Mäklare Lina Renwall

Lina Renwall

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trulsibrunnvägen 43, Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun
Trulsibrunnvägen 43, Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun, bild 2
Trulsibrunnvägen 43, Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun, bild 3

Trulsibrunnvägen 43

Villa
Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
20 000 000 kr
232 + 107 m²
5 rum
1 483 m² tomt

TRENDIGT OCH TILLFREDSTÄLLANDE PÅ TRULSI! Äntligen är det kaxiga huset på Trulsibrunnvägen 43 till salu! Denna läckra, relativt nybyggda villa erbjuder en arkitektur med stark karaktär, snygga materialval och är belägen långt ner på attraktiv kanalgata med stor, genomgående tomt. Här bjuds man på ett modernt livsstilsboende med alla tänkbara bekvämligheter och lösningar för er med höga krav på såväl boendemiljön som på omgivningen. Dessutom tar det bara några minuter att promenera ner till stranden. Huset som byggdes 2012 är smakfullt inrett och har en genomtänkt men inte förutsägbar planlösning med genomgående ljusa klinkergolv, ljusa väggar och spotlights i tak. Nedanvåningen erbjuder härliga öppna sällskapsytor med kök och vardagsrum som samspelar fint. De stora skjutpartierna ger rymd och konstant närhet till den lockande utemiljön. Från tidig vår till sen höst nyttjar du med fördel uterummet som nås från vardagsrummet och som du på ett smidigt sätt kan öppna upp helt, likt ett modernt pooltak. Köket från HTH tar plats i den öppna ytan och är stilrent inrett med passande vitvaror. Här finns en underbar köksö som skänker matglädje med gott om plats för matlagning och barhäng. På bottenplan finns även en "master en suite"-avdelning med sovrum, ett stilrent badrum med bastu och en härlig walk-in-closet. Trappan leder upp till ytterligare ett allrum med utgång till en stor takterrass som lämnar plats åt ännu fler soliga kvällstimmar. Här finns även två stora sovrum och ett härligt badrum. Extra lyxigt är att det finns tre franska balkonger här uppe, utemiljön och naturen runt omkring gör sig ständigt påmind. Trädgården bjuder på både ett maffigt poolområde med både pool och jacuzzi. En privat oas med stensatta uteplatser och stor gräsmatta som man vidare når Ljungvägen från. Närheten till havet och otroliga Kämpingestranden är slående, vad mer finns det att önska?

  • Premium
  • Energieffektiv
Rektorsgatan 16, Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Budgivning pågår
Rektorsgatan 16, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 2
Rektorsgatan 16, Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 3

Rektorsgatan 16

Villa
Trelleborg, Trelleborgs kommun
Malmöhus Mäklarna AB
4 250 000 kr
182 m²
5 rum
662 m² tomt

SMITTAS AV DET GLADA 70-TALET Året var 1978 och John Travolta och Olivia Newton-John toppade Sverigetopplistan med låten You're The One That I Want. Kanske var det den som dånade ur högtalarna när denna fina villa byggdes och satte glädje och trivsamhet i väggarna? För trivsamt är det verkligen, ett gott tecken på det är att fastigheten ägts av samma familj sedan huset byggdes. Här bor man "i ett” även om det inte är samma sak som att det inte finns plats för alla. De två välplanerade boendeplanen om hela 182 kvm är ett exempel på det. På entréplan finns de härliga sociala ytorna i form av ett rymligt kök med gott om förvaringsmöjligheter, plats för stort matbord samt utgång till uteplatsen i soligt västerläge. Vidare nås det generösa sällskapsrummet med plats för såväl soffgrupp som ytterligare matsalsmöblemang, här umgås man gärna tillsammans med många av sina vänner. På detta plan finns även ett stort sovrum, den rymliga hallen, badrum och groventré med tvättstuga. Husets ovanplan är minst sagt flexibelt och kan designas efter tycke, smak och behov. I dagsläget disponeras det över ett allrum och två stora sovrum - dessa två sovrum kan med enkelhet bli såväl tre som fyra om man önskar. Här uppe finns även ytterligare ett badrum samt utgång till stor balkong i västerläge. Lägg därtill en fullkomligt ljuvlig trädgård i både söder och väster med äppelträd, plommonträd, hallonbuskar, röda vinbärsbuskar, två uteplatser, ett uterum och plats för lek på gräsmatta. Nyrenoverat garage finns också, såklart! Om man gillar 70-talet kommer man gilla att det är läckert bevarat, det kan även vara en fin kontrast att modernisera med nytt kök och badrum. Oavsett så är huset en välkomnande och trygg plats på ett lugnt och skönt läge. Dessutom placerat på hörntomt i en återvändsgränd. Säljarna bekräftar att det har varit en fantastisk plats att låta barnen växa upp på, ett barnvänligt område med närhet till skola och grönområden. Och bra pendlingsavstånd till Malmö och Köpenhamn. Nu är det dags för en ny familj att få uppleva samma fina känsla. Varmt välkomna till Rektorsgatan 16 i Trelleborg!

  • Premium
Ljungvägen 2A, Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun
  • Budgivning pågår
Ljungvägen 2A, Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun, bild 2
Ljungvägen 2A, Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun, bild 3

Ljungvägen 2A

Villa
Höllviken/Kanalgatorna, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
9 500 000 kr
141 + 37 m²
4 rum
1 283 m² tomt

UNIKT LÄGE MED UNIKA MÖJLIGHETER Med direkt havsutsikt och enorm utvecklingspotential lämnas detta trevliga enplanshus med varm hand nu över till nästa ägare. Det unika här är att detaljplanen tillåter såväl parhus som fristående villa på tomten; det är helt klart spännande att tänka vad som ska få hända här härnäst. I den praktiska enplansvillan som står på fastigheten idag har en och samma familj bott sedan huset byggdes 1988 och det känns att man verkligen trivts här. Det är ett fint och praktiskt hus man bjuds på med tre sovrum, varav ett i separat master-avdelning, stort vardagsrum i vinkel, generöst kök, två badrum och ett integrerat garage. Lägg därtill en mysig trädgård i soligt söderläge med terrass för umgänge och grönytor för lek. Läget är även det unikt då man bor med direkt utsikt över havet och Öresundsbron. Vid Falsterbovägen, Höllvikens paradgata, erbjuds man utmärkta pendlingsmöjligheter till Malmö och Köpenhamn. Dessutom bor man här på gång- och cykelavstånd till butiker, restauranger och bibliotek. I andra änden av Ljungvägen nås vackra Kämpingestranden med sin vita sand och svalkande dopp. Varmt välkomna till Ljungvägen 2A!

  • Premium
Rangången 6, Vellinge Kommun, Vellinge kommun

Rangången 6

Villa
Vellinge Kommun, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
4 695 000 kr
111 m²
4 rum
369 m² tomt

NÄR ENPLAN ÄR BÄST Varmt välkomna till denna praktiska enplansvilla på Rangången i Vellinge. Ett hus som är attraktivt på så många sätt – läget, storleken, tomten. Huset är ca 111 kvm stort och ligger på ett skyddat och lugnt läge, perfekt för familjen, för paret eller för den ensamstående. Här känns det väl att man har trivts, det är en mycket hemtrevlig känsla som infinner sig när man kliver in genom dörren. Planlösningen är tilltalande och de sociala ytorna är samlade.. Här är nämligen det renoverade köket, det rymliga allrummet med öppen spis och uterummet tätt sammanhängande. Disponeringen är semiöppen men ändå avskild, precis som man önskar ha det. I den andra delen av huset finns de tre generösa sovrummen samlade tillsammans med det stora av de två badrummen. Vidare ut från uterummet når man den insynsskyddade och privata trädgården som under sommartid blir ett stort extra rum där man gärna njuter tillsammans med vänner och familj. Här finns olika uteplatser, gräsmatta för lek och den är avgränsad gentemot grannarna med staket och häckar. Förvaringen är god och till huset hör ett fristående förråd samt garage i gemensam garagelänga. Området är populärt, nära skolor, serviceutbud och grönområden. Ett oerhört trivsamt hem som renoverats med varsam hand och som är redo att ta emot sin nästa ägare. Varmt välkomna på visning!

Falsterbovägen 85, Höllviken, Vellinge kommun

Falsterbovägen 85

Övrigt
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
14 895 000 kr
387 m²
772 m² tomt

FÄRGSTARKT LÄGE! Vår välbesökta och omtyckta färghandeln i hjärtat av Höllviken är nu till salu. Mitt på Höllvikens paradgata bland alla butiker, cafér och restauranger ligger vårt kära landmärke Färghandeln. Under flera år, så långt vi kan minnas har vi handlat färg och andra hemma och trädgårdsatteraljer precis här. Möjligheter för oss "hemmafixare" att förverkliga våra små drömmar och nu även större möjligheter för kanske dig att förverkliga din dröm med din verksamhet, eller varför inte spinna vidare på nuvarande koncept. Ja...läge läge läge och här har du alla förutsättningar med hjälp av det attraktiva läget att locka kunderna! Affärslokalen har en yta på hela 280 kvm och har dessutom praktiskt nog en komplett bostad med egen separat ingång om 107 kvm på ovanvåningen, vilket bidrar till fler användningsområden för just denna del. Därutöver separat kontor/lunchrum och ett generöst förråd som i dagsläget även agerar lager. Bostadens kvadrat är fördelat på två allrum, två sovrum, kök och badrum. Det stora vardagsrummet har en panoramautsikt över hela byn, dvs stenkoll på läget! Här finns även en inglasad terrass med havsutsikt! Dessutom finns ytterligare ytor att disponera på vinden. Entreprenörer!! Detta kan inte bli fel! Varmt välkomna till en PALETT FULL AV MÖJLIGHETER! Övrig info från Vellinge Kommun: Höllviken 7:56 har beteckningarna Hb II n/ det går att läsa i bestämmelserna att detta betyder endast handel och så prövas lämpligt bostad. Vid en rivningsansökan prövas om byggnaderna bör bevaras eller inte. Ring Vellinge Kommun på 040-425000 för ytterligare frågor.

Gislövs strandväg 63, Gislövs läge, Trelleborgs kommun

Gislövs strandväg 63

Villa
Gislövs läge, Trelleborgs kommun
Malmöhus Mäklarna AB
6 800 000 kr
224 + 84 m²
7 rum
794 m² tomt

HÄR BLIR DRÖMMEN VERKLIGHET! Med stolthet kan vi nu äntligen presentera denna fantastiska 1,5-plans villa i Gislövs läge som är precis lika trivsam och charmig som man förväntar sig vid första anblick. Den vitputsade fasaden tillsammans med de röda fönstren, det svarta plåttaket och den välskötta trädgården är en sann fröjd för ögat. Här bjuds vi på välbevarad charm och tidstypiska detaljer i en uppdaterad tappning. Historien berättar faktiskt att detta hus, med byggnadsår 1909, varit ett missionshus fram till 1970-talet och både takhöjd, rymd och de generösa, höga fönstersättningarna med fantastiskt ljusinsläpp gör det sannerligen unikt. Planlösningen är tilltalande och praktisk och bottenvåningen erbjuder idag en välkomnade hall, mysigt lantkök, trevlig sällskapsavdelning med öppen spis, två sovrum, badrum samt tvättstuga. På ovanvåningen finns ett stort härligt vardagsrum, sovrum och toalett. Önskar man fler sovrum är planlösningen flexibel, här finns det möjlighet att sätta sin egen prägel. Boarean är på totalt ca 224 kvm varav 45 kvadratmeter idag disponeras som ett fullutrustat gästboende med separat kök, badrum, sovrum och allrum. Användningsområdena är många! Man kan använda det som en förlängd del av huset, eller varför inte använda det som tonårsavdelning, som separat gästavdelning för vänner och bekanta som kommer på besök eller till uthyrning på kort- eller långtid. Nuvarande ägare har senast haft gästboendet uthyrt på korttid, vilket är en otrolig intäktsmöjlighet. Utemiljön är noga planerad in i minsta detalj och här har inget lämnats åt slumpen. Här finns en ny påkostad jacuzzi, utedusch med varmvatten, smakfull pergola med stor terrass, utedusch, välskött gräsmatta och ett fint uterum. Sydkustens gamla fiskeläge Gislövs läge är en mycket populär bostadsort. Området består till största del av villor och är ett attraktivt ställe att bo på för både vuxna och barn. Placeringen är god med direkt närhet till Trelleborg och endast en knapp halvtimme från Malmö och Lund. Även Köpenhamn och kontinenten är inom bekvämt avstånd. Området bjuder på natursköna omgivningar och i Gislövs Hamn med trevlig gästhamn finns kiosk och café under sommartid. För barnfamiljer finns Serresjöskolan (F-6) och spelar man golf finns Beddinge GK på 15 minuters avstånd. Detta är ett sannerligen charmigt hem i lantlig och romantisk stil fast i modernt format. Varmt välkomna att uppleva det själv på plats!

Visar alla 6