Mäklare Mikael Ekström

Mikael Ekström

Om mig

Jag är otroligt stolt över mitt yrke och lägger stor vikt vid detaljerna i försäljningen. Mitt mål är att skapa de rätta förutsättningarna för det absolut bästa slutresultatet för er och er försäljning. Jag fokuserar mycket på marknadsföringen av din bostad, att genomföra visningar i toppklass samt att alltid göra det lilla extra för att skapa bästa möjliga bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fleringe Lickedarve 138, Fleringe - Norra Gotland, Gotlands kommun

Fleringe Lickedarve 138

Villa
Fleringe - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 250 000 kr
155 + 50 m²
6 rum
1 463 m² tomt

Vackert och rogivande hus i Fleringe. Fastigheten ligger på fälten mellan Bläse och Ar med fin trädgård. Fastigheten ligger i fantastiskt landskap med flera utflyktsmål runt hörnet. Västerut kan ni besöka kalkbruksmuseet i Bläse med bistro, konstutställningar och gästhamn. Fortsätter man ut på udden når man den storslagna stenkusten. Tar man sig österut kommer man till Bästeträsk, Blå lagunen, Ar och vidare mot Fårösund. Huset är tillbyggt med vinkel vilket skapar stora ytor och flera sovrum. På entréplan finns entré, kök, vardagsrum, två sovrum, stort badrum samt WC. På övre plan finns övre hall med balkong, tre sovrum, badrum samt en oinredd vind. Kontakta fastighetsmäklare Mikael Ekström för mer information.

Bro Halner 309, Bro - Norra Gotland, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår

Bro Halner 309

Villa
Bro - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 650 000 kr
131 m²
4 rum
3 380 m² tomt

Huset är nu färdigbyggt och slutbesiktat! Villa Hammarberg är ett unikt och modernt hus med tilltalande arkitektur ritat av Martina Eriksson, M.arkitektur. Huset är slutfört och redo att ta emot sin nya ägare! Videovisning finns, kontakta Mikael Ekström för länk! Modernt hus som är byggt med eftertanke i varje detalj. Ett hus man måste komma och se! Konceptbeskrivning. Tomten domineras av en tallskog som åt väster öppnar upp sig med öppna fält. Vid tomtens östra gräns går en bilväg. Byggnaden placeras långt in på tomten, bland tallarna och bort från vägen. Huset och carporten har en form som tillsammans med byggnadens placering skapar flera olika rumsligheter på tomten. Mot vägen åt öst bildas en förgård, medan det väster om huset skapas en innergård av mer privat karaktär, delvis inramad av byggnadsvolymen. Naturen kring huset lämnas till stor del oberörd och avsikten är att bevara tallar kring huset och på så sätt låta naturen komma nära. Huset har en U-form som, förutom att rama in innergården, även skapar integritet mellan de olika byggnadsdelarna och funktionerna. Husets södra del rymmer sovrum, medan det i den norra delen finns ett huvudsovrum och möjlighet till större social samvaro. Dessa två delar binds samman av en mittdel som med sitt kök och matplats blir en central mötespunkt. Mot innergården åt väst släpps takstolarna ut mot naturen och bildar ett pergolatak som skapar intimitet och solskydd till de stora fönsterpartierna i kvistfri furu som går hela vägen upp till det invändiga taket, Huset har en låg horisontell karaktär som konstaterar tallstammarnas vertikalitet på ett fint sätt. Fasaden kläs med en hyvlad spårpanel i oregelbundna dimensionen som behandlas med järnvitriol för att bli naturgrå med tiden. Taket kläs med plåt i silver metallic och genom att luta det mot innergården får man ett bra ljusinsläpp mellan byggnadskropparna. Huset har en insida med polerad betongplattan för att skapa en naturlig och genuin känsla. Tak och snickeri i obehandlat trä för att samspela den invändiga och utvändiga känslan. Våtrums ytor kläs delvis i granitkeramik som avspeglar den Gotländska kalkstenen. Vid intresse kontakta fastighetsmäklare Mikael Ekström

Bro Halner 303B, Bro - Norra Gotland, Gotlands kommun

Bro Halner 303B

Villa
Bro - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
4 195 000 kr
120,5 m²
4.5 rum
2 549 m² tomt

På trevlig tomt belägen i skogsbacke i Bro kan du nu förverkliga din husdröm! Köp ett komplett lösvirkeshus från Fiskarhedenvillan. Trivsamt och modernt hus med golvvärme och 2,5 m i invändig takhöjd. Bo i ett underhållsfritt hus samt utan fastighetsskatt i 15 år! Med endast 10 minuter in centrala Visby är det är bekvämt läge med bra bussförbindelser. "I Atmosfär har vi byggt in allt vi lärt oss om hållbarhet och minskad energiförbrukning. Planlösningen kan inte ändras så du behöver inte göra så många val. I stället kan du flytta in snabbare och betala mindre." - Fiskarhedenvillan Läs mer om själva husmodellen här: https://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/atmosfar-121/ Egna designval du kostnadsfritt kan göra till huset: Exteriört: 4st olika nyanser på plåtdetaljerna 3st olika nyanser på fasaden 3st olika nyanser på takpannorna Svart eller vit utsida på fönstren Interiört: 4st olika nyanser på köket 4st olika bänkskivor 4st olika beslag till köksluckorna 3st olika nyanser på klinkers Slätt gipstak utan taklist Trägolv/plank Möjliga tillval som ej ingår i detta hus: Solceller - offert Laddbox - offert Pergola vid entré och "baksida" - offert Kamin - offert

  • Nyproduktion
Fröjel Frejs väg 4B, Fröjel - Västra Gotland, Gotlands kommun

Fröjel Frejs väg 4B

Radhus
Fröjel - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 495 000 kr
80 + 14 m²
3 rum
743 m² tomt

- Golvvärme med frånluftsåtervinning - Trivsamt och bekvämt boende - Närhet till fantastisk natur med fina badstränder - 40 min till Visby / 10 min till Klintehamn - Anslutet till Fiber Bekvämt och trivsamt boende med närhet till fantastisk natur och havet. Fröjel är ett stillsamt och lugnt område. Runt knuten finns fantastiska promenad och cykelstråk. Här bor du med gångavstånd till milslånga sandstranden som är barnvänlig! På sommaren kan man skymta solnedgången från uteplatsen på fastigheten. Parhuset är friköpt och är likt en vanlig villa där du äger marken och har frihet att tex hyra ut som du vill. Planlösningen inrymmer socialt vardagsrum och kök med uteplats samt två sovrum och badrum. Till huset finns carport med förrådsdel. Tomten erbjuder flera uteplatser för den som vill följa solen under dagen eller hitta lite svalkande skugga. Invid carporten finns gott om plats för dig som vill parkera släp, trailer eller tex en båt eller husbil på grusad uppfart. Boendet passar både för permanentboende som för fritidsboende med hög standard. Endast 10 minuter till Klintehamn där finns affärer, bageri, restauranger, bensinmack samt förskola och skola upp till årskurs 9. I hamnen där båten går till Stora Karlsö finns mysiga Hamncaféet. Vackra Warfsholm Pensionat med restaurang samt nya höghöjdsbanan Högt & lågt. Nära till Fröjel resort med gym och sommarrestaurang och Djupviks hotell samt en unik natur längs Ekstakusten. Välkomna att ringa vid intresse!

Rute Furilden 1:56, Furillen, Gotlands kommun

Rute Furilden 1:56

Tomt
Furillen, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 500 000 kr
1 766 m² tomt

Förverkliga din husdröm på Furillen! Tomten är sydvästvänd och ligger fint inbäddad i skogsglänta med havsglimt. Här finns otroliga möjligheter att förverkliga dina husdrömmar där du når stranden med en kort promenad genom skogen. Furillen är en unik och spektakulär plats på Gotland som måste upplevas på plats. Arkitekt Martina Eriksson, m.arkitektur, har studerat tomten och har tillsammans med säljarna tagit fram en presentation och referensbilder för att inspirera och ge idéer åt hur just ni kan anpassa ert hus och bygga det ihop med naturen på platsen. Presentationen ligger bifogad som pdf på annonsen. Från tomten har man ett av Gotlands vackraste och varierande natur till förfogande. Ön är glest bebyggd med dramatisk natur och stora, skyddade naturreservat. Man tar sig med fördel runt till fots eller cykel och möts av ett rikt fågelliv, vackra vindpinade skogar, sand- och stenstränder, raukar, hedar och gamla brott. På Furillen finns också hotellet och restaurang där man kan ta en drink eller avnjuta en middag. I närområdet finns fantastiska utflyktsmål. I Valleviken finns förutom sandstrand, restaurang Sjökrogen samt en hamn som sommartid erbjuder båtutflykter till Gotlands "enda" skärgård. Färskt bröd och stenugnsbakad pizza hittar du på omtalade Rute Stenugnsbageri. Gotlands kanske mest spännande badstrand och kalkbrott - Smöjen ligger i närheten och Lergrav når du med cykel. Nyligen styckad tomt med positivt förhandsbesked. Tomten är ansluten till vatten och avlopp. Fastigheten ligger utanför detaljplan.

Högklint Högklintsvägen 12B, Stuga 13, Kneippbyn, Gotlands kommun

Högklint Högklintsvägen 12B, Stuga 13

Lägenhet
Kneippbyn, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
1 895 000 kr
43 m²
3 rum
2 148 kr/mån
44 070 kr/m²

Trivsam stuga belägen uppe på höjden över Kneippbyn! Stugan ligger näst längst fram i skyddat läge med blick ut över havet. Härifrån kan man ta med sig picknickkorgen och gå ner till havet för att njuta av ett bad och solnedgången. På Kneippbyns Sommar- & Vattenland finns hur mycket som helst att göra för hela familjen! Dessutom är det här som det riktiga Villa Villekulla står. Lek, bada, ät gott, njut med familj och vänner. Här finns något för alla! Se mer på www.kneippbyn.se/ Stugan är i genomgående gott skick och överlåts med möbler och inventarier. Stugorna hyrs ut via Kneippbyn. Stugorna är indelade i olika grupper, se separat pdf. Här finns möjlighet för avkastning på sitt ägande av stugan. Du väljer hyr mycket stugan skall hyras ut under högsäsong och bestämmer det på hösten. Se mer om uthyrningen här: https://kneippbyn.se/utbud/dromstugan/ Läs mer kring föreningen här: https://www.granebo.eu/ Kontakta mäklaren för att boka en visning!

  • Plus
  • Uteplats
Väskinde Lummelundsväg 279 A-C, Själsö - Brissund, Gotlands kommun

Väskinde Lummelundsväg 279 A-C

Övrigt
Själsö - Brissund, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 750 000 kr
35 m²
1 540 m² tomt

Stugorna är belägna i natursköna Brissund endast 9 km norr om Visby, 75 meter till utsiktsplats över klinten och havet. Det finns en stig på ca 500 meter som tar dig till Brissunds sandstrand, vill du hellre ta cykel eller bil så är det ca 1 km dit. Cykelavstånd till Lummelundagrottan, Brucebo naturreservat, Krusmyntagården och mysiga Själsö bageri. Nybyggd cykelväg ända in till Visby. Nuvarande ägare har hyrt ut från april till oktober vilket ger en god avkastning. Varje stuga är 35 kvm och har egen uteplats med plats för utemöbel och grill. Varje stuga har egen dusch, wc och handfat med separat ingång från altanen. Välsorterat och nyrenoverat kök inkl kyl, frysfack och ugn. Vardagsrum med soffa, tv och Wi-Fi. Två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. Parkering finns anslutning till stugorna. Visning sker enligt överenskommelse. Önskar ni besöka fastigheten utanför visningstillfälle, visa gärna hänsyn mot hyresgästerna. Aktiebolaget Brissundsbyn AB säljes. Aktiebolaget säljes innehållande en fastighet med tre stugor i Brissund. Omsättning 2023: 508 000 kr ex moms. Bolaget har idag ett lån i Swedbank om 1 679 015 kr (per 2024-01-23, 7,25% rörlig ränta). Kontakta mäklare för mer dokumentation gällande aktiebolaget. Nuvarande uthyrning sker via Booking (15% avgift) och Stugknuten (0% avgift, endast annonskostnad). Bud utifrån köp av bolaget skuldfritt. Önskar köparen ta över lånet, räknas det av från köpeskillingen.

Visar alla 7