Mäklare Elin Strandh

Elin Strandh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vattle byväg 87, Vellinge Kommun, Vellinge kommun
 • Sön 18 jun kl 10:30

Vattle byväg 87

Villa
Vellinge Kommun, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB

4 995 000 kr

188 m²

6 rum

822 m² tomt

Familjevänligt med lantlig bykänsla, välkomna till Vattle byväg 87. En trevlig familjevilla byggd 2003 med bland annat SOLCELLSANLÄGGNING som dessutom är omsluten av stora åkerfält. Vattle byväg 87 är belägen på ett mycket uppskattat och attraktivt läge med vackra rofyllda omgivningar. Ett välplanerat hus med gott om sovrum och sällskapsytor. På nedanvåningen har vi två sovrum och ett badrum samt stora sociala ytor. Vidare från vardagsrum och kök lockas man av det vackra ljusinsläppet från de många fönstersättningarna i matsalen och blicken dras direkt vidare ut mot den härliga trädgården i soligt söderläge. Från köket når vi även det tilltalande uterummet med skjutpartier ut mot de generösa trädäcket där vi också finner det inbjudande spabadet. Ovanvåningen bjuder på ett stort allrum samt ett sovrum och badrum. Vill man skapa ytterligare ett sovrum går det enkelt att göra. Vardagsrummet och köket samspelar i en social tilltalande öppen planlösning. Här njuter du av utsikten och ser naturens vackra skiftningar, följ säsongens skörd på nära håll och låt ögonen vila på hästhagar i horisonten. Vill man ha den lantliga bykänslan och rogivna avskildheten men samtidigt bekvämt avstånd till Vellinge, Malmö och Köpenhamn med alla dess faciliteter så har man hittat hem.

 • Plus
Ljungsätersvägen 12A, Ljunghusen, Vellinge kommun

Ljungsätersvägen 12A

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB

10 750 000 kr

124 m²

7 rum

1 009 m² tomt

EN SANN LJUNGHUSENDRÖM! Med ett idylliskt läge i hjärtat av Ljunghusen ligger denna romantiska 20-tals villa som fullständigt badar i charm. Huset är beläget i en lummig trädgård och med en stillsam utsikt över områdets lugna villakvarter. Huset byggdes 1925 och har varsamt bevarats med mycket känsla både vad gäller huset och omgivningen. Boytan om 124 kvm är fördelad över 1,5-plan med mysigt kök, trivsamma sällskapsrum, badrum med tvättmöjligheter och fyra sovrum. Husets genomgick en totalrenovering under åren 2021-2023 och resultatet har blivit ett komplett hus i perfekt, smakfull kontrast mellan den äldre charmen och moderna bekvämligheter. Attraheras du av romantik och tradition är det denna ljuvliga villa du väntat på. Här får du välbevarad charm och tidstypiska detaljer i uppdaterad tappning såsom takbjälkar, vackra trägolv, glasveranda och pärlspont från golv till tak… här är allt på plats! Tomten är 1 009 kvadratmeter och sträcker sig på ett trevligt vis runt huset. Stämningen i trädgården är magisk med vackra syrénbuskar och tallar som bidrar till en omfamnande och lummig känsla. På det nya trädäcket ges gott om plats för att inreda för både loungemöbler och solstolar - detta är en sann idyll där man gärna tillbringar rofyllda stunder. Addera därtill en gäststuga om ca 18 kvm avskilt placerat med egen uteplats. Här finns sovrum, kitchenette och badrum med bastu och är helt perfekt för långväga gäster eller tonårsbarn som vill rå om sig själva! Läget på Ljungsätersvägen är optimalt, någonstans i mitten med närhet till både kommunikationer och service samt till den välkända vita sandstranden som Ljunghusen är så känd för. Denna lilla pärla letar nu efter sin nästkommande ägare - varmt välkomna till Ljungsätersvägen 12A!

Flygarevägen 11, Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun
 • Tor 15 jun kl 18:00
Flygarevägen 11, Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun, bild 2
Flygarevägen 11, Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun, bild 3

Flygarevägen 11

Villa
Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB

14 000 000 kr

224 m²

7 rum

990 m² tomt

FULLTRÄFF PÅ FLYGAREVÄGEN! Här får ni det bästa av alla världar och nu kan ni förverkliga drömmen om poolvillan på populär kanalgata i Höllviken. Varmt välkomna till denna unika fastighet, ett hus som är attraktivt på många sätt – de smakfulla materialvalen, den ombonade och privata tomten och inte minst det perfekta läget nära hav, strand och vacker natur. Den luftiga planlösningen erbjuder flera sällskapsrum, stilrent lantkök, fem sovrum, två badrum varav ett med bastu, öppen spis, tvättstuga med egen ingång och en privat utemiljön om 990 kvm i sydväst. Det generösa och välplanerade trädäcket med pool har gott om plats för olika möbleringsalternativ - här tar sommarkvällarna aldrig slut! Att bo och leva här är att göra livet lite lättare! Här ges en perfekt kombination av det bästa - en riktig dröm som kan passa flera olika livssituationer. Varmt välkomna till Flygarevägen 11!

 • Premium
Södra Ängavägen 121-9, Vellinge Kommun, Vellinge kommun

Södra Ängavägen 121-9

Gård/Skog
Vellinge Kommun, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB

13 800 000 kr

261 m²

6 rum

4 403 m² tomt

MÖJLIGHETERNAS GÅRD! Denna företagsgård är till för dig som vill leva och verka i en alldeles ljuvlig miljö med fantastiska förutsättningar. Nu är ett unikt tillfälle att förvärva denna harmoniska plats på jorden! Den fyrlängade gården består av en äldre bostadslänga på 178 kvm samt två separata boenden om 40 kvm respektive 43 kvm. Den norra längan innehåller klädvårdsrummet på 36 kvm (inkl duschrum) och en verksamhetsdel på 80 kvm. Verksamhetsdelen konverteras lätt till en del av bostaden. Den östra längan är en verksamhetslokal på 333 kvm. I söder finns en lada på 287 kvm. Verksamhetsmöjligheterna är obegränsade. Bostadshuset är omsorgsfullt renoverat med hantverksmässiga metoder och tidstypiska naturmaterial i ljus färgskala. Alla fönster har munblåst glas utvändigt, lågemissionsglas invändigt och djupa vackert formade nischer. De nuvarande ägarna har arbetat inom byggnadsvård och inredning under alla sina verksamma år. Den omfattande upprustningen och kompletteringen av hela anläggningen har pågått under 30 års tid. De har bevarat den gamla byggnadens uttryck samtidigt som modern komfort har skapats. Hela miljön är skickligt formad i klassisk skånsk stil. Allt från de platsbyggda snickerierna, den sagolika verandan till hela gårdens utomhus- och inomhusmiljö. Rofyllt, ljust och tidstroget. Tomten mäter 4 403 kvm. Strandängarnas naturreservat och havet är det ständiga blickfånget. Samtidigt som läget är ostört och avskilt och närheten samt tillgängligheten till Vellinge, Malmö och Köpenhamn är optimal. Här ges tillfälle att förvalta denna pärla skapad av två konstnärer inom byggnadsvård och formgivning. VARMT VÄLKOMNA TILL SÖDRA ÄNGAVÄGEN 121-9!

 • Plus
Vallmovägen 2, Höllviken, Vellinge kommun
 • Sön 18 jun kl 11:15

Vallmovägen 2

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB

7 750 000 kr

134 m²

4 rum

1 816 m² tomt

PRAKTISK ENPLANSVILLA I KLASSISK 60-TALS ANDA! Husets byggår 1967 gör sig påmind i både arkitekturen och materialvalen och har under åren 2020-2022 moderniserats och genomgått omfattande renoveringar. Den traditionella tegelfasaden, teakfönstren och koppardetaljerna ger en varm och inbjudande känsla och är en trevlig detalj som ger huset sin karaktär, värda att vårdas. Husets 134 väldisponerade kvadratmeter erbjuder ett trevligt vardagsrum i vinkel, mysigt kök med matplats, tre sovrum, helkaklade badrum i noga utvalda material och färger, garage med gott om förvaring samt en praktisk tvättstuga med egen ingång. Den inbjudande och privata skogstomten om ca 1 816 kvm är belägen i bästa sydväst läge med mysigt trädäck, varierande växlighet med fina buskar, träd och härlig gräsmatta som tillsammans omsluter huset på ett naturligt sätt. Här bor man trivsamt i ett lugnt och barnvänligt kvarter med promenadavstånd till stranden. Varmt välkomna till Vallmovägen 2!

 • Plus
Videholms Allé 1B, Höllviken, Vellinge kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 14 jun kl 18:00
Videholms Allé 1B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Videholms Allé 1B, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Videholms Allé 1B

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB

5 795 000 kr

82,5 m²

3 rum

6 263 kr/mån
70 242 kr/m²

LÄCKER TAKVÅNING MED MAGISK HAVSUTSIKT! Högt upp i det blå erbjuds en av Höllvikens mest unika våning om 82,5 kvm med spännande arkitektur med ljuvlig havsutsikt och fantastisk vy över Höllviken. Här bor ni privat och ostört högst upp i huset på våning 5 av 5 och här råder lugnet. Ljuvlig panoramautsikt och den inbjudande terrassen om ca 40 kvm har solchans hela dagen. Tilltalande planlösning med slående ljusinsläpp med hjälp av de många fönstersättningarna från golv till tak. Mysigt kök med matplats och de bägge sovrummen är praktiska. Addera därtill ett helkaklat snyggt badrummet som även inrymmer tvättmaskin och torktumlare, vilken lyx! Ett högklassigt boende mitt i centrala Höllviken. Varmt välkommen till Videholms Allé 1B, måste upplevas på plats!!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östra Halörsvägen 211-12, Höllviken, Vellinge kommun

Östra Halörsvägen 211-12

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB

11 495 000 kr

156 m²

3 rum

1 331 m² tomt

DRÖMLÄGE INTILL HAV OCH HÄSTHAGAR! Med sina naturnära materialval vilar ett rofyllt lugn över detta stenhus byggt 2007. Valen är medvetna och sammanhängande såsom full takhöjd med öppet upp i nock, vackra trädetaljer och mängder med ljusinsläpp - allt är harmoniskt planerat. Villan om ca 156 kvm erbjuder en trevlig planlösning med öppna sociala ytor, mysigt kök, matplats och ett vardagsrum med möjlighet att njuta av att se solen gå ner. Vidare finns två sovrum, helkalade badrum och tvättstuga. Tomten om ca 1 331 kvm består av en trädgårdstomt med flera fina uteplatser, dels den stenlagda samt det generösa trädäcket. På tomten finns även ett komplett gästhus om ca 56 kvm. Läget är unikt med sin fulla på-landet-känsla och ändå så nära Höllviken och vidare till Hyllie och Malmö. En ynnest att få leva och bo på en plats likt denna. Varmt välkomna till detta unika hem!

Visar alla 7