Mäklare Elin Strandh

Elin Strandh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Falsterbovägen 43, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30
Falsterbovägen 43, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Falsterbovägen 43, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Falsterbovägen 43

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
6 995 000 kr
157 m²
9 rum
643 m² tomt

DOWNTOWN HÖLLVIKEN! BOSTAD ELLER VERKSAMHET? VALET ÄR ERT! Äntligen har vi äran att presentera ett av Höllvikens äldsta- och kanske bäst bevarade hus. Ett kärt landmärke på A-läge mitt i byn, Kvinnohälsan är känt för många. Denna mycket välvårdade, äldre byggnad från sent 1800-tal övertogs av nuvarande ägare 1994. Vid förvärvet totalrenoverades hela byggnaden för att fungera som läkarpraktik. Generellt i området där det ligger nyttjas husen som bostäder. Enligt detaljplanen är det faktiskt det primära användningsområdet även för denna byggnad. Här är det alltså bara fantasin som sätter gränserna. Genomgående är vita väggar, klinker på golv på bottenplan samt trägolv på ovanplan. Huset är idag disponerat över fem rum på bottenplan och två rum på ovanplan. Därutöver finns även reception och två väntrum, två toaletter och på ovanvåningen finns ett enklare kök. Det som många inte känner till är att det bakom huset finns en härlig trädgård med singel, gräsmatta, buskar och en förrådsbyggnad. En liten oas mitt i byn! Här finns parkeringsplatser för upp till fem bilar. Önskar du bo? Önskar du bedriva egen verksamhet? Önskar du både och? Det här är kanske möjligheternas tillfälle för just dig! Övrig info från Vellinge Kommun: Höllviken 8:23 har beteckningarna Bh Ö II/ det betyder endast bostad och där så prövas lämpligt handel. Vid en rivningsansökan prövas om byggnaderna bör bevaras eller inte. Ring Vellinge Kommun på 040-425000 för ytterligare frågor. Fastigheten är förbesiktigad!

  • Premium
Caritasgatan 23A, Bellevue Sjösida, Malmö kommun

Caritasgatan 23A

Villa
Bellevue Sjösida, Malmö kommun
Malmöhus Mäklarna AB
25 000 000 kr
287 + 94 m²
7 rum
1 418 m² tomt

VACKER SEKELSKIFTESROMANTIK ANNO 1902 Det är ett mycket välkomnande och ståtligt intryck som man får när man kör in på Caritasgatan 23 a på Bellevue Sjösida. Känslan som infinner sig när man kliver innanför smidesgrindarna till denna fastighet förstärks sen ytterligare vidare in till bostaden och ut genom trädgården. Denna sekelskiftespärla anno 1902 i vackert välbevarat skick på attraktiv adress bjuder på såväl historia som charm där mycket utav originaldetaljerna är bevarade. Alla ytor är generöst tilltagna med tre rum i fil, fantastiskt rymd och slående ljusinsläpp. Villan ståtar med en mängd tidsenliga attribut; fiskbensparkett, eleganta blyinfattade fönsterpartier och burspråk, sirliga pelare, takrosetter och stuckaturer för att nämna några. Köket är ljust och luftigt med goda arbetsytor och praktikaliteter. Trevliga dubbeldörrar som tar dig vidare ut mot den soliga stensatta terrassen, wow vilken trädgård! Ljuset följer en vidare upp till ovanvåningen via den smäckra trappan, vilket hantverk! En mysig och väldigt välplanerad ovanvåning för en barnfamilj. Här finns i dagsläget fyra sovrum (fem-sex om man önskar) och två väl tilltagna badrum. Förvaringen här är mycket god och bjuder på bland annat ordentligt med garderober och två väl tilltagna "walk-in-closets". Utomhusmiljön är en sann dröm som matchar sitt hus väl. Vacker privat tomt med bästa solläge och om hela 1418 kvm med fina planteringar och stenläggningar. Här finns ett härligt poolområde med både pool och spabad. Det här är precis lika vackert och välskött ute som inne. En parkliknande oas med stenlagda gångar, vackra rosenbuskar, hortensior och terrasser i olika nivåer varav en upphöjd stensatt uteplats som man når i direkt anslutning från köket. Stor uppfart med plats för ett antal bilar samt dubbelgarage.

Gibraltargatan 1C, MALMÖ LIVE, Malmö kommun

Gibraltargatan 1C

Lägenhet
MALMÖ LIVE, Malmö kommun
Malmöhus Mäklarna AB
5 295 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 4/5
3 361 kr/mån
68 323 kr/m²

GULDLÄGE MITT I CITY! Högt upp med utsikt över både grönskande park och stadens puls finner ni denna välplanerade och attraktiva bostad. På tredje våningen i det stilrena, vita huset precis invid Malmö Saluhall och Malmö Live kan vi presentera detta välplanerade hem med två sovrum och en tilltalande social del i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns dessutom en rymlig, inglasad balkong i bästa västerläge där man mer än gärna njuter av sorl och vimmel i kvällssolen fram till småtimmarna. Känslan är ljus, modern och oerhört trivsam! Det generösa köket är stilrent i vitt från HTH och här finns matplats som rymmer upp till åtta personer. Dessutom är det nära anslutet med bostadens vardagsrum där man har plats för soffgrupp och övrigt häng. De båda sovrummen är praktiskt placerade i varsin ände med kök och allrum - bostadens hjärta - i mitten. Badrummet är helkaklat och här finns såklart tvättmöjligheter med tvätt- och torktumlare. I föreningen finns en välplanerad och arkitektritad innergård med vacker grönska och sittplatser. Men kronan på verket är ändå den i fastigheten gemensamma takterrassan som nyligen renoverats med ny trall och med ett tillhörande rum med kök och matmöblemang. Varför inte ta de två trapporna upp och njuta i en solstol en eftermiddag efter jobbet, eller så bokar ni den för sommarens festligheter och bjuder in era vänner. Svårslaget läge för middag och fest med ljuvlig utsikt över kanalen, takåsar, Turning Torso och havet, l y x ! Läget är oslagbart med det bästa av Malmös utbud precis runt knuten. Närhet till kulturliv, butiker, restauranger och cityliv och samtidigt till Slottsparken, Stadsbiblioteket och dess fina grönområden. Det är svårt att inte bli förförd av det ena eller det andra och det är kombinationen av allt som gör det så unikt. Det här ett riktigt guldläge som sällan erbjuds, här blir drömmen om citylivet sann! Varmt välkomna till Gibaltargatan 1C!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Majnyckelvägen 33, Gislövs läge, Trelleborgs kommun
  • Imorgon kl 11:30
Majnyckelvägen 33, Gislövs läge, Trelleborgs kommun, bild 2
Majnyckelvägen 33, Gislövs läge, Trelleborgs kommun, bild 3

Majnyckelvägen 33

Villa
Gislövs läge, Trelleborgs kommun
Malmöhus Mäklarna AB
6 795 000 kr
175 m²
6 rum
750 m² tomt

LEV LIVET LITE GRÖNARE här på Majnyckelvägen 33 i Gislövs läge. Här bjuds det nämligen på energieffektiv SOLCELLSANLÄGGNING och en mysig utemiljö med både pool och bastuanläggning för att maximera njutet. Redan vid första anblick känner man sig hemma precis här på denna attraktiva hörntomt. Här möts vi av ett vackert, tilltalande, vitt stenhus med två rejäla uppställningsplatser för flertalet bilar och ett bekvämt garage. När vi dessutom tar steget in i huset fortsätter den hemtrevliga känslan och ett välplanerat hus presenterar sig. Ett oerhört varmt och välkomnande hem med trivsam planlösning. Utmärkande för detta hus från 2007 i 1,5-plan är samspelet mellan de smakfulla materialvalen, den välplanerade planlösningen med stora härliga ytor och att man på ett så trevligt sätt skapat en trivsam utemiljö. Tack vare de vackra fönstersättningarna är indoor-outdoor-känslan påtaglig och här är man alldeles privat i sin egna oas. Vardagsrummet stoltserar med grym takhöjd och härligt ljusinsläpp med öppet upp i nock. Vardagsrummet tillsammans med det sociala öppna köket i anslutning till matplatsen blir på ett mycket naturligt sätt bostadens hjärta. Utöver de härliga sällskapsytorna har huset så mycket som 3-4 sovrum och rymmer med lätthet den stora familjen och har även gott om plats för de som vill ha arbetsyta hemma. Trädgården är solig och bjuder på både gräsmatta, blomsteräng, pool med pooldäck, fristående bastu med vedkamin samt flertalet härliga uteplatser i olika väderstreck. Helt klart ett av de bästa lägena i området då man i denna privata oas är helt insynsskyddad och dessutom ligger man fritt på hörnan. Sydkustens gamla fiskeläge Gislövs läge är en mycket populär bostadsort. Området består till största del av villor och är ett attraktivt ställe att bo på för både vuxna och barn. Placeringen är god med direkt närhet till Trelleborg och endast en knapp halvtimme från Malmö och Lund. Även Köpenhamn och kontinenten är inom bekvämt avstånd. Området bjuder på natursköna omgivningar och i Gislövs Hamn med trevlig gästhamn finns kiosk och café under sommartid. För barnfamiljer finns Serresjöskolan (F-6) strax intill och spelar man golf finns Beddinge GK på 15 minuters avstånd. Söker ni trygg bullerbykänsla i mysiga kvarter och vill ni samtidigt bo på bekvämt avstånd till Trelleborg, Höllviken, Malmö och Köpenhamn så har ni hittat hem. Detta är kort och gott ett riktigt drömhem som har allt man kan önska sig. Hjärtligt välkomma på visning!

  • Premium
Videholms Allé 1B, Höllviken, Vellinge kommun
  • Budgivning pågår

Videholms Allé 1B

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
5 500 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 5/5
7 165 kr/mån
66 667 kr/m²

HÖGST UPP MITT I BYN MED HAVSUTSIKT Högt upp i det blå erbjuds en av Höllvikens mest unika våningar om 82,5 kvm med spännande arkitektur med ljuvlig havsutsikt och fantastisk vy över Höllviken. Denna fräcka bostad är i sitt original en trerummare men disponeras idag över två rum och kök. Önskar man två sovrum kan man enkelt lösa detta genom att igen sätta upp en vägg. På Höllvikens absoluta toppläge bor man privat och ostört högst upp i huset på våning 5 av 5 och här råder lugnet. Ljuvlig panoramautsikt och den inbjudande terrassen om ca 40 kvm har solchans hela dagen. Tilltalande planlösning med slående ljusinsläpp med hjälp av de många fönstersättningarna från golv till tak. Mysigt kök med matplats, härligt allrum och praktiskt sovrum. Addera därtill ett helkaklat snyggt badrum som även inrymmer tvättmaskin och torktumlare, vilken lyx! Ett högklassigt boende mitt i centrala Höllviken. Varmt välkommen till Videholms Allé 1B, måste upplevas på plats!!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ljungsätersvägen 12A, Ljunghusen, Vellinge kommun

Ljungsätersvägen 12A

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
10 750 000 kr
124 m²
7 rum
1 009 m² tomt

EN SANN LJUNGHUSENDRÖM! Med ett idylliskt läge i hjärtat av Ljunghusen ligger denna romantiska 20-tals villa som fullständigt badar i charm. Huset är beläget i en lummig trädgård och med en stillsam utsikt över områdets lugna villakvarter. Huset byggdes 1925 och har varsamt bevarats med mycket känsla både vad gäller huset och omgivningen. Boytan om 124 kvm är fördelad över 1,5-plan med mysigt kök, trivsamma sällskapsrum, badrum med tvättmöjligheter och fyra sovrum. Husets genomgick en totalrenovering under åren 2021-2023 och resultatet har blivit ett komplett hus i perfekt, smakfull kontrast mellan den äldre charmen och moderna bekvämligheter. Attraheras du av romantik och tradition är det denna ljuvliga villa du väntat på. Här får du välbevarad charm och tidstypiska detaljer i uppdaterad tappning såsom takbjälkar, vackra trägolv, glasveranda och pärlspont från golv till tak… här är allt på plats! För de som är extra intresserade av byggnation och historia har huset dessutom nominerats av Ljungens villaägarförening till 2024 års “Bevarandepris för god byggnadsvård. Tomten är 1 009 kvadratmeter och sträcker sig på ett trevligt vis runt huset. Stämningen i trädgården är magisk med vackra syrénbuskar och tallar som bidrar till en omfamnande och lummig känsla. På det nya trädäcket ges gott om plats för att inreda för både loungemöbler och solstolar - detta är en sann idyll där man gärna tillbringar rofyllda stunder. Addera därtill en gäststuga om ca 18 kvm avskilt placerat med egen uteplats. Här finns sovrum, kitchenette och badrum med bastu och är helt perfekt för långväga gäster eller tonårsbarn som vill rå om sig själva!” Läget på Ljungsätersvägen är optimalt, någonstans i mitten med närhet till både kommunikationer och service samt till den välkända vita sandstranden som Ljunghusen är så känd för. Denna lilla pärla letar nu efter sin nästkommande ägare - varmt välkomna till Ljungsätersvägen 12A!

Långgårdsgatan 1, Gamla Väster, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 10:30

Långgårdsgatan 1

Lägenhet
Gamla Väster, Malmö kommun
Malmöhus Mäklarna AB
4 495 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3
6 250 kr/mån
51 667 kr/m²

Vem drömmer inte om att bo mitt i smeten på eftertraktade Långgårdsgatan. Här har du allt du behöver bara en kort promenad bort men fortfarande beläget på ett lugnt inbäddat läge på populära Gamla Väster. Här finns det bästa restaurangliv som Malmö kan erbjuda, trendiga inredningsbutiker, mysiga caféer, festligt uteliv och bra shopping. Dessutom är närheten till vackra grönområden, parker och promenadstråk slående. För den som pendlar har du behagligt gångavstånd till tåget och älskar du världsstaden Köpenhamn är du där på ett nafs! Bostaden passar dig som värdesätter din tid för just här behöver du inte göra något alls. Allt är väldigt genomtänkt och fint renoverat i genomgående enhetlig skandinavisk stil. Påkostade materialval som ger bostaden en lyxig känsla och planlösningen är praktisk och genomtänkt. Hallen är inbjudande och rymlig och här har man fått till bra platsbyggd förvaring. Från hallen når vi även både gäst-wc och det stora badrummet. Vidare in bjuds det på ett härligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket gör lägenheten väldigt social. Givetvis finns här plats med både rejält matbord och generös soffa. Snygg genomgående enstavsparkett och stort bekvämt badrum med lyxig känsla, fullt utrustad med tvättfaciliteter såklart. De båda sovrummen är rejäla och bjuder på bra förvaringsmöjligheter med garderober, ja ni hör, här har vi precis allt och lite till! Varmt välkomna till citylivet och Långgårdsgatan 1.

  • Plus
  • Hiss
Böste Strandväg, Böste, Trelleborgs kommun

Böste Strandväg

Tomt
Böste, Trelleborgs kommun
Malmöhus Mäklarna AB
3 495 000 kr
965 m² tomt

SEX STRANDFYND! Välkomna till Böste ett gemytligt läge med strax väster om Sveriges sydligaste spets Smygehuk i Trelleborgs kommun där närheten till havet gör sig ständigt påmind. Syftet med detaljplanen är att möjliggöra och komplettera Böste med småskalig bostadsbebyggelse. Den nya bebyggelsen ska utformas med stor hänsyn till platsens kulturhistoria och karaktär gällande struktur, skala och materialval (info från Trelleborgs kommun) Förverkliga era drömmar och bygg ert drömhus i barnvänliga Böste med Trelleborg, Malmö och Köpenhamn på bekvämt avstånd.

  • Plus
Böste Strandväg, Böste, Trelleborgs kommun

Böste Strandväg

Tomt
Böste, Trelleborgs kommun
Malmöhus Mäklarna AB
2 795 000 kr
520 m² tomt

SEX STRANDFYND! Bo granne med havet i gemytliga Böste, ett oslagbart läge strax väster om Sveriges sydligaste spets Smygehuk i Trelleborgs kommun där närheten till havet gör sig ständigt påmind. Sex fantastiska strandfynd (fastigheter) väntar på er alla passionerade köpare, så skynda på och förverkliga era husdrömmar. Den nya bebyggelsen ska utformas med stor hänsyn till platsens kulturhistoria och karaktär gällande struktur, skala och materialval (se vidare info från Trelleborgs kommun under fliken dokument) Utmärkta pendlingsförbindelser till Trelleborg, Malmö och Köpenhamn.

  • Plus

Visar alla 9