Mäklare Staffan Strandh

Staffan Strandh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Berghs väg 43, Ljunghusen, Vellinge kommun

Berghs väg 43

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB

18 895 000 kr

298 m²

9 rum

2 420 m² tomt

ETT MED NATUREN I LJUNGSKOGEN! Här bor du lugnt och ostört. Denna villa i vinkel är välskött och har omsorgsfullt uppdaterats genom åren med noga utvalda materialval. Huset rymmer ljusa sällskapsytor som man tillvaratagit på bästa sätt med stora fönster- och skjutdörrspartier och på sina ställen öppet upp i nock. Samspelet mellan de vackra, lugna och smakfulla färgsättningen, den välplanerade planlösningen med stora härliga ytor gör att man lyckats skapa en unik och trivsam miljö. Förutom de härliga sällskapsytorna har huset gott om sovrum och rymmer med lätthet den stora familjen och har även plats för de som vill ha arbetsyta hemma. Vidare finns ett inbjudande kök för matentusiasten, flera badrum och en rymlig tvättstuga med egen ingång. Allt är stilrent, ombonat och genomtänkt! Utöver huvudbyggnaden finns en separat uthyrningsdel med pentry, badrum, stort sällskapsrum samt två sovrum, optimalt för uthyrning, tonårsavdelning, generationsboende eller företaget hemma. Härligt grönskande, lummig trädgård med välskött gräsmatta, stort trädäck, flaggstång och vackra planteringar. Området är uppskattat för sin närhet till skola, mataffär och goda kommunikationer. Samtidigt är strand, hav, skog och golfbana aldrig långt borta när man bor i Ljungskogen. För er som söker ett bekvämt, komplett hem att flytta rakt in är det här en dröm! Varmt välkomna till Berghs väg 43!

Blacks väg 8C, Ljunghusen, Vellinge kommun
Blacks väg 8C, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 2
Blacks väg 8C, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 3

Blacks väg 8C

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB

25 000 000 kr

272 m²

8 rum

1 301 m² tomt

FUNKIS PÅ TVÅ PLAN! På två plan breder denna robusta exklusiva villa om 272 kvm med full takhöjd ut sig mot Öresund i Ljunghusen. En modern fullträff gediget byggt med bl a mellanbjälklag i betong, Flexit ventilation som erbjuder bra inomhusklimat och är energibesparande. Plejd-Smartbelysning i hela huset , även i gästhus! Välgenomtänkt planlösning för den moderna familjen med olika personliga avdelningar med totalt 8 rok varav 5 sovrum och 5 superfräscha kaklade badrum. Generösa sociala ytor både på entré plan och ovanvåning med ständig naturnärvaro via stora fönsterpartier och Hajom skjutdörrspartier. Tomten är på 1301 kvm erbjuder fina uteplatser i olika väderstreck. Njut vid träterrassen med pool i väster, eller på den stora möblerbara balkongen med morgonsol, om inte det skulle räcka finns en läcker takterrass en trappa upp i brunbetsad gran med oslagbar solnedgångsvy. MAGISKT! De friliggande gästhusen om 47 kvm totalt med badrum och kök fungerar perfekt för er som har äldre barn, eller kanske har behov av ett generationsboende. Lägg därtill ett integrerat fyrbilsgarage om 63 kvm med klinker (golvvärme) samt en stor uppfart med plats för ett flertal bilar. Ett drömboende för er som söker något extra och som uppskattar ett bekvämt boende i exklusiv förpackning i fantastisk miljö VARMT VÄLKOMNA!

  • Premium
Östra Mellanvägen 8, Ljunghusen, Vellinge kommun

Östra Mellanvägen 8

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB

15 750 000 kr

170 m²

5 rum

2 562 m² tomt

TVÅ HUS BETALA FÖR ETT! Välkommen till en inflyttningsklar enplansvilla om 170 kvm fördelat på 5 rum varav 4 sovrum. Ett fräscht boende med nya badrum , fint ljust "Douglas" plankgolv i vitvaxad gran, nylaggd träterrass mm. Ytterligare ett friliggande hus om 81 kvm med 2-3 sovrum, egen uppfart med parkering och egen privat trädgård. Perfekt som generationsboende, ungdomsavdelning, kontor mm. Tomten är ljuvlig, belägen på en hörna om hela 2562 kvm vackert inbäddad med varierad växtflora. Östra Mellanvägen ligger mitt i Ljungskogen lika nära vita stränder som Ljungenskolan, Ica och busskommunikationer.

Vattlevägen 35, Vellinge, Vellinge kommun

Vattlevägen 35

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB

26 000 000 kr

619 m²

7 rum

5 289 m² tomt

FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR PÅ GREVIELUND - HÄR ÄR DITT NYA LIV Grevielund har den unika kombinationen av ett fantastiskt bostadshus tillsammans med lokaler med mängder av användningsområden. Planlösningen är flexibel och kan naturligt delas av för mindre lokal och mer bostadsyta om så önskas. Det här är för dig som vill bo, leva och bedriva verksamhet i en alldeles ljuvlig miljö med fantastiska möjligheter! Det här är en livsstil. Längorna bildar tillsammans en gårdskänsla där de tre husen består av bostadshus, verksamhetsdel samt en länga med gästbostad, vinrum, garage och förråd. Den totala ytan är 619 kvm med en biarea om 258 kvm. Det är med andra ord rejäla ytor att förvalta tillsammans med den underbara tomten om hela 5 289 kvm som blickar ut över öppna fält och hästhagar. En gedigen fastighet i toppskick! Bostadshuset från 1850 är omsorgsfullt renoverat och tillbyggt under åren och erbjuder idag ett vackert hem i lantligt utförande. Inbjudande sällskapsytor med högt i tak, synliga takbjälkar och djupa fönsternischer. Relaxavdelning med bastu och access till poolområdet och bubbelpool. Vidare finns här fem sovrum och tre badrum. Verksamhetslokalerna är något ut över det vanliga med spännande och annorlunda lösningar, inte minst tornhuset. Här finns möjlighet till kontor, verkstad, lager eller hobbyverksamhet - allt efter behov! För den rätta industriella känslan är det träffsäkert inrett med gatsten som möter betong till putsade väggar och rejäl takhöjd där stora portar i fartygsstål skiljer rummen åt. Samtidigt som det är estetiskt snyggt är det även byggt för att hålla hög säkerhet. Under åren har det investerats stora belopp i fastigheten och senast i mars 2022 installerades ett stort antal solceller. Det gör att de angivna driftskostnaderna ej är korrekta, då de är baserade före installationen. Solcellerna producerar under vissa delar av året mer elproduktion än vad som förbrukas, där överskottet säljs till EON. En väl investering både ekonomiskt och för miljön. Mer info vid visning. För er som söker en plats att bo och driva egen verksamhet, missa inte denna chans. Det här är onekligen något utöver det vanliga – varmt välkomna på visning!

Månstigen 11, Ljunghusen, Vellinge kommun

Månstigen 11

Villa
Ljunghusen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB

15 895 000 kr

160 m²

5 rum

2 452 m² tomt

OSLAGBART I STEN Gediget stenhus beläget på solig skogstomt om 2 452 kvm som vetter ut mot ett imponerande stort fält med självsådd höstljung. Utemiljön är en privat oas i sydväst med generös och välplanerad terrass med pool och gott om plats för olika möbleringsalternativ både med och utan tak. Här tar sommarkvällarna aldrig slut! Huset erbjuder välplanerade ytor som löpande renoverats. Det trivsamma köket från Ballingslöv är i öppen anslutning med vardagsrummet som i sin tur har ett fint skjutdörrsparti ut mot den lummiga trädgården, känslan är ljus, ombonad och trivsam! Fyra fina sovrum med bra garderobslösningar skapar tillsammans en separat avdelning i huset med stort och fräscht badrum. Vidare finns både groventré och tvättrum samt garage och uppfart för flera bilar och laddstation för elbil. Månstigen 11 är helt enkelt ett bekvämt, snyggt boende på attraktiv adress i Ljunghusen. Läget är lugnt och grönt, nära golf och bad. Att bo och leva här är att göra livet lite lättare! Välkomna till Månstigen 11!

Västra Kanalvägen 20, Ljunghusen, Vellinge kommun
Västra Kanalvägen 20, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 2
Västra Kanalvägen 20, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 3

Västra Kanalvägen 20

Övrigt
Ljunghusen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB

18 895 000 kr

397 m²

12 rum

1 320 m² tomt

ETT STYCKE PARADIS SÖKER NY PASSIONERAD HÄLSOFANTAST I mötet mellan Falsterbokanalen och Ljunghusens strand kan vi nu presentera denna kommersiella fastighet som fullkomligt andas välmående! Idag drivs här en omtyckt multistyle yogastudio, Studio Canalis, med hälsa i fokus. Och en vackrare plats att landa på, vare sig det är i en yogaposition eller inte – är svårt att föreställa sig! Det är även en uppskattad och välbesökt konferensanläggning, där man får tillgång till hela huset vid bokning. Kombinationen med konferens som avslutas med hälsopass i form av yoga, meditation, löpning, cykling eller simning i kanalen är en totalupplevelse! Fastighetens unika läge med havet och naturen precis utanför tillvaratas på bästa sätt. Huset som byggdes 2015 är i 2-plan smälter vackert in i naturen och har en lokalyta på sammanlagt 397 kvm. Entréplan om 190 kvm och övre plan om 207 kvm. Biarea 25 kvm i form av pannrum finns på entréplan. Det är gediget och omsorgsfullt planerat och byggt, i enlighet med de regler som finns för att uppfylla samtliga krav som ställs för en SPA- och friskvårdsanläggning. Planlösningen erbjuder två underbara yogasalar, den ena anpassad för hot yoga med japanskt bad, bastu och omklädningsrum. Ovanvåningen används till konferens med flera kontorsrum, teknisk utrustning samt restaurangkök anpassat för professionellt bruk. Det är modernt och rofyllt inrett i jordnära, varma färger, med ljusa rum och högt i tak. Naturen utanför är ständigt närvarande tack vare maximalt med ljusinsläpp från enorma fönsterpartier. Att det här har varit en uppskattad mötesplats för många besökare råder inga tvivel. Här mår man bra! Detta är ett enastående och ytterst sällsynt tillfälle att förvalta en fantastisk lokal på ett otroligt läge! Varmt välkomna till Ljunghusens vackraste plats!

  • Premium
Höllvikstrandsvägen 43, Höllviken, Vellinge kommun

Höllvikstrandsvägen 43

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB

17 500 000 kr

195 m²

4 rum

2 380 m² tomt

UNIQT PÅ SÅ MÅNGA SÄTT! Välkomna till populära Höllvikstrandvägen och detta gedigna och tidlösa stenhus i dansk arkitektur från Uniqhus med en tomt om hela 2 380 kvm. Här har man använt gedigna materialval och skapat en härlig känsla av kvalitet. Med sina 195 kvm erbjuder villan en ljuvlig sällskapsavdelning med öppen spis, öppet kök med matplats, fina helkaklade badrum, varav ett med bastu, samt tre sovrum och ett tv-rum. Disponeringen i villan är öppen och inbjudande och även genomtänkt och praktisk. Genomgående Höganäsklinker med golvvärme, vitputsade väggar och träpanel i tak med infällda spotlights. Ett varmt och ljust hem att trivas i. Trädgården ligger i bästa sydvästläge med stor gräsmatta och här finns flera mysiga uteplatser att njuta på. Dessutom finns det en gäststuga på tomten om 34 kvm med kök och badrum, avskilt placerad med egen parkering och uteplats. Perfekt för gäster eller tonårsbarn som vill rå om sig själva! Området är uppskattat av många barnfamiljer med närhet till skola, strand och goda bussförbindelser. Ett unikt hem att trivas i, varmt välkomna till Höllvikstrandsvägen 43!

Visar alla 7