Mäklare Jonas Troedsson

Jonas Troedsson

Om mig

Det viktigaste för mig är att mina kunder ska känna ett förtroende för mig och mitt arbete som fastighetsmäklare. Äkta engagemang och ett proffsigt arbete leder till bra affärer för alla. Har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2010 och på Valvet sedan 2018. Jag förmedlar bodrömmar i Ängelholm och på Bjärehalvön, allt från bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och mindre gårdar. Har du funderingar på att sälja eller köpa en bostad i dessa område så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallvägen 2 & 4, Förslöv, Båstads kommun
  • Idag
Vallvägen 2 & 4, Förslöv, Båstads kommun, bild 2
Vallvägen 2 & 4, Förslöv, Båstads kommun, bild 3

Vallvägen 2 & 4

Villa
Förslöv, Båstads kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
4 495 000 kr
359 + 20 m²
11 rum
4 190 m² tomt

Mitt i ett lugnt villakvarter ligger den sedan länge avstyckade "Abagården". En stor och riktigt spännande fastighet med mycket charm och en lång historia i Förslöv. Idag är fastigheten en rymlig villa med två kompletta boende plus en extra lägenhet som är uthyrd. Fantastiska möjligheter för generationsboende eller för boende kombinerat med någon egen verksamhet eller hobby. Ett annat fint alternativ kan vara att förädla fastigheten till en trevlig liten hyresfastighet, det finns i princip tre klara lägenheter och plats för att inreda minst en lägenhet till. Huvudbyggnaden består av ett stort charmigt boende med delvis renoverat kök och två nya helkaklade badrum. Det som tidigare varit stall är komplett inrett med extra bodel/kontor/ateljé som har nytt kök och nytt helkaklat badrum. Stor härlig ovanvåning med fin utsikt och öppet i nock. Här finns möjlighet till kontorslandskap eller ateljé. Separat lägenhet med 3 rok som idag är uthyrd. Stor trädgårdstomt med stensatt uteplats samt extra förrådsbyggnad. Helt ny och kostnadseffektiv jordvärmepump från 2023. Nära till centrum med mataffär och skola F-9. Gångavstånd till Förslövs nya Pågatågsstation. Bara några kilometer bort ligger några av Bjärehalvöns finaste sandstränder, Segelstorpsstrand och Ängelsbäcksstrand.

  • Premium
Svenstorpsvägen 101, Svenstorp, Ängelholms kommun
Svenstorpsvägen 101, Svenstorp, Ängelholms kommun, bild 2
Svenstorpsvägen 101, Svenstorp, Ängelholms kommun, bild 3

Svenstorpsvägen 101

Villa
Svenstorp, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
7 950 000 kr
247 + 100 m²
9 rum
1,2 ha tomt

På Hallandsåsens sydsluttning ligger denna stora och vackra 1,5-plansvilla med högt och fritt läge. I natursköna Svenstorp bor man i tyst och rogivande miljö där villaområde och natur mixas på ett unikt sätt. Tomten som är på nästan 12 000 kvm är mycket privat och insynsskyddad, från uteplatser och stora delar av huset har man en enastående utsikt över landskapet och vidare hela vägen till havet. Härlig utemiljö med inglasat uterum, stort poolområde och ute-SPA. Villan som har lite Herrgårdskänsla är byggd 1994 och är ett gediget stenhus med vattenburen golvvärme i nästan alla rum. Solcellsanläggning kompletterar frånluftsvärmepump som är den huvudsakliga värmekällan. Separat garagebyggnad som innehåller två garageplatser samt stort förråd. Boarean på hela 250 kvm är fördelat på nio rum och kök, och totalt upp till sex sovrum. Här får med andra ord även den riktigt stora familjen plats utan problem. Stor härlig social del där vardagsrum, TV-rum, matsal och kök ligger i fil. Vardagsrummet är riktigt pampigt med öppet upp i nock och stora fönsterpartier. Det finns tre fungerande eldstäder i huset. Ett drömboende för dig som söker en stor villa med ett fridfullt och naturnära läge. Samtidigt är det nära till fina badstränder i närliggande Vejbystrand. Hjärnarps samhälle med skola och trevlig matbutik ligger bara några minuter bort, inom en kvart nås Ängelholms centrum. Fina kommunikationer med närhet till E6:an och flygplats med snabba förbindelser till Stockholm. Från området går det dagligen buss till Ängelholm via Munka-Ljungby.

  • Premium
Haragårdsvägen 9, Magnarp, Ängelholms kommun
Haragårdsvägen 9, Magnarp, Ängelholms kommun, bild 2
Haragårdsvägen 9, Magnarp, Ängelholms kommun, bild 3

Haragårdsvägen 9

Villa
Magnarp, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
Pris saknas
160 + 10 m²
4 rum
2 767 m² tomt

Som ett diskret smycke smälter den exklusiva villan samman med naturen, som strategiskt placerats på högt och fritt läge i Magnarps strand. Från gatan har huset en nedtonad framtoning men när du öppnar ytterdörren och kommer in i hallen omfamnas du direkt av en magisk utsikt över hela Skälderviken. De stora panoramafönster från golv till tak i vardagsrummet sätter tonen i hela bostaden och det är betagande vackert. Detta ackompanjerat med intressanta vinklar, nivåskilnader i olika plan och en enorm rymd gör att detta är en bostad som inte liknar någon annan. Huset uppfördes 2006 och ritades av arkitektfirman Johnells & Moberg med enkel elegans och sober lyx som ledord. Fasaden i underhållsfritt cederträ, fönsterpartier i aluminium från Velfac och det gröna sedumtaket bidrar till bostadens naturliga karaktär samtidigt som det kräver minimalt underhåll. Villan är byggd i fyra etage med öppen och luftig planlösning och är optimal för ett par eller en mindre familj. De stora glaspartierna mot havet gör att gränsen mellan ute- och innemilön effektfullt suddas ut och gör havet ständigt närvarande. Trädäcket utanför sträcker sig runt hela havssidan och har ett integrerat ute-SPA i uteplatsens norra del. Inglasat uterum som ytterligare förlänger säsongen ute och två stensatta uteplatser med olika väderstreck gör att du alltid hittar sol och en plats i lä, trots att vinden ligger på. Den stora tomten var från början två separata tomter som nu slagits ihop, vilket gör den mycket privat från gatan. Här finns gott om utrymme för att bygga gästhus, pool eller större garage. Trädgården är också arkitektritad och har till största delen en naturlik karaktär, men närmre huset finns mer anlagd trädgård. En liten gräsgång från tomten ansluter till stigen ner mot havet och den pittoreska badplatsen "gubbahålan", en pärla för morgondopp eller kvällsdopp. Läget precis ovanför heden mellan Magnarp och Vejbystrand är helt unikt. En fantastisk kuststräcka med många fina badstränder och underbara omgivningar. I Magnarps lilla småbåtshamnen ligger en uppskattad fisk- och skaldjursrestaurang. I närbelägna Vejbystrand finns matbutik, bibliotek, skola och ytterligare restauranger. Femton minuters bilfärd bort ligger Ängelholm med ytterligare service, tågstation och flygplats. Välkommen till Haragårdsvägen 9 i Magnarpsstrand, designad exklusivitet där havet spelar huvudrollen.

  • Premium
Kronotorpsgatan 19, Kronotorp, Ängelholms kommun

Kronotorpsgatan 19

Tomt
Kronotorp, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
3 175 000 kr
758 m² tomt

Mitt i centrala Ängelholm på ett av de mest attraktiva områdena ligger denna byggklara tomt som nu är till salu. Ta chansen att bygga din egen drömvilla på en mycket representativ adress där lediga tomter sällan eller aldrig dyker upp. Befintlig bebyggelse på området är blandad men här ligger också några av Ängelholms finaste villor. Området kring Hembygdsparken är inte utan anledning ett av de absolut populäraste i hela staden, vi är mitt i hjärtat av Ängelholm med närhet till skola, service och centrum men ändå med lugna och lummiga omgivningar. Tomten är 758 kvm stor och detaljplanen tillåter en väldigt generös byggrätt om en byggnadsarea för enbostadshus om 150 kvm, och dessutom i två fulla plan. Därutöver får komplementbyggnad om 50 kvm uppföras. För ytterligare information kring byggrätten, se bifogad detaljplan. Anslutningsavgifter för VA, el och fiber tillkommer. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jonas Troedsson för mer information.

Vejbyslätts stationsväg 21, Vejbyslätt, Ängelholms kommun
Vejbyslätts stationsväg 21, Vejbyslätt, Ängelholms kommun, bild 2
Vejbyslätts stationsväg 21, Vejbyslätt, Ängelholms kommun, bild 3

Vejbyslätts stationsväg 21

Tomt
Vejbyslätt, Ängelholms kommun
Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
1 050 000 kr
1 131 m² tomt

Lockar det enkla och bekväma livet på vackra Bjärehalvön så finns här möjlighet att köpa tomt inklusive modern och praktisk enplansvilla. Ett bekymmersfritt boende med alla bekvämligheter och tillhörande garage. Mycket låga uppvärmningskostnader tack vare effektivt värmesystem och kompletterande solcellsanläggning. Tomten ligger lantligt i utkanten av den mysiga byn Vejbyslätt med en fantastiskt fin vy över det omgivande landskapet. Från Vejbyslätt är cykelavstånd till havet och endast fem minuters bilväg till Vejbystrand med dess fina sandstrand, småbåtshamn och övrig service. Förslövs tågstation ligger 10 min bort med bil och Ängelholms flygplats når man på 15 min. I samarbete med Varbergshus kommer det att uppföras en enplansvilla på 125kvm. Supertrevlig öppen planlösning med mycket fönster och ett härligt ljusinsläpp. Boarean är fördelad på fyra rum och kök, två helkaklade badrum och rymlig tvättstuga. Ett kostnadseffektivt och smart hem där mycket ryms på liten yta. Totalkostnad för tomt och nyckelklart hus inklusive solceller är ca 4 650 000 kronor. Då ingår även lagfart, markarbete och anslutningsavgifter för både VA, el och fiber. Produktionskostnadskalkyl för huset finns under Dokument. Varbergshus bygger kvalitétsvillor i lösvirke tillsammans med etablerade lokala hantverkare och kan erbjuda köparen stor flexibilitet både vad gäller utformning och materialval. Just nu finns det två tomter att välja på. Båda är ungefär lika stora och har samma pris, enda skillnaden är att nr 21 är en hörntomt. Vejbyslätts Stationsväg 21 (Vejby 2:29) - 1 131 kvm Vejbyslätts Stationsväg 23 (Vejby 2:46) - 1 129 kvm Välkommen med eventuella frågor som besvaras av ansvarig mäklare eller direkt med kontaktperson på Varbergshus.

  • Premium

Visar alla 5