Malmöhus Mäklarna AB

Malmöhus Mäklarna AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hedvägen 5, Höllviken, Vellinge kommun
 • Idag kl 14:30
Hedvägen 5, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Hedvägen 5, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Hedvägen 5

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
13 495 000 kr
175 + 38 m²
6 rum
1 392 m² tomt

LÄCKER POOLVILLA SOM ANDAS HAV OCH STRAND! Varmt välkomna till denna härliga enplansvilla med alla rätt, bara 3 minuter från Kämpingestranden. Huset är ca 175 kvm och bjuder på mysigt kök, trevliga sällskapsutrymmen, fem sovrum samt helkaklat badrum och gästtoalett. Samspelet mellan de lugna och smakfulla materialvalen utmärker villan tillsammans med den välplanerade planlösningen. Trädgården om ca 1 392 kvm är ombonad med vacker grönska och flera uteplatser där trä och sten samsas. Här har man på ett fint sätt skapat en unik utemiljö med pool, 4 x 8 m och stort trädäck i bästa solläge. Addera därtill ett gästhus om ca 38 kvm avskilt placerat med egen uteplats. Det är välskött och klassiskt, en ren fröjd att ta över! Detta är ett komplett, fulländat boende på mysigt läge. Här vill man bo och leva - varmt välkomna till Hedvägen 5! S v å r s l a g e t!

 • Premium
Blacks väg 8C, Ljunghusen, Vellinge kommun
Blacks väg 8C, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 2
Blacks väg 8C, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 3

Blacks väg 8C

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
21 895 000 kr
272 + 110 m²
8 rum
1 301 m² tomt

FUNKIS PÅ TVÅ PLAN! På två plan breder denna robusta villa om 272 kvm med full takhöjd på ovanvåningen ut sig mot Öresund i Ljunghusen. En modern fullträff gediget byggt med bl a 200 mm platsgjutet mellanbjälklag i betong med vattenburen golvvärme, platsgjuten betongtrappa till ovanvåningen. Takhöjd om 2,65 m på bottenvåningen. Flexit ventilation som erbjuder bra inomhusklimat och är energibesparande. Plejd-Smartbelysning i hela huset, även i gästhus! Välgenomtänkt planlösning för den moderna familjen med olika personliga avdelningar med totalt 8 rok varav 5 sovrum och 5 superfräscha kaklade badrum. Generösa sociala ytor både på entré plan och ovanvåning med ständig naturnärvaro via stora fönsterpartier och Hajom skjutdörrspartier. Tomten är på 1 301 kvm erbjuder fina uteplatser i olika väderstreck. Njut vid träterrassen med pool i väster, eller på den stora möblerbara balkongen med morgonsol, om inte det skulle räcka finns en läcker takterrass en trappa upp i brunbetsad gran med oslagbar solnedgångsvy. MAGISKT! De friliggande gästhusen om 47 kvm totalt med badrum och kök fungerar perfekt för er som har äldre barn, eller kanske har behov av ett generationsboende. Lägg därtill ett integrerat fyrbilsgarage om 63 kvm med klinker (golvvärme) samt en stor uppfart med plats för ett flertal bilar. Ett drömboende för er som söker något extra och som uppskattar ett bekvämt boende i en gedigen förpackning i fantastisk miljö. VARMT VÄLKOMNA!

 • Premium
Rektorsgatan 16, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Rektorsgatan 16

Villa
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Malmöhus Mäklarna AB
4 250 000 kr
182 m²
5 rum
662 m² tomt

SMITTAS AV DET GLADA 70-TALET Året var 1978 och John Travolta och Olivia Newton-John toppade Sverigetopplistan med låten You're The One That I Want. Kanske var det den som dånade ur högtalarna när denna fina villa byggdes och satte glädje och trivsamhet i väggarna? För trivsamt är det verkligen, ett gott tecken på det är att fastigheten ägts av samma familj sedan huset byggdes. Här bor man "i ett” även om det inte är samma sak som att det inte finns plats för alla. De två välplanerade boendeplanen om hela 182 kvm är ett exempel på det. På entréplan finns de härliga sociala ytorna i form av ett rymligt kök med gott om förvaringsmöjligheter, plats för stort matbord samt utgång till uteplatsen i soligt västerläge. Vidare nås det generösa sällskapsrummet med plats för såväl soffgrupp som ytterligare matsalsmöblemang, här umgås man gärna tillsammans med många av sina vänner. På detta plan finns även ett stort sovrum, den rymliga hallen, badrum och groventré med tvättstuga. Husets ovanplan är minst sagt flexibelt och kan designas efter tycke, smak och behov. I dagsläget disponeras det över ett allrum och två stora sovrum - dessa två sovrum kan med enkelhet bli såväl tre som fyra om man önskar. Här uppe finns även ytterligare ett badrum samt utgång till stor balkong i västerläge. Lägg därtill en fullkomligt ljuvlig trädgård i både söder och väster med äppelträd, plommonträd, hallonbuskar, röda vinbärsbuskar, två uteplatser, ett uterum och plats för lek på gräsmatta. Nyrenoverat garage finns också, såklart! Om man gillar 70-talet kommer man gilla att det är läckert bevarat, det kan även vara en fin kontrast att modernisera med nytt kök och badrum. Oavsett så är huset en välkomnande och trygg plats på ett lugnt och skönt läge. Dessutom placerat på hörntomt i en återvändsgränd. Säljarna bekräftar att det har varit en fantastisk plats att låta barnen växa upp på, ett barnvänligt område med närhet till skola och grönområden. Och bra pendlingsavstånd till Malmö och Köpenhamn. Nu är det dags för en ny familj att få uppleva samma fina känsla. Varmt välkomna till Rektorsgatan 16 i Trelleborg!

Tallstigen 8, Falsterbo, Vellinge kommun
 • Idag kl 11:45

Tallstigen 8

Lägenhet
Falsterbo, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
2 495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/2
4 736 kr/mån
37 803 kr/m²

TVÅRUMMARE PÅ GRÖNSKANDE LÄGE MITT I FALSTERBO! Varmt välkomna till Brf Armeriahus, ett Brf 55+ boende inbäddat på lummigt och grönskande läge i natursköna Falsterbo. Rymlig och ljus hörnlägenhet på 66 kvm belägen på första våningen med en underbar uteplats i söder/västerläge. Fräsch och fin med nyslipade golv och nymålade väggar. Bara att flytta rakt in! Disponeringen av bostaden är praktisk med en välkomnande hall, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett sovrum, helkaklat badrum och en stor klädkammare. Goda förvaringsmöjligheter finns både i lägenheten i form av garderober, i klädkammaren samt i en separat förrådsbyggnad i markplan. Armeriahus erbjuder ett tilltalande livsstilsboende i en välskött och attraktiv förening. Föreningen har egen restaurang som arrenderas av en krögare och i månadsavgiften ingår 8 matkuponger. Här finns även gästmatsal och 2 gästlägenheter. I bostadens närhet finns minst sagt alla bekvämligheter - rekreationsområde med parker, stränder, närhet till golf, tennis, hästsport och gym med seniorinriktning. På promenadavstånd nås serviceutbud såsom affärer, apotek och bibliotek och en kort cykeltur bort nås bl a Skanörs hamn. Lockar Malmö eller Köpenhamn är pendlingsmöjligheterna goda även hit. Detta är en sannerligen ljuvlig plats att leva och bo på, lugnt och fint läge med direkt närhet till nästan allt. VÄLKOMNA TILL ETT TRYGGT OCH ATTRAKTIVT BOENDE I EN INSPIRERANDE MILJÖ!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Ljungsätersvägen 42, Ljunghusen, Vellinge kommun
Ljungsätersvägen 42, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 2
Ljungsätersvägen 42, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 3

Ljungsätersvägen 42

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
15 895 000 kr
126 + 49 m²
3 rum
2 081 m² tomt

LÄGE LÄGE LÄGE! Ett boende för er livsnjutare som vill ha närhet till underbara natursköna omgivningar, yogastudio och restauranger mm. Välkommen till en bekväm tidlös enplansvilla om 126 kvm fördelat på tre rok varav två sovrum belägen på eftertraktad adress. Stort ljust socialt sällskapsrum som man gärna umgås i med access till kök och uteplatser. I andra delen av huset finns en separat sovrumsavdelning med två sovrum och bad. Drömtomten om hela 2081 kvm är ljuvlig med vacker höstljung, rhododendron och granne med grönområde och kanalen. Dessutom finns ett uppskattat friliggande gästhus om 49 kvm med kök, bad, vardagsrum och sovrum, perfekt för er som har större barn hemma, eller behöver ett hemmakontor mm. Ge huset lite kärlek och du får ett drömboende året runt eller varför inte ett sommarboende? Varmt välkomna att boka visning.

 • Premium
Solbacksvägen 34, Ljungskogen, Vellinge kommun
Solbacksvägen 34, Ljungskogen, Vellinge kommun, bild 2
Solbacksvägen 34, Ljungskogen, Vellinge kommun, bild 3

Solbacksvägen 34

Tomt
Ljungskogen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
12 895 000 kr
2 500 m² tomt

ÄNTLIGEN EN TOMT I LJUNGSKOGEN En riktigt fin tomt mitt i attraktiva Ljungskogen med äkta Ljungskogenkaraktär med ljung och tall. Tomten om 2500 kvm är belägen på en hörna Kinells väg / Solbacksvägen lika nära strand och golf som till skola och busskommunikationer. Mindre byggnad/förråd finns på tomten. Välkomna till Solbacksvägen 34 i Ljungskogen. BADROCK INGÅR !

 • Premium
Ljungsäterstigen 4, Ljunghusen, Vellinge kommun
 • Idag kl 10:30
Ljungsäterstigen 4, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 2
Ljungsäterstigen 4, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 3

Ljungsäterstigen 4

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
12 850 000 kr
76 + 32 m²
5 rum
1 704 m² tomt

SOL VIND OCH VATTEN... ...inga berg MEN svala bad! Sällsynt möjlighet att förvärva denna drömfastighet i princip ensam av sitt slag. Öppna altandörrarna och låt havsbrisen fylla dina lungor. För precis så är det att bo här, det är påtagligt. Närheten till den vackra stranden i Ljunghusen är slående. Här kan man flytta rakt in i drömmen om det underbara sommarhuset - som visserligen även skulle kunna agera året-runt-boende. Trähuset som är nummer fyra i ordningen från strandkanten ger sannerligen en genuin Ljunghusenkänsla med sin vita fasad, sina vackra spröjsade fönster och de höga tallarna tätt inpå. Låt dig inte luras av att huset är litet – här finns plats för många tack vare tre sovrummen, de två allrummen och den generösa altanen från vilken man når terrassen och poolen i soligt söderläge. Ett socialt trivsamt hus då det dessutom finns ett gulligt gästhus på tomten där det ryms allrum, sovrum, sovloft och badrum. Man kan förstås även använda detta som hemmakontor om man önskar. Känslan är påtagligt ombonad, varm och personlig. Vackra trägolv, två öppna spisar, charmiga burspråk och fina ljusinsläpp finns det gott om här. Omgivningen är lugn och rofylld, men samtidigt finns skola, serviceutbud och goda kommunikationer på nära håll. Om du gillar det du ser kommer du älska det när du upplever det på plats! Varmt välkomna till Ljungsäterstigen 4 BYGGRÄTT: 20% av 1 497 kvm. Vänligen kontakta Vellinge kommun för mer fördjupade detaljer kring detaljplan och byggrätt.

 • Premium
Ängdalavägen 275-49, Höllviken, Vellinge kommun
 • Idag kl 12:30
Ängdalavägen 275-49, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Ängdalavägen 275-49, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Ängdalavägen 275-49

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
17 500 000 kr
252 m²
6 rum
3 966 m² tomt

JAG TRIVS BÄST I ÖPPNA LANDSKAP... ...och nära byn och havet vill jag bo! Med sina avskalade, naturnära materialval vilar ett rofyllt lugn över detta vackra gårdsliknande hem om 252 kvm som är harmoniskt planerat med både hjärta och hjärna. Valen är medvetna och här har design och kvalitet fått ta stor plats. Ett vackert, sammanhängande hem som bjuder på genomgående vackra, ljusa trägolv, full takhöjd med öppet upp i nock, vackra trädetaljer och mängder med ljusinsläpp i samtliga rum och väderstreck. Med stora fönsterpartier och dörrar är naturen utanför påtaglig och lättillgänglig. Det är tidlöst och vackert. Köket är platsbyggt och smakfullt från MKI Finsnickeri och blir nästan som en möbel som på ett diskret sätt smälter in i rummet. Här samspelar matplats med vardagsrum i en tilltalande symbios och vidderna är öppna och fria med det intilliggande landskapet tätt inpå. I husets bägge vingar finns två olika, separata, sovrumsavdelningar - en för de vuxna och en för barnen. Två badrum, gott om plats för hemmakontoret och en tydlig röd tråd i de materialval som nyttjats - allt går i samma avskalade framtoning. Tomten om hela 3966 kvm består av trädgårdstomt som mynnar ut i öppna fält. Flera fina uteplatser, stor saltvattenpool och spa-bad ryms på terrassen som sträcker sig kring huset. På fastigheten finns även ett komplett gästhus om ca 48 kvm med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Dessutom finns ett lyxigt fyrbilsgarage om ca 112 kvm; värt att nämnas här, är att ägarna faktiskt huserat stor midsommarfest precis här med garageportarna vidöppna, sommarbrisen i luften och med en helt klart svårslagen vy. Låt inspirationen flöda, ett möjligheternas hus att använda till det just du har behov av. Det här är en riktig pärla med inspirerande inredning, arkitektur och design. Ett bekvämt, komplett och oerhört vackert hem för er som njuter av lugnet, ljuset och vyerna på landet, men samtidigt uppskattar det bekväma avståndet till Höllviken, Malmö och Köpenhamn. Läget är unikt med sin fulla på-landet-känsla men med Höllviken och dess utbud bara fem minuter bort. En ynnest att få leva och bo på en plats likt denna, varmt välkomna hem till Ängdalavägen 275-49!

 • Premium
Västra Fasanvägen 21, Ljungskogen, Vellinge kommun
 • Borttagen före visning

Västra Fasanvägen 21

Villa
Ljungskogen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
13 895 000 kr
208 + 68 m²
7 rum
2 494 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Stjärndalavägen 15, Höllviken, Vellinge kommun

Stjärndalavägen 15

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
12 395 000 kr
207 + 26 m²
3 rum
1 375 m² tomt

VILLADRÖM I HJÄRTAT AV HÖLLVIKEN! Denna läckra enplansvilla erbjuder en arkitektur med påkostade och stilsäkra materialval och är belägen på mysig tomt mitt i Höllviken. Huset som byggdes 2009 är smakfullt inrett och har en genomtänkt men inte förutsägbar planlösning. Med sina 207 kvm erbjuder villan en ljuvlig sällskapsavdelning med öppen spis, öppet kök med matplats, fina helkaklade badrum, varav ett med bastu, samt två sovrum. Ett varmt och ljust hem att trivas i. En inbjudande och välskött trädgårdstomt om hela 1 375 m² belägen i bästa sydvästläge med stor stenlagd uteplats, fina buskar och härlig gräsmatta som tillsammans omsluter huset på ett naturligt sätt med sin varierande växlighet. Med husets optimala läge på tomten får man en skyddad och privat trädgårdsoas på baksidan. Härligt poolområde med stor stenlagd solig terrass med plats för loungegrupper, solsängar, matmöblemang och bubbelpool. Dessutom välskötta gräsytor och stor markis. Gång- och cykelavstånd till bra skolor såväl som Kämpingestranden och Höllviken centrum. Här förverkligas drömmen om en modern och energisnål villa - varmt välkomna på visning!

 • Plus
Vallmovägen 2, Höllviken, Vellinge kommun
 • Tor 5 okt kl 12:00

Vallmovägen 2

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
7 595 000 kr
134 + 54 m²
4 rum
1 816 m² tomt

RENOVERAD ENPLANSVILLA MED STOR VÄSTERTOMT I KLASSISK 60-TALS ANDA! Husets byggår 1967 gör sig påmind i både arkitekturen och materialvalen och har under åren 2020-2022 moderniserats och genomgått omfattande renoveringar. Den traditionella tegelfasaden, teakfönstren och koppardetaljerna ger en varm och inbjudande känsla och är en trevlig detalj som ger huset sin karaktär, värda att vårdas. Husets 134 väldisponerade kvadratmeter erbjuder ett trevligt vardagsrum i vinkel, mysigt kök med matplats, tre sovrum, helkaklade badrum i noga utvalda material och färger, garage med gott om förvaring samt en praktisk tvättstuga med egen ingång. Den inbjudande och privata skogstomten om ca 1 816 kvm är belägen i bästa sydväst läge med mysigt trädäck, varierande växlighet med fina buskar, träd och härlig gräsmatta som tillsammans omsluter huset på ett naturligt sätt. Här bor man trivsamt i ett lugnt och barnvänligt kvarter med promenadavstånd till stranden. Varmt välkomna till Vallmovägen 2!

 • Plus
Hans Levins väg 25, Höllviken, Vellinge kommun
Hans Levins väg 25, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Hans Levins väg 25, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Hans Levins väg 25

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
14 895 000 kr
215 + 30 m²
6 rum
1 035 m² tomt

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET Känslan av kust, vita stränder och hav genomsyrar villan! Läget är OSLAGBART! Några 100 meter och du befinner dig på den bländande vita kilometerlånga Kämpingestranden. Att det är ett älskat, genomtänkt och omsorgsfullt omhändertaget hus råder inga tvivel om, det känns redan så fort man stiger in i huset. Boarea om ca 215 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Garage och förråd om ca 30 kvm. Välplanerat med bl a rymligt vardagsrum i vinkel med spröjsade fönster och vitpigmenterat oljat enstavs trägolv (lagt 2022 ) Det lantliga köket från "Kungsäter exklusive" skapar den rätta charmiga känslan, allt är platsbyggt och anpassat efter rummet på bästa sätt med alla moderniteter för matlagningsentusiasten. Access till det nylagda trädäcket i väster. Ovanvåningen erbjuder ett gemensamt allrum med stora takfönster, tre sovrum samt ett fräscht kaklat badrum! "VARMT VÄLKOMNA TILL KÄMPINGE BEACH HOUSE"

 • Premium
Stjärnplan 3/Erikslustvägen 67, Bellevue Sjösida, Malmö kommun

Stjärnplan 3/Erikslustvägen 67

Villa
Bellevue Sjösida, Malmö kommun
Malmöhus Mäklarna AB
17 895 000 kr
336 + 132 m²
15 rum
1 093 m² tomt

KONTORSFASTIGHET PÅ ATTRAKTIVA STJÄRNPLAN! Denna representativa och rymliga kontorsfastighet om ca 336 kvm är perfekt belägen i hjärtat av Bellevue Sjösida och är fördelad på två plan plus vinds- och källarutrymme. Fastigheten ståtar med en mängd tidsenliga attribut; eleganta fönsterpartier, burspråk och vackra stuckaturer. Lokalens planlösning består av flertalet kontorsrum i varierande storlekar, konferensrum, tre toaletter, kök, pentry samt utmärkta förråds- och arkivutrymmen. Busshållplats finns direkt ute på Erikslustvägen och för den som kör bil finns parkering i direkt anslutning till lokalens entré. Med närhet till inre- och yttre ringvägen skapas goda kommunikationsmöjligheter och Kastrup nås på ca 25 minuter. Utemiljön om ca 1 093 kvm matchar sitt hus väl och är omringad av grönska med stenlagda gångar, vackra träd och buskar. Den lummiga omgivningarna i närområdet skapar en trivsam miljö. VARMT VÄLKOMNA ATT BOKA VISNING!

Sahlens väg 8, Ljungskogen, Vellinge kommun
Sahlens väg 8, Ljungskogen, Vellinge kommun, bild 2
Sahlens väg 8, Ljungskogen, Vellinge kommun, bild 3

Sahlens väg 8

Villa
Ljungskogen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
32 500 000 kr
371 m²
10 rum
2 620 m² tomt

ETT LIVSTILSBOENDE MED EXTRA ALLT som tillgodoser den stora familjens behov om hela 371 kvm med 5 sovrum. Den totala boytan innefattar två olika byggnader som är integrerade med varandra. Ett drömboende för er som tex söker generationsboende, hemmakontor eller en ungdomsavdelning anpassat till den moderna familjen med olika personliga avskilda avdelningar. Vad sägs om en relaxavdelning med hemmagym och nedsänkt spa bad från Tresse Ghost Zen pro eller det OTROLIGA biorummet i den akustikisolerade biografrummet med 7 lyxiga biofåtöljer för att nämna något. I huset finner ni även smarthouse system från Control4 där tillbyggnaden inklusive spa och utebelysning är programmerat i olika unika scenarios. Inbyggda högtalarsystem i hela tillbyggnaden inklusive bastu och spa samt på poolområde och yogapaviljong. Högklassig anlagd trädgård i Ljungskogenanda med vacker växtlighet och uteplatser i alla väderstreck. Här simmar du i en saltvattenpool 10*5 med utedusch och lyxigt Aqvisdäck som även kan erbjuda en extra altan. Utekök med kyl, vask, Weber gasgrill med stekhäll. Den stora inglasade uteplatsen (loungen) bredvid är utrustad med rulljalusier, trägolv, inmurat avslappnat vattenspel som ger lyxig komfort. Vidare nås en avskild magisk yogapaviljong med sand från Västindien, ljusspel och damm med vattenfall. Genomgående påkostad belysning både interiört och exteriört. Uppvärmt garage finns för två bilar finns med intilliggande förråd. Ytterligare stor uppställningsplats för ett antal bilar. Värmeslingor finns under stenplattor mot entrén. Sahlens Väg ligger mitt i Ljungskogen lika nära stranden som Ljungenskolan, Ljunghusens golfbana och busskommunikationer. Varmt välkomna att boka visning.

 • Premium
Böste Strandväg, Böste, Trelleborgs kommun

Böste Strandväg

Tomt
Böste, Trelleborgs kommun
Malmöhus Mäklarna AB
3 495 000 kr
965 m² tomt

SEX STRANDFYND! Välkomna till Böste ett gemytligt läge med strax väster om Sveriges sydligaste spets Smygehuk i Trelleborgs kommun där närheten till havet gör sig ständigt påmind. Syftet med detaljplanen är att möjliggöra och komplettera Böste med småskalig bostadsbebyggelse. Den nya bebyggelsen ska utformas med stor hänsyn till platsens kulturhistoria och karaktär gällande struktur, skala och materialval (info från Trelleborgs kommun) Förverkliga era drömmar och bygg ert drömhus i barnvänliga Böste med Trelleborg, Malmö och Köpenhamn på bekvämt avstånd.

 • Plus
Böste Strandväg, Böste, Trelleborgs kommun

Böste Strandväg

Tomt
Böste, Trelleborgs kommun
Malmöhus Mäklarna AB
2 795 000 kr
520 m² tomt

SEX STRANDFYND! Bo granne med havet i gemytliga Böste, ett oslagbart läge strax väster om Sveriges sydligaste spets Smygehuk i Trelleborgs kommun där närheten till havet gör sig ständigt påmind. Sex fantastiska strandfynd (fastigheter) väntar på er alla passionerade köpare, så skynda på och förverkliga era husdrömmar. Den nya bebyggelsen ska utformas med stor hänsyn till platsens kulturhistoria och karaktär gällande struktur, skala och materialval (se vidare info från Trelleborgs kommun under fliken dokument) Utmärkta pendlingsförbindelser till Trelleborg, Malmö och Köpenhamn.

 • Plus
Fågelgränd 2, Ljungskogen, Vellinge kommun
Fågelgränd 2, Ljungskogen, Vellinge kommun, bild 2
Fågelgränd 2, Ljungskogen, Vellinge kommun, bild 3

Fågelgränd 2

Villa
Ljungskogen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
18 895 000 kr
180 m²
6 rum
2 610 m² tomt

STRANDNÄRA POOLVILLA I SKÖNA LJUNGSKOGEN! Detta gedigna enplanshus om ca 180 kvm är otroligt välskött där nuvarande ägare har omsorgs- och stilfullt renoverat huset löpande under åren och allt andas genomgående hög kvalitet. Huset har varit i familjens ägo sedan 1991 och det märks att man har trivts och tagit väl hand om huset. Här har man lyckats skapa en tilltalande planlösning som optimerar husets användande där de rymliga sällskapsytorna står i centrum. Vidare finns ett smakfullt kök med matplats, helkaklade badrum, fyra sovrum, praktiskt tvättrum samt dubbelgarage och uppfart med laddstation för elbil. Den lättskötta skogstomten om ca 2 610 kvm omringas av grönska, vilket ger både huset och trädgården ett bra insynsskydd. Det är lummigt och vackert med planteringar såsom tall, ljung och rhododendron. Utemiljön har allt man kan önska med stor gräsmatta, generös stenlagd terrass med gott om plats för olika möbleringsalternativ både med och utan tak. Här tar sommarkvällarna aldrig slut! Den uppvärmda poolen om 4x9 m är klädd i läcker glasmosaik. Drömmer du om Ljunghusen och allt vad det innebär har du hamnat rätt precis här. Ett kort gångavstånd till stranden möjliggör både morgon- och kvällsdopp, året runt! Varmt välkommen till Fågelgränd 2!

 • Premium
Rådhustorget 3, Skanör, Vellinge kommun

Rådhustorget 3

Villa
Skanör, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
15 995 000 kr
166 + 91 m²
5 rum
437 m² tomt

DOWNTOWN SKANÖR! På ett av Skanörs absoluta bästa och mest unika läge mitt på Rådhustorget med en välbevarad historia som lever kvar i både huset och omgivningen erbjuds en vacker rofylld plats att bo på året eller varför inte ett unikt sommarboende. 166 kvm boyta fördelat på 5 rum varav 4-5 sovrum. Biarea (källare) om 91 kvm med bl a stor kaklad tvättstuga, dusch, toalett och bastu. (egen ingång) Trädgården om 437 kvm är som "förr" med gammeldags känsla med bl a körsbärsträd , buxbom, syren och stenlagd uteplats. Att bo i Skanör är att bo nära hav och strand med cykelavstånd till Skanörs fina hamn och restauranger men även mataffär, skola och små butiker. Välkomna alla passionerade köpare som är beredda att skänka huset kärlek och omvårdnad. Skanörs stadskärna har ett mycket stort kulturhistoriskt och miljömässigt värde och ingår i ett område av riksintresse för kulturminnesvården. Stadskärnan utgör vidare fast fornlämning i form av medeltida bebyggelseområde. Stadsbyggnadskontoret har fått i uppdrag av kommunfullmäktige 1995-08-01 att utarbeta en bevarandeplan för centrala Skanör i syfte att skapa styrmedel för att säkerställa bevarandet av omistliga byggnader och miljöer inom området. (Info från Vellinge kommun ) se vidare info under dokument.

Vattle byväg 87, Vellinge Kommun, Vellinge kommun
 • Imorgon kl 12:00

Vattle byväg 87

Villa
Vellinge Kommun, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
4 695 000 kr
188 + 17 m²
6 rum
822 m² tomt

Familjevänligt med lantlig bykänsla, välkomna till Vattle byväg 87. En trevlig familjevilla byggd 2003 med bland annat SOLCELLSANLÄGGNING som dessutom är omsluten av stora åkerfält. Vattle byväg 87 är belägen på ett mycket uppskattat och attraktivt läge med vackra rofyllda omgivningar. Ett välplanerat hus med gott om sovrum och sällskapsytor. På nedanvåningen har vi två sovrum och ett badrum samt stora sociala ytor. Vidare från vardagsrum och kök lockas man av det vackra ljusinsläppet från de många fönstersättningarna i matsalen och blicken dras direkt vidare ut mot den härliga trädgården i soligt söderläge. Från köket når vi även det tilltalande uterummet med skjutpartier ut mot de generösa trädäcket där vi också finner det inbjudande spabadet. Ovanvåningen bjuder på ett stort allrum samt ett sovrum och badrum. Vill man skapa ytterligare ett sovrum går det enkelt att göra. Vardagsrummet och köket samspelar i en social tilltalande öppen planlösning. Här njuter du av utsikten och ser naturens vackra skiftningar, följ säsongens skörd på nära håll och låt ögonen vila på hästhagar i horisonten. Vill man ha den lantliga bykänslan och rogivna avskildheten men samtidigt bekvämt avstånd till Vellinge, Malmö och Köpenhamn med alla dess faciliteter så har man hittat hem.

 • Plus
Fridhemsvägen 27B, Fridhem, Malmö kommun
Fridhemsvägen 27B, Fridhem, Malmö kommun, bild 2
Fridhemsvägen 27B, Fridhem, Malmö kommun, bild 3

Fridhemsvägen 27B

Villa
Fridhem, Malmö kommun
Malmöhus Mäklarna AB
35 000 000 kr
405 + 205 m²
12 rum
1 328 m² tomt

VILLA FRIDHEM "ANNO 1898" - VILLAN SOM BÄR PÅ VACKRA MINNEN År 1898 låter byggmästare Johan Theodor Billberg bygga ett hus som får namnet Hemmet, idag kallad Villa Fridhem. Med vacker hand och sinne för detaljer skapade arkitekten denna pampiga villa som inrymmer hela 405 kvm bostadsyta och en biarea om 203 kvm. Ett välplanerat representativt hem för såväl arbete som boende med många av originaldetaljerna bevarade som bl.a. salonger med högt i tak, stuckaturer och vackra fönsterpartier från husets begynnelse. Villan är på två plan med källare och inredd vind och är idag anpassat till laboratorieverksamhet och det är svårt att förstå att man faktiskt befinner sig i Malmös centrala delar endast en kort promenad från Ribersborgsstranden. Tomten om 1 328 kvm breder ut sig i en parkliknande oas med vacker uppvuxen växtlighet . Ett sällsynt tillfälle ett förvärva ett av de pampigaste och vackraste sekelskifteshuset på attraktiva Fridhem! VARMT VÄLKOMNA ATT BOKA VISNING!

 • Premium
Grythundsvägen 9, Böste Ängar, Trelleborgs kommun

Grythundsvägen 9

Villa
Böste Ängar, Trelleborgs kommun
Malmöhus Mäklarna AB
18 500 000 kr
339 + 34 m²
5 rum
3 150 m² tomt

OSLAGBART I STEN MED HAVET SOM GRANNE ! Två unika strandfastigheter om totalt 3 150 kvm. Den arkitektritade villan om 339 kvm stoltserar med en rymd utöver det vanliga med högt ryggåstak och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och flera terrassdörrar ut mot havet. Materialvalen är sammanhängande och genomgående såsom vackert gotländskt kalkstensgolv och putsade vita väggar. Den generösa sällskapsytan rymmer släkt och vänner. Stort härligt kök smakfullt inrett med gjuten bänkskiva i betong och maskiner infällda i väggen, genomtänka detaljer som gör skillnad. Tre välplanerade, ljusa sovrum, samtliga med klädkammare. En trappa upp finns ett rum att nyttja som allrum eller sovrum, även här med vidunderlig utsikt. Planlösningen är genomtänkt och otroligt spännande. Fastigheten framför är obebyggd och strandskyddad vilket gör att trädgården mynnar ut i en naturtomt och vidare ut i strand och hav. Läget och utsikten blir knappast bättre! Nästan så man kan doppa tårna i havet från tomten. Här får man det bästa av två världar - lugnet och avskildheten och samtidigt tillgängligheten och närheten till allt man behöver! Det vilar ett tryggt lugn över detta vackra hem, en plats att landa och andas, som bör upplevas på plats. Varmt välkomna till Böste Ängar och Grythundsvägen 9 & 11!

Vattlevägen 35, Vellinge, Vellinge kommun

Vattlevägen 35

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
26 000 000 kr
619 + 258 m²
7 rum
5 289 m² tomt

FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR PÅ GREVIELUND - HÄR ÄR DITT NYA LIV Grevielund har den unika kombinationen av ett fantastiskt bostadshus tillsammans med lokaler med mängder av användningsområden. Planlösningen är flexibel och kan naturligt delas av för mindre lokal och mer bostadsyta om så önskas. Det här är för dig som vill bo, leva och bedriva verksamhet i en alldeles ljuvlig miljö med fantastiska möjligheter! Det här är en livsstil. Längorna bildar tillsammans en gårdskänsla där de tre husen består av bostadshus, verksamhetsdel samt en länga med gästbostad, vinrum, garage och förråd. Den totala ytan är 619 kvm med en biarea om 258 kvm. Det är med andra ord rejäla ytor att förvalta tillsammans med den underbara tomten om hela 5 289 kvm som blickar ut över öppna fält och hästhagar. En gedigen fastighet i toppskick! Bostadshuset från 1850 är omsorgsfullt renoverat och tillbyggt under åren och erbjuder idag ett vackert hem i lantligt utförande. Inbjudande sällskapsytor med högt i tak, synliga takbjälkar och djupa fönsternischer. Relaxavdelning med bastu och access till poolområdet och bubbelpool. Vidare finns här fem sovrum och tre badrum. Verksamhetslokalerna är något ut över det vanliga med spännande och annorlunda lösningar, inte minst tornhuset. Här finns möjlighet till kontor, verkstad, lager eller hobbyverksamhet - allt efter behov! För den rätta industriella känslan är det träffsäkert inrett med gatsten som möter betong till putsade väggar och rejäl takhöjd där stora portar i fartygsstål skiljer rummen åt. Samtidigt som det är estetiskt snyggt är det även byggt för att hålla hög säkerhet. Under åren har det investerats stora belopp i fastigheten och senast i mars 2022 installerades ett stort antal solceller. Det gör att de angivna driftskostnaderna ej är korrekta, då de är baserade före installationen. Solcellerna producerar under vissa delar av året mer elproduktion än vad som förbrukas, där överskottet säljs till EON. En väl investering både ekonomiskt och för miljön. Mer info vid visning. För er som söker en plats att bo och driva egen verksamhet, missa inte denna chans. Det här är onekligen något utöver det vanliga – varmt välkomna på visning!

Visar alla 22