Lerviksvägen 64

Stora Hult, Båstads kommun Se på karta

8 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
15 rum
Boarea
472 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1 600 m²
Byggår
1850
Driftkostnad
73 496 kr/år

Spännande fastighet i natursköna och avslappnade Stora Hult. Fantastiskt läge bara någon husrad från havet och fin havsutsikt. Från tomten är det promenadavstånd till fina bad vid Stora Hults strand och även till Lerviks lilla charmiga hamn. Fastigheten är i grunden en avstyckad gård som idag är taxerad som en mindre hyresfastighet, men kan omtaxeras som privatbostad (villa). Gården har tre sammanbyggda längor som innehåller två kompletta boenden och en stor kontorsdel.
Fastigheten är idealisk för den som önskar en stor privatbostad, vill bo vackert och t.ex. kunna driva företag från hemmet. Lägenheten kan ge en extra hyresintäkt som täcker driftkostnader, alternativt erbjuda släkt och vänner en fin gästlägenhet eller fungera som ett klockrent generationsboende. Här finns även ypperliga möjligheter för den som drömmer om att kunna driva eget Bed & Breakfast. Med detta fina läge så kommer det inte att vara många outhyrda dagar på sommaren. Möjligheterna är många för att tillgodose era behov och önskemål.

Önskas en större tomt, ligger i direktanslutning till fastigheten en avstyckad tomt (786 kvm), som ägs av samma säljare och som kan ingå i köpet. Tomten, som det enligt detaljplan går att bygga en 1,5-plansvilla på, kan som ett alternativ köpas ihop med huvudfastigheten för ca 3 miljoner kronor. En fantastisk möjlighet att komma över en mycket ovanlig och eftertraktad tomt så nära havet.

Stora Hult ligger naturskönt vid Skäldervikens kust mellan Ängelholm och Bjärehalvön. Här lever man omgiven av vackra sandstränder och böljande jordbrukslandskap. Skånes nordvästra kuststräcka bjuder på många naturupplevelser, fantastiska utflyktsmål och goda förbindelser för tåg och flyg. Ängelholms flygplats når man på 15 min med bil och Förslövs nya Pågatågsstation ligger endast 5 min bort med förbindelse till såväl Halmstad, Helsingborg och Köpenhamn. Det är cykelavstånd in till Vejbystrand med bra service såsom bl.a. mataffär, bibliotek, restauranger och en mysig småbåtshamn.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Jonas Troedsson

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
Mäklare Jonas Troedsson, Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0709-56 16 16