Kommande

Herrgårdsgränd 5

Nynäs, Gävle kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
164 m²
Biarea
123 m²
Tomtarea
612 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1937
Kommande

Just nu kommer en sällsynt möjlighet att förvärva en fastighet utöver det vanliga, nämligen en 30-talsvilla om 164 kvm boa i ett väldigt centralt läge. Denna ståtliga och representativa villa innefattar tidstypiska detaljer så som fiskbensparkett, vackra plankgolv och originaldörrar med mera. Detta på en lättskött trädgårdstomt om 612 kvm innehållandes utrymme för flera bilar, en nybyggd och isolerad redskapsbod och altan i fint solläge. Huset som värms upp via fjärrvärme har träpanel som fasad och tegeltak. Byggnaden genomsyras av en känsla av charm där inget materialval har lämnats åt slumpen.

Entréplanet innehåller hall, salong, kök, större vardagsrum, arbetsrum, goda förvaringsutrymmen samt WC. Övre plan innehåller en hall, tre bra sovrum, varav ett med utgång till balkong, TV-rum, och samtliga sovrum har bra med förvaring i form av garderober. På övre plan återfinns även ett duschrum. Källaren innehåller tvättstuga, matkällare, verkstad och flera rum för förvaring samt en grundvattenbrunn. Idag är källaren är helt i betong men möjlighet finns att bygga relax, gym etc.

Nynäs inger en lugnande känsla med sina stilfulla, klassiska villor och rogivande trädgårdar. Endast några minuters promenad till Gävle centrum och alla tänkbara bekvämligheter och restauranger. I närheten finns Borgarskolan, Nynässkolan, Vasaskolan samt förskola. Trots sitt centrala läge är gatan lite trafikerad, bilarna få och området är mycket lugnt. Herrgårdsgränd 5 är ett fint och rogivande hus att leva i. Här bor man minst sagt rymligt med goda utrymmen för familjen. Det som är extra bra med just den här fastigheten är läget. Här kan du njuta av lugna villakvarter, ta en promenad genom stan, till Boulognerskogen som ligger nära, eller spela fotboll eller hockey på intilliggande Nynäs IP.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gävle

Kontakta mäklaren

Nils Wallner

Fastighetsbyrån Gävle
Mäklare Nils  Wallner, Fastighetsbyrån Gävle
070-317 14 80

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas