Lotsgatan 9A

Torekov, Båstads kommun Se på karta

8 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
116 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
753 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
41 593 kr/år

Utmed kustband i genuina Torekov möter havets salta vågor stränderna. Hallands väderö reser sig majestätiskt upp ur Kattegatts vatten och solens ljus får havet att bli både magiskt och vackert. Vi vandrar Lotsgatan upp och snart kommer vi fram till Lotsgatan 9A. Det är ett inbjudande läge och vi möter en modern och tilltalande villa. Dubbelgaraget, biluppfarten och den anlagda trädgården på framsidan bjuder in. Vi öppnar upp porten till innergården och möter en insynsskyddad trädgård med härlig uteplats, ett otroligt fint uterum samt uppgång till en takterrass ovan dubbelgaraget.
Uterummet är generöst och mycket snyggt. Skjutpartierna som vetter mot gräsmattan gör att man här skapar en exteriör sällskapsyta under den varma sommarkvällen med plats för både mingel och lek. Tar vi trappan upp till takterrassen kan vi njuta av en otrolig utsikt över Torekov, hav och nejd. Sagolikt är ett ord som känns naturligt.
När vi tar oss vidare in i bostaden möter vi en modern bostad med vedkamin, fräscht och funktionellt kök samt trivsamma och tilltalande sällskapsrum. Vardagsrum med burspråk och matrum med utgång till trädgården. Sovrummen är välplanerade och tilltalande. Fräsch källarvåning med allrum, flertalet sovrum, modernt badrum samt vinkällare. Kort sammanfattat en bostad att älska.
Fastigheten har ett mycket bra läge nära havet, villan är modern och utsikten från takterrassen är fantastisk. Boendet på Torekov känns plötsligen naturligt, varmt och inbjudande. Golf, tennisbanor eller kitesurfing - oavsett vad har vi här en bostad som ger dig tid att uppleva Torekov. Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Residence Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Jörgen Göransson

Residence Fastighetsmäkleri
0706-179690