Hagtornsvägen 44 Tomt 5

Norra Peterslund, Oxelösunds kommun Se på karta

3 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
120 m²
Tomtarea
1 617 m²
Byggår
2023
Energiklass
C

Enplansvilla med hög kvalité i omtyckta Peterslund - nyproducerad och inflyttningsklar.

Villa Näsby har 95 välplanerade kvadratmetrar. Vad sägs om: rymlig hall, stort och ljust kök, två sovrum, två toaletter och ett härligt vardagsrum.
Visst låter det som en dröm!? Addera till den fina genomsikten som finns från båda ytterdörrarna. Vad mer behöver man säga? Kanske att ett enplanshus också är lättskött och är ett optimalt val för alla åldrar. Dessutom så har man ett förråd på tomten och en 35 kvm stor altan i anslutning till vardagsrummet.
Vidare så bor du i en nybyggd villa med låg driftskostnad, nästan underhållsfritt i de första 10 åren och ingen fastighetsavgift i 10 år. Dessutom erbjuder OBOS ett tryggt bostadsköp. Som OBOS medlem kan du ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad.

I lugna kvarter med 10 minuter till Nyköping och vidare till Stockholm så är det här en dröm även för pendlaren. I Oxelösunds kommun finns det gott om grundskolor samt all tänkbar service och ett flertal restauranger. Här får du en aktiv fritid med fantastisk natur i den sörmländska skärgården.

Är detta ditt drömhus? Härligt! Då går du raka vägen in på https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/oxelosund/hagtornsvagen-40-tomt-1/ och gör din anmälan. Och du, eftersom SmålandsVillan är en del av OBOS: passa på att bli OBOS-medlem om du inte redan är det. Medlemmar får ju förtur till köp, och dessutom massor av fina förmåner för husägare och blivande sådana.
Förturen gäller även vid budgivningar, som OBOS-medlem har du möjlighet att matcha det högsta budet.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Johanna Boman

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Johanna Boman, Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
+46736440904