Mäklare Jonas Troedsson

Jonas Troedsson

Om mig

Det viktigaste för mig är att mina kunder ska känna ett förtroende för mig och mitt arbete som fastighetsmäklare. Äkta engagemang och ett proffsigt arbete leder till bra affärer för alla. Har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2010 och på Valvet sedan 2018. Jag förmedlar bodrömmar i Ängelholm och på Bjärehalvön, allt från bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och mindre gårdar. Har du funderingar på att sälja eller köpa en bostad i dessa område så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekerödsvägen 344, Bassholma, Ängelholms kommun
Ekerödsvägen 344, Bassholma, Ängelholms kommun, bild 2
Ekerödsvägen 344, Bassholma, Ängelholms kommun, bild 3

Ekerödsvägen 344

Gård/Skog
Bassholma, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
11 850 000 kr
300 + 74 m²
7 rum
12 ha tomt

Fantastisk gård med anor från 1800-talet som ligger för sig själv med bara naturen som granne. En oas där du kan förverkliga dina drömmar om ett lugnt och skönt liv på landet. Fastigheten är i extremt fint skick och med sina två kompletta boenden och fina sidobyggnader så är möjligheterna många. Idag är fastigheten ett unikt och påkostat boende med drygt 500 kvm inredd boyta, nästa ägare kan kombinera med t.ex. hästverksamhet, uthyrning eller generationsboende. Alla byggnader har genomgått en omfattande renovering de senaste två åren där gammalt och nytt mixas på ett mycket tilltalande sätt. Parkliknande trädgård med många fina uteplatser i olika väderstreck och anlagd köksträdgård för egen odling. Det stora och charmiga boningshuset håller mycket hög standard och för den som verkligen värdesätter matlagning så är det nyrenoverade köket en ren dröm, här finns allt som en professionell kock skulle önska i sin egen restaurang. Ett annat guldkorn som vi väljer att lyfta fram är den inglasade verandan som är ett underbart rum med fungerande eldstad och fin utsikt ut över trädgården. Den f.d. stallbyggnaden är idag ombyggd med komplett gästlägenhet eller för uthyrning via t.ex. AirB&B. Lyxig SPA- avdelning med vedeldad bastu som är otroligt läcker. Här finns även ett litet snickeri, verkstad och gym. Nybyggd stallbyggnad/verkstad där kommande ägare själv väljer inriktning. Isolerat dubbelgarage med extra förråd. Till fastigheten hör ca 8 hektar skogsmark och ca 3-4 hektar betesmark där du kan plocka din egen svamp eller jaga vilt som t.ex. rådjur, älg eller vildsvin. Fastigheten ligger drygt 20 km från Ängelholm och knappt 10 km från Örkelljunga. Här finns allt för att kunna leva det goda livet på den skånska landsbygden, blir ni nyfikna så måste fastigheten verkligen ses på plats. Välkommen att boka tid för visning.

  • Premium
Vejbyslätts stationsväg 21, Vejbyslätt, Ängelholms kommun
Vejbyslätts stationsväg 21, Vejbyslätt, Ängelholms kommun, bild 2
Vejbyslätts stationsväg 21, Vejbyslätt, Ängelholms kommun, bild 3

Vejbyslätts stationsväg 21

Villa
Vejbyslätt, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 650 000 kr
1 131 m² tomt

Lockar det enkla och bekväma livet på vackra Bjärehalvön så finns här möjlighet att köpa en tomt och nybyggd enplansvilla i lantliga och mysiga Vejbyslätt. I samarbete med VarbergsHus uppförs en modern och praktisk enplansvilla på 125 kvm. Ett bekymmersfritt boende med alla bekvämligheter och låga uppvärmningskostnader. Tomten ligger lantligt i utkanten av den mysiga byn Vejbyslätt med en fantastiskt fin vy över det omgivande landskapet. Från Vejbyslätt är cykelavstånd till havet och endast fem minuters bilväg till Vejbystrand med dess fina sandstrand, småbåtshamn och övrig service. Förslövs tågstation ligger 10 min bort med bil och Ängelholms flygplats når man på 15 min. Villan har en öppen planlösning med mycket fönster och ett härligt ljusinsläpp. Boarean är fördelad på fyra rum och kök, två helkaklade badrum och rymlig tvättstuga. Ett kostnadseffektivt och smart hem där mycket ryms på liten yta. Totalkostnaden är för tomt och nyckelklart hus. Det ingår även lagfart, markarbete och anslutningsavgifter för både VA, el och fiber. Carport på illustration och solceller är tillval och ingår inte i priset. VarbergsHus bygger kvalitétsvillor i lösvirke tillsammans med etablerade lokala hantverkare och kan därför erbjuda köparen stor flexibilitet både vad gäller utformning och materialval. Just nu finns det två tomter att välja på. Båda är ungefär lika stora och har samma pris, enda skillnaden är att nr 21 är en hörntomt. Tomt 1 - Vejbyslätts Stationsväg 21 (Vejby 2:29) - 1 131 kvm Tomt 2 - Vejbyslätts Stationsväg 23 (Vejby 2:46) - 1 129 kvm Välkommen med eventuella frågor som besvaras av ansvarig mäklare eller direkt med kontaktperson på VarbergsHus.

  • Premium
Norrvägen 6, Strövelstorp, Ängelholms kommun

Norrvägen 6

Villa
Strövelstorp, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 350 000 kr
265 m²
6 rum
1 074 m² tomt

Välkommen till denna mycket rymliga enplansvilla som sticker ut från mängden och överraskar på många sätt. Ursprungsvillan är arkitektritad och har sedan byggts till i två omgångar. Idag så finns det utöver originalhuset två separata bodelar med egen igång och privat badrum. Perfekt för generationsboende, jobb hemifrån, uthyrning eller tonåringar som önskar något eget. Fastigheten har ett nytt vattenburet värmesystem i hela huset som är kopplat till ny luft-/vattenvärmepump, detta kompletteras bl.a. med en solcellsanläggning som producerar ca 17 000 kWh per år. Ett komplett och effektivt system som ger väldigt låga uppvärmningskostnader. Den totala boarean är på hela 265 kvm och allt i ett plan. Vardagsrummet med kök är ett fantastiskt trevligt rum med härliga sociala ytor, stora glaspartier och delvis öppet i nock. Överlag nyare ytskikt i de flesta rummen. Nytt helkaklat badrum från 2022, badrummen i de separata bodelarna är också helkaklade och relativt nyrenoverade. Utsidan är precis som övriga huset renoverat och välvårdat, bl.a. nyare tak och isolerfönster. Fint anlagd trädgård med påkostade stenläggningar, utebelysning och flera mysiga uteplatser. Carport för en bil och utrustat med el-bilsladdare, asfalterad uppställningsyta för ytterligare två bilar. Centralt läge i byn på lugn återvändsgata med gångavstånd till skolan. Strövelstorps placering mitt emellan de två kustnära och omtyckta städerna Ängelholm och Helsingborg gör samhället till en lugn och trygg plats att leva på, samtidigt som det är nära till det mesta.

Smultronstället 14, Skäralid, Klippans kommun

Smultronstället 14

Fritidshus
Skäralid, Klippans kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
1 750 000 kr
47 m²
3 rum
1 390 m² tomt

På en stor och härlig naturtomt ligger detta söta och välrenoverade lilla hus inbäddat i natur och grönska. Huset är nyrenoverat och i mycket fint skick. Fastigheten har ett lugnt och fridfullt läge på det omtyckta stugområdet Ljung som ligger precis vid kanten av natursköna Söderåsen. På området finns det fantastiskt fina vandringsleder och en gemensam fritidsanläggning med bl.a. pool och tennisbanor. Bara några minuter bort ligger det välbesökta naturreservatet Skäralid, med sin vackra och speciella natur. De senaste två åren har huset renoverats grundligt och bl.a. fått ett helt nytt helkaklat badrum, nya fönster, ny värmepump mm. Huset är inte jättestort men det är verkligen smarta kvadratmeter, här finns allt för att kunna bo permanent eller så blir det ett jättefint fritidshus. Boytan är fördelad på vardagsrum med öppen planlösning mot kök, fint badrum och två sovrum. Stort trädäck i soligt söderläge som nås från både köket och ett av sovrummen. Ny luft-/luftvärmepump som effektivt och snabbt värmer upp huset, det finns även möjlighet att installera en kamin. Fastigheten säljs med möbler och inventarier, gäller även utemöbler och komplett uppsättning med köksredskap och porslin. Det mesta är knappt använt och som nytt. Friliggande förråd. Lättskött och tacksamt boende som egentligen inte kräver något av den nya ägaren. Det är bara att flytta in och börja njuta av huset och de fina omgivningarna.

Hemvägen 13, Havsbaden, Ängelholms kommun

Hemvägen 13

Villa
Havsbaden, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
8 850 000 kr
175 + 75 m²
5 rum
840 m² tomt

Drömboende i mysiga Havsbaden, en sommaridyll där de gröna och lummiga omgivningarna kombinerat med närheten till hav och bad är svårslaget. Vackra villa Dala är en klassisk 20-talsvilla som ligger på en mycket trevlig gata med många fina villor från samma tidsepok. Härlig tomt med insynsskyddad baksida och flera njutbara uteplatser, perfekt för ljumna grillkvällar eller en heldag i solstolen. Vid lite sämre väder så flyttar vi in i det charmiga orangeriet. Gångavstånd ner till Klitterhus, havet och den fina sandstranden. Villan är en gedigen och vacker stenvilla som ursprungligen byggdes 1929. Ett hem som har behållit sin härliga atmosfär men samtidigt är ett bekvämt och modernt boende. Många fina originaldetaljer finns kvar som t.ex. husets ursprungliga flaggfönster, vackra spegeldörrar och en härlig takhöjd som ger en känsla av extra rymd. Vardagsrummet med sitt fina burspråk och kamin är ett fantastiskt rum som har fin kontakt med köket. Ovanvåningen bjuder på tre rejäla sovrum samt fräscht helkaklat badrum. Inredd vindsvåning med ytterligare extra boyta. Källare med tvättstuga och gott om plats för förvaring. Havsbaden är med sin unika miljö en mycket eftertraktad plats att bosätta sig på. Naturen finns alltid runt hörnet och på några minuter promenerar man ner till en av västkustens finaste sandstränder. Trots sitt lugna läge så är det ändå inte långt in till Ängelholms centrum med sin trevliga gågata med butiker och restauranger. Här finns även all service som behövs samt mycket goda förbindelser med både tåg och flyg.

Kronotorpsgatan 19, Kronotorp, Ängelholms kommun

Kronotorpsgatan 19

Tomt
Kronotorp, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 175 000 kr
758 m² tomt

Mitt i centrala Ängelholm på ett av de mest attraktiva områdena ligger denna byggklara tomt som nu är till salu. Ta chansen att bygga din egen drömvilla på en mycket representativ adress där lediga tomter sällan eller aldrig dyker upp. Befintlig bebyggelse på området är blandad men här ligger också några av Ängelholms finaste villor. Området kring Hembygdsparken är inte utan anledning ett av de absolut populäraste i hela staden, vi är mitt i hjärtat av Ängelholm med närhet till skola, service och centrum men ändå med lugna och lummiga omgivningar. Tomten är 758 kvm stor och detaljplanen tillåter en väldigt generös byggrätt om en byggnadsarea för enbostadshus om 150 kvm, och dessutom i två fulla plan. Därutöver får komplementbyggnad om 50 kvm uppföras. För ytterligare information kring byggrätten, se bifogad detaljplan. Anslutningsavgifter för VA, el och fiber tillkommer. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jonas Troedsson för mer information.

Visar alla 6