Mäklare Mikael Ekström

Mikael Ekström

Om mig

Jag är otroligt stolt över mitt yrke och lägger stor vikt vid detaljerna i försäljningen. Mitt mål är att skapa de rätta förutsättningarna för det absolut bästa slutresultatet för er och er försäljning. Jag fokuserar mycket på marknadsföringen av din bostad, att genomföra visningar i toppklass samt att alltid göra det lilla extra för att skapa bästa möjliga bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fleringe Lundarhage 701, Bläse Norra Gotland, Gotlands kommun
  • Tor 1 aug
Fleringe Lundarhage 701, Bläse Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Fleringe Lundarhage 701, Bläse Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Fleringe Lundarhage 701

Fritidshus
Bläse Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
5 500 000 kr
142 m²
5 rum
5 498 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet belägen i pittoreska Fleringe Lundarhage 701, endast ett stenkast från havet och i närheten av Bläse. Detta charmiga hus från 1939 är i gott skick och erbjuder en unik möjlighet att bo nära den underbara Stenkusten. Bostaden: Huset, byggt 1939, andas karaktär och historia. Med välskötta ytor och traditionella detaljer är det ett hem att trivas i. Här finner du en rymlig och ljus bostad med en välkomnande atmosfär. Alla rum är genomgående fräscha och funktionella. Växthus med utsikt: På fastigheten finns ett fint växthus byggt i trä och glas som är perfekt för mysiga middagar och stunder i stillhet. Växthuset är utrustat med en kamin, vilket gör det möjligt att nyttja det de kyligare kvällarna och stora delar på året. Garage och förråd: Fastigheten erbjuder också ett rymligt garage med tillhörande förråd. Området: Fastigheten ligger naturskönt med närhet till havet, vilket skapar fantastiska möjligheter för bad, fiske och andra vattenaktiviteter. Bläse är en liten by som lever upp på sommaren med restaurang, båthamn och museum. I närheten finns den vackra Stenkusten som bjuder på spektakulära vyer och naturupplevelser. Blå Lagunen, en populär badplats med kristallklart vatten, ligger också inom bekvämt avstånd. Denna fastighet är ett tillfälle för dig som söker ett rofyllt och naturnära boende med charm och karaktär. Fastigheten är nyttjad som permanentboende sedan uppförandet 1939. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Välkommen hem!

  • Premium
Gutebyvägen 54, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun

Gutebyvägen 54

Villa
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 995 000 kr
120 m²
4 rum
1 089 m² tomt

Välkomna till Gutebyvägen 54. En fin enplansvilla med tre sovrum, luftigt vardagsrum, tilltaget kök samt två badrum och tvättstuga. Huset är i gott skick och har golvärme i hela huset med ett vattenburet värmesystem. Även en luft/luftpump finns för extra komfort. Tomten är välskött och baksidan är mot skogsdunge och upplevs privat. Uppfarten är grusad och här finns stort garage med två portar samt laddare för elbil. Gutebyvägen ligger lugnt beläget i Tofta. Trivsamt och barnvänligt villakvarter med gång och cykelavstånd till stranden. På gång-och cykelavstånd har du flertalet restauranger, pool, padelbanor, minilivs, café, bageri, after beach mm. Gillar du att spela golf ligger en av Sveriges bästa golfbanor, Visby GK och Kronholmen precis i närheten. Fastigheten passar både dem som önskar en permanent bostad eller den som vill ha ett gediget fritidshus.

Kappelshamn Byslingan 14, Kappelshamn - Norra Gotland, Gotlands kommun
  • Imorgon kl 13:00
Kappelshamn Byslingan 14, Kappelshamn - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Kappelshamn Byslingan 14, Kappelshamn - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Kappelshamn Byslingan 14

Villa
Kappelshamn - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 295 000 kr
173 m²
7 rum
1 720 m² tomt

Charmig villa belägen på en lugn bygata med havsutsikt i Kappelshamn på norra Gotland! Bostadshuset som är i fint äldre skick erbjuder sju rum och en generös yta på 150 kvadratmeter. Med 5-6 sovrum finns här gott om plats för den stora familjen. Flera fina sällskapsytor finns att tillgå. Stort vardagsrum med öppen spis med kassett för kalla höst- och vinterkvällar. Ljust och trevligt allrum med stora fönsterpartier som ger trevligt ljusinsläpp, vilket även kan göras om till ett extra sovrum om så önskas. Nyrenoverat kök från Ballingslöv med havsutsikt. På bottenvåning erbjuds även två sovrum och en toalett och på övervåningen har vi ytterligare 3 sovrum och ett badrum. Det ena sovrummet har utgång till balkong med havsutsikt där du kan avnjuta dagens första morgonkopp. Många fina materialval såsom spegeldörrar, spröjsade fönster och plankgolv i några av rummen adderar ytterligare till den tidlösa charmen. Kommunalt vatten och avlopp är anslutet och tack vare fiber kan du enkelt arbeta hemifrån. Gäststugan om 23 kvadratmeter ger goda möjligheter att ta emot långväga gäster och är en komplett bostad i två våningar med kokvrå, badrum samt sovloft med plats för fyra sovplatser som nås via utvändig trappa. Trevlig veranda under tak och runt om i den grönskande trädgården finns flera uteplatser och gott om plats för lek och umgänge. Här finns äldre äppelträd som ger frukt, flertalet perenna växter och härliga rabarber. På fastigheten finns även förråd/garage, carport med elbilsladdare. Det här är en perfekt plats för dig som uppskattar lugnet vid havet, samtidigt som du vill ha nära till bekvämligheter i form av butiker och restauranger. Intill bostaden finns möjlighet till båtplats. Inom cykelavstånd finns en fin badstrand samt sommarrestaurang med en padelbana. Det här är hemmet för dig som vill kombinera en familjevänlig tillvaro med havsnära lantliv, omgivet av Gotlands unika natur. Här bor du i ett hus fyllt med charm och historia, där varje rum bjuder på sin egen färgsprakande karaktär och havet som skimrar vid horisonten.

  • Premium
Hablingbo Prästgården 839, Hablingbo - Södra Gotland, Gotlands kommun
Hablingbo Prästgården 839, Hablingbo - Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Hablingbo Prästgården 839, Hablingbo - Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Hablingbo Prästgården 839

Villa
Hablingbo - Södra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 995 000 kr
113 + 68 m²
5 rum
1 820 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet belägen i den idylliska byn Hablingbo på vackra Gotland. Denna egendom erbjuder en unik möjlighet att njuta av en fridfull livsstil, omgiven av öppna fält och naturskön miljö. Här finner du ett charmigt huvudhus, två mysiga gäststugor, en uppfriskande pool samt ett välutrustat utekök – allt du behöver för ett drömliv på Gotland! Huvudhuset är i gott skick och har en trivsam planlösning i suterräng. Entréplan har kök, matsal, vardagsrum, intill vardagsrummet finns ytterligare ett rum. Övre plan inrymmer övre hall, två sovrum samt badrum. I källaren finns duschrum, förvaringsrum, tvättstuga, stort pannrum samt sovrum. Tomten är otroligt trivsam och privat. Här finns pool, två gäststugor, utekök och en lekstuga för de minsta i familjen. En boende som passar som permanentboende eller fritidboende för den som önskar! I närområdet ligger Nisseviken med en fin badplats och en mysig liten restaurang. Hit cyklar man på småvägar. Petesgården - en av Gotlands äldsta välbevarade gårdar. Museum och cafe. Hit är det också en trevlig cykeltur, Restauranger: Hablingbo Creperi, Restaurang Vingården & Magazin1. Alla tre restauranger på gångavstånd En kortare bilreda till Hemse där finns mataffärer, bageri, fiskaffär, systembolag, bygghandel mm Närmaste butik finns i Havdhem - 7 km från huset.

  • Premium
Claudelins väg 2H, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
Claudelins väg 2H, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Claudelins väg 2H, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Claudelins väg 2H

Lägenhet
Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 995 000 kr
52 m²
3 rum
3 455 kr/mån
57 596 kr/m²

Välkomna till perfekt semesterlägenhet i Ljugarn! I nybyggt hus i modern stil finns denna etagelägenhet med egen uteplats. Här bor man med badrocksavstånd till den fantastiska stranden i Ljugarn. Lägenheten är modern och är i två plan. Nedre plan har ett sovrum, badrum, kök samt uteplats. Övre plan har ett sovrum samt vardagsrum och fransk balkong. Föreningen har en positiv inställning till uthyrning. Med detta attraktiva läge finns goda möjligheter till hyresintäkter. Ljugarn är en fantastisk plats på Gotland och har ett gott utbud av service. Här finns matbutik, shopping och flera restauranger så som Bruna Dörren, Strand Cafét och Våffelmagasinet. Sandstranden är en paradisstrand som är kilometerlång och är perfekt för alla i familjen att njuta av sol och bad. På norra delen av stranden finns Folhammar, ett fint raukområde.

  • Premium
  • Uteplats
Ygne Lillklintsvägen 43, Västerhejde - Ygne, Gotlands kommun

Ygne Lillklintsvägen 43

Tomt
Västerhejde - Ygne, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 450 000 kr
3 013 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en stor havsnära skogstomt med möjlighet att bygga ert drömhus på vackra Ygne. Tomten är på 3013 kvm och ligger nästan längst in på Lillklintsvägen, omgiven av vacker natur och ett stenkast från utkiksplatsen Lillklint. Stranden når du på 5 minuter via en stig från Lillklintsvägen. Ygne ligger strax söder om Högklint, 10 minuters bilresa från Visby. Kommunalt vatten och avlopp är framgrävt och anläggningsavgift är betald, men det tillkommer en anslutningsavgift på 45 576 kr per bostadsenhet. Det tillkommer kostnad för LTA-pump (ca 50 000 kr) då det är ett s.k tryckavlopp på Ygne. Elanslutningen är framgrävd och betald, kostnad för mätarskåp och montering tillkommer. Fiber är framgrävt till tomten, men ej betalt (kostnad ca 27 000 kr). Nybyggnadskarta är framtagen och betald. Pantbrev om 1 100 000 kr finns. Tomter bredvid har påbörjat byggnation och de flygbilder som finns är äldre.

Eksta Tomsarve 625, Eksta - Västra Gotland, Gotlands kommun
  • Budgivning pågår

Eksta Tomsarve 625

Gård/Skog
Eksta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 995 000 kr
90 m²
5 rum
11 ha tomt

Välkomna till Eksta och Eksta Tomsarve 625. Här finns en trevlig gård om 11,34 ha. Bostadshuset är i 1,5 plan med stor trevlig veranda. Entréplan har brygghus med badrum, svalförvaring och förråd, kök med separat skafferi samt uppgång till övre plan, vardagsrum och sovrum (bakbygge) samt 2,5 rum att njuta som sovrum på övervåningen om så önskas. På övre plan finns även vindsutrymme för förvaring. Runt huset finns fin tomtmark, växthus och trädgård. Ladugården är i gott skick med solceller installerade. Här finns garagedel, snickeridel och loft. På fastigheten finns även uthus med vedbod och carport. Beläget endast 1,4 km från havet når man det på ca 5 min med cykel för bad. Längs Ekstakusten finns otrolig natur att upptäcka och se solen gå ner i havet. Kontakta fastighetsmäklare för mer information och intresseanmälan.

Väskinde Lummelundsväg 279 A-C, Själsö - Brissund, Gotlands kommun

Väskinde Lummelundsväg 279 A-C

Övrigt
Själsö - Brissund, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 450 000 kr
35 m²
1 540 m² tomt

Drömmer du om att investera i en fastighet med fantastiskt läge och stabil avkastning? Upptäck Brissundsbyn – en unik möjlighet att äga en fastighet med tre nyrenoverade och charmiga stugor, belägna endast 9 km norr om Visby i pittoreska Brissund. Ägaren ämnar överlåta bolaget som fastigheten ligger i eller alternativt fastigheten lös som en "vanlig" bostadsaffär. Lägesbeskrivning: Naturskön miljö: Endast 75 meter från en utsiktsplats med panoramavy över klinten och havet. Närhet till strand: En kort stig på ca 500 meter leder till Brissunds underbara sandstrand. Föredrar du cykel eller bil? Det är bara 1 km dit. Aktiviteter och sevärdheter: Bekvämt cykelavstånd till Lummelundagrottan, Brucebo naturreservat, Krusmyntagården och det mysiga Själsö bageri. En nybyggd cykelväg hela vägen in till Visby. Attraktiva Boenden: Varje stuga erbjuder 35 kvm av välplanerat utrymme. Stugorna har genomgått en omfattande renovering år 2021-2022 och är utrustade med allt du behöver för en bekväm vistelse: Egen uteplats: Plats för utemöbler och grill. Moderna faciliteter: Egen dusch, wc och handfat med separat ingång från altanen. Nyrenoverat kök: Komplett med kyl, frysfack och ugn. Bekvämt vardagsrum: Utrustat med soffa, tv och Wi-Fi via fiber. Två sovrum: Ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. Praktisk parkering: Finns i direkt anslutning till stugorna. Stabil Inkomst: Nuvarande ägare har framgångsrikt hyrt ut stugorna från april till oktober, vilket ger en utmärkt avkastning. Omsättningen för 2023 var 567 000 kr ink. moms. Bokningsläget är 11% procent bättre t.om v31, 2024 Kontakta mäklaren för mer information och dokumentation gällande aktiebolaget om ni önskar överta det. Missa inte chansen att äga en bit av Gotlands paradis med stabil intäkt och stor potential. Investera i Brissundsbyn idag och börja din resa mot lönsam fastighetsägande!

  • Plus
Fårö Sudersand 3894, Fårö - Norra Gotland, Gotlands kommun

Fårö Sudersand 3894

Fritidshus
Fårö - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 750 000 kr
35 m²
3 rum
1 817 m² tomt

Välkomna till trivsamt och mysigt fritidshus! Huset har ett lugnt och trevligt läge. Från dörren når ni sandstranden med endast en kort promenad! Huset har två sovrum, vardagsrum och ett enklare kök. Husets höjdpunkt är den fantastiska verandan som är inglasad. Här finner ni en plats man verkligen kan njuta av lugnet och härliga sommarkvällar. Fårö har oändligt mycket att upptäcka. Här finns fantastisk natur med sanddynor, skogar, raukar och så klart de fantastiska stränderna. Inom cykelavstånd finns flera restauranger samt matbutik och bageri.

Östra hansegatan 7, Visby - Centralt - Länna, Gotlands kommun

Östra hansegatan 7

Lägenhet
Visby - Centralt - Länna, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3/3
6 719 kr/mån
33 652 kr/m²

Lägenheten är en takvåning som 2023 genomgått en omfattande renovering. Här bor man högst upp utan grannar på samma plan. Lägenheten erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp och en rymlig balkong åt väst som bjuder på härlig eftermiddags och kvällssol. Bekvämt och lugnt läge med all service som kan tänkas inom promenad eller cykelavstånd. Endast några hundra meter bort finns Ica Atterdags och endast 15 min promenad till stora torget! För dig som vill njuta av natur och fantastiskt utsikt finns Södra Hällarna. Kontakta mäklaren för en privatvisning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bro Halner 303B, Bro - Norra Gotland, Gotlands kommun

Bro Halner 303B

Villa
Bro - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
4 195 000 kr
120,5 m²
4.5 rum
2 549 m² tomt

På trevlig tomt belägen i skogsbacke i Bro kan du nu förverkliga din husdröm! Köp ett komplett lösvirkeshus från Fiskarhedenvillan. Trivsamt och modernt hus med golvvärme och 2,5 m i invändig takhöjd. Bo i ett underhållsfritt hus samt utan fastighetsskatt i 15 år! Med endast 10 minuter in centrala Visby är det är bekvämt läge med bra bussförbindelser. "I Atmosfär har vi byggt in allt vi lärt oss om hållbarhet och minskad energiförbrukning. Planlösningen kan inte ändras så du behöver inte göra så många val. I stället kan du flytta in snabbare och betala mindre." - Fiskarhedenvillan Läs mer om själva husmodellen här: https://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/atmosfar-121/ Egna designval du kostnadsfritt kan göra till huset: Exteriört: 4st olika nyanser på plåtdetaljerna 3st olika nyanser på fasaden 3st olika nyanser på takpannorna Svart eller vit utsida på fönstren Interiört: 4st olika nyanser på köket 4st olika bänkskivor 4st olika beslag till köksluckorna 3st olika nyanser på klinkers Slätt gipstak utan taklist Trägolv/plank Möjliga tillval som ej ingår i detta hus: Solceller - offert Laddbox - offert Pergola vid entré och "baksida" - offert Kamin - offert

  • Nyproduktion
Rute Furilden 1:56, Furillen, Gotlands kommun

Rute Furilden 1:56

Tomt
Furillen, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
2 500 000 kr
1 766 m² tomt

Förverkliga din husdröm på Furillen! Tomten är sydvästvänd och ligger fint inbäddad i skogsglänta med havsglimt. Här finns otroliga möjligheter att förverkliga dina husdrömmar där du når stranden med en kort promenad genom skogen. Furillen är en unik och spektakulär plats på Gotland som måste upplevas på plats. Arkitekt Martina Eriksson, m.arkitektur, har studerat tomten och har tillsammans med säljarna tagit fram en presentation och referensbilder för att inspirera och ge idéer åt hur just ni kan anpassa ert hus och bygga det ihop med naturen på platsen. Presentationen ligger bifogad som pdf på annonsen. Från tomten har man ett av Gotlands vackraste och varierande natur till förfogande. Ön är glest bebyggd med dramatisk natur och stora, skyddade naturreservat. Man tar sig med fördel runt till fots eller cykel och möts av ett rikt fågelliv, vackra vindpinade skogar, sand- och stenstränder, raukar, hedar och gamla brott. På Furillen finns också hotellet och restaurang där man kan ta en drink eller avnjuta en middag. I närområdet finns fantastiska utflyktsmål. I Valleviken finns förutom sandstrand, restaurang Sjökrogen samt en hamn som sommartid erbjuder båtutflykter till Gotlands "enda" skärgård. Färskt bröd och stenugnsbakad pizza hittar du på omtalade Rute Stenugnsbageri. Gotlands kanske mest spännande badstrand och kalkbrott - Smöjen ligger i närheten och Lergrav når du med cykel. Tomten är ansluten till vatten och avlopp. Fastigheten ligger utanför detaljplan. Tidigare förhandsbesked finns. Tomten kan säljas med villkor om nytt förhandsbesked.

Visar alla 12