Vellinge Väster Byaväg 49

Vellinge Väster, Vellinge Se på karta

11 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
276 m²
Biarea
149 m²
Tomtarea
1 809 m²
Byggår
1889
Driftkostnad
89 908 kr/år
Antal besök
28 751
Dagar på Hemnet
22

MED BLICKEN UT ÖVER HAV OCH MJUKA ÄNGAR

Många drömmer om det enkla livet på landet. Om livet är enklare här vågar vi inte lova, men förutsättningarna är goda och visst är livet lite vackrare i en miljö som denna... När ägarna varsamt renoverat denna vackra gård som är från slutet av 1800-talet har de varit noga med att behålla husets själ och karaktär. Utgångspunkten har varit naturnära material som förstärkt charmen och den robusta känslan som är så rätt i huset. Återkommande ölandssten, nya stora fönster blandat med renoverade stallfönster, kalkstensfärg på de putsade innerväggarna, vackra snickerier och lutade furugolv binder samman detta rogivande och oerhört vackra hem.

Boytan har utökats och idag rymmer huset hela 276 kvm i två plan. Totalt finns här fem sovrum, två badrum och fina sällskapsytor med dubbeldörrar mellan rummen. Det lantliga köket blickar ut över äng och hav och i matrummet både pryder och värmer den vackra gjutjärnskaminen. Hemmakontorets ljus, rymd och lugn skapar alla förutsättningar för den optimala arbetsmiljön. För den kreativa som drömmer om en egen studio finns här gott om plats att förverkliga de tankarna. Till huset hör en biyta om 149 kvm som rymmer garage för 4-8 bilar samt verkstad, använd som det är eller skapa det du behöver. Spinn vidare eller landa i huset precis som det är. Det är det som gör det här hemmet så fulländat, inga måsten och ändå mängder av möjligheter.

Utemiljön är som förväntat, magisk. Dels den vackra innergården som är alldeles nygjord med singel, men även den ljuvliga, lummiga trädgården som bortom gränsen mynnar ut i öppna fält. Biltrafiken är lugn, däremot kan du förvänta dig höra ljudet av hästarnas hovar när de skrittar förbi utanför den stora porten. Samtidigt som läget är ostört och avskilt är närheten och tillgängligheten till Näset, Malmö och Köpenhamn inte långt borta.

Låt drömmen om landet, lugnet och den rofyllda livskvalitén förverkligas.
Varmt välkomna till Vellinge Väster Byaväg 49.

Läs mer hos mäklaren
Malmöhus Mäklarna AB

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.