Årby Johannesberg 18

Kolbäck, Hallstahammars kommun Se på karta

4 600 000 kr

4 976 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
143 m²
Biarea
13 m²
Tomtarea
3 902 m²
Byggår
1940
Driftkostnad
37 962 kr/år

Välkommen till detta smultronställe med generationsboende eller varför inte Bed & Breakfast! Lantlig idyll med många möjligheter med lugnt, avskilt och insynsskyddat tomt. Här får du två bostadshus med tillhörande varsitt isolerat garage. Största bostadshuset med möjlighet till att utöka boendet med ca 60 kvm. I bostadshuset finns även en utgrävd matkällare. Stor altan delvis under tak och en stor grillpaviljong för härliga sommarkvällar. I det mindre bostadshuset med litet kök, badrum, sovrum och allrum där finns isolerat garage med smörjgrop. Det finns även ett extra sovrum i samma byggnad som garaget och det mindre bostadshuset.

På tomten finns även en stor paviljong med grill. För den som tycker om att odla finns ett stort orangeri.

Härlig stor grönskande trädgård med alla sorter av fruktträd och bärbuskar man kan önska sig och som ger riklig skörd. Naturskön omgivning.

OBS! Billig driftskostnad genom bergvärme.

Ca 1,2 km till Kolbäck där matvaruaffär, pizzeria och järnvägsstationen finns. Närhet till Strömsholm, ca 5 km som är en hästmetropol i Sverige och bra pendlingsmöjligheter till Västerås, ca 20 km och Köping, 19 km med bil eller tåg.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Hallstahammar

Kontakta mäklaren

Maria Hellström

Mäklarhuset Hallstahammar
Mäklare Maria Hellström, Mäklarhuset Hallstahammar
0768582022
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas