Skålbo Sjölandsvägen 10

Järvsö, Ljusdals kommun Se på karta

6 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
136 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 446 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
7 598 kr/år

BOKA PRIVAT VISNING EFTER DITT ÖNSKEMÅL!
Helt nybyggd villa med vackert läge intill Skålbosjön och Järvsöklack, endast 5 km från Järvsö. Här erbjuds de bästa av två världar, där du både kan njuta av det sjönära läget med sol och bad sommartid och samtidigt närheten till Järvsös högklassiga skidåkning med 20 nedfarter vintertid!

Upplev känslan att flytta in i ett helt nytt hus, med alla moderna bekvämligheter du önskar. Färdigställt under hösten 2022 med minutiöst utvalda, harmoniska materialval som för tankarna till naturen och ger ett tidlöst uttryck. Fint samspel med genomgående hög standard och känsla, en plats du kommer till för att slappna av och njuta av naturens färger både ute och inne.

Ett aktivt hus för den aktiva familjen, där du bor med närhet till både skidbackar och cykelleden som går precis ovanför området. Huset är anpassat för dig som gärna tar med nära och kära, då goda möjligheter finns för två familjer att samsas om ytorna här men ändå få avskildhet tack vare planlösningen. De gemensamma sällskapsytorna finns samlade på entréplanet i öppen planlösning där den maffiga takhöjden skänker rymd och karaktär till atmosfären. Här tar man gärna plats i det härliga allrummet framför kaminen efter en dag i backarna och njuter av sjöutsikten via de stora fönsterpartierna. 4 rymliga sovrum finns fördelade på de två planen, med moderna badrum och, självklart, bastu!

Minimalistisk, elegant exteriör med modernt snitt. Längs hela sydvästra sidan löper en stor terass där du kan njuta av sol och utsikt. Plats för t.ex. utekök och spabad för den som vill sätta guldkant. Intill husets entrésida har man byggt ett modernt garage om 35 km för din bekvämlighet.

Ett lugnt och lättillgängligt läge med endast ca 5 minuters bilfärd till Järvsöbackens norra nedfarter och gångavstånd till badplats med sandstrand. Järvsö har ett generöst utbud av aktiviteter med slalomåkning, välpreparerade skidspår, downhill- och MTBcykling, vackra vandrings- och skoterleder med varierande natur. Hela Hälsingland erbjuder roliga aktiviteter, kultur och hisnande naturupplevelser att upptäcka för familjen.

Du kan redan nu gå på digital visning i 3D via vår tjänst Hoome View på hemsidan!
Möjlighet till snabb inflytt lagom till att skidsäsongen nu drar igång, välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Kajsa Barkholt Nord

Hoome Mäkleri
Mäklare Kajsa Barkholt Nord, Hoome Mäkleri
076-4926952

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.