Strömsvattnet. En hall med plats för av hängning. Till lägenheten hör källarförråd. Lägenheten är belägen i ett lugnt område med natur, bad och grönska runt hörnet. Strandpromenad och fantastiska restauranger nås på promenadavstånd från lägenheten. Här bor ni nära stadens utbud av restauranger, kulturliv, natur, hamn och hav. Perfekt om du vill bo bekvämt med det mesta runt hörnet. Välkomna på visning!

Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 6, Syd Koster, Strömstads kommun

Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 6

Lägenhet
Syd Koster, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 295 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
4 442 kr/mån
58 846 kr/m²

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön. Genväg till projekthemsida finns under dokument/länkar på mäklarens hemsida.

 • Nyproduktion
Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 4, Syd Koster, Strömstads kommun

Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 4

Lägenhet
Syd Koster, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 295 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
4 442 kr/mån
58 846 kr/m²

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön. Genväg till projekthemsida finns under dokument/länkar på mäklarens hemsida.

 • Nyproduktion
Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 5, Syd Koster, Strömstads kommun

Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 5

Lägenhet
Syd Koster, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 295 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
4 442 kr/mån
58 846 kr/m²

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön. Genväg till projekthemsida finns under dokument/länkar på mäklarens hemsida.

 • Nyproduktion
Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 3, Syd Koster, Strömstads kommun

Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 3

Lägenhet
Syd Koster, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 490 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
4 442 kr/mån
63 846 kr/m²

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön. Genväg till projekthemsida finns under dokument/länkar på mäklarens hemsida.

 • Nyproduktion
Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 2, Syd Koster, Strömstads kommun

Ekelund, Ekenäs, Sydkoster, lgh 2

Lägenhet
Syd Koster, Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 490 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
4 442 kr/mån
63 846 kr/m²

Välkommen till Ekelund. Här kan du förvärva en helt nybyggd lägenhet med fin inredning. 6 nya lägenheter med fantastiskt läge på Ekenäs, Sydkoster står klara att nyttjas till sommaren 2024 i Bostadsrättsföreningen Panorama Sydkoster. Nybyggda lägenheter har utvecklats för att möta efterfrågan på moderna bekvämligheter samtidigt som den unika skärgårdsmiljön bevaras. Denna fritidsbostadsrätt är en ypperlig möjlighet att njuta av Kosters underbara miljöer och samtidigt bo i härligt vimmel med både underhållning och service. Som ägare har du del av hyresintäkterna som kan vara med att täcka större delar av kostnaderna för boendet. Lägenheten är smart planerad med stiligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum. Köket har snygga träfaner luckor och är utrustat med inbyggd kyl och frys, induktionshäll och ugn. Vackra parkettgolv löper i hela lägenheten. Målad väv på väggarna. För din bekvämlighet så är lägenheten fullutrustad med möbler och inredning när du köper den, du behöver bara komma och njuta! Här kan du välja själv om du vill laga mat eller njuta av det anrika pensionatet som har full meny från frukost till kväll och har öppet större delen av året. Driftbolaget som driver pensionatet sköter även uthyrningen av din lägenhet som skall finnas tillgänglig för uthyrning delar av året med goda intäkter till dig som ägare. Koster är väldigt känt för sin fantastiska natur och är ett resmål som är besökt av ca 165 000 gäster om året. Här finns fullt serviceutbud med affär och restauranger året om. Koster är en i princip bilfri ö, de flesta cyklar på ön, detta gör ön till en rofylld plats. Det finns ett enormt utbud av vackra vikar och stränder samt många trevliga restauranger och en matbutik mitt på ön. Genväg till projekthemsida finns under dokument/länkar på mäklarens hemsida

 • Nyproduktion
Tångenvägen 69A, null, Strömstads kommun

Tångenvägen 69A

Lägenhet
Strömstads kommun
Mäklarhuset Strömstad, Tanum
2 750 000 kr
64,8 m²
3 rum
2 450 kr/mån
42 438 kr/m²

Välkommen till Tångenvägen 69 A och denna fräscha lägenhet som byggdes 2016. Föreningen har inga lån och har god ekonomi. Lägenheten har hög standard med stiligt kök som är utrustat med inbyggd ugn, spishäll, diskmaskin, kyl och frys, snyggt kakel ovan diskbänk. Med en trevlig öppning mot vardagsrummet har du den perfekta matplatsen med mycket ljusinsläpp och plats för större matbord. Vardagsrummet är rymligt och har plats för stor soffgrupp och tv, här har du utgång till den mysiga balkongen med utsikt mot Strömsvattnet. Vidare finns ett rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och barnsäng, en hel garderobsvägg gör rummet extra praktiskt. Helkaklat badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare gör boendet mycket bekvämt. Trivsam entré och genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten gör detta till det perfekta boendet. Garaget med fjärrstyrd port har gott om plats för både bil och mycket förvaring, Egen parkering framför garageporten ingår också i hyran. Tången har fantastisk natur med fina promenadvägar och närhet till både skolor och butiker och allt serviceutbud du kan önska. Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Plus

Visar 1 - 25 av 50