Kommande

Långelanda-Stala 732

Orust kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
129 m²
Tomtarea
5 600 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
31 003 kr/år
Kommande

Letar du efter ett unikt drömställe ute på landet men endast ca 60 minuter från Göteborg? Då får du inte missa den här gården! Fint hus som är välplanerat och med härliga materialval

Omslutet av grönska i vad som kan beskrivas som naturens hjärta öppnar denna dolda skatt upp sig och bjuder på en rad fördelar som du endast kunnat drömma om.

Utöver ett idylliskt bostadshus i två plan finns ett stall med upp till tre boxar samt paddock 40x20m med gummibotten. Stallet är stort och rymligt där man har goda förvaringsmöjligheter och bra plats för att sköta om sina hästar.

Husets erbjuder alla moderniteter man kan önska. Den fina gula fasaden och de spröjsade fönstren ger ett gediget intryck. Via den vackra entrén når man den stora hallen från vilken man blickar ut över de väl tilltagna sociala ytorna och det väl disponerade köket. Hela entréplanet inbjuder till sociala sammankomster med släkt och vänner och karaktäriseras av den delvis öppna planlösningen, det generösa ljusinsläppet och den vackra braskaminen som höjer mysfaktorn för hela bostaden. En trappa upp nås allrummet, perfekt som ett andra vardagsrum, lekrum eller tv-rum. Där når man även ett helkaklat badrum och två sovrum. Entréplanets två sovrum kan med fördel bli sociala rum eller förbli sovrum och utöver det erbjuder övervåningen två väl tilltagna sovrum vilket borgar för att även den stora familjen kommer att trivas. Dessutom inrymmer huset två bra badrum. På tomten når man den stora vedeldade bastun med egen dusch och vedeldad badtunna på den stora altan.

För egenföretagaren, den bilintresserade eller den som bara önskar en varm bil under vinterhalvåret finns här ett väl tilltaget dubbelgarage. Utanför huset finns även en grusad uppfart som t.ex. rymmer flera bilar, släp och båt.

Den privata och väl tilltagna fastigheten bjuder allt från plan och lekvänlig trädgårdstomt, bastu, planteringar, uteplatser, skogspartier samt grusade ytor för uppställning av maskiner och bilar. Solen vandrar över tomten från morgon till kväll och här finns möjlighet att njuta av både sol och skugga hela dagen. Här njuter man med fördel en tidig vårdag eller mysig höstkväll.

Den totala arial i kvm är 7 259, vilket är förhandlingsbart mellan säljare och köpare. Då ett ärende idag ligger för avstyckning.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Kungälv Ale

Kontakta mäklaren

Daniel Enlund

MOHV Kungälv Ale
Mäklare Daniel Enlund, MOHV Kungälv Ale
0722330109

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.