Mäklare Staffan Strandh

Staffan Strandh

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sahlens väg 1, Ljungskogen, Vellinge kommun

Sahlens väg 1

Villa
Ljungskogen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
21 895 000 kr
227 + 49 m²
7 rum
2 974 m² tomt

SOM EN MODERN HYLLNING till de klassiska sommarvillorna i Ljungskogen reser sig denna ståtliga tvåplansvilla på populärt läge mitt i Ljungskogen. Ett omhändertaget välplanerat hem om ca 227 kvm fördelat på 7 rok varav 4 sovrum. På andra våningen finns tre sovrum, ett generöst allrum öppet upp i nock, två fräscha badrum, tvättstuga mm. De rymliga balkongerna ger en extra dimension åt huset. Uppvuxen tomt om 2974 kvm med skyddade uteplatser och vacker växtlighet med rhodendendrons, ljung, bambogräs mm. Friliggande dubbelgarage och stor uppställningsplats för ett antal bilar. Ljunghusen är även känd för sina fina vita badhytter och den vackra stranden. Golfbanan som tillhör Ljunghusens Golfklubb, är en av Sveriges äldsta och även känd som en av Europas 1 000 bästa golfbanor. Här får man köa länge för att bli medlem! Populära Ljungenskolan omfattar grundskola F-9, fritidshem och Vellinge kommuns grundsärskola. Det finns även förskola i området. VARMT VÄLKOMNA ATT BOKA VISNING!

Hedvägen 5, Höllviken, Vellinge kommun
Hedvägen 5, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Hedvägen 5, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Hedvägen 5

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
12 895 000 kr
175 + 38 m²
6 rum
1 392 m² tomt

STRANDNÄRA POOLVILLA SOM ANDAS HAV OCH STRAND! Varmt välkomna till denna härliga enplansvilla med alla rätt, bara 3 minuter från Kämpingestranden. Huset är ca 175 kvm och bjuder på mysigt kök, trevliga sällskapsutrymmen, fem sovrum samt helkaklat badrum och gästtoalett. Samspelet mellan de lugna och smakfulla materialvalen utmärker villan tillsammans med den välplanerade planlösningen. Trädgården om ca 1 392 kvm är ombonad med vacker grönska och flera uteplatser där trä och sten samsas. Här har man på ett fint sätt skapat en unik utemiljö med pool, 4 x 8 m och stort trädäck i bästa solläge. Addera därtill ett gästhus om ca 38 kvm avskilt placerat med egen uteplats. Det är välskött och klassiskt, en ren fröjd att ta över! Välkomna till ett komplett, fulländat boende på mysigt läge!

 • Premium
Rådjursvägen 76C, Ljunghusen, Vellinge kommun
 • Sön 28 apr kl 11:00
Rådjursvägen 76C, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 2
Rådjursvägen 76C, Ljunghusen, Vellinge kommun, bild 3

Rådjursvägen 76C

Radhus
Ljunghusen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
8 500 000 kr
128 + 7 m²
4 rum
448 m² tomt

DET STORA LILLA FANTASTISKA HUSET FÖR LIVSNJUTARE! Ett pedantiskt skött hus för familjen på lugnt läge på en återvändsgata ca 150 m från Ljunghusens kilometer långa stränder. Säljaren har bott i huset i 24 år och det känns välkomnande med en gång när man kliver in genom dörren. Med stor omsorg har man lyckats skapa ett öppet, ljust boende som inbjuder till avkoppling och umgänge. Trädgården som anlades 2016 är en skyddad oas med vacker varierad växtflora, läcker pool om 3*6 meter och fin påkostad uteplats i syd-väst med Timbertech komposit däck under markis. Söker du lugnet, fågelkvitter, tystnad och havet med underbara naturupplevelser och fina cykelvägar har du hittat rätt. HÄR DOFTAR MAN HAVET! Varmt välkomna till populära Rådjursvägen där vägen ger skäl för sitt namn!

 • Premium
Östergatan 1, Drottningtorget, Malmö kommun
Östergatan 1, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 2
Östergatan 1, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 3

Östergatan 1

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Malmöhus Mäklarna AB
16 895 000 kr
328 m²
6 rum
vån 1/5
14 700 kr/mån
51 509 kr/m²

ANTIKT VINTAGE OCH MODERNT PÅ ÖSTERGATAN ! Jugend, Art Nouveau , Liberty .. "Kärt barn från sekelskiftet har många namn" Låt er bli förälskade i denna genomgående spektakulära våning utformad i Jugendstil med fantastiska och välbevarade detaljer belägen i ett av Malmös mest historiska kvarter. Byggnaden (Miljonpalatset) uppfördes 1907 och fick sitt smeknamn på grund av den för tiden sanslösa byggkostnaden på över en miljon kronor. Våningen som dessutom är belägen på en hörna ståtar med tidsenliga attribut som fiskbensparkett, stuckaturer och takrosetter och har nyligen genomgått en genomgående omfattande renovering både tekniskt och interiört. Alla ytor är generöst tilltagna med fantastisk rymd, ljus och takhöjd (3,40) och har en boarea om hela 328 kvm fördelat på 6 rok med bl a två kaklade badrum och en gästtoalett. De fem stora salongerna i fil vetter ut mot Östergatan och Bagersgatan och inbjuder till trevliga sociala sammankomster och avskildhet om så önskas. Rummen skiljs av med karaktäristiska pardörrar. Ljuset flödar in via de väl tilltagna fönsterpartierna och burspråken som har munblåsta originalglas, dekorativa blyinfattningar och nya fönsterbeslag. Det platsbyggda nya köket från Quesarum med matplats är en dröm för alla matlagningsentusiaster som noga planerats med smakfulla tidstypiska snickeridetaljer och etablerade varumärken. Med varsam hand har man bevarat våningens ursprung och starka karaktär till ett toppmodernt boende med alla bekvämligheter. Östergatan 1 ligger på ett kulturstrakt läge vid Drottningtorget som erbjuder vackra pampiga byggnader med rikt restaurangliv, affärer, och optimala pendlingsmöjligheter från Centralstationen som ligger några minuter bort. VARMT VÄLKOMNA TILL EN VÅNING SOM BERÖR OCH FÖRFÖR

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Månstigen 31, Ljungskogen, Vellinge kommun
Månstigen 31, Ljungskogen, Vellinge kommun, bild 2
Månstigen 31, Ljungskogen, Vellinge kommun, bild 3

Månstigen 31

Villa
Ljungskogen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
18 495 000 kr
185 + 61 m²
6 rum
2 552 m² tomt

INBÄDDAD BLAND LJUNG OCH TALL I LJUNGSKOGEN! Vackert inbäddad bland ljung och tall ligger denna enplansvilla med alla tänkbara bekvämligheter på ett lugnt och ostört läge. Villan har uppdaterats genom åren och den nuvarande ägaren har under 2023 utfört invändiga renoveringar med noga utvalda materialval. Ett varmt och ljust hem med härliga sällskapsytor, ett inbjudande kök för matentusiasten och fem fina sovrum. Villan har också flera badrum, en rymlig tvättstuga och ett välanvänt uterum. Disponeringen i villan om ca 185 kvm är öppen, inbjudande och praktisk. Den ljusa skogstomten om ca 2 552 kvm ligger i bästa läge och den fina utemiljön är tillgänglig från flera rum. I de vackra planteringarna samsas ljung, rhodendendrons och tall med gräsmatta - perfekt för umgänge och trevligheter. Addera därtill ett gästhus optimalt för gäster eller tonårsbarn som vill rå om sig själva. Ett hem att flytta rakt in i, redo att välkomna nya ägare som vill uppleva och leva i vackra Ljunghusen. Området är lugnt och skyddat nära golfbana och kritvita stränder. Varmt välkomna till Månstigen 31!

 • Premium
Västra Falkvägen 5, Ljungskogen, Vellinge kommun
Västra Falkvägen 5, Ljungskogen, Vellinge kommun, bild 2
Västra Falkvägen 5, Ljungskogen, Vellinge kommun, bild 3

Västra Falkvägen 5

Villa
Ljungskogen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
16 800 000 kr
178 + 25 m²
6 rum
2 591 m² tomt

EN YTTERST VÄLSKÖTT ENPLANSVILLA! En villa om 178 kvm som lämpar sig lika bra för barnfamiljen som för det enskilda paret. Ett underbart socialt vardagsrum att umgås i med vackra burspråk och fint ljusflöde integrerat med köket. Avskild sovrumsavdelning med fyra sovrum och ett tv rum. Trädgården om 2591 kvm är en dröm, pedantisk skött med både automatisk bevattning och robotgräsklippare, stenlagd terrass om ca 100 kvm, delvis under tak med öppen spis. Läget är perfekt, lika nära Ljunghusens golfbana, sköna havsbad som till Ljungenskolan. Utmärkta kommunikationer till Malmö och Köpenhamn.

 • Premium
Grythundsvägen 9, Böste Ängar, Trelleborgs kommun
Grythundsvägen 9, Böste Ängar, Trelleborgs kommun, bild 2
Grythundsvägen 9, Böste Ängar, Trelleborgs kommun, bild 3

Grythundsvägen 9

Villa
Böste Ängar, Trelleborgs kommun
Malmöhus Mäklarna AB
16 500 000 kr
339 + 34 m²
5 rum
3 150 m² tomt

OSLAGBART I STEN MED HAVET SOM GRANNE ! Två unika strandfastigheter om totalt 3 150 kvm. Den arkitektritade villan om 339 kvm stoltserar med en rymd utöver det vanliga med högt ryggåstak och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och flera terrassdörrar ut mot havet. Materialvalen är sammanhängande och genomgående såsom vackert gotländskt kalkstensgolv och putsade vita väggar. Den generösa sällskapsytan rymmer släkt och vänner. Stort härligt kök smakfullt inrett med gjuten bänkskiva i betong och maskiner infällda i väggen, genomtänka detaljer som gör skillnad. Tre välplanerade, ljusa sovrum, samtliga med klädkammare. En trappa upp finns ett rum att nyttja som allrum eller sovrum, även här med vidunderlig utsikt. Planlösningen är genomtänkt och otroligt spännande. Fastigheten framför är obebyggd och strandskyddad vilket gör att trädgården mynnar ut i en naturtomt och vidare ut i strand och hav. Läget och utsikten blir knappast bättre! Nästan så man kan doppa tårna i havet från tomten. Här får man det bästa av två världar - lugnet och avskildheten och samtidigt tillgängligheten och närheten till allt man behöver! Det vilar ett tryggt lugn över detta vackra hem, en plats att landa och andas, som bör upplevas på plats. Varmt välkomna till Böste Ängar och Grythundsvägen 9 & 11!

 • Premium
Fridhemsvägen 1, Fridhem, Malmö kommun
Fridhemsvägen 1, Fridhem, Malmö kommun, bild 2
Fridhemsvägen 1, Fridhem, Malmö kommun, bild 3

Fridhemsvägen 1

Villa
Fridhem, Malmö kommun
Malmöhus Mäklarna AB
35 000 000 kr
329 + 213 m²
12 rum
1 814 m² tomt

RENÄSSANS FÖR ERIK BUNCH Varmt välkomna att bli hänförda och imponerade av ett drömboende där det ställts höga krav med ett resultat som överträffar både interiört och exteriört. Med vacker hand och sinne för detaljer skapade arkitekten Erik Bunch denna pampiga villa med inspiration från svenska 1700-tals gårdar som avspeglar rokokostilen. Idag har villan moderniserats och renoverats till ett toppmodernt boende för familjen utan att göra avkall på vare sig kvalitet eller stil. Färg och tapetval har noga valts genom inredningsarkitekt, specialgjorda fönster via snickeribolag har ersatt en del äldre fönster, nya enhetliga strömbrytare i porslin och bakelit. Huset sticker ut med sina välbevarade detaljer såsom trappan mot ovanvåning, stuckaturer, fiskbens parkett mm. Det platsbyggda finsnickrade köket från Åraslövs Snickeri är en dröm både att se på och arbeta i, noga planerat med etablerade varumärken. Garage med plats för två bilar, två ladd boxar för el bilar och stor uppställningsplats för ytterligare bilar. Hjärtligt välkomna att skapa nya minnen och bli hänförda av en sann tjugotals dröm på toppläge, där ljuset och utsikten mot Öresund är oslagbart.

 • Premium
Kråkbärsvägen 8, Ljungskogen, Vellinge kommun

Kråkbärsvägen 8

Villa
Ljungskogen, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
19 800 000 kr
200 + 8 m²
6 rum
2 488 m² tomt

ETT CHARMERANDE ÄLSKAT TIMMERHUS som bygger på en tusenårig tradition. Synliga takbjälkar, vitlaserat brädgolv, öppet upp i nock, spröjsade fönster och en underbar skogstomt är vad man möts av på underbara Kråkbärsvägen 8 i Ljunghusen. Påkostad interiör med bl a nyare kök (2018) från Sie Matic med maskinpark från Gaggenau. För övrigt präglas huset av öppenhet och trivsamhet och inbjuder till samkväm med gott om plats att samla familj och vänner i. Privat sovrumsavdelning med tre sovrum samt sep gästavdelning med egen igång och bad, perfekt för gäster, tonårsbarn eller föräldraavdelning. Läget är magiskt, några 100 meter till både Ljunghusens golfklubb och till sköna havsbad. VÄLKOMNA ATT BLI FÖRÄLSKADE

Köpenhamnsvägen 118, Bellevue Sjösida, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 118

Radhus
Bellevue Sjösida, Malmö kommun
Malmöhus Mäklarna AB
9 400 000 kr
202 + 3 m²
8 rum
211 m² tomt

EN KLASSIKER MED SKÖN VY MOT HAVET! Välkommen till detta välskötta och inbjudande radhus i tre plan med trädgård i soligt söder/västerläge! I lugna och familjära kvarter erbjuds nu detta friköpta radhus till försäljning och möjlighet för nästa familj att göra till sitt hem. Utsikten mot Öresund och Köpenhamn ger en oslagbar känsla av välbefinnande - här är det enkelt att leva och njuta. Ett lättskött boende som ger tid över för annat! Planlösningen är mycket funktionell med allrum, kök med matsal, badrum med bastu samt tvättstuga på entréplan, två sovrum, badrum och generöst vardagsrum på mellanplan samt ytterligare två sovrum och ett allrum på översta plan. Trädgården är skyddad och erbjuder tack vare sitt perfekta läge många soltimmar att njuta av. Här erbjuds en genomtänkt alldeles lagom utemiljö med ståtlig grönska som tillsammans med olika uteplatser ger en trivsam och ombonad känsla. Här samsas svajande bambu, fina träd med grönskande buskar vilket gör detta till en plats där man garanterat kommer spendera mycket tid på. Utöver detta finns även förråd på tomten, garage samt uppställningsplats för bilar i området. Här bor man på lugn gata i gröna omgivningar och med närhet till city, goda kommunikationer, Hylliekrokens golfanläggning, Limhamnsfältet samt Ribersborgsstranden och havet. Dessutom finns bra och moderna matbutiker i närområdet. Ta chansen och förverkliga drömmen – varmt välkomna till Köpenhamnsvägen 118!

Vikingagatan 39B, Bellevue Sjösida, Malmö kommun
Vikingagatan 39B, Bellevue Sjösida, Malmö kommun, bild 2
Vikingagatan 39B, Bellevue Sjösida, Malmö kommun, bild 3

Vikingagatan 39B

Villa
Bellevue Sjösida, Malmö kommun
Malmöhus Mäklarna AB
19 895 000 kr
333 + 44 m²
9 rum
788 m² tomt

COOL POOL LIVING! På suveränt läge på Bellevue Sjösida, ett stenkast från vackra Ribersborgstranden ligger denna inflyttningsklara havsnära familjevilla med bl a en fantastisk relaxavdelning med pool. Ett rustikt renoverat och gediget hem med välplanerade ytor som tillgodoser den stora familjens olika behov med 5-6 sovrum. Boarean om 333 kvm erbjuder både trevliga sociala sällskapsytor samt utrymme för avskildhet för hela familjen. Det nya platsbyggda ek-köket från Nordiska kök med maskinpark från Gaggenau är en fröjd för alla matlagningsentusiaster. De kaklade badrummen i naturnära kulörer ger ett skönt och harmoniskt intryck som för övrigt genomsyrar hela huset. Ovanvåningen är privat med bl a stort allrum, badrum och fem sovrum. Garage med plats för två bilar och ytterligare stor uppställningsplats för ett antal bilar med laddningsstation för två bilar. Bellevue Sjösida är området för er som njuter av närhet till strand, hav och sköna promenadstråk och bekvämt avstånd till innerstaden och dess utbud. Här får man den bästa kombinationen av det bästa som Malmö erbjuder.

 • Premium
Vattlevägen 35, Vellinge, Vellinge kommun

Vattlevägen 35

Villa
Vellinge, Vellinge kommun
Malmöhus Mäklarna AB
26 000 000 kr
619 + 258 m²
7 rum
5 289 m² tomt

FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR PÅ GREVIELUND - HÄR ÄR DITT NYA LIV Grevielund har den unika kombinationen av ett fantastiskt bostadshus tillsammans med lokaler med mängder av användningsområden. Planlösningen är flexibel och kan naturligt delas av för mindre lokal och mer bostadsyta om så önskas. Det här är för dig som vill bo, leva och bedriva verksamhet i en alldeles ljuvlig miljö med fantastiska möjligheter! Det här är en livsstil. Längorna bildar tillsammans en gårdskänsla där de tre husen består av bostadshus, verksamhetsdel samt en länga med gästbostad, vinrum, garage och förråd. Den totala ytan är 619 kvm med en biarea om 258 kvm. Det är med andra ord rejäla ytor att förvalta tillsammans med den underbara tomten om hela 5 289 kvm som blickar ut över öppna fält och hästhagar. En gedigen fastighet i toppskick! Bostadshuset från 1850 är omsorgsfullt renoverat och tillbyggt under åren och erbjuder idag ett vackert hem i lantligt utförande. Inbjudande sällskapsytor med högt i tak, synliga takbjälkar och djupa fönsternischer. Relaxavdelning med bastu och access till poolområdet och bubbelpool. Vidare finns här fem sovrum och tre badrum. Verksamhetslokalerna är något ut över det vanliga med spännande och annorlunda lösningar, inte minst tornhuset. Här finns möjlighet till kontor, verkstad, lager eller hobbyverksamhet - allt efter behov! För den rätta industriella känslan är det träffsäkert inrett med gatsten som möter betong till putsade väggar och rejäl takhöjd där stora portar i fartygsstål skiljer rummen åt. Samtidigt som det är estetiskt snyggt är det även byggt för att hålla hög säkerhet. Under åren har det investerats stora belopp i fastigheten och senast i mars 2022 installerades ett stort antal solceller. Det gör att de angivna driftskostnaderna ej är korrekta, då de är baserade före installationen. Solcellerna producerar under vissa delar av året mer elproduktion än vad som förbrukas, där överskottet säljs till EON. En väl investering både ekonomiskt och för miljön. Mer info vid visning. För er som söker en plats att bo och driva egen verksamhet, missa inte denna chans. Det här är onekligen något utöver det vanliga – varmt välkomna på visning!

Visar alla 12