Svedjevägen 12

TUMBA, Botkyrka kommun Se på karta

3 975 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
120 m²
Tomtarea
406 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
26 932 kr/år
Antal besök
6 624
Dagar på Hemnet
18

På en trivsam och barnvänlig återvändsgata finns denna välplanerade 1,5-plans kedjehus med en solig uteplats, trevlig tomt och garage med plats för en bil och anslutande förråd.

På entréplanet väntar ett trevligt kök med goda förvaringslösningar, arbetsytor och tillhörande matplats intill fönster. Ett generöst vardagsrum med plats för stora möblemang och utgång till en solig uteplats, samt ett trivsamt matrum som kan bli ett extra sovrum om behovet finns.

Vidare finns en välkomnande hall/entré med goda förvaringslösningar via stor garderob, en helkaklad dusch/WC med frostat fönster som bidrar med naturligt ljusinsläpp samt en tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp som underlättar vardagens bestyr.

På övre plan, strategiskt avskilt från entréplanets sällskapsytor, finns tre sovrum att tillgå. Ett av dessa har garderober som underlättar förvaring och två inrymmer dubbelsäng. Ett ytterligare sovrum går att skapa på entréplanet om behovet finns. Därtill finns ett badrum med badkar samt en praktisk klädkammare.

Exteriört väntar en trevlig och lummig tomt med fina gräsytor och blandad växtlighet där barnens bus och lek kan hålla till, en trivsam och möbleringsbar uteplats i soligt läge och ett utomhusförråd där trädgårdsredskapen enkelt kan förvaras. Garaget inrymmer en bil och på den asfalterade uppfarten finns plats för ytterligare 1-2 bilar som är perfekt när man väntar besök.

Här bor man i ett barnvänligt område med närhet till fin kringliggande natur, promenadavstånd till busshållplats där buss avgår mot Tumba station och behöriga avstånd till förskolor och skolor. Tumba C med bl.a. matvarubutiker finns i anslutning till stationen och för den bilburne når man både Huddingevägen och E4:an efter några minuter.

Hjärtligt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bukowskis Mäklarbyrå

Kontakta mäklaren

Mikael Bukowski

Bukowskis Mäklarbyrå
Mäklare Mikael Bukowski, Bukowskis Mäklarbyrå
08-530 20 180