Rådjursvägen 12

Gnisvärd - Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun Se på karta

7 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
182 m²
Biarea
72 m²
Tomtarea
1 608 m²
Byggår
2021

Nu finns möjligheten att köpa ett nybyggthus under uppförande där allt kommer vara klart till våren 2022.

Köpet kan ske genom tomtköp + entreprenad eller köp av nyckelfärdigthus med tillträde enligt överenskommelse.

Under byggprocessen kan Ni som köpare kan vara med och påverka materialval och inredning under byggnationen.

Projektledaren berättar:
På en lugn återvändsgata angör man fastigheten som placerats in i befintlig terräng. En del uppvuxna träd har bevarats. Huset är utplacerat för att ge Ert boende, bra utblickar över närliggande område och ett optimalt solläge under både dagen och kvällen.

Huset har en bostadsyta om 182 kvm fördelat på 3 st stora sovrum, 2st badrum, klädkammare bastu, tvättstuga, skafferi och ett stort kök/vardagsrum på nästan 90 kvm. Volymen i kök/vardagsrummet är mäktig med 6 meter i takhöjd. Övriga delar av bostaden har en rumshöjd om 3 meter. Det finns genomsikt och utblickar i alla väderstäck, en unik öppenhet. Alla sovrum samt kök/vardagsrum får väl tilltagna skjutdörrspartier. På övervåningen finns en potentiellt inredningsbar yta om 70 kvm planerade för säsongsförvaring.

Huset omgärdas av en härlig underhållsfri terrass i betong. En pool om 6 ggr 3 m ligger perfekt placerad i anslutning till rummen. Poolen täcks av ett pooltak för minimalt underhåll och en effektiv energiförbrukning. På tomten finns ett isolerat förråd om 15 kvm.

När man angör fastigheten kan man göra det antingen via huvudentré eller direkt till terrassen. Huset har även en gästdel med egen entré och skjutdörrar till poolområdet.

Fastigheten har parkeringsmöjligheter för minst två bilar. Alla körytor och grusgångar på respektive tomt är grusade för att möjliggöra god infiltration av dagvatten.

För med detaljer se projektbroschyr.

Läs mer hos mäklaren
Bertwig Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Mikael Ekström

Bertwig Fastighetsförmedling AB
Mäklare Mikael  Ekström , Bertwig Fastighetsförmedling AB
070-3421500