MOHV Kungälv Ale

MOHV Kungälv Ale

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ekenäsvägen 8, null, Ale kommun

Ekenäsvägen 8

Villa
Ale kommun
MOHV Kungälv Ale

3 600 000 kr

152 m²

7 rum

1 203 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa i Skepplanda! Denna imponerande bostad, om 152kvm, erbjuder en exceptionell livsstil med sin högkvalitativa konstruktion. Här finner du en gedigen och unik design, byggd utav ägaren av huset. Huset är utrustat med fjärrvärme, vilket gör det både energieffektivt och miljövänligt. Husets välplanerade layout omfattar rymliga ytor som är välbelysta tack vare de stora fönsterna, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Här finns tre till fyra sovrum, WC och en härlig öppen planlösning mellan vardagsrummen, som skapar en perfekt plats för familj och vänner att samlas och umgås. Dessutom finns det en generös biarea om 42kvm, som kan användas för en mängd olika ändamål, till exempel förvaring, hobby eller relaxrum intill bastun. Uteplatsen och trädgården är vackert anlagd och erbjuder en fridfull oas för avkoppling och underhållning. Denna villa är en dröm för alla som söker ett kvalitativt och genuint byggt hem, och det är en unik möjlighet att förvärva en bostad i denna eftertraktade del av Skepplanda. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäck själv allt som denna fantastiska villa har att erbjuda!

Skolvägen 5A, null, Ale kommun

Skolvägen 5A

Lägenhet
Ale kommun
MOHV Kungälv Ale

1 250 000 kr

26 m²

1.5 rum

2 482 kr/mån

48 077 kr/m²

En stilren etta högst upp med sovalkov och ett mycket bra läge i populära Bohus. Lägenheten är registrerad på 26kvm, är uppmätt till 31kvm inkl snedtak. Lägenheten är ljus och fin och en öppen planlösning som uppmuntrar till socialt umgänge. Lägenheten består av en ljus, välkomnande hall, mysig sovalkov, helkaklat badrum med golvvärme samt ett härligt vardagsrum som är integrerat med det fina köket. Lägenheten är välplanerad med ytskikt i moderna toner. Här bor du verkligen centralt med bekvämt gångavstånd till affärer och kommunikationer samt till pendeln som på ett bekvämt sätt tar dig till Göteborg på ett kick. Tar du bilen över bron kommer du till Kungälv och där finner du bland annat det nybyggda Kongahälla center med ett stort utbud av affärer och restauranger och till populära Marstrand tar du dig på cirka 30 minuter. Gillar du hellre att vara ute i naturen har du hela Vättlefjälls rekreationsområde på bekvämt avstånd.

Mandolingatan 5, null, Göteborgs kommun

Mandolingatan 5

Lägenhet
Göteborgs kommun
MOHV Kungälv Ale

2 300 000 kr

59,5 m²

2 rum

3 385 kr/mån

38 655 kr/m²

Varmt välkomna till denna pärla belägen i Västra Frölunda! Lägenheten är belägen i ett naturnära område med nära anslutning till enkla kommunikationer till stan och all service man kan önska. Precis intill lägenheten når man spårvagn (1 och 7) som tar en raka vägen in till Göteborgs kärna. Välplanerad tvåa på nionde våningen i populära BRF Ruddalen 1 med balkong i soligt läge och helkaklat badrum med nya duschväggar som renoverades i samband med föreningens stambyte. Inne i lägenheten har vi ett rymligt vardagsrum med härligt mycket ljusinsläpp, samt ett ljust sovrum designat i modern stil. Vi finner även en rikligt stor hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett stilrent kök med modern utrustning såsom induktionshäll osv. Välkomna att kontakta oss för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Grindstolpen 24, null, Kungälvs kommun

Grindstolpen 24

Lägenhet
Kungälvs kommun
MOHV Kungälv Ale

3 100 000 kr

109,9 m²

4 rum

7 402 kr/mån

28 207 kr/m²

Ett fantastisk bostadsrätts parhus med ett av områdets absolut bästa lägen. Här finns en superfin naturnära trädgård i västerläge, helt insynsskyddad. Baksidan erbjuder både gräsmatta samt altan. Plats finns i trädgården för planteringar, bärbuskar och annan grönska. Invändigt finner ni ett stilrent kök, tre sovrum, badrum med egen tvättavdelning, klädkammare samt ett vardagsrum med utgång till altanen. Säljarna kommer att installera luftvärmepump för att minska elförbrukningen! Utöver bostaden ingår även ett garage med fjärrstyrd port i avgiften. Området är mycket populärt för alla åldrar och kännetecknas utav god grannsämja och familjär anda. Här njuter ni av den härliga idyll som området erbjuder med närhet till både natur och Kungälv centrum. Ett perfekt läge för er som vill bo med villakänsla och samtidigt vill luta er tillbaks på en trygg och stabil bostadsrättsförening! På tio minuter knallar ni ner till de centrala delarna av staden, längs vägen finns massor av bra pendelmöjligheter, resecentrum, skola/förskola och affär. Väljer ni att vända kosen väster om området kommer ni ut längs älven och i områden med lantlig charm. Grindenområdet har även olika motionsspår i nära anslutning.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 4