Hantverksgatan 44

Bjärnum, Hässleholms kommun Se på karta

1 195 000 kr

1 295 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
132 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
870 m²
Byggår
1946
Driftkostnad
36 271 kr/år

Välkommen till en ljus och trivsam villa i Bjärnum. Här har du plats för hela familjen.

Entrén på gaveln leder vidare i en rymlig L-formad hall. Gott om plats för förvaring, med andra ord. Direkt till vänster ligger köket. Ljust och med utgång till uteplats under tak på trådgårdens baksida. Vidare har villan en riktigt generöst vardagsrum i vinkel, krönt av öppen spis med kassett. Perfekt att kunna elda här, både för den sköna värmens skull och för elprisernas skull. På entréplan finns ett rymligt badrum med dusch. Här har man valt att placera tvättmaskinen också. Skönt och praktiskt att kunna hantera sin tvätt här och inte behöva gå ner i källaren.

Ovanvåningen inleds med möblerbar hall som även kan nyttjas som liten TV-hörna. Det finns även toalett och tre sovrum. Ett av sovrummen är riktigt stort och i de båda utrymmena vid snedtaket finns två krypin som har spännande möjligheter.

Källaren är oinredd och består av rymliga förrådsutrymmen. Utgång till trädgården finns och källaren nås även inifrån huset.
På tomten finns ett friliggande garage.

Sammanfattningsvis är detta en villa som lämpar sig mycket bra för familjelivet. Varmt välkommen att bekanta dig närmare!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Kristianstad

Kontakta mäklaren

Sandra Berntsson

Svenska Mäklarhuset Kristianstad
Mäklare Sandra Berntsson, Svenska Mäklarhuset Kristianstad
0709-100619